Apoc כתב: ↑30 אוגוסט 2022, 08:35
דניאל חייב להבין שיש לו אחריות כלפי המועדון והוא צריך להתמסד
מקסימום שיתגרש אחר כך
בעיקרון, חוק השבות לא מחייב מתן מעמד לבני זוג (גם נשואים). מה שכן, כמו עם נשואים, גם ידועים בציבור יכולים לקבל מעמד. אני מאמין שזה לא יקרה כל כך מהר, אבל אולי יש איך לדחוף לזה כדי שבחלון הבא (או בקיץ) נוכל להביא עוד זר.
כך או כך, אני לא חושב שזה דחוף. בקיץ הבא ג׳וש כנראה יעזוב ונצטרך שוער זר. אם דניאל יקבל מעמד ונביא עכשיו זר, אנחנו נצטרך לחתוך מישהו בקיץ.
ברק.י כתב: ↑30 אוגוסט 2022, 08:37
אם יבואו שני בלמים איכותיים, יש לנו סגל שלם כמעט לחלוטין. בגדול, אנחנו צריכים עוד מחליף לשרי ועוד שחקן שיעבה את האמצע ויוסיף אגרסיביות. בהתחשב בזה שהבלמים עד כה לא יודעים לשחק גם בקישור, נאלץ להסתפק באחד מהשניים ובינואר להשלים את העבודה.
כנעאן ושמיר זה יהיה בסדר גמור
ברור! הלוואי!
אני טוען שזה לא יקרה ויגיע רק אחד הקיץ, לצערי. ברק צריך לחשוב מה דחוף לו יותר.
מקסימום שיתגרש אחר כך
בעיקרון, חוק השבות לא מחייב מתן מעמד לבני זוג (גם נשואים). מה שכן, כמו עם נשואים, גם ידועים בציבור יכולים לקבל מעמד. אני מאמין שזה לא יקרה כל כך מהר, אבל אולי יש איך לדחוף לזה כדי שבחלון הבא (או בקיץ) נוכל להביא עוד זר.
כך או כך, אני לא חושב שזה דחוף. בקיץ הבא ג׳וש כנראה יעזוב ונצטרך שוער זר. אם דניאל יקבל מעמד ונביא עכשיו זר, אנחנו נצטרך לחתוך מישהו בקיץ.
חוק השבות זה מה שמעניק לזוגתו את האזרחות
מה שמעניק לו את התושבות זה לא חוק השבות, זה משרד הפנים
רוקאביצה קיבל תוך 3 שבועות מהרגע שהתחיל התהליך איתו
מקסימום שיתגרש אחר כך
אם באמת מביאים שני בלמים ברמה כזאת אז זה כן דחוף לדעתי, אחרת אחד מהם יהיה חייב לשבת על הספסל בליגה. צריך הגנה יציבה בלי מלא רוטציות
Smurk כתב: ↑30 אוגוסט 2022, 08:47
מה שרפתם את שון כאילו הוא עופרי ארד או אורי דהן?
שמע, אף אחד לא שרף, אבל אני גם לא חושב שיש פה מישהו שחושב ששון יכול להתמודד בהרבה הצלחה בליגת האלופות.. לליגה הוא טוב ונראה אותו לא מעט בגלל חוק הזרים.
שמע, אף אחד לא שרף, אבל אני גם לא חושב שיש פה מישהו שחושב ששון יכול להתמודד בהרבה הצלחה בליגת האלופות.. לליגה הוא טוב ונראה אותו לא מעט בגלל חוק הזרים.
לא חושב שיש שחקן בסגל שיכול להתמודד בהרבה הצלחה באלופות
בחו״ל אין מגבלת זרים. שון יכול לשחק בליגה וזה יותר מיספיק.
מן הסתם עדיף לאזרח מוקדם ממאוחר, אבל לא על זה תיפול העונה כנראה. האזרוח הראשון מבין השניים היה לא פחות ממחייב והכרחי כדי שהקבוצה תתפקד. גם אם דניאל יאוזרח בקיץ (ושוב, מהמעט מאד שקראתי בנושא זה תהליך ארוך), זה יהיה יותר ממעולה עבורנו.