KevinDurant כתב: ↑01 ספטמבר 2022, 09:19
אם יש בעיות עם ג'אבר אין לי בעיה שיחתימו את שמיר, מקווה שזה יקרה עוד היום כדי להספיק את הרישום שלו בהתאחדות וכל מה שצריך שם.
עם זאת, אם במהלך ה3 שבועות הקרובים שהחלון בארץ עוד פתוח יהיה הזדמנות להחתים ישראלי כלשהו כמו כנעאן או משהו בסגנון עדיין הייתי הולך על העסקה
סופסוף הביאו לך את עדן שמיר
אני זוכר שהיה עוד בק״ש היית חם עליו
פושעי דילן לדין
נוסעים על הוולבו הכי חדשה ומחטטים בפחים
Kozmo כתב: ↑01 ספטמבר 2022, 09:34
לא מבין למה האנטי כלפי שמיר, מהמשחקים שראיתי אותו שנה שעברה במכבי ת״א הוא היה לא רע בכלל ומהיותר טובים בתקופות מסויימות שם. בתקופה שהוא סופסל גם אוהדי מכבי ת״א שדיברתי איתם לא הבינו למה הוא לא משחק יותר.
הוא לא מגיע להחליף את נטע/מוחמד/פאני. הוא בא להיות מחליף שלהם.
הוא מכיר את הליגה הישראלית היטב, הוא חווה לחץ של קבוצות גדולות (ב״ש ומכבי ת״א).
יתרון נוסף הוא שהוא אינטליגנט, ממושמע ומחוייב טקטית (וגם מכיר את בכר). אני משוכנע שהוא לא יעשה פרצופים נוכח מעמדו ברוטציה.
אני חושב שהוא בהחלט יכול להיות השון גולדברג 2.0 שלנו. לכל הפחות שחקן סבבה לגמרי לרוטציה שלנו, בעיקר בליגה.
הדבר היחידי שלא יוצא לי מהראש אצלו זה בזבוז הזמן שלו נגדנו ב3-2 ושבירת קו הנבדל. זאת מנטליות של קבוצה קטנה שאני מקווה שהוא נגמל ממנה. בהקשר זה יש לציין שאוירת בזבוז הזמן לא הייתה יחודית לשמיר אלא אפיינה כל שחקן ממכבי ת״א במשחק נגדנו, מפרץ השוער ועד החלוץ (פריצה?).
פושעי דילן לדין
נוסעים על הוולבו הכי חדשה ומחטטים בפחים
שמיר רק מחכה להגיע לפה, כבר שנים, מבחינתו זה חלום, אהד אותנו מגיל קטן בידיוק כמו בכר וקהת.
לא יודע אם יגיע או לא אבל מבחינתו לעשות מה שצריך כדי לשחק וללבוש את המדים של הקבוצה
GreenGlory כתב: ↑01 ספטמבר 2022, 10:00
שמיר מבחינתו זה חלום, אהד אותנו מגיל קטן בידיוק כמו בכר וקהת.
מאיפה הגעת לזה?
הוא צפוני מגיל קטן קודם כל, מכיר חברים שלו מילדות וגם אני עוקב אחריו באינסטגרם עוד מגיל קטן יותר מהנוער של ק"ש.
העלה כשהיה קטן יותר הרבה סטוריז שקשורים למכבי, זו אחת מהן שנשמרה, לשאר אין לי גישה:
אחלה שמיר שחקן טוב לרוטציה
יתן לנו עומק בקישור, על מאור לוי אי אפשר לבנות בשום עמדה.
חבל שלא עשו את המהלך עליו לפני שבועיים שלושה אבל העיקר שזה קורה.
הקהל שלו נוטה לזלזל בו כי הוא לא שם סקסי כביכול, אבל אני חושב שהוא יתרום לנו.
מקווה ששלושת השחקנים שהביאו ויביאו יוסיפו לנו גם איכות, ולא רק עומק ובינוניות ואני מדבר בעיקר על הבלמים כי משמיר אנחנו יודעים מה נקבל זה לא איזה שחקן שובר שיוויון .
בילו מוכשר אבל מאוד מפוזר וקצת עצלן, לא חושב שהוא מתאים לנו.
לגבי כנעאן כבר אמרתי את דעתי עליו, שחקן מצויין אבל לא שווה את הסכומים שג'קי דורש עליו כל עוד הוא נפצע כל שבועיים.