Apoc כתב: ↑15 אוגוסט 2022, 19:06
דסה יהיה שם בוודאות.
זה היה שקוף שעם כל הכתבות כל שני וחמישי על מועדונים בארה"ב ואנגליה שרוצים את פרץ ודסה שזה משחקי סוכנים שרק מנהלים מו"מ עם מכבי ת"א דרך התקשורת במשך מספר חודשים.
למכבי ת"א אין מגבלה תקציבית. אין להם בעיה גם להחזיק 30 שחקנים עם שכר של 500 אלף אירו ומעלה כל אחד.
ברגע שחוקי הפייר פליי יצאו מהתמונה (החל מהעונה) אז בכלל.
הסכומים שהם נותנים זה פשוט מטורף. לתת 500-600 אלף יורו זה לא מובן מאליו.
יש להם עומק מטורף בקישור ואני בקלות רואה את איביץ' הולך על רוטציה של 4-5 שחקנים ושורף את כל השאר.
קיימת סברה כזו בתקשורת וברשתות החברתיות שיש למכבי ת''א עומס בקישור שיוביל למרמור בחדר ההלבשה. לדעתי זה בולשיט. אין להם עומס חריג בקישור. לצערי יש להם עומס בריא בין אם יעשו או לא בתים בקונפרנס.
דן ביטון, ריקן, קובאס,גויגאן לאף אחד לא באמת אכפת אם הם ישבו ממורמרים בצד. מה גם שריקן הוא סוג של שחקן חדר הלבשה אצלם שנשאר שם רק מהסיבה הזו, כל דקה שהוא משחק זה סבבה מבחינתו והוא מעדיף את השיוך למועדון גדול והישגי עם קהל (וכמובן שכר טוב ומובטח) מאשר לטייל בכל מיני קבוצות קטנות בליגה.
קובאס לדעתי יעוף משם מהר מאוד בלי קשר למרמור כזה או אחר, הוא פשוט תופס להם מקום של זר על כלום, אפס תרומה. דן ביטון Who?
גם אם פארפה גויגאן יתבאס קצת אז זה לא משהו שיטלטל את חדר ההלבשה ואפילו לא יהיה מכה קלה בכנף. לא אתפלא אם הם שומרים אותו כקלף לטרייד (בדגש על אחד משחקני נתניה).
גלוך לדעתי ימצאו את הנוסחה בסוף והוא יעבור לאירופה ולא יהיה במכבי ת''א. לדעתי הוא היחידי שהשארות שלו לא בריאה למכבי ת''א (לא כי הוא לא שחקן טוב, אלא כי הרימו אותו לגבהים לא פרופורציונלים וכעת הוא ומקורביו מצפים שהוא ישחק כל משחק והרבה כיאה למעמד שנבנה לו בתקשורת).
גולסה גם ככה חצי עונה פצוע, אם יהיה להם מזל יהיה להם סנכרון והוא ישחק בתקופה שלפרץ ייקח לחזור לכושר משחק.
אחרי הניכוי של ה"לא רלוונטים" נשאר להם קישור של:
פרץ, גלזר, חצי גולסה, קניקובסקי, ואן אובריים. הם לדעתי יחלקו את מרבית הדקות העונה אצלם. השאר יקבלו רסיסי דקות. כן, זה בריא לצערי.
אם היה להם מערך סקאוט סביר הם כבר היו מעיפים את ג'ראלדש וקובאס ומביאים זרים נורמליים במקומם להגנה ואז הם היו קבוצה חזקה הרבה יותר.
Nirgreen כתב: ↑15 אוגוסט 2022, 19:24
יש להם קישור יותר טוב משלנו לדעתכם?
זה לא עניין של יותר טוב, זה עניין של יותר עמוק.
אין להם אף שחקן שמתקרב לרמה של עלי.
נטע ופאני, אם ישחקו ברמה הגבוהה שלהם, גם לא רואים בעיניים אף אחד מהקישור של מכבי ת"א.
אבל הבעיה תהיה עם העומס, הפציעות. הקישור שלהם מלא בשחקנים בינוניים אבל הוא לא נגמר.. אצלנו פציעה אחת מוציאה את כל האיזון. וגם בלי פציעות, שחקנים יגיעו לפברואר עם הלשון בחוץ.
אני אשמע קצת סובייקטיבי ומשוחד אבל לדעתי אם ג'אבר לא פציע כל כך אז אני מעדיף גם אותו על כל אחד אחר בקישור שלהם, בנוסף לנטע פאני ומוחמד.
למעשה אני מעדיף גם את ג'אבר על פאני למרות שפאני היה הקשר הטוב ביותר בליגה עונה שעברה.
נערך לאחרונה על ידי Apoc ב 16 אוגוסט 2022, 11:46, נערך פעם 1 בסך הכל.
איפה קישור יותר טוב?
הקישור שלהם פרפר אותנו במשחקים שהשחקן היחיד הראוי מתחת להתקפה בסגל שלנו היה נטע
בחייכם, אנחנו שיחקנו עם סיינסבורי, מאבוקה, חבשי, פלקוצ'נקו וסאן (שהעונה הראויה היחידה שלו היתה ב-2021)
היום ריקן שחקן ספסל בקושי, גולסה וגלזר הרבה מעבר לשיא. והשני היה שובר שיא אדומים שנה שעברה אם לא הלובי שלהם בליגה ובתקשורת
ופרץ תמיד היה אוברייטד, אבל נגד הקישור בזמנו זה נתן את התוספת
וביטון? בכלל מיועד להיות בלם
נטע ופאני, אם ישחקו ברמה הגבוהה שלהם, גם לא רואים בעיניים אף אחד מהקישור של מכבי ת"א.
אבל הבעיה תהיה עם העומס, הפציעות. הקישור שלהם מלא בשחקנים בינוניים אבל הוא לא נגמר.. אצלנו פציעה אחת מוציאה את כל האיזון. וגם בלי פציעות, שחקנים יגיעו לפברואר עם הלשון בחוץ.
מסכים עם מה שכתבת .
אבל בעניין העומס, בנובמבר יש מונדיאל ותהיה פגרה של חודש ככה שיהיה להם המון זמן לנוח .
א. מבוגר אז הפוזה תרד
ב. הוא נכנס לרוטציה לא כשחקן ראשון, לגיבוי לעונה
יציע ג. הוא הראה עונה שעברה יכולת טובה למרות הגיל
ד. בצהבת ייני/ריקן/זהבי כולם 33+. ייני כרגע הרכב, ריקן ספסל וזהבי מיועד להרכב
RakMaccabi31 כתב: ↑16 אוגוסט 2022, 13:48
למה בעצם לא להביא את כיאל לעומק בקישור האחורי
יש לו נסיון באירופה, ושנה שעברה היו לו משחקים ממש טובים במיוחד נגד הצהבת
והוא גם שחקן בית
כיאל יכול ללמד יפה את אבו פאני על שביתות איטלקיות .
דיברתם על ואן אובריים פה. רועי שני אישר בטוויטר שהיה סגור אצלנו וסוכן חיצוני אמר לשחקן שהוא יכול להשיג לו חוזה כפול וזה מה קרה. אומרים שבכר ויתר עליו ואמר שזה לא שחקן של 400 אלף דולר לעונה.
GKagelmacher כתב: ↑16 אוגוסט 2022, 15:53
דיברתם על ואן אובריים פה. רועי שני אישר בטוויטר שהיה סגור אצלנו וסוכן חיצוני אמר לשחקן שהוא יכול להשיג לו חוזה כפול וזה מה קרה. אומרים שבכר ויתר עליו ואמר שזה לא שחקן של 400 אלף דולר לעונה.
אשכרה? תעלה תשיחה עם רועי שני
פושעי דילן לדין
נוסעים על הוולבו הכי חדשה ומחטטים בפחים
מסכים עם מה שכתבת .
אבל בעניין העומס, בנובמבר יש מונדיאל ותהיה פגרה של חודש ככה שיהיה להם המון זמן לנוח .
המנוחה בפגרה תעזור אבל לא בטוח שזה יספיק, תהיה צפיפות גדולה מאוד של משחקים לפני
המונדיאל (בגלל שלב הבתים באלופות/אירופית) וגם אחריו יהיה צפוף מאוד.
במקרה של ניס מדובר בקבוצה ששנים לא הופיעה בצורה רצינית במפעלים האירופיים והם מחפשים לבנות שם פרויקט ארוך טווח.
אז אני בטוח שהם לא באים לטייל או לזלזל. גם יש להם מאמן רציני ואיכותי כמו פאברה.
לא יודע מה זה אומר לגבי המשחק כי באירופה הכל יכול להיות, אבל ניס לא יזחזלו
KevinDurant כתב: ↑18 אוגוסט 2022, 14:24
יונתן כהן יכול לחפש אופי במכולת.
לתת לדסה 650 אלף יורו כפול 4 שנים זה הצעה מטורפת וקיצונית מאוד לדעתי.
זה נכון, אבל הכסף כרכע לא מעניין אותם, הם רוצים אליפות.
אני בטוח שאם הם היו באים לעונה הזאת הזאת אחרי 2 אליפויות, הם לא היו מתפזרים ככה.
אותי העונה הזאת פחות מדאיגה, כי יש לנו קבוצה טובה ומגובשת, וגם אם לא ניקח אליפות, אנחנו נהיה שם בוודאות.
שנה הבאה הם כבר יהיו קבוצה שרצה עם שחקנים די איכותיים, ואצלנו יש סיכוי שיהיו שיחרורים, ואנחנו נהיה חייבים להתכונן לזה.
אני אגיד לכם את האמת, אחרי שראיתי אתמול את הקבוצה הבנתי שגם עם דסה וזהבי יהיה להם מאוד קשה .
אנחנו רק צריכים להעמיק יותר את הסגל שלנו .
יונתן כהן סתם שחקן לא מזיז לי יותר מידי .
האגפים שלנו ברמה אחרת משלהם .
Daniel123 כתב: ↑18 אוגוסט 2022, 14:55
אני אגיד לכם את האמת, אחרי שראיתי אתמול את הקבוצה הבנתי שגם עם דסה וזהבי יהיה להם מאוד קשה .
אנחנו רק צריכים להעמיק יותר את הסגל שלנו .
יונתן כהן סתם שחקן לא מזיז לי יותר מידי .
האגפים שלנו ברמה אחרת משלהם .
לגמרי. יש פה קבוצה ברמה אירופאית לחלוטין, שמתמודדת שווה בשווה ועדיפה על קבוצות צ'מפיונס, ואנשים אוכלים סרטים כי הם מחזירים אסופת ליגיונרים כושלים שזרחו כשלא הייתה טיפת תחרות בליגה. או מאמן מפוצץ יח"צ שבגדול לא עשה שום דבר מיוחד חוץ מאשר אותן שנתיים פה, אבל מאדירים אותו כאילו הוא מינימום מרצ'לו ליפי.
שיהיה להם בהצלחה לנהל את אסופת האגו הזו שבה כל אחד מצפה לשחק קבוע ויעשה פוזות אם לא