KevinDurant כתב: ↑11 אוגוסט 2022, 17:57
Ganjot כתב: ↑11 אוגוסט 2022, 17:52
KevinDurant כתב: ↑11 אוגוסט 2022, 17:02
איזה נוער יש להפועל ת''א? ראיתי את הטאלנטים הגדולים של מכבי ת''א באירופה
מה אכפת לי מה הם עושים באירופה? מעניין אותי מה הם תורמים לקבוצה שלי.
בינתיים גדלו למכבי ת"א דניאל פרץ, דור פרץ, יונתן כהן, גלזר(שגם הוא כמו נטע בירידה), קארצב(אמנם הגיע מנתניה לשם, אבל עדיין היה בנוער), עידו שחר שלדעתי יהיה שחקן שם בעתיד, גויאגון שהגיע לנוער וכן הצליח להפוך לשחקן טוב כאן לעומת כל הזרים לנוער שהבאנו במשך השנים.. קניקובסקי גם יצא מהנוער שלהם לא?
רביבו גם בינתיים נראה מעולה.
להפועל ת"א גדלו בשנים האחרונות ליידנר(מתי מכרנו שחקן במחיר כזה?), דוידה, למקין וקנצפולסקי נראים שחקנים מעולים לעתיד, תאי עבד עבר גם במכבי ת"א וגם בהפועל ת"א ואפילו שי אליאס שנמכר באחלה סכום לב"ש.
כל השחקנים שעולים אצלנו בסוף מסיימים באיזה ק"ש או חדרה אחרי שהלכו בחינם.
גם נהוראי יפרח יסיים ככה, אין לי ספק. שחקן טיפש כמו כל שחקן נוער שעולה אצלנו, ואפשר לראות את זה בכל פעולה שלו בטורניר האחרון.
לא מדבר על להוציא כוכבים כמו ברקוביץ' או רפאלוב לחו"ל אפילו, מדבר איתך על שחקנים שאשכרה יכולים להיות שחקני הרכב שמשדרגים אותך.. כלום לא עולה אצלנו חוץ מג'אבר שגם הוא היה אמור להיות מושאל לק"ש ובמקרה תפס מקום בסגל, ובינתיים הוא יותר פצוע מאשר משחק.
מי זה עידו שחר? מי זה למקין? מי זה קנצפולסקי?
אתה גידלת את ארד, נטע, מאיר, ג'אבר, פאני, כנעאן, וייסמן
עידו שחר זה שחקן שיכול לתרום להם לסגל, מה שאצלנו כמעט ולא עולים כאלה.
קנצפולסקי ולמקין אולי בסוף לא יהיו טובים, אבל לפחות יש להם פוטנציאל ואתה רואה שהם חכמים ובנויים טוב, מה שעל שחקנים אצלנו כמעט ואי אפשר להגיד.
כנעאן גידלת, והוא בדיוק כמו כל הילדי חרא שאנחנו מגדלים כאן - ניסה לברוח ואז פספנו אותו.
רז מאיר חוץ מחצי עונה בעונה שעברה, זה שחקן שכל אוהד כמעט רק חיכה שיעוף מפה(וגם הוא, כרגיל, בלי טכניקה ובלי יסודות בסיסיים של כדורגל).
ראינו מה ארד שווה, אפילו פיבאן היום עדיף עליו בעשר רמות.
עם הכמויות כסף שמשקיעים פה זה בדיחה שיוצא אולי שחקן נוער אחד ב 4 שנים שיכול לתרום משהו לקבוצה הבוגרת, ואני לא מדבר אפילו על מישהו שגדל להיות כוכב, אלא נטו מישהו שיתרום לסגל.
נטע עלה לפני 6 שנים בערך, ארד לפני 3 התחיל לשחק בבוגרת, ועכשיו ג'אבר.
כל שאר שחקני הנוער שיצאו בשנים האלה זה שחקנים ברמת חדרה במקרה הטוב.
בעולם הכדורגל הישראלי, שבו כל פלוץ עולה 1.5 מיליון יורו, קבוצת הנוער היא חשובה לא רק בשביל להוציא איזה ברקוביץ' הבא, אלא בשביל שתוכל למלא את הסגל בשחקנים שיכולים לתרום לך ולעבות את הסגל מבלי שתצטרך לשים 2.5 מיליון יורו על איתן אזולאי לדוגמה.
במכבי ת"א לדוגמה, אם מחר הסגל שלהם מתקצר בגלל פציעות ארוכות ועזיבות, יש להם לפחות 5-6 שחקני ליגה לא רעים בכלל שהם יכולים להחזיר מהשאלות כדי לעבות את הסגל, בנוסף לכמה שחקני נוער שתופסים שם מקום בסגל גם היום.
וזה לא עניין של להסתכל על כמה אצלם טוב וכו', אלא זה להדגיש את השינוי שהם עשו שם לטובה בנוער(שגם אצלנו התחילו לפני כמה שנים, אולי זה יניב פירות בהמשך) ומאז עולים שם הרבה שחקנים לא רעים בכלל וחלקם אפילו טובים מאוד, ורובם מבינים כדורגל כמו שצריך.