Smile כתב: 15 מאי 2022, 20:54
שלב המוקדמות השני מתחיל ב19 ליולי.
זה אומר שיש בערך חודש להחתים שחקנים אם רוצים שהם יעשו אימונים עם הקבוצה כמו שצריך.
מקווה שלא יחכו לדקה ה90 כמו שהם אוהבים לעשות תמיד.
מגן וחלוץ זרים ברמה גבוהה ואני אהיה מרוצה מהחלון הזה, כל השאר בונוס.
העניין שאצלנו הכל צריך להיות תמיד קיצוני, אין באמצע.
או שלא מחתימים כלום עד ספטמבר (לא נביא כדי להגיד שהבאנו, נחכה שקבוצות יעופו מאירופה ונביא מהן שחקנים, בשביל לנצח את בני יהודה וכפר סבא וסכנין לא צריך רכש וכו').
או שסוגרים סגל מלא עד תחילת מחנה האימונים וזהו. לא מביאים יותר כלום, למרות שיש כמה דברים שזועקים לשמיים.
האידיאל צריך להיות סגל סגור ב 80-90% עד מחנה האימונים, ואז עד ספטמבר להוסיף לפי מה שזועק לשמיים ומה שמתאפשר.
מסכים.
לפחות בעונות האחרון הכיוון נכון ומשתדלים לסגור את רוב הרכש עד מחנה אימונים.
נקווה שהפעם ישכילו לעשות וישאירו תקציב גם לבעיות שיתגלו בהמשך.
Shocking4U כתב: 16 מאי 2022, 20:42
לא יפיל אותי מהכיסא אם הצהבת מחתימים את זהבי ואיביץ שיענקלה שוב ירים ידיים כשהקנדי מרים ראש ונלך למין עונה פיננסית בלי חיזוק בהרבה כסף
אם למישהו יש ספק שזה בדיוק התרחיש הצפוי, כנראה שהוא לא היה איתנו בעשרים השנים האחרונות....
ברק.י כתב: 16 מאי 2022, 21:49
יאללה, מה עם הצגת רכש אחרי סכנין? סכנין הסתיים כבר ב-20:30.
מה אתה מקשיב לניר גרין
נירגרין צדק בהרבה דברים בחלונות הקודמים. חוץ מזה, קשה להתעלם מכל השמועות שרצות פתאום לגבי דברים. בטח כשאנחנו יודעים כמה נחוץ חיזוק לקבוצה אחרי סיום עונה כזה.
greenguy כתב: 18 מאי 2022, 11:20
כנראה שאיביץ זהבי ודור פרץ חוזרים לצהבת ואצלנו בינתיים ישנים. מקווה שמחכים לאחרי גמר הגביע בעיקר בעמדת המגינים והחלוץ
העונה עוד לא הסתיימה, צריך לרכז את כל המאמצים בגביע .
שיתחילו לעבוד יום אחרי .
דור פרץ אגב לא יחזור לפה בחיים אחרי עונה אחת .
זהבי ואיביץ' הגיוני, אבל לא יודע עד כמה זה חכם מצידם שיש להם את פריצה ויובאנוביץ .
אולי ישחררו את פריצה ונוכל להחתים אותו .
Nirgreen כתב: 18 מאי 2022, 12:58
יש מגן ימני זר סגור
איזה פצצה
כובע קש כתב: 18 מאי 2022, 12:57
זהבי הוא לא מסוג השחקנים שאיביץ' אוהב בקבוצה שלו, אם אכן שניהם יגיעו מעניין יהיה לראות איך זה יסתדר מבחינתם, לדעתי זה לא
אני מסכים אתך. מה גם שאיביץ' מאוד מחובר לפריצה והוא שיחק אצלו בווטפורד והוא גם המליץ למכבי ת''א לקחת אותו.
אבל אם זאת, לדעתי זהבי זה רכש גדול יותר מכל המערכת.
lemmacantor כתב: 18 מאי 2022, 10:10
עוד עונה בחוזה באנדרלכט. אם יוותרו עליו הוא עדיין לא יתקשה למצוא קבוצה בבלגיה.
מסכים, אבל יכול להיות שירצה לחזור לפה אם יהיה עניין משותף אמיתי.