נטע (הקפטן) לביא - נושא רשמי

נעול
סמל אישי של משתמש
Apoc
יו״ר הבורד

Re: נטע לביא - נושא רשמי

שליחה על ידי Apoc »

זה קיצוני לטעון אחרת.
אופטימיות במכבי חיפה
סמל אישי של משתמש
Liberman
מנהל הבורד

שליחה על ידי Liberman »

RakMaccabi31 כתב: 12 אוגוסט 2022, 12:15
Apoc כתב: 12 אוגוסט 2022, 11:53

[עופרי ארד כבר שנה וחצי נראה כמו אחד הכדורגלנים הגרועים ששיחקו את המשחק הזה אי פעם. אם הוא היה מנסה בכוח לשחק לטובת היריבה היה קשה לזהות את ההבדל.
כמות הטעויות שלו פר דקה היא פסיכית. הוא לא יכול לדרוך על המגרש כשחקן מכבי עד שהוא מוכיח שהוא שווה את הרמה הזאת שוב במקום אחר. לדעתי זה גם לא יקרה, קשה לי לראות אותו משתלב בכלל בליגת העל.
Liberman כתב: 12 אוגוסט 2022, 11:06 אחי אף אחד לא קיצוני כאן
ברור

אמשיך במשחק הבא
ציטטת כלום מתוך מה שרשמתי וחבל. אני מנהל דיונים עניינים ברוח טובה.
פושעי דילן לדין
נוסעים על הוולבו הכי חדשה ומחטטים בפחים
סמל אישי של משתמש
KevinDurant
חבר בבורד

שליחה על ידי KevinDurant »

Liberman כתב: 12 אוגוסט 2022, 11:06 אחי אף אחד לא קיצוני כאן, זכותי לא להחזיק מנטע לביא.

האובססיה העיוורת הזו מזכירה לי את האובססיה אל יניב קטן,
שני קפטנים אוברייטד בלי מנהיגות אמיתית וכדורגל לא גדול.

גם בשיא של נטע, כשהיה צריך לפרגן לו על משחקים טובים הייתי מפרגן (היו כמה כאלה, בדרך כלל מול קבוצות שהתבטלו כאן כי מול מכבי תא הקפטן המהולל פשוט מחרבן במכנס).

תמיד הייתי נגדו ולא החזקתי ממנו. אני עקבי בנושא שלו ושל סאן מנחם ושל ארד משך שנים, אני לא רוכב על טרנד של תקופה לא טובה.

שוב אני אגיד - גם בשיאו נטע לא שחקן להרכב מכבי חיפה.
רק פה להזכיר לך שנטע לביא פתח נגד גלזר, גולסה ופרץ עם יובל אשכנזי, פוקס, מקסים, סלליך ועוד כמה שמות כאלה, זה לא באמת חוכמה.

להשוות אותו לסאן וארד זה לא רציני. סאן תמיד היה חרפה, לארד היה 2 עונות טובות בערך ונטע היה שחקן סופר משמעותי באליפות הראשונה וסבל מפציעה קשה בשנייה ובתווך היה שחקן נבחרת בעמדה עמוסה ומאוד מוערך
סמל אישי של משתמש
Liberman
מנהל הבורד

שליחה על ידי Liberman »

כן אני מכיר את הסיפורים האלה של ״נטע חייב לידו שחקנים גדולים״

די נשמה עברנו את זה
פושעי דילן לדין
נוסעים על הוולבו הכי חדשה ומחטטים בפחים
סמל אישי של משתמש
KevinDurant
חבר בבורד

Liberman כתב: 12 אוגוסט 2022, 18:56 כן אני מכיר את הסיפורים האלה של ״נטע חייב לידו שחקנים גדולים״

די נשמה עברנו את זה
מה הקשר לחייב לידו שחקנים גדולים? תחשוב שאתה משחק נגד השלוש שחקנים הכי טובים בשכונה ושמו לידך את ה2 הגרועים, גם אז אתה תהיה גדול ותסחוב לבד?

יש לו חסרונות, היו לו חסרונות ואם לא היה לו הוא היה יוצא לחו''ל אבל לא סתם אף קבוצה רצינית לא רוצה אותו, בדיוק כמו שלגלזר יש חסרונות ואף קבוצה רצינית לא רוצה אותו ולפרץ יש חסרונות והוא חוזר עם הזנב לארץ.

אתה מתחבר יותר לגלזר הגרזן ויש אחרים שמתחברים יותר לטכניקה ולחילוצים הגבוהים של נטע, כל אחד וטעמו
סמל אישי של משתמש
RakMaccabi31
קפטן ירוק

שליחה על ידי RakMaccabi31 »

KevinDurant כתב: 12 אוגוסט 2022, 18:46
רק פה להזכיר לך שנטע לביא פתח נגד גלזר, גולסה ופרץ עם יובל אשכנזי, פוקס, מקסים, סלליך ועוד כמה שמות כאלה, זה לא באמת חוכמה.
אם בלבול היה פותר את בעית האמצע הזו נטע היה סופר עוד אליפות

פוקס לא באמת קיבל צ'אנס לטעמי וחוכמה גדולה לזרוק אותו לכלבים נגד הצהבת ואחרי זה להגיד הוא לא ברמה
תמונה
אני אמשיך לשתות עד שאשכח את ה-15.5
סמל אישי של משתמש
RakMaccabi31
קפטן ירוק

MHFC4EVER כתב: 20 יולי 2022, 10:09 https://m.one.co.il/mobile/article/342172.html

להאריך חוזההה
אפשר להרגע
גולדשטיין מדווח שישבו איתו אחרי הכוכב האדום

ביחד עם גולדברג
תמונה
סמל אישי של משתמש
GKagelmacher
אלוף המדינה

שליחה על ידי GKagelmacher »

RakMaccabi31 כתב: 14 אוגוסט 2022, 10:36
MHFC4EVER כתב: 20 יולי 2022, 10:09 https://m.one.co.il/mobile/article/342172.html

להאריך חוזההה
אפשר להרגע
גולדשטיין מדווח שישבו איתו אחרי הכוכב האדום

ביחד עם גולדברג
בגלל שגולדשטיין דיווח אפשר להרגע נכון מאוד. אחלה מחשבה.
הַזּוֹרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ
סמל אישי של משתמש
RakMaccabi31
קפטן ירוק

על דיבורים על חוזה שיתחילו במועד מסוים. למה לא?
תמונה
סמל אישי של משתמש
GKagelmacher
אלוף המדינה

שליחה על ידי GKagelmacher »

RakMaccabi31 כתב: 14 אוגוסט 2022, 20:35 על דיבורים על חוזה שיתחילו במועד מסוים. למה לא?
אתה באמת שואל? זה כותרות סתמיות נו מה אתה קונה את זה. שיתחילו להוציא הודעות רשמיות על חוזים שהיו אמורות כבר לצאת לפני חודש על פלאניץ גולדברג נטע אצילי ולא בכתבות גנריות שעולות כל שבוע. אתה מביא את זה כאילו זה מקור לתכלס של משהו. זה כתבות ממוחזרות מתחילת הקיץ אין לזה שום מדד למה שקורה.
הַזּוֹרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ
ירוק זה אני
שחקן העונה

שליחה על ידי ירוק זה אני »

אני שונא כל רגע שהאפס הזה על המגרש.
כל השחקנים שלנו משחקים ברמה דומה, והוא היחיד שמשחק בכמה רמות מתחת.

לא יודע מה בכר מנסה לעשות איתו, אבל אין לו מקום בהרכב בחיים
סמל אישי של משתמש
benrey
הענק הירוק

שליחה על ידי benrey »

מחצית ראשונה נוראית
בשניה השתפר
Daniel123
אגדה ירוקה

שליחה על ידי Daniel123 »

2 רמות מתחת לכולם אי אפשר שלא לראות את זה .
וליד מוחמד זה בכלל נראה עצוב .
greenguy
קפטן ירוק

שליחה על ידי greenguy »

מחצית ראשונה על גבול המכירה,מחצית שניה השתפר פלאים אפילו אני הייתי בשוק. עזר בסגירות יצא מהר קדימה.
סמל אישי של משתמש
hezildo
מכונת תארים

שליחה על ידי hezildo »

דווקא היה טוב היום, היו כמה מהלכים שהוא שיחרר לחץ באמצע ומסר טוב להתחלה של התקפה.
לא יושנים בלילה, עושים סקאוטינג אקטיבי סקופץ
כובע קש
מכונת תארים

שליחה על ידי כובע קש »

גם במחצית שנייה הוא היה נוראי, אמנם היו לו כמה תיקולים טובים אבל זה לא מחפר על החורים והליווים שלו באמצע
Nirgreen
קפטן ירוק

שליחה על ידי Nirgreen »

להריץ את פאני על חשבונו טמרתי זאת כבר.
תמונה
Ganjot
שחקן העונה

שליחה על ידי Ganjot »

Nirgreen כתב: 18 אוגוסט 2022, 01:06 להריץ את פאני על חשבונו טמרתי זאת כבר.
מי זה תזכיר לי? השחקן הזה שנכנס, ובדקה 90 היה בלי אויר בזמן ששרי דופק ספרינט לעשות לחץ?
אה לא זה השחקן הזה שבקושי להכניס רגל מסוגל, ולרוץ מעל 500 מטר זה בקשה מוגזמת.
שחקן אפס, אם הטמבל הזה חוזר להרכב שלנו זה בזיון.

לא יודע מה אתם רוצים ממנו היום. אני לא מאוהביו וזה בלשון המעטה, אבל היה בסדר גמור היום ביחס לאיך שמשחק לרוב. לקח הרבה כדורים, נכנס להרבה מאבקים, מסירות טובות ולא התחבא מהכדור.
כן, עשה חורים מחצית ראשונה אבל בחייאת, שיחקנו נגד קבוצה שכל זר שם זה 8 מיליון יורו מכירה, לא נגד הפועל חדרה עם שובל גוזלן.
ירוק רפואי
קודם כל נאמנות

שליחה על ידי ירוק רפואי »

נטע הפך להיות השעיר לעזאזל של הקהל.
הבן אדם אחרי פציעה קשה מאוד, חוזר לאט לאט לעניינים.
לדעתי הוא היה טוב מאוד היום במיוחד בחצי השני.
גם איזה כבר אופציות יש לנו חוץ ממנו? מה עדיף את פאני שעושה טובה שהוא משחק? בקיצור אחלה נטע
סמל אישי של משתמש
Judokan
סמל ירוק

שליחה על ידי Judokan »

זה פשוט הזוי לראות פה תגובות כל כך מוקצנות נגדו. 2 רמות מתחת לכולם עאלק.

נתן היום 45 דקות (בערך 20 כל מחצית) סופר מדהימות.
בדקות הפתיחה היה בכל מקום יחד עם מוחמד לחלץ כדורים, הסיבה מס' 1 שטחנו אותם בדקות האלה.
וגם בפתיחת המחצית השנייה שוב היה מעולה.

השילוב שלו ושל מוחמד מתחילת העונה נדיר. מוחמד נותן לנו את כיסוי השטח, ללביא יש חוכמת משחק ויכולת לקרוא נכון איפה להיות בשביל החתימה. שלא לדבר על הוצאה קדימה שהוא נהיה מדהים בזה - כמעט ולא מאבד שם כדורים, מנהל קצב ברמה גבוהה.
מוכן שעבור סט היכולות הזה, אחת לכמה התקפות יעברו אותו בקלות יחסית והוא ילווה שחקן. בטח כשאנחנו בשלושה בלמים ויש חיפוי.

הוא מתחיל לחזור לעצמו הגנתית עם הביטחון וזה מעולה. לא ציפיתי שזו תהיה הדעה שלי על נטע אחרי השנה שעברה, ואני מאוד שמח לראות את זה.

ועדיין - הוא לא קשר אחורי ולא יכול לשחק שם בלי מוחמד. חייבים שחקן שיוכל לתת לעלי מנוחה
סמל אישי של משתמש
Shocking4U
מנהל הבורד

שליחה על ידי Shocking4U »

מחצית ראשונה הוא התחיל טוב ואז נחלש משמעותית. בכל הגולים שלהם הייתה תחושה שהוא היה צריך לעשות יותר. מחצית שנייה הוא היה מצויין
סמל אישי של משתמש
Apoc
יו״ר הבורד

שליחה על ידי Apoc »

חילץ המון.
הוא ממש כבד ומבאס לראות אותו נגרר כמו שק תפוחי אדמה מאחורי כל מי שעובר אותו בסנטימטר.
יש משהו יפה אבל בלראות שחקן נדבק לשחקן יריב ולא משחרר עד שהוא מחלץ. לוחם.
אופטימיות במכבי חיפה
Daniel123
אגדה ירוקה

שליחה על ידי Daniel123 »

Ganjot כתב: 18 אוגוסט 2022, 01:31
מי זה תזכיר לי? השחקן הזה שנכנס, ובדקה 90 היה בלי אויר בזמן ששרי דופק ספרינט לעשות לחץ?
אה לא זה השחקן הזה שבקושי להכניס רגל מסוגל, ולרוץ מעל 500 מטר זה בקשה מוגזמת.
שחקן אפס, אם הטמבל הזה חוזר להרכב שלנו זה בזיון.

לא יודע מה אתם רוצים ממנו היום. אני לא מאוהביו וזה בלשון המעטה, אבל היה בסדר גמור היום ביחס לאיך שמשחק לרוב. לקח הרבה כדורים, נכנס להרבה מאבקים, מסירות טובות ולא התחבא מהכדור.
כן, עשה חורים מחצית ראשונה אבל בחייאת, שיחקנו נגד קבוצה שכל זר שם זה 8 מיליון יורו מכירה, לא נגד הפועל חדרה עם שובל גוזלן.
לא מחבב את אבו פאני בלשון המעטה, אבל דווקא אתמול הוא נכנס יחסית טוב וכן רץ לשם שינוי .
Rmc
תוקע יתד בהרכב

שליחה על ידי Rmc »

Judokan כתב: 18 אוגוסט 2022, 02:50 זה פשוט הזוי לראות פה תגובות כל כך מוקצנות נגדו. 2 רמות מתחת לכולם עאלק.

בדקות הפתיחה היה בכל מקום יחד עם מוחמד לחלץ כדורים, הסיבה מס' 1 שטחנו אותם בדקות האלה.

השילוב שלו ושל מוחמד מתחילת העונה נדיר. מוחמד נותן לנו את כיסוי השטח, ללביא יש חוכמת משחק ויכולת לקרוא נכון איפה להיות בשביל החתימה. שלא לדבר על הוצאה קדימה שהוא נהיה מדהים בזה - כמעט ולא מאבד שם כדורים, מנהל קצב ברמה גבוהה.
מוכן שעבור סט היכולות הזה, אחת לכמה התקפות יעברו אותו בקלות יחסית והוא ילווה שחקן. בטח כשאנחנו בשלושה בלמים ויש חיפוי.

הוא מתחיל לחזור לעצמו הגנתית עם הביטחון וזה מעולה. לא ציפיתי שזו תהיה הדעה שלי על נטע אחרי השנה שעברה, ואני מאוד שמח לראות את זה.

ועדיין - הוא לא קשר אחורי ולא יכול לשחק שם בלי מוחמד. חייבים שחקן שיוכל לתת לעלי מנוחה
45 דקות סופר מדהימות? אתם מדמיינים בענק.
השילוב שלו עם מוחמד מדהים בגלל שמוחמד יכול להחזיק לבד את הקישור ברוב הדקות אז הליקויים של נטע פחות מורגשים. אבל אתמול זה היה מורגש בענק - הוא מדקה 30 כבר קרס גופנית, לא היה מסוגל לרוץ והיה מביך מאוד לראות אותו מלווה שחקנים של הכוכב - פגע בנו מאוד. שלא נדבר על זה שהוא לא עזר בכלל לקורנו מול בוקארי למרות שהיה צריך…
יש לו דברים טובים והוא כן השתפר מהחזרה המזעזעת והאיומה שהייתה לו שנה שעברה. אולי לרוב משחקי הליגה זה יספיק אבל עדיין - הוא לא יכול לשחק בשום משחק באירופה לא משנה באיזה מפעל נהיה. נגד קבוצות קצת יותר רציניות מלימסול (שבשני המפעלים שאנחנו יכולים להיות - זה מה שנקבל) הוא לא יכול לסחוב וזה ניכר אתמול ממש.
Kaka
קפטן ירוק

שליחה על ידי Kaka »

סראשבקיר
סמל אישי של משתמש
RakMaccabi31
קפטן ירוק

Judokan כתב: 18 אוגוסט 2022, 02:50
אתה לא אשם בזה, אנשים הספידו את עלי גם בחצי שני שנה השני שעברה. צריך לתת זמן לשחקנים לחזור לכושר ולחדות שלהם
נכון, לקח לזה הרבה יותר זמן ממה שגם אני צפיתי, וכנראה זה עליו והמנטאליות הישראלית
אבל העיקר שבסוף הגיע היום

אמרו כאן שנה שעברה שהוא מהזקנים האלה שטובים עם ורעים בלי. ועכשיו אפשר להגיד שהוא כמו בלבול
חלש בראשונה מפלצת בשניה loll

אפילו הייתי אומר שבשניה חוץ מהחילוצים היה מאוד מחויב ומהיר בירידה שלו להגנה ולא וויתר כמו במחצית הראשונה

אנשים בפייסבוק נוטים להאשים אותו, אבל דווקא עם כל הקבוצה שפשוט היתה רעה בדקות שאחרי הגול של פשיץ'. כולם שיחקו בקצב הליכה (חוץ מחזיזוש סמאוהב )
תמונה
סמל אישי של משתמש
Judokan
סמל ירוק

שליחה על ידי Judokan »

Rmc כתב: 18 אוגוסט 2022, 10:31
Judokan כתב: 18 אוגוסט 2022, 02:50 זה פשוט הזוי לראות פה תגובות כל כך מוקצנות נגדו. 2 רמות מתחת לכולם עאלק.

45 דקות סופר מדהימות? אתם מדמיינים בענק.
השילוב שלו עם מוחמד מדהים בגלל שמוחמד יכול להחזיק לבד את הקישור ברוב הדקות אז הליקויים של נטע פחות מורגשים. אבל אתמול זה היה מורגש בענק - הוא מדקה 30 כבר קרס גופנית, לא היה מסוגל לרוץ והיה מביך מאוד לראות אותו מלווה שחקנים של הכוכב - פגע בנו מאוד. שלא נדבר על זה שהוא לא עזר בכלל לקורנו מול בוקארי למרות שהיה צריך…
יש לו דברים טובים והוא כן השתפר מהחזרה המזעזעת והאיומה שהייתה לו שנה שעברה. אולי לרוב משחקי הליגה זה יספיק אבל עדיין - הוא לא יכול לשחק בשום משחק באירופה לא משנה באיזה מפעל נהיה. נגד קבוצות קצת יותר רציניות מלימסול (שבשני המפעלים שאנחנו יכולים להיות - זה מה שנקבל) הוא לא יכול לסחוב וזה ניכר אתמול ממש.
עובדתית הוא משחק מול היריבות האלה באירופה שהן יותר רציניות מלימסול.
הוא בהרכב בשני משחקים מול אולימםיאקוס ומול הכוכב אתמול. בכל המשחקים האלה הקבוצה נראתה מצוין במרכז המגרש, חילצה יפה כדורים ויצאה מצוין קדימה.

בדקות הטובות, ללביא היו אתמול בקלות 10-15 חילוצי כדור בשטח שלנו, וניהול משחק טוב ואקטיבי (לא ברח מהכדור).

אין ספק שהשילוב שלו עם מוחמד מחפה על הליקויים שלו, ובלי עלי זה לא היה עובד טוב. אבל מצד שני לביא מוסיף למוחמד את האקסטרה שצריך בחטיפות, מיקום וניהול משחק.
לכן השילוב של שניהם מתחילת העונה מביא אותנו לפסע מליגת האלופות.
סמל אישי של משתמש
KevinDurant
חבר בבורד

המשחק הכי טוב שלו מאז הפציעה לדעתי והוא חוזר לעצמו.

גם בשיאו היה רודף אחרי שחקנים כמו תפוח אדמה אבל שיחקנו נגד קבוצה עם שחקני אמצע איכותיים בטירוף ודינמיים בטירוף.
amitoima
גול ראשון בבוגרים

שליחה על ידי amitoima »

KevinDurant כתב: 18 אוגוסט 2022, 12:38 המשחק הכי טוב שלו מאז הפציעה לדעתי והוא חוזר לעצמו.

גם בשיאו היה רודף אחרי שחקנים כמו תפוח אדמה אבל שיחקנו נגד קבוצה עם שחקני אמצע איכותיים בטירוף ודינמיים בטירוף.
מאשר, מקווה שגם יתן הופעה שבוע הבא.
greenguy
קפטן ירוק

שליחה על ידי greenguy »

ראיתי שוב את המשחק וספציפית התמקדתי בו. הפתיחה שלו הייתה טובה אחכ הוא. התחיל לזייף והכוכב השתלטו על המגרש יש לו חלק משמעותי בגול שהוא לא עזר בסגירה עם קורנו ופשוט טייל לו שם. יש לו רגעים שהוא מוריד רגל מהגז ואז זה נראה רע מבחינתו ומבחינתנו. ליגת האלופות זה עניין של ריכוז מלא כל ה90+ דקות ואין מקום לקחת מנוחות תוך כדי משחק כי משלמים במזומן. אם הוא יתחיל להיות מרוכז יותר ויפסיק עם ההפקרות הוא יחזור לנטע של לפני הפציעה, במחצית השניה הוא כבר היה רמה מעל וחילץ כמה כדורים מדהימים ושיחרר קדימה במלא מסירות חכמות. בגומלין אני מצפה ממנו להיות אפילו טוב יותר מהמחצית השנייה למשך כל המשחק.
מילה טובה לפאני ואצילי(למרות החלודה) עשו הרבה לחץ ועזרו במשחק ההגנה. כל הכבוד לקבוצה
נעול