גם שחקנים זה חשובRakMaccabi31 כתב: ↑07 אוגוסט 2022, 12:35צוות האימון שלנו, הכושר שלנו, החיבור שלנו, צורת המשחק שלנו, התיאום שלנו
זה מתנכז להרבה יותר מרק סגל
ליגת העל 2022/23 - נושא רשמי
דיוני מכבי חיפה בכדורגל
מנהל: Shocking4U
-
- מחוזר באירופה
Re: ליגת העל 2022/23 - נושא רשמי
- KevinDurant
- חבר בבורד
גלזר לא פתח בנבחרת בקמפיין האחרון וגם לא ביטון וזהבי שהיו פצועים.
-
- אגדה ירוקה
בסדר כי הם לא היו כשירים, אחרת סביר להניח שהיו פותחים .KevinDurant כתב: ↑07 אוגוסט 2022, 13:11גלזר לא פתח בנבחרת בקמפיין האחרון וגם לא ביטון וזהבי שהיו פצועים.
- RakMaccabi31
- קפטן ירוק
או שלושתם ביחד
..
אגב את גלזר לא השעו מהאימונים? שמעתי משהו כזה
-
- קפטן ירוק
-
- מכונת תארים
לדעתי פרץ אוברייטד משוגע.
הנה המהפך, הנה המהפך, הנה הממממהההפפפךךךך!
-
- שחקן העונה
אם דסה ופרץ חותמים אצלם זה כבר סיפור אחר. הם משתדרגים ב2 עמדות, כי עם כל הכבוד לעומס שלהם בקישור הוא די בינוני ואפור, ופרץ זה שחקן טוב לליגה, ועם דסה הם מקבלים מגן יותר טוב ממה שיש להם ומפנים מקום לזר.
זה לא הופך אותם לפייבוריטים, כי אנחנו קבוצה טובה מאוד השנה, והרבה יותר מגובשים מהם, אבל זה מאזן יחסית את הסיכויים לאליפות בינינו אליהם, במיוחד שעושה רושם שלא תהיה להם אירופה.
זה לא הופך אותם לפייבוריטים, כי אנחנו קבוצה טובה מאוד השנה, והרבה יותר מגובשים מהם, אבל זה מאזן יחסית את הסיכויים לאליפות בינינו אליהם, במיוחד שעושה רושם שלא תהיה להם אירופה.
-
- מכונת תארים
הסיכוי שלהם לעלות לקונפרנס הוא אפסי והסגל הנוכחי שלהם כבר מספיק טוב ואפילו עמוק מידי רק לליגה, להוסיף עליו עוד שחקנים בכירים יכול גם להזיק, אלא אם כן הם גם מתכננים לשחרר 3-4 שחקנים ואז זה מתאזן
-
- קודם כל נאמנות
מוחמד לבד עדיף על פרץ וגלזר ביחד.
הבעיה זה העומק. הם יכולים לתמרן עם הקישור ולעשות כמה רוטציות שמתחשק להם ככה ששחקנים לא יגיעו שחוקים לחצי השני של העונה, ולמקרים של פציעות.
- RakMaccabi31
- קפטן ירוק
אני היחיד שחושב שהדחה תפגע בהם? בטח בסיבוב הזה (אריס יכולה להפוך)
- Shocking4U
- מנהל הבורד
-
- קודם כל נאמנות
איך תפגע בהם, באמת שואל?RakMaccabi31 כתב: ↑07 אוגוסט 2022, 14:34 אני היחיד שחושב שהדחה תפגע בהם? בטח בסיבוב הזה (אריס יכולה להפוך)
לתחושתי מלבד פגיעה מוראלית בקרב האוהדים שלהם וקצת צחוקים עליהם ברשתות החברתיות זה לא יפגע בכלל.
זה שהם ירוויחו (או לא) עוד 20 מיליון ממענקים זה לא יהיה גיים צ'יינג'ר מבחינת הבאת שחקנים. תקציב הרכש שגולדהאר ישקיע על הבאה של דסה, פרץ וכהן לא יושפע מעלייה לקורנפלקס. הם יבואו כך או כך (בהנחה והם באמת מוותרים על החלום האירופי כפי שמסתמן מהתקשורת הבוקר).
אני חושב שזה שהם לא יהיו במפעל אירופי דווקא יעזור להם בהשוואה אלינו ולב"ש.
קבוצות ישראליות לא בנויות לשחק גם באירופה וגם לרוץ לאליפות(יש חריגים, אבל זאת הנורמה). עונה שעברה כמעט חירבנו לעצמנו בפלייאוף כי היינו עם הלשון בחוץ. לפני שנתיים מכבי ת"א קרסו בפלייאוף. ונכון לנקודת זמן זו, אני לא מזהה שמשהו השתנה אצלנו מהבחינה הזו, כלומר איכות הסגל שלנו טובה יותר ביחס לאשתקד, לדעתי היא עולה גם על של מכבי ת"א (עם פרץ ודסה) אבל הסגל לא עמוק מספיק ואנחנו נתקשה מאוד בליגה עד שנסיים את אירופה בנובמבר, בזמן שמכבי ת"א די יטיילו (בטח ובטח עם ההגרלה הנוחה שקיבלו במחזורים הראשונים).
- Judokan
- סמל ירוק
קודם שמישהו מהשחקנים האלה יחתום אצלם.
אני לא מתרשם מכתבות "עומד לסגור" שמתוזמרות ב3 אתרים במקביל. זה סוג הכתבות שמועדון מוציא לכתבי חצר שלו כדי ללחוץ על שחקנים לחתום.
אם דסה ופרץ לא חתמו עד עכשיו, למה שסיטואציה שבה הקבוצה בסבירות לא קטנה עומדת לעוף מאירופה בלי שלב בתים תמשוך אותם? בייחוד שיש עוד זמן עד לסוף החלון האירופי
אני לא מתרשם מכתבות "עומד לסגור" שמתוזמרות ב3 אתרים במקביל. זה סוג הכתבות שמועדון מוציא לכתבי חצר שלו כדי ללחוץ על שחקנים לחתום.
אם דסה ופרץ לא חתמו עד עכשיו, למה שסיטואציה שבה הקבוצה בסבירות לא קטנה עומדת לעוף מאירופה בלי שלב בתים תמשוך אותם? בייחוד שיש עוד זמן עד לסוף החלון האירופי
- RakMaccabi31
- קפטן ירוק
אני חושב שהדחה שווה מכה מוראלית ממושכת יותר מאנקדוטה של תחילת עונה.Kozmo כתב: ↑07 אוגוסט 2022, 16:40איך תפגע בהם, באמת שואל?RakMaccabi31 כתב: ↑07 אוגוסט 2022, 14:34 אני היחיד שחושב שהדחה תפגע בהם? בטח בסיבוב הזה (אריס יכולה להפוך)
לתחושתי מלבד פגיעה מוראלית בקרב האוהדים שלהם וקצת צחוקים עליהם ברשתות החברתיות זה לא יפגע בכלל.
זה שהם ירוויחו (או לא) עוד 20 מיליון ממענקים זה לא יהיה גיים צ'יינג'ר מבחינת הבאת שחקנים. תקציב הרכש שגולדהאר ישקיע על הבאה של דסה, פרץ וכהן לא יושפע מעלייה לקורנפלקס. הם יבואו כך או כך (בהנחה והם באמת מוותרים על החלום האירופי כפי שמסתמן מהתקשורת הבוקר).
אני חושב שזה שהם לא יהיו במפעל אירופי דווקא יעזור להם בהשוואה אלינו ולב"ש.
קבוצות ישראליות לא בנויות לשחק גם באירופה וגם לרוץ לאליפות(יש חריגים, אבל זאת הנורמה). עונה שעברה כמעט חירבנו לעצמנו בפלייאוף כי היינו עם הלשון בחוץ. לפני שנתיים מכבי ת"א קרסו בפלייאוף. ונכון לנקודת זמן זו, אני לא מזהה שמשהו השתנה אצלנו מהבחינה הזו, כלומר איכות הסגל שלנו טובה יותר ביחס לאשתקד, לדעתי היא עולה גם על של מכבי ת"א (עם פרץ ודסה) אבל הסגל לא עמוק מספיק ואנחנו נתקשה מאוד בליגה עד שנסיים את אירופה בנובמבר, בזמן שמכבי ת"א די יטיילו (בטח ובטח עם ההגרלה הנוחה שקיבלו במחזורים הראשונים).
אירופה במהלך העונה יכולה להתניעה אותם ולהבעיר את הקהל שלהם. ליצור רעב מחמישי לראשון עם תצוגות טובות ואסקפיזם מזה שידברו כל הזמן על מכבי באירופה ובתקווה באלופות
הדחה מאירופה תגרום לסגל הגלקטיקוס (למרות שיש אפשרות ש"הכל תלוי בנו", "אני רק מוסר לסיני בנבחרת", ו"כולם רוצים להרוס לי" כבר מודעים לזה שהסיכוי לעבור את ניס לא גבוהה במיוחד) להתמרמר על דקות ולתחרות לא בריאה
שוב חוזר לאסקפיזם מהליגה, כשלון נקודתי בליגה יגרור שבוע שלם של התכנסות עצמית ושקיעה. כולם יודעים שהפתרון לדכאון זה נהליזם בו אתה מעסיק את עצמך ממחשבות
בכלל על המכה לדירוג/כסף
-
- מכונת תארים
בגדול, כי מה שמניע אותם בעסקה זה הכסף (שגדל מהצעה להצעה וכבר עומד על 600 אלף לעונה) ולא ההישגים. אם המטרה שלהם הייתה לצמוח ככדורגלנים הם היו ממשיכים לנסות את מזלם בחו״ל, גם אם בשכר נמוך יותר.Judokan כתב: ↑07 אוגוסט 2022, 19:19 קודם שמישהו מהשחקנים האלה יחתום אצלם.
- RakMaccabi31
- קפטן ירוק
איזה קסם לקוסם. אמר תוציא כסף ומיץ פטל הוציא
-
- מכונת תארים
-
- מכונת תארים
לא צריך. הוא רושם רק כשלונות ולכן, הקהל שלהם נגדו.
מה שכן, נראה שמבחינה תדמיתית נוח להם להשאיר אותו. אם יכשלו, הוא יהיה השעיר לעזאזל. יאשימו אותו שהוציא הרבה כסף לשווא ואיחר עם הרכש הקריטי (בלם וקיצוני). אם יצליחו, ידברו על המאמן ועל זהבי שהובילו את הקבוצה להישגים והחזירו את המכביזם. יהיה קשה לתת קרדיט למי שהצליח להביא שחקנים רק אחרי הצעות שכר גבוהות במיוחד (ויתכן שגבוהות יתר על המידה).
זהבי - 1.2 מיליון
ואן אובריים - 375 אלף לעונה ראשונה ו-420 לבאות
ניר ביטון - 350 אלף ללא בונוסים
דסה - 600 אלף
פרץ - 550-600 אלף
כרגע עוד לא הנחיתו בלם זר, אבל מקסו שתכננו להביא ונפצע היה אמור להגיע אליהם ב-1.5 מיליון דמי העברה ו-550 אלף שכר. כמו כן, עדיין לא ברור אם יביאו קיצוני זר או ״יסתפקו״ בהחזרת י. כהן, שסביר להניח ידרוש סכומים דומים לאלו של שאר השחקנים שהצטרפו.
- Apoc
- יו״ר הבורד
מדהים שלמרות כל ההחתמות האלה שאמורות לשים אותם ביחס בווינר לזכייה באליפות של 1.2, הם עדיין לא נחשבים לפייבוריטים מובהקים
לצערי זה רק עובד לטובתם
אם היו נחשבים לפייבוריטים מובהקים הייתה קריסה כמעט ודאית כמו שקורה בכל גלקטיקוס
לצערי זה רק עובד לטובתם
אם היו נחשבים לפייבוריטים מובהקים הייתה קריסה כמעט ודאית כמו שקורה בכל גלקטיקוס
אופטימיות במכבי חיפה
- Judokan
- סמל ירוק
אז לכיוון ההפוך - אם זה נכון, למה דסה ופרץ לא חתמו שם לפני חודש גם כן בהצעות כספיות מאוד גבוהות? לדסה הציעו לפני 3 שבועות 550 אלף יורו לפי מה שדווח. 50 אלף יורו זה מה שהעביר אותו את הרף? לא נשמע לי אמין.ברק.י כתב: ↑07 אוגוסט 2022, 19:37בגדול, כי מה שמניע אותם בעסקה זה הכסף (שגדל מהצעה להצעה וכבר עומד על 600 אלף לעונה) ולא ההישגים. אם המטרה שלהם הייתה לצמוח ככדורגלנים הם היו ממשיכים לנסות את מזלם בחו״ל, גם אם בשכר נמוך יותר.Judokan כתב: ↑07 אוגוסט 2022, 19:19 קודם שמישהו מהשחקנים האלה יחתום אצלם.
אני חושב שגם דסה וגם פרץ מחפשים למצות את האופציה האירופית לפני. ולכן הם מושכים לכיוון סוף חלון לדעתי וגם כדי לראות לאן הצהבת יגיעו באירופה
-
- מכונת תארים
לדעתי לפרץ יש גג הצעה מחימקי הרוסית. מדובר בלגיונר מזעזע.
לגבי דסה, לא מבין למה לא נשאר בויטסה.
- KevinDurant
- חבר בבורד
רצה להתקדם ולהרוויח יותר כסף.lemmacantor כתב: ↑07 אוגוסט 2022, 22:28 לדעתי לפרץ יש גג הצעה מחימקי הרוסית. מדובר בלגיונר מזעזע.
לפרץ יש הצעות מהצ'מפיונשיפ אבל מכבי ת''א מציעה יותר כסף, גם לדסה וגם לפרץ
-
- מכונת תארים
יכול להיות. יכול להיות גם שהאמינו שאם יחכו יוציאו יותר. אם יחתמו לפני ניס ובטח שלפני אריס, זה סימן שלא באמת רצו לחכות כדי להמשיך בחו״ל.Judokan כתב: ↑07 אוגוסט 2022, 22:25אז לכיוון ההפוך - אם זה נכון, למה דסה ופרץ לא חתמו שם לפני חודש גם כן בהצעות כספיות מאוד גבוהות? לדסה הציעו לפני 3 שבועות 550 אלף יורו לפי מה שדווח. 50 אלף יורו זה מה שהעביר אותו את הרף? לא נשמע לי אמין.ברק.י כתב: ↑07 אוגוסט 2022, 19:37בגדול, כי מה שמניע אותם בעסקה זה הכסף (שגדל מהצעה להצעה וכבר עומד על 600 אלף לעונה) ולא ההישגים. אם המטרה שלהם הייתה לצמוח ככדורגלנים הם היו ממשיכים לנסות את מזלם בחו״ל, גם אם בשכר נמוך יותר.Judokan כתב: ↑07 אוגוסט 2022, 19:19 קודם שמישהו מהשחקנים האלה יחתום אצלם.
אני חושב שגם דסה וגם פרץ מחפשים למצות את האופציה האירופית לפני. ולכן הם מושכים לכיוון סוף חלון לדעתי וגם כדי לראות לאן הצהבת יגיעו באירופה
-
- מכונת תארים
הוא לא שווה קבוצה טובה מויטסה. ללכת למכבי ת"א זה ללכת אחורה ובעצם בלי סיבה לסיים קריירה אירופית שהתפתחה לא רע בסטנדרט ישראלי.
לא מאמין שיש באמת הצעות משם.
לא מאמין שיש באמת הצעות משם.
- KevinDurant
- חבר בבורד
מכבי ת''א הציעה לו פי 2 ממה שהיה לו בויטסה, זה השיקול שלו.lemmacantor כתב: ↑07 אוגוסט 2022, 22:41 הוא לא שווה קבוצה טובה מויטסה. ללכת למכבי ת"א זה ללכת אחורה ובעצם בלי סיבה לסיים קריירה אירופית שהתפתחה לא רע בסטנדרט ישראלי.
אגב, מכבי ת''א בערך קבוצה ברמתה של ויטסה.
אומרים שהייתה לו הצעה מורדר ברמן בבונדסליגה בבערך 400 אלף יורו והוא סירב וביקש פי 2. אם כבר אתגר מקצועי אז לך לשם אבל כנראה הוא מחפש את הביטחון הכלכלי (למרות שלדעתי היה מקבל את אותה הצעה, גם הוא וגם פרץ, עוד שנה)
-
- מכונת תארים
היא לא. היא לא משחקת ברמת יריבות שויטסה משחקת מדי שבוע. לא חושב שזה פי 2. צריך גם לאהוב כדורגל.
רפאלוב יכל לחזור מזמן לארץ. גם חמד בשיא יכולתו קיבל הצעות ממכבי ת"א.
רפאלוב יכל לחזור מזמן לארץ. גם חמד בשיא יכולתו קיבל הצעות ממכבי ת"א.
-
- מחוזר באירופה
הכי עלוב בספורט 5 מדברים על חזרה של פרץ כהן ודסה כשאלה אם זה הצלחה או כישלון.
על איזה הצלחה הם מדברים? כישלון בריבוע
על איזה הצלחה הם מדברים? כישלון בריבוע
- RakMaccabi31
- קפטן ירוק
צהבת ברמה של ויטסה? על סמך מה אתה אומר את זהKevinDurant כתב: ↑07 אוגוסט 2022, 22:42מכבי ת''א הציעה לו פי 2 ממה שהיה לו בויטסה, זה השיקול שלו.lemmacantor כתב: ↑07 אוגוסט 2022, 22:41 הוא לא שווה קבוצה טובה מויטסה. ללכת למכבי ת"א זה ללכת אחורה ובעצם בלי סיבה לסיים קריירה אירופית שהתפתחה לא רע בסטנדרט ישראלי.
אומרים שהייתה לו הצעה מורדר ברמן בבונדסליגה בבערך 400 אלף יורו והוא סירב וביקש פי 2. אם כבר אתגר מקצועי אז לך לשם אבל כנראה הוא מחפש את הביטחון הכלכלי (למרות שלדעתי היה מקבל את אותה הצעה, גם הוא וגם פרץ, עוד שנה)
- KevinDurant
- חבר בבורד
על סמך זה שגם אנחנו ברמה שלהם פחות או יותר.RakMaccabi31 כתב: ↑07 אוגוסט 2022, 23:30צהבת ברמה של ויטסה? על סמך מה אתה אומר את זהKevinDurant כתב: ↑07 אוגוסט 2022, 22:42מכבי ת''א הציעה לו פי 2 ממה שהיה לו בויטסה, זה השיקול שלו.lemmacantor כתב: ↑07 אוגוסט 2022, 22:41 הוא לא שווה קבוצה טובה מויטסה. ללכת למכבי ת"א זה ללכת אחורה ובעצם בלי סיבה לסיים קריירה אירופית שהתפתחה לא רע בסטנדרט ישראלי.
לא מדובר פה באייאקס/פ.ס.ו ואפילו לא פיינורד.
קשה לי להגיד שויטסה היא שדרוג מקצועי רציני על מכבי חיפה/מכבי ת''א
זה אחלה יעד אם אתה בן 20-23 ורוצה לעשות משם קפיצת מדרגה קדימה
-
- קפטן ירוק
אין ספק שאם הם חוזרים אליהם האיכות אצלהם עולה באופן משמעותי.
אבל זה קצת פתאטי כל החוסר יצירתיות הזה.
אם לא תיהיה להם אירופה זה כישלון שלהם אבל גם יתרון לאליפות,הרבה פחות עומס ובסגל הזה לא יהיה להם קשה
מצד שני אנחנו גם סופר איכותיים אז יהיה מעניין. אם נשמור על יציבות לא רואה איך זה לא תלוי בנו עם כל הכבוד לזהבי.
אגב גם עם כל החיזוקים שלהם הסגל שלנו עדיין יותר טוב. בטח אם יגיע עוד בלם וקשר.
מעניין
אבל זה קצת פתאטי כל החוסר יצירתיות הזה.
אם לא תיהיה להם אירופה זה כישלון שלהם אבל גם יתרון לאליפות,הרבה פחות עומס ובסגל הזה לא יהיה להם קשה
מצד שני אנחנו גם סופר איכותיים אז יהיה מעניין. אם נשמור על יציבות לא רואה איך זה לא תלוי בנו עם כל הכבוד לזהבי.
אגב גם עם כל החיזוקים שלהם הסגל שלנו עדיין יותר טוב. בטח אם יגיע עוד בלם וקשר.
מעניין