רגע הסטורי לא רק של מכבי חיפה, אלא של כל הכדורגל הישראלי. קבוצה ישראלית ראשונה במפעל הכי יוקרתי של אירופה - ליגת האלופות.
שטורם גראץ בכלל לא הייתה אמורה לשחק במוקדמות. היא החליפה את האלופה האוסטרית טירול אינסברוק, שהתפרקה. בדיעבד היא כבר הייתה בשלהי תור הזהב שלה, שכלל 3 קמפיינים בליגת האלופות - 1998/99, 1999/00 ו - 2000/01(שם סיימה ראשונה בשלב בתים ראשון וכמובן העפילה לשני). שחקנים בולטים מהקמפיינים האלה כמו פרנקו פודה, מריו האס, איביצה ואסטיץ' וטומיצה קוצ'יאן כבר עזבו, אך עדיין היה מדובר בקבוצה מנוסה ופייבוריטית ברורה נגדינו. היא הופיעה למשחק עם אקס אחד של מכבי חיפה - בז'צ'ק ושחקן העתיד של הירוקים - מסודי. מכבי חיפה הגיעה לסיבוב המכריע אחרי שדילגה בקלות מעל בלשינה הבלארוסית עם 5:0 בסיכום.
צמד של הבן האובד יעקובו, נתן למכבי חיפה מקדמה של 2:0 במשחק ה"ביתי" בסופיה, אך זו לא הייתה מכבי חיפה, אם לא הייתה מסתבכת.
תאריך: 28.8.2002
איצטדיון: ארנולד שוורצנגר, גראץ
מעמד: סיבוב מוקדמות שלישי של ליגת האלופות
הרכבים:
שטורם גראץ: היינץ ובר, גינתר נויקירנכר, דידיה אנגן, אדי בוסנאר(80' הורחק), אקרם דאג, ג'ראלד שטראפנר, רומן מאליך(60' הורסט הלדט), אלן מסודי, פרנסיסקו רוחאס(46' ארנולד וטל), אימרה סאביץ',צ'רלז אמואה(46' מרטין פרגלי, 92' הורחק). מאמן: איביצה אוסים
מכבי חיפה: דודו אוואט, אריק אג'יפור, אריק בנאדו, אלון חרזי, אדורם קייסי, ריימונדס ז'וטאוטס, ואליד באדיר, ננאד פראליה, ג'ובני רוסו, יניב קטן(59' אבישי ז'אנו), יעקובו איגביני(69' הורחק). מאמן: יצחק שום
לא רק בכר. המשחק הנ"ל קידם את הפיטורים של איביצה אוסים, שהוליך את שטורם לכל השגיה המדוברים בקדנציה בת 8 שנים.
עוד לא אבדה תקוותינו!
20 שנה לשער של קייסי
דיוני מכבי חיפה בכדורגל
מנהל: Shocking4U
-
- מכונת תארים
20 שנה לשער של קייסי
הנה המהפך, הנה המהפך, הנה הממממהההפפפךךךך!
-
- הופעת בכורה בבוגרים
- RakMaccabi31
- קפטן ירוק
Re: 20 שנה לשער של קייסי
מאז שגילית השנה שאז לא היו מוציאים צהוב על הורדת חולצה, פתאום החגיגה שלו מרגישה לי הרבה יותר מרגשת
- Judokan
- סמל ירוק
למרות שהעלייה האחרונה ריגשה אותי יותר, החוויה ההיא תמיד תהיה משהו שכלום לא ישתווה לו.
הפעם הראשונה, להגיע למקום שתמיד הרגיש לא בר השגה.
עד כמה זה היה חריג ולא נתפס? בספורט5 הוסיפו לפתיח של ליגת האלופות את הרגע הזה של קייסי חוגג את הגול, ואני האמנתי בכנות (של ילד בן 14) שזה בפתיח הרשמי של ליגת האלופות.
הפעם הראשונה, להגיע למקום שתמיד הרגיש לא בר השגה.
עד כמה זה היה חריג ולא נתפס? בספורט5 הוסיפו לפתיח של ליגת האלופות את הרגע הזה של קייסי חוגג את הגול, ואני האמנתי בכנות (של ילד בן 14) שזה בפתיח הרשמי של ליגת האלופות.
- hezildo
- מכונת תארים
זה היה רגע בלתי נשכח. אחד הגדולים בתולדות המועדון.
הייתי עם דמעות בעיניים.
הייתי עם דמעות בעיניים.
לא יושנים בלילה, עושים סקאוטינג אקטיבי