Apoc כתב: ↑02 ספטמבר 2022, 13:36
איזה מזל שיגמרו עם זה היום
תחשבו היו מורחים אותנו כל הקיץ עם גוני נאור
מאיפה הביטחון שיגמרו את זה היום?
בכל מקרה בתכלס לא חלון מדהים אבל גם לא גרוע
אחרי הכסף ובטח אחרי פלאניץ ציפיתי ליותר.
בכל מקרה ניתן צ'אנס לכולם וסומך על בכר ואלברמן שהם יודעים מה הם עושים
כשהצורך בקשר מרכזי משמעותי כל כך בולט אז ללכת על גוני נאור זה באמת בחירה מאוד מיוחדת. רציתי מאוד את כנעאן אבל הייתי מוכן להתפשר על עדן שמיר אבל מפה ועד גוני נאור זה באמת בדיחה לא מצחיקה
Shocking4U כתב: ↑02 ספטמבר 2022, 13:42
כשהצורך בקשר מרכזי משמעותי כל כך בולט אז ללכת על גוני נאור זה באמת בחירה מאוד מיוחדת. רציתי מאוד את כנעאן אבל הייתי מוכן להתפשר על עדן שמיר אבל מפה ועד גוני נאור זה באמת בדיחה לא מצחיקה
חלילה לא מזלזל, אני בעצמי לא מכיר את השחקן, אבל ראית אותו שאתה כל כך פסימי?
כל בעל בית אחר שהיה מעוניין לקדם את המועדון שלו ולמנף את
ההצלחה בצ׳מפיונס למקומות עוד יותר גבוהים היה מחתים פה את קארצב/כנעאן שיתנו עומק ויהיו שחקנים שוברי שיוויון .
גוני נאור זה לא השחקן שיוכל לעלות מהספסל ולעשות שינוי תחשבו על זה ככה .
אם היה פותח בסכנין מישהו באמת חושב שהוא היה עושה את ההבדל? לא צריך להביא לפה שחקנים כאלה .
אגב, את סוף הביאו לדעתי כי מתכננים שחזיזה או אצילי יחליפו מדי פעם את שרי באמצע ואז הוא ישחק בכנף. לדעתי הוא כן הולך לקבל פה דקות משמעותיות.
לגבי נאור, אני מבין למה בסוף הולכים עליו ולא על שמיר, הוא שחקן צעיר עם פוטנציאל ואם כבר שמים כסף מעדיפים משהו כזה ולא שמיר. כנראה שעקבו אחריו ויודעים מה הוא יכול לתת.
Shocking4U כתב: ↑02 ספטמבר 2022, 13:42
חלילה לא מזלזל, אני בעצמי לא מכיר את השחקן, אבל ראית אותו שאתה כל כך פסימי?
כן. במסגרת העבודה שלי יצא לי לעבוד הרבה שנה שעברה על משחקים של הפועל ירושלים. הוא שחקן חמוד ולא מעבר. לא קרוב אפילו לרמה של מכבי חיפה. גם עדן שמיר לדעתי לא מספיק טוב אבל כקשר רוטציה הוא לגיטימי. עדן שמיר משמעותית יותר טוב ויותר בשל מגוני נאור
כנעאן או קארצב חייבים להיות פה. אם בשנה של 20 מיליון יורו הכנסות לא מנסים להביא את הישראלים החמים בליגה אז זה כבר לא יקרה. לבנות על מציאות כמו חזיזה וגולדברג זה לא מדיניות והמזל הזה יכול להשתנות מהר מאוד. ככה בכר וב״ש קרסו.
ברור שיש גם סיכון להוציא הרבה כסף וליפול אבל סיכון זה חלק מהעניין של קבוצה שרוצה להצליח
נערך לאחרונה על ידי כרמליסט ירוק ב 02 ספטמבר 2022, 14:00, נערך פעם 1 בסך הכל.
Kaka כתב: ↑02 ספטמבר 2022, 14:00
נראה לכם ישלמו 2 מיליון + על קארצב בשביל שיבוא לרוטצייה?
אם אתה רוצה למנף את האלופות ולבסס שליטה בליגה אז חד משמעית כל ישראלי טוב צריך להיות אצלך. זה מה שבזל זאגרב ומאריבור עשו בליגות שלהם.
עשית 20 מיליון יורו, לאן הכסף הזה אמור ללכת אם לא בשביל לחזק את הקבוצה? לרפד את החשבון בנק של שחר?
אם אתה רוצה למנף את האלופות ולבסס שליטה בליגה אז חד משמעית כל ישראלי טוב צריך להיות אצלך. זה מה שבזל זאגרב ומאריבור עשו בליגות שלהם.
עשית 20 מיליון יורו, לאן הכסף הזה אמור ללכת אם לא בשביל לחזק את הקבוצה? לרפד את החשבון בנק של שחר?
אני רוצה למנף, שחר לא רוצה וזה ההבדל.
אגב הכסף לא יכול ללכת לחשבון בנק של שחר.
חושב שקארצב ירצה לבוא לפה אם זה לא לפתוח בהרכב?
לא שאני מחזיק ממנו יותר מדי אבל לפי דעתי
הוא לא מחפש לעבור לקבוצה בארץ
זאגרב כן
למרות שהיא התחילה לשפוך כסף אחרי שהיא הייתה 3 פעמים ב5 שנים בשלב בתים של ליגת האלופות והתבססה כלכלית כמעצמה
אבל מאריבור? הם בחיים לא הוציאו כסף. אולי פעם אחת הוציאו 1.2 מיליון יורו על שחקן ששנה אחר כך מכרו ב3 מיליון יורו לאנגליה
שאר הרכישות שלהם בהיסטוריה זה מתחת לחצי מיליון יורו
מת על נטע אבל האמת אני בעד שיצא קצת לאירופה, הוא מסוג השחקנים שיכול להפוך לפנסיונר בגיל 28 אם הוא לא ימצא אתגרים חדשים, שיילך לשנה שנתיים יתאוורר ויחזור