אני גם אמשיך לקטול ואם אני אופתע לטובה אני הכי אשמח בעולם .
לא התרשמתי מהזרים האלה ומפריע לי ששחר הוציא רק 400 אלף יורו על בלמים כן.
בסופו של דבר כולנו בני אדם וכולנו טועים לפעמים .
גם אתה מבפנים מאוכזב ממה שהביאו כמו רוב האוהדים כאן .
מנהל: Shocking4U
אני גם אמשיך לקטול ואם אני אופתע לטובה אני הכי אשמח בעולם .
ציפיתי ליותר טוב מדילן . אבל בסוף הוא יהיה לרוב ברוטצייה וקשה להביא זר איכותי שישב בספסל לא מעט בגלל הגבלות הזרים. אני מרוצה מההחתמה של סק, בעיניי רכש מצוין.
הכי מצחיק זה האוהדים שכל הזמן מתלוננים ו״מרוסקים״ מכל חצי ידיעה אפילו כשעולים לצ׳מפיונס, ואז מתרצים את זה ב-״מה לעשות שאני שואף להכי טוב״. כאילו השאר פה רוצים שיהיה חרא.
גם בהעפלה הקודמת לאלופות זאת הייתה תקופה חלומית להיות אוהד מכבי חיפה וכולנו זוכרים את השנים שבאו אחרי זה. ליגת האלופות צריכה להיות אמצעי ולא מטרה. קבוצות שניצלו את המומנטום נכון כמו באזל, זאגרב ומאריבור שלטו בליגה שלהן אחר כך במשך שנים וחזרו לליגת האלופות שוב ושוב.
אתה מפספס את הנקודה.
חלאס עם המנטרה הזאת כל מה שכתבת פה כל ילד בן 5 מבין ויודע. אני אישית, לא חושב שאפשר להשוות את הסגל של עכשיו לסגל של 2009. זה הכל.כרמליסט ירוק כתב: ↑30 אוגוסט 2022, 16:53גם בהעפלה הקודמת לאלופות זאת הייתה תקופה חלומית להיות אוהד מכבי חיפה וכולנו זוכרים את השנים שבאו אחרי זה. ליגת האלופות צריכה להיות אמצעי ולא מטרה. קבוצות שניצלו את המומנטום נכון כמו באזל, זאגרב ומאריבור שלטו בליגה שלהן אחר כך במשך שנים וחזרו לליגת האלופות שוב ושוב.
הערת אגב שלי:Shocking4U כתב: ↑30 אוגוסט 2022, 17:18 לפי בן דור:
״עקב עיכוב מוחמד: רק דילן צפוי להירשם לאלופות
בגלל עיכוב קבלת מעמד התושב הארעי של הקשר, הירוקים יוכלו לרשום זר אחד נוסף, כשהצרפתי מקבל עדיפות על סק מכיוון שכבר עבר בדיקות וגם שיחק העונה״
אין שום קשר בגלל זה הידיעה לא מובנתShocking4U כתב: ↑30 אוגוסט 2022, 17:20הערת אגב שלי:Shocking4U כתב: ↑30 אוגוסט 2022, 17:18 לפי בן דור:
בגלל עיכוב קבלת מעמד התושב הארעי של הקשר, הירוקים יוכלו לרשום זר אחד נוסף, כשהצרפתי מקבל עדיפות על סק מכיוון שכבר עבר בדיקות וגם שיחק העונה״
1. קחו בערבון מוגבל כי זה בן דור
2. יש קשר בכלל בין התושבות של מוחמד לאלופות? הרי אין מגבלת זרים באלופות אז לכאורה לא אמור להיות קשר בין השניים. זה משמעותי רק לרישום בליגה
חחחחח בדיחהShocking4U כתב: ↑30 אוגוסט 2022, 17:18 לפי בן דור:
כן אבל מישהו פה כבר אמר שכדי לשחק בליגת האלופות, השחקן חייב להיות רשום לליגה המקומיתShocking4U כתב: ↑30 אוגוסט 2022, 17:20הערת אגב שלי:Shocking4U כתב: ↑30 אוגוסט 2022, 17:18 לפי בן דור:
2. יש קשר בכלל בין התושבות של מוחמד לאלופות? הרי אין מגבלת זרים באלופות אז לכאורה לא אמור להיות קשר בין השניים. זה משמעותי רק לרישום בליגה
אם זה נכון אז המועדון יצא בדיחה ממשAmit Green כתב: ↑30 אוגוסט 2022, 17:22כן אבל מישהו פה כבר אמר שכדי לשחק בליגת האלופות, השחקן חייב להיות רשום לליגה המקומיתShocking4U כתב: ↑30 אוגוסט 2022, 17:20הערת אגב שלי:Shocking4U כתב: ↑30 אוגוסט 2022, 17:18 לפי בן דור:
כן אבל מאמין שיהיה טוב, סומך על קאקא יותר מעל בן דורShocking4U כתב: ↑30 אוגוסט 2022, 17:23אם זה נכון אז המועדון יצא בדיחה ממשAmit Green כתב: ↑30 אוגוסט 2022, 17:22כן אבל מישהו פה כבר אמר שכדי לשחק בליגת האלופות, השחקן חייב להיות רשום לליגה המקומיתShocking4U כתב: ↑30 אוגוסט 2022, 17:20
הערת אגב שלי:
מי היה יכול לחזות שתהיה בירוקרטיה במשרד הפנים
NOSFERATU ZODD כתב: ↑30 אוגוסט 2022, 17:28 לדילן יש גם נסיון נגד בנפיקה וגם במקור מהנוער של פאריס.
אקס פאקטור חחח