בכר לא סופר אותו. לא יפתיע אותי אם סוף יגיע שהוא יבקש לעזוב
חלון העברות קיץ 2022 (תם הטקס) - נושא רשמי
דיוני מכבי חיפה בכדורגל
מנהל: Shocking4U
- Shocking4U
- מנהל הבורד
Re: חלון העברות קיץ 2022 - נושא רשמי
-
- קודם כל נאמנות
מישהו יכול לעדכן מה באמת המצב של כנעאן?
משהו הזוי קורה שם...
משהו הזוי קורה שם...
- Shocking4U
- מנהל הבורד
אף אחד לא היה בוכה אם כנעאן היה מגיעחזיזוש כתב: ↑01 ספטמבר 2022, 22:09אנשים פה יבכו על הכל אין מה לנסות להסביר זה כל שחקן רכש שמגיע אותו דבר ותמיד אותם אנשים עד שפתאום משתנה הדעה אחרי 2 משחקיםThe_kinder כתב: ↑01 ספטמבר 2022, 22:05 כולם פה בוכים על סוף אבל בתכלס אין מישהו אחר, השחקנים בארץ חבורה של פחי אשפה בינוניים, רפאלוב הלוואי אבל לא ריאלי,גם בתכלס אם היה אפשרי הייתי משאיל את כיאל עד סוף העונה במקום שמיר, תופס מכיאל הרבה יותר ממנו וכולה עד סוף עונה
פיירו, סונדגרן, קורנו, היה אותו דבר בדיוק.
זה ימשיך על כל שחקן שהיוטיוב שלו לא מספיק מרשים, ושום רכש טוב לא ישנה את זה
-
- משחק בשביל הסמל
מסכים, כנעאן זה רמה אחרת מכל השחקנים הבינוניים שמקושרים אלינו .Shocking4U כתב: ↑01 ספטמבר 2022, 23:25אף אחד לא היה בוכה אם כנעאן היה מגיעחזיזוש כתב: ↑01 ספטמבר 2022, 22:09אנשים פה יבכו על הכל אין מה לנסות להסביר זה כל שחקן רכש שמגיע אותו דבר ותמיד אותם אנשים עד שפתאום משתנה הדעה אחרי 2 משחקיםThe_kinder כתב: ↑01 ספטמבר 2022, 22:05 כולם פה בוכים על סוף אבל בתכלס אין מישהו אחר, השחקנים בארץ חבורה של פחי אשפה בינוניים, רפאלוב הלוואי אבל לא ריאלי,גם בתכלס אם היה אפשרי הייתי משאיל את כיאל עד סוף העונה במקום שמיר, תופס מכיאל הרבה יותר ממנו וכולה עד סוף עונה
פיירו, סונדגרן, קורנו, היה אותו דבר בדיוק.
זה ימשיך על כל שחקן שהיוטיוב שלו לא מספיק מרשים, ושום רכש טוב לא ישנה את זה
-
- מחוזר באירופה
מבחינת זרים אני בטוח שהיינו יכולים להביא שתיים הרבה יותר טובים. לפי מה שקראתי פה עליהם אני חושב שיש עליהם הרבה יותר סימני שאלה מקריאה. אולי הייתי מביא בלם ושחקן קישור מרכז מגרש.
מבחינת ישראלים אין לי מושג מה שווה סוף. שמיר נראה יותר עם ניסיון ובליגה נראה לי אמור להספיק.
קרצב? גועל נפש של שחקן. מה שזכור לי ממנו זה שהוא אוהב לשבור רגליים לשחקנים שלנו. והעובדה שהוא שחקן של הצהבת מגעילה אותי במיוחד. זה גיס חמישי כמו עטר ידין ושכטר. שיחנק בנתניה.
ומתי יפנימו כאן אנשים שבליגה שלנו לא מתחבאים בנין עטר בנאדו ורביבו.
מבחינת ישראלים אין לי מושג מה שווה סוף. שמיר נראה יותר עם ניסיון ובליגה נראה לי אמור להספיק.
קרצב? גועל נפש של שחקן. מה שזכור לי ממנו זה שהוא אוהב לשבור רגליים לשחקנים שלנו. והעובדה שהוא שחקן של הצהבת מגעילה אותי במיוחד. זה גיס חמישי כמו עטר ידין ושכטר. שיחנק בנתניה.
- Shocking4U
- מנהל הבורד
מסכים עם כמעט כל מה שאמרת. השדרוג האמיתי היה צריך לבוא מהזרים ועל הנייר אני לא בטוח שזה מה שנקבל. קיבלנו מתנה בדמות של אפשרות להביא 2 שחקנים זרים בגלל האזרוח של מוחמד והבאנו שני שחקנים מאוד דומים בתכונות שלהם שאני לא יודע כמה ישדרגו אותנו. בקיץ של ליגת אלופות היה אפשר לכוון יותר גבוה.Adi81 כתב: ↑01 ספטמבר 2022, 23:34 מבחינת זרים אני בטוח שהיינו יכולים להביא שתיים הרבה יותר טובים. לפי מה שקראתי פה עליהם אני חושב שיש עליהם הרבה יותר סימני שאלה מקריאה. אולי הייתי מביא בלם ושחקן קישור מרכז מגרש.
מבחינת ישראלים ההיצע בליגה מזעזע, לדעתי הישראלים היחידים שהיו רלוונטיים למכבי חיפה בחלון הזה אלה: דוידה, כנעאן, שמיר ואלחמיד. שמיר לדעתי הוא שחקן סבבה לא מעבר אבל כשחקן סגל הוא לגיטימי וחשוב שיהיה לנו שחקן כזה ולא מאור לוי כשחקן בקישור.
אני הכי הייתי רוצה את כנעאן. אני מאוד מאמין בשחקן הזה. הבעיה היחידה שלו זה הפציעות כי מבחינת פוטנציאל הוא אדיר והוא יכול להשתלב אצלנו בכל כך הרבה עמדות (אמצע שמאל, מתחת לחלוץ וככנף שמאל) ויש לו עוצמות פיזיות אדירות ויכולות התקפיות שחסרות לנו. נראה ששילוב של פציעות ותג המחיר גרמו לנו לרדת ממנו.
אנשים יכולים לא להסכים איתי אבל בקיץ שבו הכנסנו 80 מיליון שקל מליגת אלופות + הכסף על פלאניץ הייתי רוצה לראות רכש מרשים יותר ונוצץ יותר. מרגיש שהלכו בעיקר על האופציות הזולות בכל המקרים.
-
- קודם כל נאמנות
הורגים אותי האוהדים שכבר קובעים שיכולנו להביא בלמים יותר טובים.
הם בקושי עשו אימון אחד, כבר קבעתם שהם לא מספיק טובים?
יש צוות מספיק טוב, אין לי ספק שהם חפרו ובדקו כל מועמד לעומק.
בואו ניתן להם ולשחקנים לפחות הזדמנות לפני שקופצים למסקנות.
-
- מחוזר באירופה
זה לא בגלל שעשו אימון או לא ואפילו לא איפה הם שיחקו.ירוק רפואי כתב: ↑01 ספטמבר 2022, 23:43 הורגים אותי האוהדים שכבר קובעים שיכולנו להביא בלמים יותר טובים.
נתנו כאן התרשמות עליהם של היתרונות והחסרונות שלהם ומכאן ההסקת המסקנות. זה לא שהצוות המקצועי מושלם ורק מה שהם קובעים זאת האמת.
על הזרים קורנו פיירו ודניאל היתה ביקורת חיובית כאן, אצל הבלמים החדשים זה לא ככה
-
- תוקע יתד בהרכב
ממש לא נכון, חתכו את קורנו עוד לפני שהגיע.Adi81 כתב: ↑01 ספטמבר 2022, 23:54זה לא בגלל שעשו אימון או לא ואפילו לא איפה הם שיחקו.ירוק רפואי כתב: ↑01 ספטמבר 2022, 23:43 הורגים אותי האוהדים שכבר קובעים שיכולנו להביא בלמים יותר טובים.
נתנו כאן התרשמות עליהם של היתרונות והחסרונות שלהם ומכאן ההסקת המסקנות. זה לא שהצוות המקצועי מושלם ורק מה שהם קובעים זאת האמת.
אמרו שזה לא חיזוק, שחקן שלא יודע לעשות הגנה וששיחק רק בליגות נמוכות.
את פיירו בכלל שלא נדבר, קבעו שהוא פלופ אחרי 20 דק' באלוף האלופים.
עזוב אותך משטויות.
-
- הענק הירוק
כל שחקן זר שהגיע לפה בשנים האחרונות אולי למעט שרי קברו לפני שנגע פעמיים בכדורsilvas כתב: ↑01 ספטמבר 2022, 23:58ממש לא נכון, חתכו את קורנו עוד לפני שהגיע.Adi81 כתב: ↑01 ספטמבר 2022, 23:54זה לא בגלל שעשו אימון או לא ואפילו לא איפה הם שיחקו.ירוק רפואי כתב: ↑01 ספטמבר 2022, 23:43 הורגים אותי האוהדים שכבר קובעים שיכולנו להביא בלמים יותר טובים.
עזוב אותך משטויות.
-
- מחוזר באירופה
הסתכלתי בנושאים שלהםsilvas כתב: ↑01 ספטמבר 2022, 23:58ממש לא נכון, חתכו את קורנו עוד לפני שהגיע.Adi81 כתב: ↑01 ספטמבר 2022, 23:54זה לא בגלל שעשו אימון או לא ואפילו לא איפה הם שיחקו.ירוק רפואי כתב: ↑01 ספטמבר 2022, 23:43 הורגים אותי האוהדים שכבר קובעים שיכולנו להביא בלמים יותר טובים.
עזוב אותך משטויות.
פיירו- התייחסו ובצדק להופעה הכושלת באלוף האלופים
קורנו- הזכירו את העובדה שההגנה שלו היה הצד הפחות חזק
(מלבד שני אנשים ששלחו אותם הבית אבל הם היו שולחים הבית גם את מסי)
בכל מקרה לא שלחו אותם על המטוס
אף אחד לא קנה לזרים החדשים כרטיס טיסה אבל ממה שכתבו עליהם גורם לי לתהות אם הם הכי טובים שהיה אפשר להביא
- KevinDurant
- חבר בבורד
אם מצליחים להביא את כנעאן במתווה של 1-+1.5 מיליון יורו ושחקן זה לדעתי שווה את הסיכון של העסקה, בטח עם כל הכסף שנכנס בתקופה האחרונה
-
- שחקן העונה
הוא לא כזה גרמני כמו שעשית ממנו. גדל בנתניה בגדול, עבר למכבי ת"א לנוער באיזשהו שלב ומשם עלה לבוגרים.Adi81 כתב: ↑01 ספטמבר 2022, 23:34 מבחינת זרים אני בטוח שהיינו יכולים להביא שתיים הרבה יותר טובים. לפי מה שקראתי פה עליהם אני חושב שיש עליהם הרבה יותר סימני שאלה מקריאה. אולי הייתי מביא בלם ושחקן קישור מרכז מגרש.
לא חושב שהוא אוהב אותם יותר מדי לאור היחס שקיבל שם.
עטר היה היחיד שהיה אכפת לו בקבוצה שהייתה פה, איזה גיס חמישי ואיזה נעליים, שיחק עם אסמעאיל ריאן ועמית זנטי בהתקפה, כל שחקן עם מוח היה מנסה לברוח מפה ולנצל את השנים האחרונות שלו בקריירה כדי לעשות משהו ולזכות בתארים.
-
- קפטן ירוק
נראה שאלברמן למד הרבה מג׳ורדי הגרמני.
אני סומך על בכר שידע לשפר את סוף אם סוף יבוא רעב וממושמע זה תלוי בו.
הבלמים מבחינתי אכזבה אחרי פלאניץ אבל כל השאר כל הכבוד מאמין שבקרוב רז וג׳אבר יחזרו ויש לנו סגל סביר פלוס. גם דילן וגם סוף וינון אליהו הם לשנה עם אופציה. מהלך טוב
אני סומך על בכר שידע לשפר את סוף אם סוף יבוא רעב וממושמע זה תלוי בו.
הבלמים מבחינתי אכזבה אחרי פלאניץ אבל כל השאר כל הכבוד מאמין שבקרוב רז וג׳אבר יחזרו ויש לנו סגל סביר פלוס. גם דילן וגם סוף וינון אליהו הם לשנה עם אופציה. מהלך טוב
- Shocking4U
- מנהל הבורד
אני מאוד אהבתי את אלירן עטר כשהיה אצלנו אבל הבעיה עם עטר מעבר לבעיות אופי הקבועות זה שהוא רצה לחזור אליהם מלכתחילה וג׳ורדי פשוט לא רצה אותו כי זהבי היה בקבוצה והם לא הסתדרו אז היינו ברירת מחדל שלו. לא סתם ברגע שזהבי עזב הם פתאום החזירו אותו והוא רצה ללכת לשם.Ganjot כתב: ↑02 ספטמבר 2022, 01:45הוא לא כזה גרמני כמו שעשית ממנו. גדל בנתניה בגדול, עבר למכבי ת"א לנוער באיזשהו שלב ומשם עלה לבוגרים.Adi81 כתב: ↑01 ספטמבר 2022, 23:34 מבחינת זרים אני בטוח שהיינו יכולים להביא שתיים הרבה יותר טובים. לפי מה שקראתי פה עליהם אני חושב שיש עליהם הרבה יותר סימני שאלה מקריאה. אולי הייתי מביא בלם ושחקן קישור מרכז מגרש.
עטר היה היחיד שהיה אכפת לו בקבוצה שהייתה פה, איזה גיס חמישי ואיזה נעליים, שיחק עם אסמעאיל ריאן ועמית זנטי בהתקפה, כל שחקן עם מוח היה מנסה לברוח מפה ולנצל את השנים האחרונות שלו בקריירה כדי לעשות משהו ולזכות בתארים.
-
- שחקן העונה
שמע, קל להסתכל על זה ככה.. בפועל, כשהוא היה פה, הוא חגג גולים, הוא היה מלא באמוציות והיה חשוב לו לנצח וזה לא שהוא בא להעביר את הזמן על הדשא ולהסריח אותו(ע"ע עומר דמארי).Shocking4U כתב: ↑02 ספטמבר 2022, 02:03אני מאוד אהבתי את אלירן עטר כשהיה אצלנו אבל הבעיה עם עטר מעבר לבעיות אופי הקבועות זה שהוא רצה לחזור אליהם מלכתחילה וג׳ורדי פשוט לא רצה אותו כי זהבי היה בקבוצה והם לא הסתדרו אז היינו ברירת מחדל שלו. לא סתם ברגע שזהבי עזב הם פתאום החזירו אותו והוא רצה ללכת לשם.Ganjot כתב: ↑02 ספטמבר 2022, 01:45הוא לא כזה גרמני כמו שעשית ממנו. גדל בנתניה בגדול, עבר למכבי ת"א לנוער באיזשהו שלב ומשם עלה לבוגרים.Adi81 כתב: ↑01 ספטמבר 2022, 23:34 מבחינת זרים אני בטוח שהיינו יכולים להביא שתיים הרבה יותר טובים. לפי מה שקראתי פה עליהם אני חושב שיש עליהם הרבה יותר סימני שאלה מקריאה. אולי הייתי מביא בלם ושחקן קישור מרכז מגרש.
בסופו של דבר אני מניח שנמאס לו כל השחקנים חרא שהיו פה ושהוא היה צריך לשחק עם עצמו על המגרש, אז הוא רק חיכה לרגע שיוכל לעזוב לקבוצה נורמלית ואולי עוד לזכות בתארים בקריירה שלו, ועל הדרך גם להנות מכדורגל מאשר לשחק עם הנגרים ששיחקו פה.
אם היינו קבוצה טובה שרצה לאליפות, אני בספק גדול מאוד שהוא היה בורח למכבי ת"א.
יש פה ושם שחקנים שאני יכול להסכים שהם "גיס חמישי", אבל בתכלס בעולם של היום ברוב הגדול של המקרים זה חרטא. חצי מהפועל שיחקו במכבי ת"א והיו כוכבים שם. גל אלברמן היה סמל של מכבי ת"א ועכשיו מנהל מקצועי שלנו שכולם מהללים אותו כרגע.
בסופו של דבר חצי מהליגה פה בינתיים עוברת בנוער שלהם, אז מה נעשה, לא נקנה שום שחקן טוב כשתהיה אפשרות?
- GKagelmacher
- אלוף המדינה
השנקל שלי לגבי ההחתמות שרשמי/צפויות -
דילאן וסק - היה נחמד אם אחד מהם היה הבלם המשני והיו מביאים בלם זר עם רזומה טוב אבל כן מבסוט על זה ששניהם עם עבר בהרכב ביחד וגם יודעים לשחק מצוין בשיטת 3 בלמים. גם הפן האתלטי שלהם הוא מעל הליגה למרות שהם לוקים בחסר בפן הטכני. מבין למה כיוונו אליהם במיוחד ביחד.
סוף - בנוער שלנו ראיתי המון המון משחקים מלאים שלו, הרבה פעמים שיחק מגן על כל קו שמאל ומוזי על כל קו ימין. הוא בעיקר שחקן אגף שמאל. מאוד פיזי מאוד מהיר גבוה אבל טכניקה ברמה ירודה מאוד, מאוד. סוג של יאניק ווילדסחוט שלא יודע לעבור קונוס ונשתמש רק בפיזיות ומהירות. השאלה פלוס אופציה לדעתי צעד מצוין במיוחד שהוא יכול להרשם לסגל של אלופות וכו וכו. לדעתי חוץ משחקן קו על כל הקו ב3 בלמים אין לו לאן להתפתח לא כמגן קלאסי ולא ככנף קלאסי.
שמיר - לא מחזיק ממנו ואוו אבל בטוח שעדיף על זרגרי/אליאל פרץ/גוני מאור ולא קארצב לא ריאלי בגלל סגל וגם בגלל שאין מה לשלם על שחקן 2.5 מיליון יורו אם הוא לא שחקן הרכב קבוע. מחזיק ממנו אבל בטח שלא שווה את הסכום הזה. שמיר זה קשר נחמד, דילנסיבי, שיתף פעולה עם בכר בקש ובש.
דילאן וסק - היה נחמד אם אחד מהם היה הבלם המשני והיו מביאים בלם זר עם רזומה טוב אבל כן מבסוט על זה ששניהם עם עבר בהרכב ביחד וגם יודעים לשחק מצוין בשיטת 3 בלמים. גם הפן האתלטי שלהם הוא מעל הליגה למרות שהם לוקים בחסר בפן הטכני. מבין למה כיוונו אליהם במיוחד ביחד.
סוף - בנוער שלנו ראיתי המון המון משחקים מלאים שלו, הרבה פעמים שיחק מגן על כל קו שמאל ומוזי על כל קו ימין. הוא בעיקר שחקן אגף שמאל. מאוד פיזי מאוד מהיר גבוה אבל טכניקה ברמה ירודה מאוד, מאוד. סוג של יאניק ווילדסחוט שלא יודע לעבור קונוס ונשתמש רק בפיזיות ומהירות. השאלה פלוס אופציה לדעתי צעד מצוין במיוחד שהוא יכול להרשם לסגל של אלופות וכו וכו. לדעתי חוץ משחקן קו על כל הקו ב3 בלמים אין לו לאן להתפתח לא כמגן קלאסי ולא ככנף קלאסי.
שמיר - לא מחזיק ממנו ואוו אבל בטוח שעדיף על זרגרי/אליאל פרץ/גוני מאור ולא קארצב לא ריאלי בגלל סגל וגם בגלל שאין מה לשלם על שחקן 2.5 מיליון יורו אם הוא לא שחקן הרכב קבוע. מחזיק ממנו אבל בטח שלא שווה את הסכום הזה. שמיר זה קשר נחמד, דילנסיבי, שיתף פעולה עם בכר בקש ובש.
הַזּוֹרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ
- Shocking4U
- מנהל הבורד
קניאס טוען ששמיר יהיה פה אחרי הרישום לליגת אלופות כי הבלגים דורשים עליו פיצוי כספי למרות שהוא בשנת חוזה ובמועדון מאמינים שאחרי שהחלון בבלגיה יסגר הם יסכימו לשחרר אותו בחינם לישראל אז הוא לא יגיע בימים הקרובים.
- Nadav
- תוקע יתד בהרכב
פערים התגעגענוShocking4U כתב: ↑02 ספטמבר 2022, 02:35 קניאס טוען ששמיר יהיה פה אחרי הרישום לליגת אלופות כי הבלגים דורשים עליו פיצוי כספי למרות שהוא בשנת חוזה ובמועדון מאמינים שאחרי שהחלון בבלגיה יסגר הם יסכימו לשחרר אותו בחינם לישראל אז הוא לא יגיע בימים הקרובים.
- Judokan
- סמל ירוק
זה באמת ללכת לדפוק את הראש בקיר אם זה נכון.Shocking4U כתב: ↑02 ספטמבר 2022, 02:35 קניאס טוען ששמיר יהיה פה אחרי הרישום לליגת אלופות כי הבלגים דורשים עליו פיצוי כספי למרות שהוא בשנת חוזה ובמועדון מאמינים שאחרי שהחלון בבלגיה יסגר הם יסכימו לשחרר אותו בחינם לישראל אז הוא לא יגיע בימים הקרובים.
תנו לשחר גם את תקציב הביטחון של ארצות הבכר והוא עדיין יחפש לחסוך 25 שקל על הפעלת מזגן ויזיע למוות במקום.
מה לא ברור לו בזה שחייבים קשר אחורי לרוטציה? אי אפשר להמשיך בשתי מסגרות עם 3 קשרים כשירים.
גם אם זה יעלה לו 300, 400 אלף יורו יותר ממה שתכנן - הוא עשה קופה משמעותית יותר גדולה מזה. הרי על הבלמים הוא חסך בענק מתוך הכסף על פלאניץ', שינצל עכשיו.
אם באמת שמיר לא חותך בזמן לאירופה מהסיבה הזו, שחר פשוט מנהל טיפש. אין לי מילה אחרת
-
- קפטן ירוק
גולדשטיין בהערכה ששמיר או נאור יחתמו היום
זה חיזוק לליגת אלופות או לקבוצה ממקום 8 מה קורה פה..
זה חיזוק לליגת אלופות או לקבוצה ממקום 8 מה קורה פה..
- Smurk
- אגדה ירוקה
דלפ מעדיף את גוני
- Smurk
- אגדה ירוקה
מעניין מה הדיל שנסגור עם קטמון במידה ו...
נותן להם אורי דהן ומאור לוי בהשאלה
נותן להם אורי דהן ומאור לוי בהשאלה
-
- קפטן ירוק
-
- שחקן החודש
עדיין לא התחלתם להתלהב מההחתמה הצפויה של הצהבת? מקנאים בשחקן עם מלא פציעות שלא שרד השאלה בשום קבוצה והקבוצה שלו זרקה אותו? החתמה ענקית לא?
-
- קפטן ירוק
-
- קפטן ירוק
ממש לא. בנושא ההעברות גם עליהם הייתה לא מעט ביקורת. על דניאל אני זוכר שרשמו שאפשר היה להביא מגן ימני טוב יותר. קורנו חטף המון ביקורת שמביאים איזה סאן מנחם צרפתי ועל פיירו הדעות היו חלוקות, חלק אמרו רכש מצויין וחלק חשבו שהוא בכלל לא מתאים לסגנון המשחק ואפשר היה להחתים חלוץ הרבה יותר טוב במחיר ששילמו עליו.Adi81 כתב: ↑01 ספטמבר 2022, 23:54זה לא בגלל שעשו אימון או לא ואפילו לא איפה הם שיחקו.ירוק רפואי כתב: ↑01 ספטמבר 2022, 23:43 הורגים אותי האוהדים שכבר קובעים שיכולנו להביא בלמים יותר טובים.
- benrey
- הענק הירוק
-
- קודם כל נאמנות
איך אפשר לפוצץ עסקה כזאת קלה כמו עסקת שמיר?
הם לא רוצים אותו אנחנו צריכים עומק בקישור, שיפסיקו להתחשבן על 100-200 לפה או לשם
הם לא רוצים אותו אנחנו צריכים עומק בקישור, שיפסיקו להתחשבן על 100-200 לפה או לשם
- Liberman
- מנהל הבורד
מי זה לעזעזל גוני נאור מה נסגר
פושעי דילן לדין
נוסעים על הוולבו הכי חדשה ומחטטים בפחים
נוסעים על הוולבו הכי חדשה ומחטטים בפחים