חלון העברות קיץ 2022 (תם הטקס) - נושא רשמי
דיוני מכבי חיפה בכדורגל
מנהל: Shocking4U
- KevinDurant
- חבר בבורד
- הודה ל־: 148 פעמים
- קיבל תודה: 127 פעמים
-
lemmacantor
- אגדה ירוקה
- הודה ל־: 48 פעמים
- קיבל תודה: 96 פעמים
Re: חלון העברות קיץ 2022 - נושא רשמי
איפה הזמנים שהיינו מחכים גם באוגוסט שהדברים יזוזו.
הנה המהפך, הנה המהפך, הנה הממממהההפפפךךךך!
- KevinDurant
- חבר בבורד
ימים טובים
- GKagelmacher
- אלוף המדינה
- הודה ל־: 6 פעמים
- קיבל תודה: 3 פעמים
לדעתי סתם יצא פוש מפגר. ישאר שם בתור שחקן רוטציה פשוט ולא ממוסמר להרכב.
הַזּוֹרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ
-
רונן22
- שחקן העונה
עם כל הכבוד לרפאלוב, הוא בן 36 כבר. כל הכבוד לו על היכולת באנדרלכט העונה, אבל אני לא רואה אותו נותן עוד עונה טובה או אפילו סבירה.
בתקופה האחרונה יש ירידה משמעותית ביכולת שלו. הגיל עושה את שלו
לא להביא שחקנים מעבר לשיא. גם על רוקאביצה אני מוותר
בתקופה האחרונה יש ירידה משמעותית ביכולת שלו. הגיל עושה את שלו
לא להביא שחקנים מעבר לשיא. גם על רוקאביצה אני מוותר
נערך לאחרונה על ידי רונן22 ב 23 מאי 2022, 15:50, נערך פעם 1 בסך הכל.
פושעי דילן לדין
פושעי דיע סבע לדין
נוסעים על הוולבו הכי חדשה ומחטטים בפחים
פושעי דיע סבע לדין
-
רונן22
- שחקן העונה
לדעתי אין לנו מקום לעוד טעויות. אם נמשיך ליפול ברכש, אנחנו נגמור כמו באר שבע של אחרי האליפויות.
צריך להצעיר את הקבוצה, לא להביא פנסיונרים. לא פנסיונרים ולא בינוניים. לא להתפשר על איכות
צריך להצעיר את הקבוצה, לא להביא פנסיונרים. לא פנסיונרים ולא בינוניים. לא להתפשר על איכות
נערך לאחרונה על ידי רונן22 ב 23 מאי 2022, 16:00, נערך פעם 1 בסך הכל.
אבל מה רוקביצה בשנה אחת הפך בעיניך מהדבר הכי חשוב לקבוצה לפנסיונר שלא להביא ?
פושעי דילן לדין
פושעי דיע סבע לדין
פושעי דיע סבע לדין
-
רונן22
- שחקן העונה
אני חושב שגם היום רוקאביצה יותר טוב מדין דוד. אני לא רוצה אותו כי אני לא רואה מה הוא יכול לתרום לנו מעבר לעונה הקרובה
צריך שחקנים שיכולים לתרום לטווח ארוך. אני נגד בינוניות, נגד פלסטרים ונגד פנסיונרים
צריך שחקנים שיכולים לתרום לטווח ארוך. אני נגד בינוניות, נגד פלסטרים ונגד פנסיונרים
-
lemmacantor
- אגדה ירוקה
- הודה ל־: 48 פעמים
- קיבל תודה: 96 פעמים
לחפש רק שחקנים בעליה או בשיאם.
הנה המהפך, הנה המהפך, הנה הממממהההפפפךךךך!
- Shocking4U
- מנהל הבורד
- הודה ל־: 13 פעמים
- קיבל תודה: 91 פעמים
איזה חלוץ ישראלי אתה יכול להביא יותר טוב מרוקאביצה בתור חלוץ שלישי? שיסכים להגיע בידיעה שדין דוד וחלוץ זר לפניו ברוטציה
איך השם של רוקאביצה עדיין עולה פה.
העונה לא התאמן ופתח אותה מאוחר בעקבות פציעה, רק במחזור 7 התחיל להיכנס לעניינים. לאחר מכן באמצע העונה נפצע שוב לא משהו רציני, בפלייאוף שוב נפצע.
לא מבין איך אתם רוצים לבנות על שחקן כזה אפילו כגיבוי.
העונה לא התאמן ופתח אותה מאוחר בעקבות פציעה, רק במחזור 7 התחיל להיכנס לעניינים. לאחר מכן באמצע העונה נפצע שוב לא משהו רציני, בפלייאוף שוב נפצע.
לא מבין איך אתם רוצים לבנות על שחקן כזה אפילו כגיבוי.
שמעו, בסוף זה או ניקיטה או חמד או מלמד או מושאלים. בכל אחת מהאופציות צריך להתפשר על משהו.
איתמר שבירוShocking4U כתב: 23 מאי 2022, 16:47 איזה חלוץ ישראלי אתה יכול להביא יותר טוב מרוקאביצה בתור חלוץ שלישי? שיסכים להגיע בידיעה שדין דוד וחלוץ זר לפניו ברוטציה
איתמר השבור נרכש לפני כמה ימים ע"י ק"ש ולכן יעלה במינימום מיליון יורו
זה לא כמו מלמד/רוקאביצה בחינם ולא יוציאו סכום כזה על חלוץ שלישי
זה לא כמו מלמד/רוקאביצה בחינם ולא יוציאו סכום כזה על חלוץ שלישי
אופטימיות במכבי חיפה
- Shocking4U
- מנהל הבורד
1. לא מביאים שחקנים מק״שDaniel123 כתב: 23 מאי 2022, 18:41איתמר שבירוShocking4U כתב: 23 מאי 2022, 16:47 איזה חלוץ ישראלי אתה יכול להביא יותר טוב מרוקאביצה בתור חלוץ שלישי? שיסכים להגיע בידיעה שדין דוד וחלוץ זר לפניו ברוטציה
2. הוא לא ירצה לבוא להיות חלוץ שלישי
3. הוא יעלה הרבה כסף שהוא לא שווה
4. לא מביאים שחקנים מק״ש
-
shayhagai
- תוקע יתד בהרכב
-
רונן22
- שחקן העונה
גם בבאר שבע אמרו נביא את זה ואת ההוא בשביל העומק, ובסוף הם נתקעו עם כמות בלתי נתפסת של עגלות
אני לא יודע מה זה ''חלוץ שלישי''. כל שחקן בסגל של מכבי חיפה צריך להיות מספיק טוב להרכב הראשון.
אני לא יודע מה זה ''חלוץ שלישי''. כל שחקן בסגל של מכבי חיפה צריך להיות מספיק טוב להרכב הראשון.
נערך לאחרונה על ידי רונן22 ב 23 מאי 2022, 19:04, נערך פעם 1 בסך הכל.
חלוץ שלישי זה החלוץ השלישי בהיררכיה, בכל קבוצה יש היררכיה, אי אפשר להביא 3 חלוצים באותה הרמה. גם במכבי ת"א יודעים שאי אפשר להביא את זהבי ולהשאיר את פריצה לצורך העניין.
אופטימיות במכבי חיפה
-
רונן22
- שחקן העונה
אם כבר נתת את מכבי תל תא כדוגמא, מי היה החלוץ השלישי שלהם העונה, ואיפה הוא יהיה בעונה הבאה?
מי היה החלוץ השלישי שלנו העונה, ואיפה הוא יהיה בעונה הבאה?
חלוץ שלישי צריך להיות מספיק טוב גם להרכב, אחרת הוא לא שורד. מלמד רחוק מלהיות מספיק טוב להרכב שלנו.
מי היה החלוץ השלישי שלנו העונה, ואיפה הוא יהיה בעונה הבאה?
חלוץ שלישי צריך להיות מספיק טוב גם להרכב, אחרת הוא לא שורד. מלמד רחוק מלהיות מספיק טוב להרכב שלנו.
נערך לאחרונה על ידי רונן22 ב 23 מאי 2022, 20:31, נערך 2 פעמים בסך הכל.
שלנו שהר, שלהם חלאילה
שניהם עם חוזים בקבוצות שלהם
שניהם עם חוזים בקבוצות שלהם
אופטימיות במכבי חיפה
-
רונן22
- שחקן העונה
- KevinDurant
- חבר בבורד
מלמד לא מתאים, אני חושב שהוא אחלה שחקן אבל הוא הוכיח גם בב''ש שהוא לא מספיק טוב, התקרה שלו לא מספיק גבוהה.
בניגוד אליו, לדעתי התקרה של רוקאביצה כן מספיק גבוהה ולכן הייתי הולך עליו, לא רואה אופציה אחרת
בניגוד אליו, לדעתי התקרה של רוקאביצה כן מספיק גבוהה ולכן הייתי הולך עליו, לא רואה אופציה אחרת
בהתפתחות טבעית של קבוצה הרמה עולה והשחקנים שבקצה ההיררכיה נושרים לטובת שחקנים שייתנו יותר פייט. כשהקבוצה מתארגנת מחדש אמורה להיווצר היררכיה חדשה שתהיה דומה לקודמת או שתוריד את הבכירים לספסל, להיאבק על מקומם בשנים הבאות.
זה כמובן עניין של תקציב, ניהול וסטטוס השוק, לייצר תחרות בין אישית ושיפור קבוצתי מעונה לעונה. נקווה שהמועדון לא יתפשר על שחקן בינוני, אבל צריך להכיר בזה שבמסגרת התקציב וההיצע הדל בשוק, החלוץ הישראלי שיבוא לא יהיה מושלם, בין אם זה ניקיטה או מלמד. זה לא שיביאו לפה הקיץ חלוץ זר לצד סבע (נניח).
זה כמובן עניין של תקציב, ניהול וסטטוס השוק, לייצר תחרות בין אישית ושיפור קבוצתי מעונה לעונה. נקווה שהמועדון לא יתפשר על שחקן בינוני, אבל צריך להכיר בזה שבמסגרת התקציב וההיצע הדל בשוק, החלוץ הישראלי שיבוא לא יהיה מושלם, בין אם זה ניקיטה או מלמד. זה לא שיביאו לפה הקיץ חלוץ זר לצד סבע (נניח).
- GKagelmacher
- אלוף המדינה
- הודה ל־: 6 פעמים
- קיבל תודה: 3 פעמים
אשכרה לשים את מלמד ושבירו בקו אחד עם ניקי? מלמד זה האמא של הבינוניים. שבירו לא יגיע לפה להיות חלוץ שלישי ואיזי ירצה עליו סכום שהוא לא שווה. ניקיטה בתור חלוץ שלישי זה בינגו, מי שאומר אחרת לא מבין כדורגל מספיק כדי לקרוא את המפה שאין משהו יותר טוב מזה.
הַזּוֹרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ
צריך גם לזכור שניקי הוא מסוג השחקנים שאם הוא בכושר אז הוא מטורף, אבל תמיד אחרי פגרת נבחרות / פגרת קורונה / חזרה מפציעה - היה לוקח לו זמן לחזור לעצמו.GKagelmacher כתב: 23 מאי 2022, 23:37 אשכרה לשים את מלמד ושבירו בקו אחד עם ניקי? מלמד זה האמא של הבינוניים. שבירו לא יגיע לפה להיות חלוץ שלישי ואיזי ירצה עליו סכום שהוא לא שווה. ניקיטה בתור חלוץ שלישי זה בינגו, מי שאומר אחרת לא מבין כדורגל מספיק כדי לקרוא את המפה שאין משהו יותר טוב מזה.
ויכול להיות שבתור שחקן מחליף זה שנותן פה ושם 10 20 דקות, הוא לא יבוא לידי ביטוי.
- Shocking4U
- מנהל הבורד
רצית (מכבי חיפה כמערכת) ללכת עם ניקיטה כחלוץ הראשון שלך רק בקיץ האחרון. עם כל הפציעות שלו והעובדה שהוא שיחק בקבוצה עם משחק התקפה די מוגבל הוא עדיין סיים עם 10 שערים העונה והיה מלך השערים בקבוצה שלו. לדעתי יש לו הרבה מה לתת כחלוץ שלישי וגם כאחד שיודע מה זה מכבי חיפה, מה זה לשחק תחת לחץ של אוהדים וקהל ולא שחקן שנתן חצי עונה סבבה מול קבוצות בים בפלייאוף התחתון.רונן22 כתב: 23 מאי 2022, 19:02 גם בבאר שבע אמרו נביא את זה ואת ההוא בשביל העומק, ובסוף הם נתקעו עם כמות בלתי נתפסת של עגלות
-
Wolfine
- משחק בשביל הסמל
גם שובל גוזלן שיחק בקבוצה עם התקפה יותר מוגבלת וסיים עם 8 שערים זה לא אומר שיש לו מה לתרום לנו.Shocking4U כתב: 24 מאי 2022, 04:19רצית (מכבי חיפה כמערכת) ללכת עם ניקיטה כחלוץ הראשון שלך רק בקיץ האחרון. עם כל הפציעות שלו והעובדה שהוא שיחק בקבוצה עם משחק התקפה די מוגבל הוא עדיין סיים עם 10 שערים העונה והיה מלך השערים בקבוצה שלו. לדעתי יש לו הרבה מה לתת כחלוץ שלישי וגם כאחד שיודע מה זה מכבי חיפה, מה זה לשחק תחת לחץ של אוהדים וקהל ולא שחקן שנתן חצי עונה סבבה מול קבוצות בים בפלייאוף התחתון.רונן22 כתב: 23 מאי 2022, 19:02 גם בבאר שבע אמרו נביא את זה ואת ההוא בשביל העומק, ובסוף הם נתקעו עם כמות בלתי נתפסת של עגלות
לאורך כל השנה הוא היה חלש ונפצע בלי סוף וזה רק יילך ויחמיר. חוץ מזה שבתור חלוץ שלישי לאיזה כושר משחק הוא כבר יגיע? ולהיות חלוץ שני הוא לא מספיק טוב אז הוא החתמה מיותרת.