הכוכבים - המכבים: שלב הפלייאוף מוקדמות ליגת אלופות
דיוני מכבי חיפה בכדורגל
מנהל: Shocking4U
- KevinDurant
- חבר בבורד
הכוכבים - המכבים: שלב הפלייאוף מוקדמות ליגת אלופות
מכבי חיפה תתארח באצטדיון המרקנה של הכוכב האדום בלגרד במסגרת שלב הפלייאוף של ליגת האלופות
אחרי שהצליחה לבצע מהפך נהדר במחצית השנייה במשחק הראשון ולנצח את המשחק, מכבי חיפה מגיעה למשחק הגומלין בסרביה כדי להגיע לשלב הבתים של ליגת האלופות.
בפן המקצועי, מחמוד ג'אבר ורז מאיר ימשיכו להיעדר כשבן שהר הצטרף לקבוצה בסרביה ועשוי להיכלל בסגל
ע''פ המסתמן, מכבי חיפה תמשיך עם ההרכב מהמשחק הראשון לאחר שפיירו ערך היום אימון מלא לפני המשחק וצפוי להמשיך בהרכב הראשון.
ההרכב המושער: ג'וש כהן, דניאל סונדגרן, שון גולדברג, בוגדאן פלאניץ’, פייר קורנו, עלי מוחמד, נטע לביא, צ’ירון שרי, דולב חזיזה, דין דוד ופרנדזי פיירו.
מנגד, הכוכב האדום מגיעה למפגש אחרי הפסד (לראשונה מאז התבוסה 3-0 לריינג'רס במרץ) ותרצה לחזור לליגת האלופות אחרי שנעדרה שנה שעברה בעקבות הדחה נגד שריף טירספול.
מי שיחזור לסגל הוא מילאן פאבקוב שנעדר בגלל וירוס מהמשחק הראשון.
עושה רושם שסטנקוביץ' יבצע שני שינויים בהרכב שאירקוביץ' וקנגוואה יוחלפו בגובליץ' וסנוגו בהתאמה ו.
הרכב משוער: מילאן בוריאן, מרקו גובליץ', נמניה מילונוביץ', אלכסנדר דראגוביץ', מילאן רודיץ', סקו סאנוגו, גלור קאנגה, עוסמאן בוקארי, מירקו איבניץ', אלכסנדר קטאי, אלכסנדר פשיץ'.
יום שלישי
ספורט 5
22:00
אחרי שהצליחה לבצע מהפך נהדר במחצית השנייה במשחק הראשון ולנצח את המשחק, מכבי חיפה מגיעה למשחק הגומלין בסרביה כדי להגיע לשלב הבתים של ליגת האלופות.
בפן המקצועי, מחמוד ג'אבר ורז מאיר ימשיכו להיעדר כשבן שהר הצטרף לקבוצה בסרביה ועשוי להיכלל בסגל
ע''פ המסתמן, מכבי חיפה תמשיך עם ההרכב מהמשחק הראשון לאחר שפיירו ערך היום אימון מלא לפני המשחק וצפוי להמשיך בהרכב הראשון.
ההרכב המושער: ג'וש כהן, דניאל סונדגרן, שון גולדברג, בוגדאן פלאניץ’, פייר קורנו, עלי מוחמד, נטע לביא, צ’ירון שרי, דולב חזיזה, דין דוד ופרנדזי פיירו.
מנגד, הכוכב האדום מגיעה למפגש אחרי הפסד (לראשונה מאז התבוסה 3-0 לריינג'רס במרץ) ותרצה לחזור לליגת האלופות אחרי שנעדרה שנה שעברה בעקבות הדחה נגד שריף טירספול.
מי שיחזור לסגל הוא מילאן פאבקוב שנעדר בגלל וירוס מהמשחק הראשון.
עושה רושם שסטנקוביץ' יבצע שני שינויים בהרכב שאירקוביץ' וקנגוואה יוחלפו בגובליץ' וסנוגו בהתאמה ו.
הרכב משוער: מילאן בוריאן, מרקו גובליץ', נמניה מילונוביץ', אלכסנדר דראגוביץ', מילאן רודיץ', סקו סאנוגו, גלור קאנגה, עוסמאן בוקארי, מירקו איבניץ', אלכסנדר קטאי, אלכסנדר פשיץ'.
יום שלישי
ספורט 5
22:00
- GKagelmacher
- אלוף המדינה
Re: הכוכבים - המכבים: שלב הפלייאוף מוקדמות ליגת אלופות
איזה התרגשות, חתיכת משחק מחר. בתור יליד 2001 העשור השחור זה הזיכרון הכי חד אצלי בראש, זכיתי לטעום ליגת אלופות ב09/10 וקבוצה עוצמתית בליגה אבל להגיע לרגע מחר שאנחנו מרחק נגיעה מליגת אלופות פשוט התרגשות בלתי מוסברת.
מה לא עברנו עד הרגע הזה:
ראובן
סטנוייביץ
רוני לוי
קרלסן
מולנסטיין
לוזון, פלייאוף תחתון משחק האבקות על ירידה מול אשקלון
אלאך
רוטן
גוטמן
ולבסוף מרקו עד שבכר הגיע.
מה לא עברנו עד הרגע הזה:
ראובן
סטנוייביץ
רוני לוי
קרלסן
מולנסטיין
לוזון, פלייאוף תחתון משחק האבקות על ירידה מול אשקלון
אלאך
רוטן
גוטמן
ולבסוף מרקו עד שבכר הגיע.
הַזּוֹרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ
-
- הענק הירוק
יאללה מכבי מלחמה
- Hatzili22
- תוקע יתד בהרכב
- RakMaccabi31
- קפטן ירוק
המשחק הזה הוא הכי חשוב שלנו בעשורים האחרונים
הכל מתנקז למשחק אחד
אם מכבי עולה, אני משוכנע שהיא תעשה את זה שוב בשנתיים הקרובות, אין מכאן דרך חזרה
תתנו את הדם שלכם! יש לכם כרטיסים לתת
-
מעניין אותי אגב, איפה החלטתם לראות תמשחק
הכל מתנקז למשחק אחד
אם מכבי עולה, אני משוכנע שהיא תעשה את זה שוב בשנתיים הקרובות, אין מכאן דרך חזרה
תתנו את הדם שלכם! יש לכם כרטיסים לתת
-
מעניין אותי אגב, איפה החלטתם לראות תמשחק
- Judokan
- סמל ירוק
משחק מרגש וחשוב, אני ממש לא רואה אותו כ"הכי חשוב בעשור" או משהו כזה.
גם בלי עלייה לאלופות העונה הזו היא כבר שיחוק מקצועי וכלכלי ענק (9 מיליון יורו רק ממענקים עד עכשיו, יותר משליש תקציב שנתי). מצד שני אני גם לא חושב שזה ישפיע במיוחד על השנים הבאות לטוב ולרע.
משחק האליפות מול באר שבע, למשל, היה משחק גדול וחשוב הרבה יותר. כי הפסד אליפות שם ממש היה יכול להיות נקודת שבר אדירה שייקח שנים להתרומם ממנה
גם בלי עלייה לאלופות העונה הזו היא כבר שיחוק מקצועי וכלכלי ענק (9 מיליון יורו רק ממענקים עד עכשיו, יותר משליש תקציב שנתי). מצד שני אני גם לא חושב שזה ישפיע במיוחד על השנים הבאות לטוב ולרע.
משחק האליפות מול באר שבע, למשל, היה משחק גדול וחשוב הרבה יותר. כי הפסד אליפות שם ממש היה יכול להיות נקודת שבר אדירה שייקח שנים להתרומם ממנה
-
- מכונת תארים
1) יש לי הרגשה טובה.
2) לא משנה מה יהיה מחר, אלה המוקדמות הכי מהנים וגדולים שהיו. אני אסיר תודה לבכר ושחקנים.
2) לא משנה מה יהיה מחר, אלה המוקדמות הכי מהנים וגדולים שהיו. אני אסיר תודה לבכר ושחקנים.
הנה המהפך, הנה המהפך, הנה הממממהההפפפךךךך!
-
- סמל ירוק
יש פאב של אוהדי מכבי חיפה מחר באזור המרכז שיראו את המשחק? גבעתיים/רמת גן/תא?
- Hatzili22
- תוקע יתד בהרכב
- Judokan
- סמל ירוק
סילביה באמפר באבן גבירול.
בעלים ירוק ממה שאני מכיר
בעלים ירוק ממה שאני מכיר
- Shocking4U
- מנהל הבורד
מודה שאני פחות אופטימי מרובכם כאן. אנשים כל הזמן מזכירים את אולימפיאקוס בחוץ אבל הכוכב קבוצה טובה יותר וגם בניגוד לאולימפיאקוס האיצטדיון באמת יהיה מלא הפעם והאוהדים שלהם באטרף. אם נחטוף גול מוקדם זה יכול להתפתח למקומות מאוד לא טובים.
חייבים משחק עילאי מחר של כל השחקנים כדי לעבור ולשם שינוי לנצל הזדמנויות. אי אפשר עוד פעם משחק עם החמצות מזעזעות של דין דוד ופיירו כמו לימסול בחוץ
אגב למי שלא יודע הדשא שם במצב מזעזע וזה היה ככה גם מול פיוניק. נראה שכונתי לגמרי ומלא בורות וזה יכול להשפיע על המשחק שלנו. צריך לשים לב לזה.
חייבים משחק עילאי מחר של כל השחקנים כדי לעבור ולשם שינוי לנצל הזדמנויות. אי אפשר עוד פעם משחק עם החמצות מזעזעות של דין דוד ופיירו כמו לימסול בחוץ
אגב למי שלא יודע הדשא שם במצב מזעזע וזה היה ככה גם מול פיוניק. נראה שכונתי לגמרי ומלא בורות וזה יכול להשפיע על המשחק שלנו. צריך לשים לב לזה.
-
- תוקע יתד בהרכב
בנוסף למה שרשמת, גם הולך להיות גשום... בכלל מכה.Shocking4U כתב: ↑23 אוגוסט 2022, 01:43 מודה שאני פחות אופטימי מרובכם כאן. אנשים כל הזמן מזכירים את אולימפיאקוס בחוץ אבל הכוכב קבוצה טובה יותר וגם בניגוד לאולימפיאקוס האיצטדיון באמת יהיה מלא הפעם והאוהדים שלהם באטרף. אם נחטוף גול מוקדם זה יכול להתפתח למקומות מאוד לא טובים.
- Smurk
- אגדה ירוקה
שלמה וייס כותב שפיירו לא צפוי להשלים 90 דקות, גולדשטיין כותב שהוא יעלה עם חבישה מיוחדת. עושה רושם שהוא לא כשיר במאת האחוזים.
-
- קודם כל נאמנות
אחרי שצפיתי שוב בתקציר המשחק הראשון - בערך 90% מההתקפות המסוכנות שלהם היו על קורנו.
אחזור על זה שוב - להגן הוא לא יודע.
בטח לא ברמות האלה.
חייב מגן שמאלי אמיתי.
יאללה מכבי
אחזור על זה שוב - להגן הוא לא יודע.
בטח לא ברמות האלה.
חייב מגן שמאלי אמיתי.
יאללה מכבי
-
- אגדה ירוקה
תחושה רעה, מהמר על 3/4:1 לכוכב .
- Apoc
- יו״ר הבורד
זה גם כי הם משחקים בעיקר על בוקארי באגף ימין
אופטימיות במכבי חיפה
- Judokan
- סמל ירוק
הפתרון לעניין של קורנו הוא לשחק הפעם ב3 בלמים ולא לקח. סיכונים. גולדברג בתור הבלם משמאל יוכל לסייע על בוקארי
מקווה שבכר יימנע מהפתעות הפעם ויעלה במערך מהמשחק מול אולימפיאקוס בחוץ.
לגבי פיירו, העניין של חבישה מיוחדת נשמע חרטא. טענו שיש לו התכווצות שרירים. אז מה הקשר לחבישה
מקווה שבכר יימנע מהפתעות הפעם ויעלה במערך מהמשחק מול אולימפיאקוס בחוץ.
לגבי פיירו, העניין של חבישה מיוחדת נשמע חרטא. טענו שיש לו התכווצות שרירים. אז מה הקשר לחבישה
-
- שחקן החודש
צריך לעבור את חצי השעה הראשונה בלי לספוג. "הגיהנום" שם זה חרב פיפיות, בקלות יכול לפגוע גם בהם ברגע שהשעון מתקתק והם עוד בפיגור מהמשחק הראשון.
ואז, זה בדיוק הזמן לעקוץ במתפרצת.
ואז, זה בדיוק הזמן לעקוץ במתפרצת.
-
- שחקן החודש
מאוד קשה לצפות איך המשחק הזה יגמר. אם השחקנים שלנו יצליחו להישאר ממושמעים טקטית לאורך רוב המשחק ומפוקסים, אנחנו יכולים לקחת את זה. כל דקה שתעבור והם לא מובילים רק תלחיץ אותם והקהל ישב עליהם. אם נכבוש אז בכלל ואנחנו לגמרי בנויים לכבוש 1-2, מה גם שהשוער שלהם מאוד מאוד בינוני.
הפתיחה של המשחק מאוד חשובה פה וגם חלוקת כוחות כי ראינו איך נגמר לנו האוויר בסוף המשחק בארץ.
הפתיחה של המשחק מאוד חשובה פה וגם חלוקת כוחות כי ראינו איך נגמר לנו האוויר בסוף המשחק בארץ.
-
- שחקן החודש
ולגביי הקהל זה שטויות. הקבוצה משחקת מול 30 אלף איש כל שבוע עם אוהדים שמתהפכים בשנייה ויושבים ׳על המגרש׳, הכוכב בונים יותר מדי על הקהל שלהם שנורא מהר יכול להתהפך עליהם. חוץ מזה שהם יושבים בקיבינמט. לא משחקים פה נגד כוכבים של ריאל או סיטי בשביל להסתנוור מהקבוצה היריבה, מנטלית השחקנים שלנו אמורים להיות בשיא, זה פאקינג עלייה לצ׳מפיונס ליג.
- Smurk
- אגדה ירוקה
הקהל זה לא שטויות.
-
- קפטן ירוק
משחקים בשחור היום
- Liberman
- מנהל הבורד
בוקארי שחקן מטורף, לא יודע איזה מגן יכול להתמודד מולו
פושעי דילן לדין
נוסעים על הוולבו הכי חדשה ומחטטים בפחים
- Liberman
- מנהל הבורד
אותי פחות מדאיג הקהל או מזג האוויר, הכוכב האדום בעלת חוליית התקפה קטלנית וראינו את זה בסמי עופר.
ההגנה שלנו צריכה להיות בשיאה.
ההגנה שלנו צריכה להיות בשיאה.
פושעי דילן לדין
-
- אגדה ירוקה
-
- מכונת תארים
לדעתי הקבוצה הראשונה שתכבוש תיהיה הקבוצה שתעלה, חייבים לעלות חדים ולנצל את ההזדמנויות שיהיו לנו
-
- שחקן החודש
- Hatzili22
- תוקע יתד בהרכב
זמן לא זז ....
-
- שחקן החודש
מקווה שנפתח עם 3 בלמים כמו בחראאיסקאקיס. במערך הזה גולדברג שמתופקד כבלם בצד ימין כל הזמן יוכל לחפות על קורנו ב1X1 עם בוקארי. אין מישהו שאני יותר סומך עליו משונגו במצב הזה
- RakMaccabi31
- קפטן ירוק
אני רק אזכיר שהתוצאה במשחק בבש הפכה לפחות רלוונטית ברגע שתל אביב ומר הכל תלוי בנו חרבנו במכנסייםJudokan כתב: ↑22 אוגוסט 2022, 23:37 משחק מרגש וחשוב, אני ממש לא רואה אותו כ"הכי חשוב בעשור" או משהו כזה.
אהה ועניין של שבר, היה בסיס גם להתמודד לאליפות לעונה הבאה, הקיזוז היה סיוט שמומש ועדיין התאוששנו לקחת אליפות קשה ומרגשת תוך שנה
אם נעלה לאלופות זה יתן פתח לעוד רעה ועוד עליות בשנים הבאות. אם נתקע במקום תבנה קבוצה חדשה. אנחנו כנראה בדיוק בסוף השושלת. וצריך לנצל את השנה האחרונה כדי להשאר עם בסיס חזק לחדשה.
ורק קמפיין באלופות יתן את זה
בש היתה היום מועדון אחר אם היו מגיעים לבתים