אליאור כתב: ↑28 אוגוסט 2022, 09:44
היה יכול לעשות יותר בגול, אבל לא מאשים אותו. בכל מקרה - הוא לא שוער שמביא נקודות.
מצטער, אבל מי שטוען שהוא יכול לעשות משהו במצב הזה לא עמד בשער בחיים ואין לו מושג.
זו נגיחה מ5 מטר לנקודה הכי קשה לשוער לרדת אליה. שחררו קצת מהאובססיה לחפש אותו על כל דבר
היה יכול לעשות יותר בגול, אבל לא מאשים אותו. בכל מקרה - הוא לא שוער שמביא נקודות.
מצטער, אבל מי שטוען שהוא יכול לעשות משהו במצב הזה לא עמד בשער בחיים ואין לו מושג.
זו נגיחה מ5 מטר לנקודה הכי קשה לשוער לרדת אליה. שחררו קצת מהאובססיה לחפש אותו על כל דבר
אני אזכור את זה בפעם הבאה שתעביר ביקורת על שחקן בתפקיד שלא שיחקת בו.
לא צריך להיות שחקן כדורגל כדי להעביר ביקורת.
אם אני אעביר ביקורת על סיומת של חלוץ ויבוא מישהו ששיחק חלוץ 6-7 שנים ויסביר לי משהו שלא הכרתי מפרספקטיבה מקצועית, אז כן - זה יהיה לגיטימי וטפשי מצידי לא להקשיב.
לא צריך להיות שחקן כדורגל כדי להעביר ביקורת, אבל שווה פעם ב לבדוק האם הביקורת מוצדקת ובעיקר מבוססת. ופה היא לחלוטין לא.
אם אני אעביר ביקורת על סיומת של חלוץ ויבוא מישהו ששיחק חלוץ 6-7 שנים ויסביר לי משהו שלא הכרתי מפרספקטיבה מקצועית, אז כן - זה יהיה לגיטימי וטפשי מצידי לא להקשיב.
לא צריך להיות שחקן כדורגל כדי להעביר ביקורת, אבל שווה פעם ב לבדוק האם הביקורת מוצדקת ובעיקר מבוססת. ופה היא לחלוטין לא.
איך בודקים שביקורת היא מבוססת או מוצדקת? לא מדובר בהסכם הגרעין עם איראן, אלא בעצירה של שוער. צר לי שאנחנו לא מסכימים, אבל בין זה לבין "הביקורת שלך לא מבוססת" אין שום קשר.
אין לו חלק בשער.
פעם ב.. הודפים כדור כזה ואז זו הצלת גורדון בנקס (לנגיחה של פלה, ולמי שלא מכיר- מונדיאל 70 ברזיל-אנגליה).
לעומת זאת רק במחצית הראשונה היו לו כמה הוצאות כדור גרועות החוצה או ליריב (למי שסופר רק הוצאות כדור טובות)
נערך לאחרונה על ידי dyarok ב 28 אוגוסט 2022, 19:27, נערך פעם 1 בסך הכל.
dyarok כתב: ↑28 אוגוסט 2022, 19:26
אין לו חלק בשער.
פעם ב.. הודפים כדור כזה ואז זו הצלת גורדון בנקס (נגיחה של פלה, ולמי שלא מכיר- מונדיאל 70 ברזיל-אנגליה).
לעומת זאת רק במחצית הראשונה היו לו כמה הוצאות כדור גרועות החוצה או ליריב (למי שסופר רק הוצאות כדור טובות)
מתחיל להזכיר לי קצת את דוידוביץ' עם טעויות חסרות קשר למציאות. אני מקווה שהוא יתאפס על עצמו מהר, למרות זאת אני עדיין
סומך עליו ולא מאמין שנוכל למצוא שוער ישראלי יותר טוב.
כן לדעתי
סטויקוביץ' שחקן של הרמות הגבוהות (וגם היה שם) וג'וש זה שחקן שנתן עונה מפתיעה אבל חוץ מזה הוא שוער שלא שווה יותר מאיפה שהבאנו אותו, ליגה שנייה בארה"ב