מוחמד אבו פאני - נושא רשמי

נעול
סמל אישי של משתמש
Shocking4U
מנהל הבורד

Re: מוחמד אבו פאני - נושא רשמי

שליחה על ידי Shocking4U »

נכנס בסדר היה לו גם כמה מהלכים יפים. חייב לחזור לעצמו דרך הדקות בליגה ולהבין שהוא צריך להישאר במכבי חיפה ולשחק איתה באירופה ולא לרוץ לכל קבוצה בלגית זניחה.
ברק.י
מכונת תארים

שליחה על ידי ברק.י »

אני מאד מתקשה להבין ממה נובע המרמור - מזה שלא קיבל הצעות אחרי עונה מדהימה או מזה שהמועדון דורש על 1.5 מיליון כשהוא רוצה להשתחרר ויהי מה.
סמל אישי של משתמש
GKagelmacher
אלוף המדינה

שליחה על ידי GKagelmacher »

נכנס בסדר גמור מבחינת רצון ולחץ הגנתי, הוא צריך להבין שאין לו ביקוש כרגע באירופה. הוא היה ככ נעול על זה שהוא עוזב הקיץ אז אני מבין שהוא מתוסכל (לא אשמת המועדון כמובן). שיתן עונה חזקה בשלב בתים אירופית/אלופות ושיצא למועדון גדול אם יוכיח את עצמו. שילך יראה מה קרה לפרץ ויונתן כהן שרצו מהר לאיטליה.
הַזּוֹרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ
סמל אישי של משתמש
Shocking4U
מנהל הבורד

שליחה על ידי Shocking4U »

הוא משחק בלי שמחת חיים. בסוף המשחק כשכל השחקנים הלכו לקהל הוא היה נראה מדוכא לגמרי בניגוד לפעם שהיה מהכי שמחים, רוקד ושר עם הקהל. הבן אדם פשוט לא רוצה להיות פה
חזיזוש
הענק הירוק

שליחה על ידי חזיזוש »

אני מאוד, מאוד אוהב את אבו פאני. אבל אתמול זה היה קשה לצפיה
הבנאדם סובל מלהיות פה. ראינו אותו מהמקום שישבנו בו כל המשחק מתחמם, גועל נפש לראות שחקן שלנו במעמד כזה וברגעים כאלו מתנהל ככה ובשפת גוף כזאת כמו איזה אויב. אפילו גדולי השונאים שלנו ששיחקו אצלנו דוגמת גולסה ואלירן עטר היו שמים בצד את החרפה הזאת בפלייאוף ליגת אלופות
ברק.י
מכונת תארים

שליחה על ידי ברק.י »

לא חושב שהוא זורק ולא מקצוען ומאמין שבלב שלם שהוא אוהב את המועדון מאד.
יחד עם זאת, הוא פשוט לא מרוצה מהמצב שלו וקשה לכל עובד, בכל תחום, להיות פרודוקטיבי ובכל מוטיבציה כשהוא מתוסכל.
אני מתקשה להבין מה קורה מאחורי הקלעים שהוא במצב כזה, אבל מאד מקווה שזה ייפתר בקרוב והוא יחזור לחייך.
חזיזוש
הענק הירוק

שליחה על ידי חזיזוש »

ברק.י כתב: 18 אוגוסט 2022, 18:58 לא חושב שהוא זורק ולא מקצוען ומאמין שבלב שלם שהוא אוהב את המועדון מאד.
יחד עם זאת, הוא פשוט לא מרוצה מהמצב שלו וקשה לכל עובד, בכל תחום, להיות פרודוקטיבי ובכל מוטיבציה כשהוא מתוסכל.
אני מתקשה להבין מה קורה מאחורי הקלעים שהוא במצב כזה, אבל מאד מקווה שזה ייפתר בקרוב והוא יחזור לחייך.
עד שזה מגיע לרעל מבפנים, וככה זה נראה כרגע. אין לי דרך אחרת להגדיר את זה, ממש מעדיף שילך מפה ולא יפיץ את האנרגיה הזאת בשלבים ככ קריטיים. הוא ממש עומד וסובל, כולם על המגרש ומחוצה לו חוגגים גולים חשובים בקנה מידה היסטורי והוא בדיוק ברגעים כאלו מעדיף לשדר כמה הוא לא מרוצה. או במקרים אחרים שקט לקהל
סמל אישי של משתמש
GKagelmacher
אלוף המדינה

חזיזוש כתב: 18 אוגוסט 2022, 20:23
ברק.י כתב: 18 אוגוסט 2022, 18:58 לא חושב שהוא זורק ולא מקצוען ומאמין שבלב שלם שהוא אוהב את המועדון מאד.
עד שזה מגיע לרעל מבפנים, וככה זה נראה כרגע. אין לי דרך אחרת להגדיר את זה, ממש מעדיף שילך מפה ולא יפיץ את האנרגיה הזאת בשלבים ככ קריטיים. הוא ממש עומד וסובל, כולם על המגרש ומחוצה לו חוגגים גולים חשובים בקנה מידה היסטורי והוא בדיוק ברגעים כאלו מעדיף לשדר כמה הוא לא מרוצה. או במקרים אחרים שקט לקהל
מסכים איתך 99 אחוז אבל אם פאני עוזב מה נשאר? נטע עלי וג׳אבר הלא כשיר? זה לא ריאלי.
סמל אישי של משתמש
benrey
הענק הירוק

שליחה על ידי benrey »

נכנס טוב אתמול…
לא מבין על מה המהומה
Kaka
קפטן ירוק

שליחה על ידי Kaka »

יעבור לו
סמל אישי של משתמש
Smurk
אגדה ירוקה

שליחה על ידי Smurk »

benrey כתב: 19 אוגוסט 2022, 00:36 נכנס טוב אתמול…
לא מבין על מה המהומה
גם אני. סתם מחפשים אותו בציציות, רוצים שיבקיע שער בכל פעם שהוא עולה ל20 דקות
סמל אישי של משתמש
Judokan
סמל ירוק

שליחה על ידי Judokan »

לא מבין על מה המהומה
יש קטע כזה של להתאהב במנטרה מסוימת.

אז בגלל שאבו פאני עלה פעם-פעמיים ועשה פרצוף, מעכשיו כל העונה כשיהיה לו משחק שלא בסטנדרט שהוא הרגיל אותנו בשנתיים האחרונות - יגידו שהוא עושה פרצופים, רעל ושיעזוב.
חזיזוש
הענק הירוק

שליחה על ידי חזיזוש »

Judokan כתב: 19 אוגוסט 2022, 11:31
לא מבין על מה המהומה

אז בגלל שאבו פאני עלה פעם-פעמיים ועשה פרצוף, מעכשיו כל העונה כשיהיה לו משחק שלא בסטנדרט שהוא הרגיל אותנו בשנתיים האחרונות - יגידו שהוא עושה פרצופים, רעל ושיעזוב.
חלילה. זה לא מפוזיציה, אבו פאני מהשחקנים האהובים עלי במכבי חיפה מאז ומעולם. אני במקרה יושב בדיוק מעל השחקנים שמתחממים ורואה את ההתנהלות שלו ב-3 משחקים האחרונים, במיוחד במשחק האחרון. זה חריג וזה ממש, ממש לא נראה טוב. אין שום קשר לביצועים שלו על המגרש, לא על זה דיברתי.
סמל אישי של משתמש
KevinDurant
חבר בבורד

שליחה על ידי KevinDurant »

חזיזוש כתב: 19 אוגוסט 2022, 15:56
Judokan כתב: 19 אוגוסט 2022, 11:31
לא מבין על מה המהומה

חלילה. זה לא מפוזיציה, אבו פאני מהשחקנים האהובים עלי במכבי חיפה מאז ומעולם. אני במקרה יושב בדיוק מעל השחקנים שמתחממים ורואה את ההתנהלות שלו ב-3 משחקים האחרונים, במיוחד במשחק האחרון. זה חריג וזה ממש, ממש לא נראה טוב. אין שום קשר לביצועים שלו על המגרש, לא על זה דיברתי.
בסיום המשחק הוא בעט כדור ליציע ובעט בכיסאות בספסל, אתה לא מדמיין
סמל אישי של משתמש
Apoc
יו״ר הבורד

שליחה על ידי Apoc »

כן לא הבנתי את הדיבור פה כאילו זה לא קרה
אופטימיות במכבי חיפה
Ganjot
שחקן העונה

שליחה על ידי Ganjot »

מי שחושב שהוא עלה טוב, כנראה לא ראה את החוסר חשק שלו בספרינטים ומלחמות על כדור.
שרי קרס מהרגליים עוד רגע ועדיין יצא ללחוץ בזמן שאבו פאני אפילו ריצה קלה בקושי עשה שם.
במקום לעלות בשיא הטירוף, לעזור להחזיק את האמצע(זה למה הוא נכנס, ולא צ'יבוטה... הרי נכנס במקום חזיזה), אז הוא רק מזיק.
Kaka
קפטן ירוק

שליחה על ידי Kaka »

בסביבה של פאני אומרים שהייתה הצעה מבלגיה וחיפה הסכימה למחיר וביקשה שיישאר לצמד המשחקים נגד אולימפיאקוס.
סמל אישי של משתמש
benrey
הענק הירוק

שליחה על ידי benrey »

אם בטעות נעלה לליגת האלופות הוא יהיה מאוד סתום אם יעוב לאיזו קבוצה סתמית בבלגיה.
שייתן את הכל ויראה מה קורה אחרי.
ברק.י
מכונת תארים

שליחה על ידי ברק.י »

Kaka כתב: 20 אוגוסט 2022, 11:09 בסביבה של פאני אומרים שהייתה הצעה מבלגיה וחיפה הסכימה למחיר וביקשה שיישאר לצמד המשחקים נגד אולימפיאקוס.
עדיין יש פה איזה שהוא פער. נניח שביקשו שיישאר, הוא הסכים וההצעה הפכה ללא רלוונטית אחרי.
בין אם היה מקבל יותר דקות מול אולימפיאקוס ובין אם לא, כנראה שזה לא מה שהיה משפיע על הרלוונטיות של ההצעה וכנראה שזה לא מה שהיה מסדר לו הצעות נוספות.
זה שהוא הסכים להישאר ופספס את ההצעה זה מצער ולגמרי אפשר להבין את האכזבה שלו, אבל זו לא אשמת המועדון שזה קרה. לכן, אני יכול להבין את התסכול ואת חוסר המוטיבציה, אבל לא את הטינה כלפי המועדון, אם יש כזו.

אני מאד מקווה שהמועדון יתמוך בו ויעודד אותו, גם אם תהיה תקופה קשה, כדי שלא יהרוס את מה שבנה לעצמו.
אם יעבד מהר את מה שקרה, הוא יכול להפוך שוב לשחקן הרכב (גם אם לא בכל המשחקים) ולהיות שחקן מוביל בנבחרת (מקום שהוא איבד בסבב המשחקים האחרון לטובת ג'אבר). חבל שישקע באכזבה וידשדש כמו שחקנים רבים שהמקום הרגשי פגע בהחלטות הקריירה שלהם.
סמל אישי של משתמש
GKagelmacher
אלוף המדינה

Kaka כתב: 20 אוגוסט 2022, 11:09 בסביבה של פאני אומרים שהייתה הצעה מבלגיה וחיפה הסכימה למחיר וביקשה שיישאר לצמד המשחקים נגד אולימפיאקוס.
אוקיי ומה עם ההצעה? אנחנו הרבה אחרי אולימפיאקוס…
סמל אישי של משתמש
Apoc
יו״ר הבורד

שליחה על ידי Apoc »

שורה תחתונה אין בו התעניינות והוא מוציא עצבים על כל מי שסביבו
אולי זה ירד לו קצת בהמשך והוא ירגע
זה שהוא גם יצא מההרכב לטובת מוחמד ולביא זה בטח מוסיף
אופטימיות במכבי חיפה
סמל אישי של משתמש
Liberman
מנהל הבורד

שליחה על ידי Liberman »

אם לא רוצה להשאר ועושה פרצופים ויש הצעה שיתנו לו ללכת.
במערכת צריכים לעבוד על שחקן מחליף פשוט מאוד
פושעי דילן לדין
נוסעים על הוולבו הכי חדשה ומחטטים בפחים
Kaka
קפטן ירוק

שליחה על ידי Kaka »

GKagelmacher כתב: 20 אוגוסט 2022, 17:34
אוקיי ומה עם ההצעה? אנחנו הרבה אחרי אולימפיאקוס…
לא יודע, זה מה שסיפרו בסביבה של השחקן.
omribenjamin
תוקע יתד בהרכב

שליחה על ידי omribenjamin »

בלגיה עדיין נחשבת ליעד אטרקטיבי לשחקנים שיוצאים ממועדונים כמו מכבי ות"א?
dyarok
קפטן ירוק

שליחה על ידי dyarok »

omribenjamin כתב: 20 אוגוסט 2022, 18:13 בלגיה עדיין נחשבת ליעד אטרקטיבי לשחקנים שיוצאים ממועדונים כמו מכבי ות"א?
בודאי,
ברוז', אנדרלכט, סטנרד ליאז, מועדונים יותר גדולים מאיתנו,
גנק, אנטוורפן וגנט צברו מסורת,
המועדונים הבלגים מופיעים בקביעות בליגה האירופית (ומגיעים לשלבי הנוקאאוט), לעיתים גם בצמפיונס.
נכון שאנחנו הליגה השישית, והשתפרנו מאד בשנתיים האחרונות, אבל עדיין החשיפה שם הרבה יותר גדולה והמשכורות בהתאם.
החיסרון היחיד: צריך לקרוע את התחת ופרצופים על הספסל לא מביאים כותרות בסגנון "מקורבים של XXX הביעו אכזבה מאי שיתופו..., לא יכול להבקיע מהספסל, לא משאיירם שחקן כזה על הספסל" ושאר בולשיט.
סמל אישי של משתמש
KevinDurant
חבר בבורד

שליחה על ידי KevinDurant »

dyarok כתב: 21 אוגוסט 2022, 17:22
omribenjamin כתב: 20 אוגוסט 2022, 18:13 בלגיה עדיין נחשבת ליעד אטרקטיבי לשחקנים שיוצאים ממועדונים כמו מכבי ות"א?
בודאי,
ברוז', אנדרלכט, סטנרד ליאז, מועדונים יותר גדולים מאיתנו,
גנק, אנטוורפן וגנט צברו מסורת,
המועדונים הבלגים מופיעים בקביעות בליגה האירופית (ומגיעים לשלבי הנוקאאוט), לעיתים גם בצמפיונס.
נכון שאנחנו הליגה השישית, והשתפרנו מאד בשנתיים האחרונות, אבל עדיין החשיפה שם הרבה יותר גדולה והמשכורות בהתאם.
החיסרון היחיד: צריך לקרוע את התחת ופרצופים על הספסל לא מביאים כותרות בסגנון "מקורבים של XXX הביעו אכזבה מאי שיתופו..., לא יכול להבקיע מהספסל, לא משאיירם שחקן כזה על הספסל" ושאר בולשיט.
ליאז' מועדון גדול אבל נמצא בירידה גדולה. ממכבי חיפה לבלגיה הייתי עובר רק לגנק, גנט, אנדרלכט, ברוז' ואנטוורפן.
סמל אישי של משתמש
RakMaccabi31
קפטן ירוק

שליחה על ידי RakMaccabi31 »

באמת תהרגו אותי אני לא מבין מה יש לו לברוח עכשיו, המניה שלו תקפוץ אם יצליח לסחוט פאול מבראלה

שילך בינואר
תמונה
אני אמשיך לשתות עד שאשכח את ה-15.5
סמל אישי של משתמש
benrey
הענק הירוק

שליחה על ידי benrey »

משחק טוב שלו
באסה על ההחמצה
סמל אישי של משתמש
Apoc
יו״ר הבורד

שליחה על ידי Apoc »

לא מצליח להרים את עצמו למה שהיה עונה שעברה. כבד, טיפש בפעולות שלו בצורה יוצאת דופן, מתמהמה עם הכדור סתם והבעיטות לא יוצאות לו.
אופטימיות במכבי חיפה
Jerry
אלוף המדינה

שליחה על ידי Jerry »

משחק זוועה והוא ממשיך להיות כבד כל כך, מקווה בשבילו שיתעורר אחרת הוא יביא עונה כמו של ארד בעונה שעברה, קשה להרים את הרמה באמצע העונה
נעול