מצד שני כשנשאל אם ישאר ירוק אמר ״כרגע נשאר ירוק״ ו״נראה בקיץ מה יהיה״RakMaccabi31 כתב: ↑11 מאי 2022, 02:40התראיין סוף סוף ואמר שרוצה להגיע עם מכבי לליגת האלופותShocking4U כתב: ↑11 מאי 2022, 00:59 לתחושתי אם הוא לא יקבל שדרוג בקיץ הוא עוזב לכסף בסין או אמירויות
עומר אצילי - נושא רשמי
דיוני מכבי חיפה בכדורגל
מנהל: Shocking4U
- Shocking4U
- מנהל הבורד
Re: עומר אצילי - נושא רשמי
-
- שחקן העונה
טוב עשו במועדון שלא מיהרו לפתוח לו את החוזה ולשדרג אותו. שיציעו לו 300 אלף דולר/יורו ל4-5 שנים. רוצה? אחלה, לא רוצה? תשאר עם החוזה הקיים. אני לא חושב שיש לו מקום יותר טוב ללכת אליו
- Liberman
- מנהל הבורד
החוזה שלו עכשיו עומד על 350 אלף יורו
פושעי דילן לדין
נוסעים על הוולבו הכי חדשה ומחטטים בפחים
נוסעים על הוולבו הכי חדשה ומחטטים בפחים
-
- הענק הירוק
יש לו סעיף שחרור מגוחך של 200 אלף דולר…. חייבים לשבת איתו על אף שאתה לא ממש מעריך אותו.
- Shocking4U
- מנהל הבורד
לא מבין אוהדים שמוותרים בכזאת קלות עלל הישראלי הכי טוב בליגה שיש לו עוד כמה שנים טובות לתרום. אין שום ישראלי אחר שאתה יכול להביא שמתקרב לרמה שלו
-
- שחקן העונה
אז זהו שאני לא מחזיק ממנו הישראלי הטוב בליגה, וגם לא הישראלי הכי טוב בקבוצה. שחקן כנף שמסוגל לשחק רק בצד ימין( זה מגביל את הקבוצה טקטית. הוא דוניו ושהר היחידים בחלק הקדמי שלנו שמוגבלים לעמדה אחת), לא עושה הגנה בחצי שלנו, פקעת עצבים. אז הוא נותן תפוקה בתקופות טובות של הקבוצה, סבבה. הוא כבר 4 חודשים משחק נגדנו, לא מסוגל לעשות פעולה אחת חיובית. אני רואה בו שחקן עם לא מעט חסרונות. שחקן ליגה טוב, לא מעבר.
-
- מכונת תארים
ללא ספק הוא לא ברמה מעל הליגה כמו שרובנו (כולל אני) חשבנו עליו בתחילת העונה, וכן יש לו כמה חסרונות אבל אסור לוותר על שחקן כזה
- Apoc
- יו״ר הבורד
הייתי משדרג לו את החוזה בלי שאלה בכלל, זה לא שהוא נתן פה רק משחק אחד או שניים טובים (יותר משהו כמו 30), וזה לא שאין אמונה בכלל שהוא יכול לחזור לעצמוShocking4U כתב: ↑11 מאי 2022, 13:10לא מבין אוהדים שמוותרים בכזאת קלות עלל הישראלי הכי טוב בליגה שיש לו עוד כמה שנים טובות לתרום. אין שום ישראלי אחר שאתה יכול להביא שמתקרב לרמה שלו
אופטימיות במכבי חיפה
- Shocking4U
- מנהל הבורד
מי לדעתך הישראלי הכי טוב בקבוצה?רונן22 כתב: ↑11 מאי 2022, 13:29 אז זהו שאני לא מחזיק ממנו הישראלי הטוב בליגה, וגם לא הישראלי הכי טוב בקבוצה. שחקן כנף שמסוגל לשחק רק בצד ימין( זה מגביל את הקבוצה טקטית. הוא דוניו ושהר היחידים בחלק הקדמי שלנו שמוגבלים לעמדה אחת), לא עושה הגנה בחצי שלנו, פקעת עצבים. אז הוא נותן תפוקה בתקופות טובות של הקבוצה, סבבה. הוא כבר 4 חודשים משחק נגדנו, לא מסוגל לעשות פעולה אחת חיובית. אני רואה בו שחקן עם לא מעט חסרונות. שחקן ליגה טוב, לא מעבר.
-
- שחקן העונה
אני חושב שפאני, חזיזה וגולדברג תרמו לקבוצה העונה לא פחות מאצילי, ואולי גם יותר
חזיזה הוא שחקן שמשלב יכולות הגנתיות והתקפיות, אין לנו עוד שחקן התקפה כזה בסגל. אצילי לא באמת עושה הגנה. הוא לוחץ את ההגנה של היריבה( גם זה לא תמיד), אבל הוא לא יורד לעשות הגנה בחצי שלנו כמו חזיזה
פאני החזיק לנו את הקישור בהעדרו של לביא. גולדברג החזיק לנו את ההגנה והיה לאורך כל העונה 2 רמות מעל הבלם הזר שלנו
חזיזה הוא שחקן שמשלב יכולות הגנתיות והתקפיות, אין לנו עוד שחקן התקפה כזה בסגל. אצילי לא באמת עושה הגנה. הוא לוחץ את ההגנה של היריבה( גם זה לא תמיד), אבל הוא לא יורד לעשות הגנה בחצי שלנו כמו חזיזה
פאני החזיק לנו את הקישור בהעדרו של לביא. גולדברג החזיק לנו את ההגנה והיה לאורך כל העונה 2 רמות מעל הבלם הזר שלנו
נערך לאחרונה על ידי רונן22 ב 11 מאי 2022, 23:07, נערך פעם 1 בסך הכל.
- Shocking4U
- מנהל הבורד
אני חושב שאבו פאני וגולדברג בעונות נהדרות אבל להגיד שהם ברמה של אצילי זה מופרך לדעתי. הוא כרגע הישראלי הכי טוב בליגה. אם זה אומר יותר עליו או על הליגה זה כבר משהו אחר אבל הוא יותר טוב מחזיזה גם.
-
- שחקן העונה
אני בוחן לפי התרומה לקבוצה. איך הקישור שלנו היה נראה בלי פאני, איך ההגנה הייתה נראית בלי גולדברג, ואיך הקבוצה הייתה נראית בלי חזיזה
אני לא חושב שהעדרות ממושכת של אצילי הייתה משפיעה לרעה על הקבוצה יותר מהעדרות ממושכת של פאני/חזיזה/גולדברג
בינתיים חזיזה פאני וגולדברג הם שחקני נבחרת. בזמן שאת אצילי גם המאמן החדש לא סופר. לא הבנתי מה כזה מופרך
אני לא חושב שהעדרות ממושכת של אצילי הייתה משפיעה לרעה על הקבוצה יותר מהעדרות ממושכת של פאני/חזיזה/גולדברג
בינתיים חזיזה פאני וגולדברג הם שחקני נבחרת. בזמן שאת אצילי גם המאמן החדש לא סופר. לא הבנתי מה כזה מופרך
- Shocking4U
- מנהל הבורד
הנבחרת זה לא מדד. עד עכשיו שיחקו שם עם 2 חלוצים ובלי שחקני קו אז היה די ברור שהוא לא ישחק הרבה. חוץ מזה נבחרת שבה דגני שחקן הרכב זה לא מדד לכלום. אצילי יותר עקבי מחזיזה, כן הוא בחודשיים גרועים (ביחד עם כל הקבוצה) אבל הפיקים שלו הרבה יותר גבוהים מחזיזה. אני מסכים שמזיזה הרבה יותר מחוייב הגנתית אבל זה לא שאצילי שחקן מופקר הגנתית. אם אתה רוצה דוגמא לשחקן שמופקר הגנתית זה צ׳יבוטה למשלרונן22 כתב: ↑11 מאי 2022, 23:10 אני בוחן לפי התרומה לקבוצה. איך הקישור שלנו היה נראה בלי פאני, איך ההגנה הייתה נראית בלי גולדברג, ואיך הקבוצה הייתה נראית בלי חזיזה
אני לא חושב שהעדרות ממשוכתארוכה של אצילי הייתה משפיעה לרעה על הקבוצה יותר מהעדרות ממושכת של פאני/חזיזה/גולדברג
- KevinDurant
- חבר בבורד
צריך לפתוח לו את החוזה ולהאריך אותו ולתת ההערכה לשחקן אבל לא בסכומים של זהבי ודווקא החודשיים האחרונים משחקים לטובת הקבוצה במקרה הזה.
כמו שהוא אמר בעצמו, אלא אם תבוא הצעה מופרכת (ולטעמי לא) הוא צריך להישאר פה וגם הוא וגם שחקנים אחרים (ג'וש, גולדברג, ג'אבר) ראויים להארכה ולתגמול על העונות שלהם.
כמו שהוא אמר בעצמו, אלא אם תבוא הצעה מופרכת (ולטעמי לא) הוא צריך להישאר פה וגם הוא וגם שחקנים אחרים (ג'וש, גולדברג, ג'אבר) ראויים להארכה ולתגמול על העונות שלהם.
-
- מכונת תארים
- Apoc
- יו״ר הבורד
-
- אלוף המדינה
דאבל דאבל
- hezildo
- מכונת תארים
מלך השערים והבישולים של הליגה. מאז מלמיליאן זה לא קרה.
לא יושנים בלילה, עושים סקאוטינג אקטיבי
-
- מכונת תארים
-
- הענק הירוק
שחקן על!!!! ענק.
- Shocking4U
- מנהל הבורד
לשבת איתו על הארכת חוזה דחוף
-
- שחקן העונה
עונה אדירה שלו.
יש לו כבר 4 אליפויות ברצף, והעונה אופציה לדאבל.
הוא השיג הכול ברמת הליגה בשנים האחרונות.
אני מקווה שהצוות המקצועי והמנטלי מכין לו אתגר חדש שיניע אותו לתת עונה גדולה גם בשנה הבאה, כי אם לא אולי נקבל שחקן שבע
אני מקווה שהצוות המקצועי והמנטלי מכין לו אתגר חדש שיניע אותו לתת עונה גדולה גם בשנה הבאה, כי אם לא אולי נקבל שחקן שבע
- GKagelmacher
- אלוף המדינה
אולי אני מגזים אבל הייתי שם לו את הנתון של ערן זהבי עם שיא הכיבושים ואומר לו, יש לך הזדמנות על הראש שלו לשבור לו תשיא. שמור על היכולת שלך לאורך כל העונה, תהיה יציב ויש לך את זה ותזכר בתור אחד הגדולים שהיו בישראל.ירוק זה אני כתב: ↑22 מאי 2022, 00:47 עונה אדירה שלו.
הַזּוֹרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ
-
- קפטן ירוק
24 שערים ו-20 בישולים בעונה וחצי כאן בליגה .
פעמיים מלך הבישולים, פעם אחת מלך השערים, זכייה ב-2 אליפויות, אלוף האלופים, גביע הטוטו ובעזרת השם גם גביע המדינה.
פעמיים מלך הבישולים, פעם אחת מלך השערים, זכייה ב-2 אליפויות, אלוף האלופים, גביע הטוטו ובעזרת השם גם גביע המדינה.
- Shocking4U
- מנהל הבורד
הבישול שלו למאור לוי זה בישול של פיפ״א. הדביק לו את הכדור לרגל כאילו לחץ R1+ ריבוע
- GKagelmacher
- אלוף המדינה
יותר בכיוון של הגבהה פעמיים (ריבוע/עיגול x2)Shocking4U כתב: ↑23 מאי 2022, 01:41 הבישול שלו למאור לוי זה בישול של פיפ״א. הדביק לו את הכדור לרגל כאילו לחץ R1+ ריבוע
- benrey
- הענק הירוק
ועוד ברגל ימין החלשה שלו!!Shocking4U כתב: ↑23 מאי 2022, 01:41 הבישול שלו למאור לוי זה בישול של פיפ״א. הדביק לו את הכדור לרגל כאילו לחץ R1+ ריבוע
- GKagelmacher
- אלוף המדינה
מטורףbenrey כתב: ↑23 מאי 2022, 12:39ועוד ברגל ימין החלשה שלו!!Shocking4U כתב: ↑23 מאי 2022, 01:41 הבישול שלו למאור לוי זה בישול של פיפ״א. הדביק לו את הכדור לרגל כאילו לחץ R1+ ריבוע
-
- קפטן ירוק
אצילי הוא כוכב כדורגל,הוא צריך לעבוד על העניין המנטלי שפתאום הוא נעלם לחודשיים ואז הוא יהיה מפלץ.
-
- קודם כל נאמנות
https://sports.walla.co.il/item/3496405
לפי דיווח של שלמה וייס (האמין בד"כ) מחודש מרץ יש לאצילי סעיף שחרור של 1.2 מיליון ₪
אם זה נכון זה עניין של זמן עד שהוא בחוץ
לפי דיווח של שלמה וייס (האמין בד"כ) מחודש מרץ יש לאצילי סעיף שחרור של 1.2 מיליון ₪
אם זה נכון זה עניין של זמן עד שהוא בחוץ