חלון העברות קיץ 2022 (תם הטקס) - נושא רשמי
דיוני מכבי חיפה בכדורגל
מנהל: Shocking4U
- Shocking4U
- מנהל הבורד
Re: חלון העברות קיץ 2022 - נושא רשמי
כל ההחתמות שהיו השנה פורסמו בתקשורת משהו כמו שבוע לפני שהן קרו. השמות של פיירו, סונדגרן , קורנו וגם ינון אליהו היו אצל הכתבים בין שבוע לאפילו יותר לפני שיצאה הודעה רשמית שהם חתמו.
-
- מכונת תארים
לא אמרתי שיש לנו שחקנים סגורים. אמרתי שהעובדה שאין פרסומים לא אומרת שהמועדון סטטי ולא עושה דבר בנושא.Shocking4U כתב: ↑15 אוגוסט 2022, 16:31 כל ההחתמות שהיו השנה פורסמו בתקשורת משהו כמו שבוע לפני שהן קרו. השמות של פיירו, סונדגרן , קורנו וגם ינון אליהו היו אצל הכתבים בין שבוע לאפילו יותר לפני שיצאה הודעה רשמית שהם חתמו.
צריך לראות כמה זמן ייקח למועדון להביא רכש לאחר שמצב האזרוחים והמסגרת האירופית שבה נשחק העונה יתבהרו.
כרגע, ברור שלא נראה רכש חדש.
- KevinDurant
- חבר בבורד
-
- הענק הירוק
דוראנט. אתה עם שחקני 12-13 בינוניים. מוח סכנין סביר שסאן, עופרי, מאור לוי, ציבוטה וניקי יפתחו. לדעתי לפחות רובם לא מספיק טובים. זה הפער הגדול מול מכבי תל אביב. למרות שבעיניי ברמת ההרכב אנו טובים יותר, ברמת הסגל לא
- Smurk
- אגדה ירוקה
העומק שלהם בקישור פסיכי
- Shocking4U
- מנהל הבורד
שמיר
כנעאן
אחד מהם במינימום צריך להיות פה לקישור
כנעאן
אחד מהם במינימום צריך להיות פה לקישור
- Judokan
- סמל ירוק
אם נניח שההרכב ששיחק מול אולימפיאקוס ומול אפולון לימסול בבית פותח גם מול בלגרד, אז אלה השחקנים שיש לך על הספסל ויכולים לפתוח מול סכנין: אצילי, אבו פאני, רוקאביצה (שלישייה שכל קבוצה יכולה רק לחלום עליה מבחינת איכות, כולל הצהבת), סאן מנחם (שהוא בערך הכי טוב מבחינת גיבוי בעמדה שלו שקיים. או שתספר לי פתאום שדוידזאדה זה יותר טוב?).
ברגע שיחזרו מהפציעות, תוסיף לזה גם את ג'אבר ורז מאיר.
אז עם כל הכבוד להצהרות דרמטיות ולהחתמות של הצהבת, יש לך סגל של לפחות 18 שחקנים בכירים ואיכותיים.
רק צריך לסגור את פינת העומק לבלם והקשר האחורי.
אין עמדה אחת בסגל שלנו שבה אני מתחלף על שחקן מהצהבת, כולל אופציות מהספסל. אולי אולי רק בלם מחליף (לא, כי עידן נחמיאס...)
- Shocking4U
- מנהל הבורד
אתה לא לוקח את גלוך על מאור לוי? זהבי על דין דוד?Judokan כתב: ↑15 אוגוסט 2022, 20:11אם נניח שההרכב ששיחק מול אולימפיאקוס ומול אפולון לימסול בבית פותח גם מול בלגרד, אז אלה השחקנים שיש לך על הספסל ויכולים לפתוח מול סכנין: אצילי, אבו פאני, רוקאביצה (שלישייה שכל קבוצה יכולה רק לחלום עליה מבחינת איכות, כולל הצהבת), סאן מנחם (שהוא בערך הכי טוב מבחינת גיבוי בעמדה שלו שקיים. או שתספר לי פתאום שדוידזאדה זה יותר טוב?).
אז עם כל הכבוד להצהרות דרמטיות ולהחתמות של הצהבת, יש לך סגל של לפחות 18 שחקנים בכירים ואיכותיים.
אין עמדה אחת בסגל שלנו שבה אני מתחלף על שחקן מהצהבת, כולל אופציות מהספסל. אולי אולי רק בלם מחליף (לא, כי עידן נחמיאס...)
- benrey
- הענק הירוק
גלוך גם ככה עוזב...Shocking4U כתב: ↑15 אוגוסט 2022, 20:26אתה לא לוקח את גלוך על מאור לוי? זהבי על דין דוד?Judokan כתב: ↑15 אוגוסט 2022, 20:11אם נניח שההרכב ששיחק מול אולימפיאקוס ומול אפולון לימסול בבית פותח גם מול בלגרד, אז אלה השחקנים שיש לך על הספסל ויכולים לפתוח מול סכנין: אצילי, אבו פאני, רוקאביצה (שלישייה שכל קבוצה יכולה רק לחלום עליה מבחינת איכות, כולל הצהבת), סאן מנחם (שהוא בערך הכי טוב מבחינת גיבוי בעמדה שלו שקיים. או שתספר לי פתאום שדוידזאדה זה יותר טוב?).
זהבי גדול על כל הליגה, הייתי לוקח אותו על רוב השחקנים שלנו
- Shocking4U
- מנהל הבורד
יש להם הרבה שחקנים שהייתי מביא בכיף לפה. דור פרץ, גלוך, יובאנוביץ, זהבי, פריצה, קניקובסקי וסאבוריט. לא מבין למה צריך לגמד אותם כדי להעלות לנו, הם בנו סגל מפלצתי ומאוד חזק. לדעתי כרגע עם ההחתמות האחרונות ועוד דסה שבדרך יש להם סגל ישראלי יותר טוב משלנו ולנו יש זרים יותר טובים משלהם בסה״כ. הולך להיות מאוד קשוח השנה ואנחנו צריכים להתחזק עוד
-
- אגדה ירוקה
נו בסדר גם הם היו לוקחים בשמחה את שרי, מוחמד, פאני, אצילי,חזיזה, גולדברג וסונדגרן .
-
- מכונת תארים
חח זהבי בערך השחקן האחרון שבכר צריך.
הנה המהפך, הנה המהפך, הנה הממממהההפפפךךךך!
- Judokan
- סמל ירוק
דין דוד הוא לא באמת שחקן ההרכב אצלנו שרלבנטי להשוות אליו, אלא אצילי (ולפני שתתחיל לספר לי שלא בטוח וכל זה, אז סבבה - כרגע גם זהבי שחקן ספסל אצלם בשני המשחקים באירופה).Shocking4U כתב: ↑15 אוגוסט 2022, 20:26אתה לא לוקח את גלוך על מאור לוי? זהבי על דין דוד?Judokan כתב: ↑15 אוגוסט 2022, 20:11אם נניח שההרכב ששיחק מול אולימפיאקוס ומול אפולון לימסול בבית פותח גם מול בלגרד, אז אלה השחקנים שיש לך על הספסל ויכולים לפתוח מול סכנין: אצילי, אבו פאני, רוקאביצה (שלישייה שכל קבוצה יכולה רק לחלום עליה מבחינת איכות, כולל הצהבת), סאן מנחם (שהוא בערך הכי טוב מבחינת גיבוי בעמדה שלו שקיים. או שתספר לי פתאום שדוידזאדה זה יותר טוב?).
וכן, בין שניהם אני מעדיף את אצילי על זהבי - זהבי דורש ממך לשנות את כל המשחק הקבוצתי כדי שיתאים אליו. אצילי הוא שחקן שמשחק במסגרת הקבוצה.
מאותה סיבה אני גם מעדיף בעיניים עצומות את פיירו על יובאנוביץ'.
- Shocking4U
- מנהל הבורד
היתרון של הצהבת עלינו הקיץ בגזרת הישראלים זה שארבעת מהישראלים הבכירים והטובים ביותר שיש בשוק זה שחקני בית שלהם שמזוהים איתם ורצו לחזור רק לשם (זהבי, פרץ, כהן ודסה). אין כמעט ישראלים טובים בשוק, בטח שלא ישראלים מוכחים וכל ישראלי שמשחק בקבוצה בארץ ונותן 3 משחקים טובים דורשים עליו 3 מיליון יורו.
אנחנו צריכים מאוד חיזוק לשלד הישראלי במיוחד בקישור ובעמדת הבלם ואין כמעט שחקנים ברמה של מכבי חיפה שריאלי להביא.
לדעתי יש 2 קשרים ישראליים שרלוונטיים: עדן שמיר וחמודי כנעאן. שמיר כמובן עסקה יותר זולה ופשוטה (סוכן נכון, יכול להגיע בהשאלה או כנראה תמורת פיצוי קטן) וכנעאן זה עסקה סופר יקרה.
בלמים אין כמעט אף בלם ישראלי רלוונטי. בלוריאן וכדומה זה לא שדרוג על ארד/דהן. השם החם זה כמובן אלחמיד אבל אלונה לא תסכים למכור. השם השני היחידי שאני חושב עליו זה גנטוס מסכנין שלדעתי הוא שחקן טוב וב3 בלמים יכול לתת עבודה.
אנחנו צריכים מאוד חיזוק לשלד הישראלי במיוחד בקישור ובעמדת הבלם ואין כמעט שחקנים ברמה של מכבי חיפה שריאלי להביא.
לדעתי יש 2 קשרים ישראליים שרלוונטיים: עדן שמיר וחמודי כנעאן. שמיר כמובן עסקה יותר זולה ופשוטה (סוכן נכון, יכול להגיע בהשאלה או כנראה תמורת פיצוי קטן) וכנעאן זה עסקה סופר יקרה.
בלמים אין כמעט אף בלם ישראלי רלוונטי. בלוריאן וכדומה זה לא שדרוג על ארד/דהן. השם החם זה כמובן אלחמיד אבל אלונה לא תסכים למכור. השם השני היחידי שאני חושב עליו זה גנטוס מסכנין שלדעתי הוא שחקן טוב וב3 בלמים יכול לתת עבודה.
- Judokan
- סמל ירוק
אני ממש לא מגמד אותם.Shocking4U כתב: ↑15 אוגוסט 2022, 20:36 יש להם הרבה שחקנים שהייתי מביא בכיף לפה. דור פרץ, גלוך, יובאנוביץ, זהבי, פריצה, קניקובסקי וסאבוריט. לא מבין למה צריך לגמד אותם כדי להעלות לנו, הם בנו סגל מפלצתי ומאוד חזק. לדעתי כרגע עם ההחתמות האחרונות ועוד דסה שבדרך יש להם סגל ישראלי יותר טוב משלנו ולנו יש זרים יותר טובים משלהם בסה״כ. הולך להיות מאוד קשוח השנה ואנחנו צריכים להתחזק עוד
אם כבר, הרבה יותר מכעיס אותי שלוקחים קבוצה שהיא אלופת השנתיים האחרונות בליגה, שהלכה וחיזקה בצורה משמעותית את הכשלים הבודדים שעוד היו לה בהרכב עם שחקני חיזוק שמאוד מרשימים עד כה - ומציגים אותה כאילו היא נחותה מול קבוצת אינסטנט שמנחיתה שחקנים בסיטונות לפי השם ולא לפי מה יעשו איתם.
וכן - אני מעדיף לחלוטין את פיירו על פני יובאנוביץ' ופריצה.
מעדיף בכל יום את אבו פאני על פני קניקובסקי. וכמו שאמרתי - את אצילי על פני זהבי (ושוכחים שגם אצילי אחרי עונה שבה אחראי ל30 גולים, אז אפילו במספרים הוא לא נופל)
עם כל הכבוד לקשר האמצע שחסר לנו לגיבוי או הבלם המחליף - כבר עכשיו אנחנו קבוצה טובה יותר ועם סגל יותר, ונהיה כזו גם אם דסה יחתום
- Apoc
- יו״ר הבורד
לא הייתי ממהר לקבוע שיש להם יתרון עלינו בגזרת הישראלים.
בטח לא אם וכאשר סונדגרן ומוחמד יקבלו תושבות.
ואין קשר להיותם "שחקני בית", הם באו בגלל כסף. גם גולסה "שחקן בית" שלנו והעדיף להגיע אליהם בגלל הכסף.
לצהבת תקציב פי כמה משלנו. כל עונה שהם לא אלופים זה מביך בטירוף וכישלון עצום של כל הנוגעים בדבר, וזה שהם הפסידו 5 אליפויות מה7 האחרונות זה מראה מה הרמה של האנשים שמנהלים שם את הדברים.
אבי לוזון פעם אמר שעם התקציב שלהם הוא היה לוקח אליפות בלי מאמן. צדק לגמרי.
בטח לא אם וכאשר סונדגרן ומוחמד יקבלו תושבות.
ואין קשר להיותם "שחקני בית", הם באו בגלל כסף. גם גולסה "שחקן בית" שלנו והעדיף להגיע אליהם בגלל הכסף.
לצהבת תקציב פי כמה משלנו. כל עונה שהם לא אלופים זה מביך בטירוף וכישלון עצום של כל הנוגעים בדבר, וזה שהם הפסידו 5 אליפויות מה7 האחרונות זה מראה מה הרמה של האנשים שמנהלים שם את הדברים.
אבי לוזון פעם אמר שעם התקציב שלהם הוא היה לוקח אליפות בלי מאמן. צדק לגמרי.
אופטימיות במכבי חיפה
- Liberman
- מנהל הבורד
בסופו של יום לוקחים אליפות עם עומק ואם לא יעשו רכש נוסף נהיה בבעיה.
אם דסה ויוני הגרמני חותמים שם אני מהמר שהם לוקחים הדנה אליפות.
פושעי דילן לדין
נוסעים על הוולבו הכי חדשה ומחטטים בפחים
- Liberman
- מנהל הבורד
אני אגיד לך את זה במקום דוראנטJudokan כתב: ↑15 אוגוסט 2022, 20:11אם נניח שההרכב ששיחק מול אולימפיאקוס ומול אפולון לימסול בבית פותח גם מול בלגרד, אז אלה השחקנים שיש לך על הספסל ויכולים לפתוח מול סכנין: אצילי, אבו פאני, רוקאביצה (שלישייה שכל קבוצה יכולה רק לחלום עליה מבחינת איכות, כולל הצהבת), סאן מנחם (שהוא בערך הכי טוב מבחינת גיבוי בעמדה שלו שקיים. או שתספר לי פתאום שדוידזאדה זה יותר טוב?).
דוידזאדה יותר טוב מסאן מנחם, כיף?
פושעי דילן לדין
- Smurk
- אגדה ירוקה
דוידזאדה בהחלט יותר טוב מסאן
- Judokan
- סמל ירוק
תמיד מדהים לראות איך יקטינו כל שחקן שמשחק אצלנו ויאדירו כל נפל שמשחק בצהוב.
אין שום מדד של כדורגל שבו דוידזאדה עולה על סאן מנחם. שחקן שהיה לו פיק מקרי בזכות בכר בעונות בבאר שבע ומאז הוא סותם חורים כושל.
לא סתם סאן הוא שחקן נבחרת ודודזאדה לא היה בה כבר 5 שנים בערך
אין שום מדד של כדורגל שבו דוידזאדה עולה על סאן מנחם. שחקן שהיה לו פיק מקרי בזכות בכר בעונות בבאר שבע ומאז הוא סותם חורים כושל.
לא סתם סאן הוא שחקן נבחרת ודודזאדה לא היה בה כבר 5 שנים בערך
- Shocking4U
- מנהל הבורד
יש לך 11 יותר טובים, להם יש סגל יותר עמוק ועם יותר איכות מהספסל משלך בקישור ובקישור ההתקפי.Judokan כתב: ↑15 אוגוסט 2022, 21:23אני ממש לא מגמד אותם.Shocking4U כתב: ↑15 אוגוסט 2022, 20:36 יש להם הרבה שחקנים שהייתי מביא בכיף לפה. דור פרץ, גלוך, יובאנוביץ, זהבי, פריצה, קניקובסקי וסאבוריט. לא מבין למה צריך לגמד אותם כדי להעלות לנו, הם בנו סגל מפלצתי ומאוד חזק. לדעתי כרגע עם ההחתמות האחרונות ועוד דסה שבדרך יש להם סגל ישראלי יותר טוב משלנו ולנו יש זרים יותר טובים משלהם בסה״כ. הולך להיות מאוד קשוח השנה ואנחנו צריכים להתחזק עוד
אם כבר, הרבה יותר מכעיס אותי שלוקחים קבוצה שהיא אלופת השנתיים האחרונות בליגה, שהלכה וחיזקה בצורה משמעותית את הכשלים הבודדים שעוד היו לה בהרכב עם שחקני חיזוק שמאוד מרשימים עד כה - ומציגים אותה כאילו היא נחותה מול קבוצת אינסטנט שמנחיתה שחקנים בסיטונות לפי השם ולא לפי מה יעשו איתם.
מעדיף בכל יום את אבו פאני על פני קניקובסקי. וכמו שאמרתי - את אצילי על פני זהבי (ושוכחים שגם אצילי אחרי עונה שבה אחראי ל30 גולים, אז אפילו במספרים הוא לא נופל)
עם כל הכבוד לקשר האמצע שחסר לנו לגיבוי או הבלם המחליף - כבר עכשיו אנחנו קבוצה טובה יותר ועם סגל יותר, ונהיה כזו גם אם דסה יחתום
-
- מחוזר באירופה
במידה והם יעופו מול ניס כול הסגל העמוק הזה יכול לגרום להם לבעיות זה לא בהכרח טוב עומק כזה גדול של שחקנים הרבה שחקנים יהיו במירמור על חוסר דקות משחק וזה יכול לייצר אצלם בלאגןShocking4U כתב: ↑15 אוגוסט 2022, 22:20יש לך 11 יותר טובים, להם יש סגל יותר עמוק ועם יותר איכות מהספסל משלך בקישור ובקישור ההתקפי.Judokan כתב: ↑15 אוגוסט 2022, 21:23אני ממש לא מגמד אותם.Shocking4U כתב: ↑15 אוגוסט 2022, 20:36 יש להם הרבה שחקנים שהייתי מביא בכיף לפה. דור פרץ, גלוך, יובאנוביץ, זהבי, פריצה, קניקובסקי וסאבוריט. לא מבין למה צריך לגמד אותם כדי להעלות לנו, הם בנו סגל מפלצתי ומאוד חזק. לדעתי כרגע עם ההחתמות האחרונות ועוד דסה שבדרך יש להם סגל ישראלי יותר טוב משלנו ולנו יש זרים יותר טובים משלהם בסה״כ. הולך להיות מאוד קשוח השנה ואנחנו צריכים להתחזק עוד
-
- קפטן ירוק
אתם גם שוכחים שניהול סגל זה הרבה יותר מלהכניס את כל המרכיבים למיקסר ולתנור.
מביאים אוסף של שמות שחלקם נכשלו בשנה האחרונה באירופה, צריכים להסתגל חזרה לשחק בסכנין ובאשדוד, לחזור לכושר משחק, להתחבר כקבוצה ועוד לפני פצצות האגו שמסתובבות שם.
כישלון באירופה ופתאום הסגל שלהם גדול מדי (מספרית) רק לליגה.
אנחנו התחזקנו (מאד) בנקודות החולשה שלנו.
יש לנו בעיה רק באיכות השחקנים במקומות 15-20.
חיזוק של קשר סגל ובלם ואנחנו מסודרים.
מביאים אוסף של שמות שחלקם נכשלו בשנה האחרונה באירופה, צריכים להסתגל חזרה לשחק בסכנין ובאשדוד, לחזור לכושר משחק, להתחבר כקבוצה ועוד לפני פצצות האגו שמסתובבות שם.
- KevinDurant
- חבר בבורד
בליגה בהנחה שההרכב יהיה
כהן
קורנו/סאן - גולדברג - פלאניץ' - סונדגרן
מוחמד/פאני - נטע
חזיזה - שרי - אצילי
פיירו
בספסל יישבו סאן/קורנו, פאני/מוחמד, ג'אבר, דין דוד, ניקיטה רוקאביצה, רז מאיר, צ'יבוטה
מסכים שצריך להגיע בלם ברמה, קשר נוסף לאמצע ואם בכר לא מחזיק מצ'יבוטה שיביאו שחקן התקפה נוסף.
לגבי דיון דוידזאדה וסאן מנחם, לא שם תיפול על האליפות, זה נבלה וזה טרפה מבחינתי.
לדעתי פספוס ענק שלנו היה קניקובסקי והיה צריך להילחם עליו, שחקן מושלם לשיטה של בכר והיה מגיע במקום צ'יבוטה ונותן יופי של עומק.
אני מקווה שייקחו את הכסף שיגיע מאירופה ויביאו בלם איכותי ואת כנעאן.
-
- מכונת תארים
שניים - אחד 6/8 (עם עדיפות ל-6) ואחד 8/10 (או 10/קיצוני).dyarok כתב: ↑15 אוגוסט 2022, 23:25 אתם גם שוכחים שניהול סגל זה הרבה יותר מלהכניס את כל המרכיבים למיקסר ולתנור.
כיום, האמצע האגרסיבי שלנו דל ומצריך עוד שחקן שיכול לעלות מהספסל, אבל גם שחקן יצירתי שיהווה אלטרנטיבה לשרי כשצריך יצירתיות גם מהאמצע.
לצערנו, לא יגיעו שלושה שחקנים, אז נקווה שבכר ואלברמן יקבלו החלטות נכונות ומדויקות בהמשך החלון.
-
- קודם כל נאמנות
לפי דעתי יש בלם/קש"א זר שכבר חזק על הכוונת.
כנראה מחכים שעלי מוחמד יקבל אזרחות/תושב ארעי, ולפי הפרסומים זה קרוב מאוד.
באמת שלא רואה כיוון אחר, אחרת עדן שמיר כזה כבר היה נוחת פה.
כנראה מחכים שעלי מוחמד יקבל אזרחות/תושב ארעי, ולפי הפרסומים זה קרוב מאוד.
באמת שלא רואה כיוון אחר, אחרת עדן שמיר כזה כבר היה נוחת פה.
- KevinDurant
- חבר בבורד
אני מאוד בעד סגל רחב אבל לא צריך להעמיס אותו בשחקנים כמו יובל שבתאי ומקסים וכאלה.
נטע, ג'אבר, מוחמד, פאני, שרי, מאור לוי.
צריך להחליף את מאור לוי בשחקן כדורגל ולא בפוסטר ולהביא עוד שחקן במקסימום, לא מעבר לזה.
צריך להחליף את מאור לוי בשחקן כדורגל ולא בפוסטר ולהביא עוד שחקן במקסימום, לא מעבר לזה.
- Judokan
- סמל ירוק
אני מסתכל על זה ככה - זה ההרכב השני שלנו (בהנחה שפצועים חזרו):Shocking4U כתב: ↑15 אוגוסט 2022, 22:20יש לך 11 יותר טובים, להם יש סגל יותר עמוק ועם יותר איכות מהספסל משלך בקישור ובקישור ההתקפי.Judokan כתב: ↑15 אוגוסט 2022, 21:23אני ממש לא מגמד אותם.Shocking4U כתב: ↑15 אוגוסט 2022, 20:36 יש להם הרבה שחקנים שהייתי מביא בכיף לפה. דור פרץ, גלוך, יובאנוביץ, זהבי, פריצה, קניקובסקי וסאבוריט. לא מבין למה צריך לגמד אותם כדי להעלות לנו, הם בנו סגל מפלצתי ומאוד חזק. לדעתי כרגע עם ההחתמות האחרונות ועוד דסה שבדרך יש להם סגל ישראלי יותר טוב משלנו ולנו יש זרים יותר טובים משלהם בסה״כ. הולך להיות מאוד קשוח השנה ואנחנו צריכים להתחזק עוד
משפתי, רז מאיר, ארד, דהן, מנחם, ג'אבר, אבו פאני, לוי, צ'יבוטה, דוד, רוקאביצה.
הרכב שני שיש בו 6 שחקנים שהיו שחקני הרכב באליפות אחת או שתיים אצלנו. לא זוכר מתי אי פעם היה לקבוצה עומק ואיכות כאלה.
הסיטואציה עם ארד יצרה צורך בבלם מחליף אמין, וצריך קשר נוסף. ואני מאמין שזה גם יקרה.
זה שהם מחזיקים 11 קשרים - אז כן, יש להם יותר עומק שם. האם זה נחוץ או מועיל? לא.
המקום האחד שבו אני מסכים איתך זה שיש להם יותר איכות על הספסל בקישור ההתקפי. אבל זה נובע לפני הכל מהעובדה שבכר לא ממש מאמין בקישור התקפי באמצע. אם לא היה לנו שם את שרי, לא היינו מחתימים שחקן אחר באותה עמדה - בשנתיים וקצת במועדון בכר אפילו לא ניסה להחתים שם מחליף וזה אומר הכל.
-
- מכונת תארים
לא מאמין שמישהו פה חושב אחרת. לצערי, אני גם לא מאמין שיגיעו עוד שלושה שחקנים הקיץ (השניים האלו ובלם).KevinDurant כתב: ↑15 אוגוסט 2022, 23:43 אני מאוד בעד סגל רחב אבל לא צריך להעמיס אותו בשחקנים כמו יובל שבתאי ומקסים וכאלה.
אם בכר יצליח להביא שני שחקנים שיכסו את שלוש העמדות שדורשות שדרוג, זה באמת יהיה חלון מדהים.
- KevinDurant
- חבר בבורד
עם ההישגים שהגענו אליהם עד כה זה מה שצריך לקרות.ברק.י כתב: ↑15 אוגוסט 2022, 23:51לא מאמין שמישהו פה חושב אחרת. לצערי, אני גם לא מאמין שיגיעו עוד שלושה שחקנים הקיץ (השניים האלו ובלם).KevinDurant כתב: ↑15 אוגוסט 2022, 23:43 אני מאוד בעד סגל רחב אבל לא צריך להעמיס אותו בשחקנים כמו יובל שבתאי ומקסים וכאלה.
אם בכר יצליח להביא שני שחקנים שיכסו את שלוש העמדות שדורשות שדרוג, זה באמת יהיה חלון מדהים.
סונדגרן הגיע על חשבון סטריין ואלפונס, קורנו על טאלב, רודריגז עזב בלי מחליף, הבאת את ניקיטה ופיירו במקום דוניו ובן שהר.
חוץ מפיירו לא הוצאת בכלל כסף והוצאת מה שהכנסת. שלב בתים באירופית/אלופות מצדיק את החיזוק הנחוץ וההכרחי של בלם וקשר.