וואלה כן .
מאמין ששחקנים יקרים יותר טובים יותר, הגיוני סך הכל לא ?
אם זה הבלם שמביאים לצ'מפיונס נצטרך להחזיק אצבעות שנספוג מהקבוצות רק חמישיות ולא יותר .
קיבל 100 מיליון שיביא בלם ב 3 מיליון וישלם לו שכר גבוה יותר .
אנחנו בלי הגנה כרגע כנראה ששחר לא מבין באיזה מצב אנחנו נמצאים, אולי אם נתניה יבקיעו לנו היום 2/3 גולים הוא יתעורר .
אחי די עם הפנטזיות שלך כבר. מכבי ת״א הביאו את קיארטנסון ב 3.5 מיליון יורו והוא היה כזה טוב? לא אומר שהיה גרוע אבל החלוצים הזרים שבאו לשם אחריו בהרבה פחות כסף היו אפילו יותר מרשימים. פיירו שבא בחצי מהמחיר הזה טוב ממנו בהרבה.
חלאס כבר עם ה"פנטזיות" .
מה פנטזיה פה בלהביא בלם אחד יקר אחרי שהפעלנו לליגת האלופות, איבדנו את פלאניץ, וקיבלנו מלא כסף ? מה ?
אבל מה הקשר יקר, המחיר עושה אותו טוב? אתה רוצה עוד רשימה של שחקנים שהגיעו במיליונים והיו שווים לתחת?
צריך להביא בלם איכותי שישדרג אותנו. אחד כזה יכול לעלות מיליון יורו ויכול לעלות גם 2 מיליון. אתה מסתכל על המחיר כאילו זה אוטומטי קובע מה הרמה שלו.
GKagelmacher כתב: ↑27 אוגוסט 2022, 18:18
רק זורק את זה פה, ניסן קניאס בפריגיים אומר שהרומני לא בפנקס של מכבי ולא יהיה פה. רואה אותו חותם וניסן אומר ״לא רציתי לפגוע במומ״.
בכל האתרים אתמול הייתה תגובה רשמית לפרסום שהוא אחד מהמועמדים.
לי אין ממש מקורבים ואין לי מושג מי בפנקס ומי לא, אבל זה שמתפרסם שם בכל האתרים ושמישהו מהקבוצה בעילום שם אומר שהוא אחד המועמדים, לא באמת אומר שהוא מועמד. לפעמים גם מעלים בקבוצה שמות כדי להלחיץ את מי שבאמת רוצה.
כשיחתום שחקן נשפוט. בינתיים באמת שאני נותן קרדיט לצוות המקצועי.
GKagelmacher כתב: ↑27 אוגוסט 2022, 18:18
רק זורק את זה פה, ניסן קניאס בפריגיים אומר שהרומני לא בפנקס של מכבי ולא יהיה פה. רואה אותו חותם וניסן אומר ״לא רציתי לפגוע במומ״.
בכל האתרים אתמול הייתה תגובה רשמית לפרסום שהוא אחד מהמועמדים.
NOSFERATU ZODD כתב: ↑27 אוגוסט 2022, 18:48
מעניין אם יבוא פתאום שם שאף אחד לא שמע עליו.
הימור שלי- לא.
עד עכשיו רוב השמות שהגיעו בקיץ יצאו לפני. פיירו, סונדגרן וקורנו השמות שלהם פורסמו בתקשורת הישראלית חלק פרסומים של כתבים ישראלים וחלק על בסיס דיווחים זרים
יש לי הרגשה שהרומני לא יהיה פה...
יש מצב שזה סתם שם שיצא כדי שיוכלו לנהל מו"מ בשקט עם המועמד הרצוי.
אני רוצה להאמין שאלברמן יביא לנו בלם יותר טוב ממנו.