חלון העברות קיץ 2022 (תם הטקס) - נושא רשמי
דיוני מכבי חיפה בכדורגל
מנהל: Shocking4U
- KevinDurant
- חבר בבורד
Re: חלון העברות קיץ 2022 - נושא רשמי
לא יביאו בלם לא ב4 מיליון ולא ב3 מיליון יורו ולדעתי 2 זה הטופ ואם יגיע בלם ב2 מיליון יורו זה מכובד מאוד.
זה שנמכר שחקן בסכום גדול מאוד לחו''ל לא אומר בהכרח שצריך וחייב להוציא את הכסף הזה.
2 מיליון יורו דמי העברה לבלם זר זה המון והלוואי ויקרה.
ושוב, מה שהכי חשוב זה מי השחקן. קופרייה הבלגי שנראה מועמד רע מאוד על הנייר זה שחקן שיכול להגיע למיליון יורו דמי העברה, אז הוא טוב?
זה שנמכר שחקן בסכום גדול מאוד לחו''ל לא אומר בהכרח שצריך וחייב להוציא את הכסף הזה.
2 מיליון יורו דמי העברה לבלם זר זה המון והלוואי ויקרה.
ושוב, מה שהכי חשוב זה מי השחקן. קופרייה הבלגי שנראה מועמד רע מאוד על הנייר זה שחקן שיכול להגיע למיליון יורו דמי העברה, אז הוא טוב?
-
- קפטן ירוק
השחקן בטורקיה אפילו לא בסגל במשחקים האחרונים.
אולי יביאו בהשאלה...
אולי יביאו בהשאלה...
-
- תוקע יתד בהרכב
הכתבה בוואלה נשמעת כמו חרטוט.
אם גלא רוצים אותו, הוא בחיים לא יגיע לכאן.
אם לא, הוא יעלה הרבה פחות מ4 מיליון יורו. הטורקיות זורקות שחקנים כדי להיפטר מהחוזה.
בכל מקרה, אם הוא מועמד - הקושי יהיה השכר ולא דמי ההעברה.
אגב, הוא לא היה בסגל של גלא בתחילת העונה. זה כן מסתדר עם זה שהוא בכלל ריאלי איכשהו.
אם גלא רוצים אותו, הוא בחיים לא יגיע לכאן.
אם לא, הוא יעלה הרבה פחות מ4 מיליון יורו. הטורקיות זורקות שחקנים כדי להיפטר מהחוזה.
בכל מקרה, אם הוא מועמד - הקושי יהיה השכר ולא דמי ההעברה.
אגב, הוא לא היה בסגל של גלא בתחילת העונה. זה כן מסתדר עם זה שהוא בכלל ריאלי איכשהו.
-
- שחקן העונה
בגדול, ה 3 מיליון על ראיקוביץ' בזמנו זה לא רחוק מלשים 4 מיליון היום.
לא שאני חושב שצריך לשים 4 על בלם(אם הייתי שם משהו כזה זה רק על איזה שחקן על להתקפה), אבל בכללי ברגע שהם עלו לצ'מפיונס הם התחילו לשפוך כספים.
אין מה לעשות, אנחנו נצטרך לשלם יקר יותר בגלל הלחץ שלנו, זה משהו שצריכים להשלים איתו במועדון ולהתחיל לשחרר כסף על בלם, אלא אם כן רוצים שארד ישחק פה בלם בכל שלב הבתים.
-
- שחקן החודש
היורו ברצפה, 4 מיליון זה ה3 של אתמול
- KevinDurant
- חבר בבורד
יש סיבה שהם הפסיקו לשים 3-4 מיליון יורו דמי העברה על שחקנים ולא המשיכו עם הקו הזהGanjot כתב: ↑29 אוגוסט 2022, 10:41בגדול, ה 3 מיליון על ראיקוביץ' בזמנו זה לא רחוק מלשים 4 מיליון היום.
לא שאני חושב שצריך לשים 4 על בלם(אם הייתי שם משהו כזה זה רק על איזה שחקן על להתקפה), אבל בכללי ברגע שהם עלו לצ'מפיונס הם התחילו לשפוך כספים.
אין מה לעשות, אנחנו נצטרך לשלם יקר יותר בגלל הלחץ שלנו, זה משהו שצריכים להשלים איתו במועדון ולהתחיל לשחרר כסף על בלם, אלא אם כן רוצים שארד ישחק פה בלם בכל שלב הבתים.
-
- מכונת תארים
שמיר אופציה לא רעה לחיזוק האמצע, אבל הוא אפור ומותיר אותנו רק עם שרי כהתקפי בשלישיה. מעדיף 8/10 על 6/8.
הבלמים זה באמת פלונטר. מקווה מאד שיש מישהו בדרך כי לכתבים פשוט אין מושג מה קורה מאחורי הקלעים.
הבלמים זה באמת פלונטר. מקווה מאד שיש מישהו בדרך כי לכתבים פשוט אין מושג מה קורה מאחורי הקלעים.
-
- קפטן ירוק
"עד שישי ינחת כאן בלם תותח, המטרה היא שניים. כרגע מתעסקים בזה, אך עשוי להגיע גם רכש נוסף".
ציטוט מכתבה בערוץ הספורט.
ממש הצחיק אותי השימוש במילה תותח , כאילו הם רושמים בפורום פה.
מעניין ממש למה בכר היה נעול על הבלגי קודם ומה זה אומר על המועמדים האחרים.
-
- שחקן העונה
איזה קו?KevinDurant כתב: ↑29 אוגוסט 2022, 10:44יש סיבה שהם הפסיקו לשים 3-4 מיליון יורו דמי העברה על שחקנים ולא המשיכו עם הקו הזהGanjot כתב: ↑29 אוגוסט 2022, 10:41בגדול, ה 3 מיליון על ראיקוביץ' בזמנו זה לא רחוק מלשים 4 מיליון היום.
הם שילמו על קיארטנסון ככה, וגם הוא היה הצלחה שם.
תוך כדי היה להם פייר פליי שדפק אותם למזלנו, אחרת הם היו ממשיכים עם זה.. וזה לא שהם לא שמו 2.2 על יובאנוביץ', וזה לא שלא נותנים לכל ישראלי שחוזר עכשיו משכורות עתק.
לא אומר שצריך לשלם 4 מיליון יורו על בלם, וגם לא אומר שאנחנו יכולים להתחרות בסכומים שלהם, אבל אנחנו עדיין נשארנו בגישה של פעם ועם כל הכתבות של כתבי החצר, גורמים לנו לחשוב ש 400-450 אלף יורו זה הרבה.. רק שהיורו בשפל שלו וזה לא נראה שישתנה בקרוב.
אתה מצליח כרגע אז מנסים לנצל את זה, יש מצבים שזה שווה ויש מצבים שלא.. במצב הנוכחי של העומק בסגל, אנחנו צריכים לשלם.
כל המצב שנקלענו אליו בעקבות פלאניץ' הוא מחורבן, וכדי לתקן את המצב נצטרך(כנראה) לשלם הרבה כסף.
- Liberman
- מנהל הבורד
חחחחח בלם תותח זה טוב
לגבי ההוא מגלא, כמה משחקים כבר לא בסגל? היה פצוע או משהו?
לגבי ההוא מגלא, כמה משחקים כבר לא בסגל? היה פצוע או משהו?
פושעי דילן לדין
נוסעים על הוולבו הכי חדשה ומחטטים בפחים
נוסעים על הוולבו הכי חדשה ומחטטים בפחים
-
- מכונת תארים
מניח שרצו להביא אותו (אם רצו), בגלל המהירות. מצד אחד, נראה כמו אופציה רעה מאד. מצד שני, הוא חתם בליגה הצרפתית הראשונה, למרות שהמחשבה שלנו היא שהוא עלול להיות רע אפילו לליגה שלנו.NOSFERATU ZODD כתב: ↑29 אוגוסט 2022, 10:50 "עד שישי ינחת כאן בלם תותח, המטרה היא שניים. כרגע מתעסקים בזה, אך עשוי להגיע גם רכש נוסף".
- KevinDurant
- חבר בבורד
בסדר הם שמו 2.2 מיליון יורו על יובאנוביץ' שהוא פרוספקט ואתה שמת 1.6 מיליון יורו על פיירו שהוא שחקן מוכח.Ganjot כתב: ↑29 אוגוסט 2022, 10:55איזה קו?KevinDurant כתב: ↑29 אוגוסט 2022, 10:44יש סיבה שהם הפסיקו לשים 3-4 מיליון יורו דמי העברה על שחקנים ולא המשיכו עם הקו הזהGanjot כתב: ↑29 אוגוסט 2022, 10:41
בגדול, ה 3 מיליון על ראיקוביץ' בזמנו זה לא רחוק מלשים 4 מיליון היום.
הם שילמו על קיארטנסון ככה, וגם הוא היה הצלחה שם.
תוך כדי היה להם פייר פליי שדפק אותם למזלנו, אחרת הם היו ממשיכים עם זה.. וזה לא שהם לא שמו 2.2 על יובאנוביץ', וזה לא שלא נותנים לכל ישראלי שחוזר עכשיו משכורות עתק.
לא אומר שצריך לשלם 4 מיליון יורו על בלם, וגם לא אומר שאנחנו יכולים להתחרות בסכומים שלהם, אבל אנחנו עדיין נשארנו בגישה של פעם ועם כל הכתבות של כתבי החצר, גורמים לנו לחשוב ש 400-450 אלף יורו זה הרבה.. רק שהיורו בשפל שלו וזה לא נראה שישתנה בקרוב.
אתה מצליח כרגע אז מנסים לנצל את זה, יש מצבים שזה שווה ויש מצבים שלא.. במצב הנוכחי של העומק בסגל, אנחנו צריכים לשלם.
כל המצב שנקלענו אליו בעקבות פלאניץ' הוא מחורבן, וכדי לתקן את המצב נצטרך(כנראה) לשלם הרבה כסף.
אמרתי, דמי העברה של 1.5-2 מיליון יורו זה אחלה לגמרי ומרשים מאוד.
בסופו של יום מעניין אותי מי השחקן ומה היכולות שלו ולא מה התג מחיר שלו.
אגב ממה שזכור לי מכבי חיפה מתנהלת בכלל בדולר ולא ביורו.
כן זה מה שמצחיק, שעוד יש לו ביקוש גדול והכלברק.י כתב: ↑29 אוגוסט 2022, 10:56מניח שרצו להביא אותו (אם רצו), בגלל המהירות. מצד אחד, נראה כמו אופציה רעה מאד. מצד שני, הוא חתם בליגה הצרפתית הראשונה, למרות שהמחשבה שלנו היא שהוא עלול להיות רע אפילו לליגה שלנו.NOSFERATU ZODD כתב: ↑29 אוגוסט 2022, 10:50 "עד שישי ינחת כאן בלם תותח, המטרה היא שניים. כרגע מתעסקים בזה, אך עשוי להגיע גם רכש נוסף".
- KevinDurant
- חבר בבורד
לגבי הבלם הקונגולזי, הושאל בשנה שעברה בינואר לסעודיה, לא מתחבר כל כך לשחקנים האלה למרות שעל הנייר נראה שם מרשים
אבל לדעתי לא יגיע שם מאלה שפורסמו עד כה
-
- מכונת תארים
מי זה הבלם הקונגולזי?
- Smurk
- אגדה ירוקה
חצי עונה זה בסדר. אם זה היה עונה ומעלה זה היה מטרידKevinDurant כתב: ↑29 אוגוסט 2022, 11:06 לגבי הבלם הקונגולזי, הושאל בשנה שעברה בינואר לסעודיה, לא מתחבר כל כך לשחקנים האלה למרות שעל הנייר נראה שם מרשים
-
- קודם כל נאמנות
קופרייה לא נראה כזה מהיר
-
- שחקן החודש
בוואלה מפרסמים על בלם פורטוגלי של לבאנטה
-
- קודם כל נאמנות
-
- מכונת תארים
בלם מפחיד, אין סיכוי שהוא יגיע
- KevinDurant
- חבר בבורד
איך שוב עברנו מהבלם הבלגי שנראה כמו פרופיל נורא ואיום לשמות כמו הקונגולזי של גלא ורובן וזו, זה לא הגיוני
-
- מכונת תארים
הבלם שיגיע כנראה יהיה איפשהו באמצע.KevinDurant כתב: ↑29 אוגוסט 2022, 11:35 איך שוב עברנו מהבלם הבלגי שנראה כמו פרופיל נורא ואיום לשמות כמו הקונגולזי של גלא ורובן וזו, זה לא הגיוני
הנה המהפך, הנה המהפך, הנה הממממהההפפפךךךך!
-
- קודם כל נאמנות
הלוואי שהיה אפשר להתנתק מהכל ולהיכנס לאיזו מערה, ולצאת ממנה ביום חמישי בלילה ולראות מי חתם או לא חתם.KevinDurant כתב: ↑29 אוגוסט 2022, 11:35 איך שוב עברנו מהבלם הבלגי שנראה כמו פרופיל נורא ואיום לשמות כמו הקונגולזי של גלא ורובן וזו, זה לא הגיוני
כל כך הרבה בלבולי שכל בתקשורת, לאף אחד אין מושג, סתם מטלטלים את האוהדים בין מאניה לדיפרסיה.
- KevinDurant
- חבר בבורד
בול.gargy כתב: ↑29 אוגוסט 2022, 11:41הלוואי שהיה אפשר להתנתק מהכל ולהיכנס לאיזו מערה, ולצאת ממנה ביום חמישי בלילה ולראות מי חתם או לא חתם.KevinDurant כתב: ↑29 אוגוסט 2022, 11:35 איך שוב עברנו מהבלם הבלגי שנראה כמו פרופיל נורא ואיום לשמות כמו הקונגולזי של גלא ורובן וזו, זה לא הגיוני
כל כך הרבה בלבולי שכל בתקשורת, לאף אחד אין מושג, סתם מטלטלים את האוהדים בין מאניה לדיפרסיה.
כל כך הרבה שמות פורסמו ביומיים האחרונים והיה פה כל כך הרבה שכונה (כל הכתבים כבר הצהירו שבנקוביץ' מגיע וקופרייה מגיע) ובסוף יגיע שם שלא פורסם
-
- קודם כל נאמנות
אחרי שהיום בחדשות ברדיו של גלי צה״ל הכתב הגיע לתחזית ואמר ״מזג האוויר יהיה בלתי נסבל״, הכל אפשרי.NOSFERATU ZODD כתב: ↑29 אוגוסט 2022, 10:50 "עד שישי ינחת כאן בלם תותח, המטרה היא שניים. כרגע מתעסקים בזה, אך עשוי להגיע גם רכש נוסף".
-
- גול ראשון בבוגרים
מנעד הרמות של הבלמים שפירסמו בימים האחרונים כל כך רחב, השאלה אם זה באמת שמות שבדקו או סתם זורקים כאלו.. נקווה שבסוף יגיע מישהו בכושר משחק כי אנחנו קבוצה שרצה ולא אחד שנכנסת לכושר, יהיה קשה להכניס מישהו לא בכושר גבוה
-
- אגדה ירוקה
גם היום לא יתנו לי לעבוד בשקט
עושה ריפרש מסך כל 5 דקות עם כל המועמדים האלה .
עושה ריפרש מסך כל 5 דקות עם כל המועמדים האלה .
- Shocking4U
- מנהל הבורד
מרגיש שהמועדון נמצא בכאוס מוחלט. לא יפתיע אותי אם בסוך יגיע לפה פלופ גדול או שילכו על סבטקוביץ כברירת מחדל. מה שהולך פה אחרי שפלאניץ עזב למרות שהיה זמן להתכונן זה לא פחות מקטסטרופה
-
- קפטן ירוק
לא הייתי מגזים.Shocking4U כתב: ↑29 אוגוסט 2022, 11:50 מרגיש שהמועדון נמצא בכאוס מוחלט. לא יפתיע אותי אם בסוך יגיע לפה פלופ גדול או שילכו על סבטקוביץ כברירת מחדל. מה שהולך פה אחרי שפלאניץ עזב למרות שהיה זמן להתכונן זה לא פחות מקטסטרופה
מצד שני זה קצת שם בפרופורציה את כתבות שטוענות שיש סקאוט אקטיבי ורשימות שעוקבים תמיד אחרי שחקנים.
- Apoc
- יו״ר הבורד
אוהבים לפרסם מלא מלא שמות ואז להביא מישהו שאתה שואל איך הגיעו אליו אחרי כל השמות האלה
כמו עם המגן הצ'כי חחח
זה מכבי חיפה 101
בקיצור תזדיינו בסבלנות עד חמישי בערב יהיה בסדר
כמו עם המגן הצ'כי חחח
זה מכבי חיפה 101
בקיצור תזדיינו בסבלנות עד חמישי בערב יהיה בסדר
אופטימיות במכבי חיפה
- Smurk
- אגדה ירוקה
וזו בלם אדיר.