איזה שחקן התקפה שובר שוויון (וכשיר) אתה יכול להביא?
חלון העברות קיץ 2022 (תם הטקס) - נושא רשמי
דיוני מכבי חיפה בכדורגל
מנהל: Shocking4U
- Apoc
- יו״ר הבורד
Re: חלון העברות קיץ 2022 - נושא רשמי
אופטימיות במכבי חיפה
-
- אלוף המדינה
כן אני לא חושב שהוא כוכב כדורגל כמו הרבה אנשים אבל יש לו שמאלית טובה ועם המאמן הנכון הוא יכול לפרוץ, שמע בשלב הזה של החלון אין יותר מדי מציאות, צריך להסתדר עם המעט שיש לשוק הישראלי להציע. מודה שאני בפאניקה אחרי המשחק מול סכנין, לראות כל כך הרבה בינוניים על הדשא בו זמנית הכניס אותי לחרדה שעדיין לא יצאתי ממנה, קשה לי לעכל שזאת עונה שלישית בה מאור לוי הוא המחליף של שרי
-
- הענק הירוק
איך אפשר להיות לא בטוח לגבי פיירו? בלעדיו בשום תסריט אנחנו לא בצמפיונס, ראינו איך נראינו ב20 דקות מול הכוכב שהוא יצא, היריבות היו כותשות אותנו.
- Apoc
- יו״ר הבורד
בכל מקרה לא חושב שת"א היו משחררים אותו אלינו גם עוד אלף שנהJerry כתב: ↑02 ספטמבר 2022, 18:26כן אני לא חושב שהוא כוכב כדורגל כמו הרבה אנשים אבל יש לו שמאלית טובה ועם המאמן הנכון הוא יכול לפרוץ, שמע בשלב הזה של החלון אין יותר מדי מציאות, צריך להסתדר עם המעט שיש לשוק הישראלי להציע. מודה שאני בפאניקה אחרי המשחק מול סכנין, לראות כל כך הרבה בינוניים על הדשא בו זמנית הכניס אותי לחרדה שעדיין לא יצאתי ממנה, קשה לי לעכל שזאת עונה שלישית בה מאור לוי הוא המחליף של שרי
אופטימיות במכבי חיפה
-
- אגדה ירוקה
לפיירו יש איכויות אפילו ברמה אירופית גבוהה - משחק ראש ויכולת להוריד את הכדור. הוא מושך הרבה תשומת לב משחקני ההגנה. נגד קבוצות אירופאיות היכולות האלה באות לידי ביטוי כשאנחנו משחקים לפעמים על כדורים ארוכים או כדורי גובה. אבל יש לי ספקות גדולים לגבי יכולת הסיום שלו עם הרגל ולא בטוח בכלל שהוא שווה 20 שערים בליגה שלנו.Hulk כתב: ↑02 ספטמבר 2022, 18:26איך אפשר להיות לא בטוח לגבי פיירו? בלעדיו בשום תסריט אנחנו לא בצמפיונס, ראינו איך נראינו ב20 דקות מול הכוכב שהוא יצא, היריבות היו כותשות אותנו.
מעבר לזה - שישה משחקים זה לא מספיק בשביל לשפוט שחקן. כמו שהיה טוב באירופה יכול להיות שהוא ידעך, ומצד שני גם משחק הרגל שלו יכול להשתפר. דווקא בלקט הביצועים שלו ביוטיוב ראיתי שהוא בסדר עם הסיום ברגל וגם מישהו רשם פה שבעונה שעברה הוא כבש 13 שערים (מתוך 15 אני חושב) עם הרגל.
אגב - פריצה חתם בליאז' תמורת חצי מיליון יורו. סכום קטן בשבילו. חלום להביא אותו לפה בינואר אם לא יצליח שם (ובמידה וסונדגרן מקבל אזרחות).
-
- קודם כל נאמנות
אולי במועדון יודעים שדניאל קרוב לקבל אזרחות ורוצים להביא קשר 8/10 זר?
אחרת לא רואה למה דברים לא זזים.
בכל מקרה אנחנו מתחילים בתים באלופות עם שלושה קשרים באמצע שזה מחדל.
אחרת לא רואה למה דברים לא זזים.
בכל מקרה אנחנו מתחילים בתים באלופות עם שלושה קשרים באמצע שזה מחדל.
-
- מכונת תארים
Apoc כתב: ↑02 ספטמבר 2022, 11:03סתם בשביל הכיף, מאחר ואין הרבה כאלה, רשימה של כל הקשרים הישראלים הלא-התקפיים שלא עלו בהקשר של מכבי חיפה בתקשורת והקבוצה שלהם יכול להיות לא תרצה לוותר עליהם:
1. קארצב
2. בן לדרמן
3. נאתכו
4. בריירו
5. אלמקייס
6. גולסה
אולי גם נדב נידם ומדמון?
בקיצור אין מישהו אחר אז הרשימה דיי מצומצמת
-
- קפטן ירוק
כמה חרטטנים יש בטוויטר
-
- הענק הירוק
לטעמי זה עניין של זמן עד שפירו יאפס כוונות מבחינת משחק רגל, הוא לא שחקן של דריבל או סיומות קלינית אבל סיומת סבירה+ משחק ראש שווה פה בקלות 20 גולים בעונה.אליאור כתב: ↑02 ספטמבר 2022, 18:35לפיירו יש איכויות אפילו ברמה אירופית גבוהה - משחק ראש ויכולת להוריד את הכדור. הוא מושך הרבה תשומת לב משחקני ההגנה. נגד קבוצות אירופאיות היכולות האלה באות לידי ביטוי כשאנחנו משחקים לפעמים על כדורים ארוכים או כדורי גובה. אבל יש לי ספקות גדולים לגבי יכולת הסיום שלו עם הרגל ולא בטוח בכלל שהוא שווה 20 שערים בליגה שלנו.
מעבר לזה - שישה משחקים זה לא מספיק בשביל לשפוט שחקן. כמו שהיה טוב באירופה יכול להיות שהוא ידעך, ומצד שני גם משחק הרגל שלו יכול להשתפר. דווקא בלקט הביצועים שלו ביוטיוב ראיתי שהוא בסדר עם הסיום ברגל וגם מישהו רשם פה שבעונה שעברה הוא כבש 13 שערים (מתוך 15 אני חושב) עם הרגל.
אגב - פריצה חתם בליאז' תמורת חצי מיליון יורו. סכום קטן בשבילו. חלום להביא אותו לפה בינואר אם לא יצליח שם (ובמידה וסונדגרן מקבל אזרחות).
לטעמי הוא גם הרבה יותר טוב מפריצה, אם מתפנה מקום בינואר הייתי מנסה להביא שחקן כנף זר ברמה במקום מאוויס, או קשר אמצע.
-
- קודם כל נאמנות
-
- קפטן ירוק
שמיר היה תפןר בול לרוטציה.
הציעו לו עונה ואופצייה לשנתיים ולא רצה שיזדיין.
הציעו לו עונה ואופצייה לשנתיים ולא רצה שיזדיין.
-
- מחוזר באירופה
מוזר לי שלא הביאו את תמיר עדי רכש שיענקלה אוהב בכלום רכש לעיבוי הסגל
-
- מכונת תארים
קשה לי להאשים את שמיר שסירב להצעה לעונה אחת. יחד עם זאת, אני לא חושב שיותר משנתיים עם אופציה הייתה עסקה טובה עבורנו.
אני מקווה שנאור יחתום פה, לא כי ראיתי אותו משחק, אלא פשוט כי אנחנו חייבים זוג רגליים למשחקי הליגה. זה יהיה אסון אם לא ינחת פה קשר לאמצע (וזה עוד מבלי לדבר על הצורך בקשר התקפי).
אני מקווה שנאור יחתום פה, לא כי ראיתי אותו משחק, אלא פשוט כי אנחנו חייבים זוג רגליים למשחקי הליגה. זה יהיה אסון אם לא ינחת פה קשר לאמצע (וזה עוד מבלי לדבר על הצורך בקשר התקפי).
-
- קפטן ירוק
חייב פה 2 קשרים
אחד אמצע ואחד כמחליף לשרי.
אם דניאל יהפוך לאזרח יהיה פה קשר התקפי זר אכזר
אחד אמצע ואחד כמחליף לשרי.
אם דניאל יהפוך לאזרח יהיה פה קשר התקפי זר אכזר
- Nadav
- תוקע יתד בהרכב
- benrey
- הענק הירוק
ליברמן מה עם החריימה?
-
- תוקע יתד בהרכב
-
- מכונת תארים
חח כיאל, נאתכו... לא תודה. זה כבר היה הופך אותנו לבית אבות.
הנה המהפך, הנה המהפך, הנה הממממהההפפפךךךך!
-
- אגדה ירוקה
מעדיף את גוני על פני הפנסיונרים האלו.ברק.י כתב: ↑02 ספטמבר 2022, 18:42Apoc כתב: ↑02 ספטמבר 2022, 11:03סתם בשביל הכיף, מאחר ואין הרבה כאלה, רשימה של כל הקשרים הישראלים הלא-התקפיים שלא עלו בהקשר של מכבי חיפה בתקשורת והקבוצה שלהם יכול להיות לא תרצה לוותר עליהם:
1. קארצב
2. בן לדרמן
3. נאתכו
4. בריירו
5. אלמקייס
6. גולסה
אולי גם נדב נידם ומדמון?
בקיצור אין מישהו אחר אז הרשימה דיי מצומצמת
- hezildo
- מכונת תארים
איזה כיאל ואיזה נאתכו. סתם חירטוטים של משועממים בטוויטר.
לא יושנים בלילה, עושים סקאוטינג אקטיבי
- Liberman
- מנהל הבורד
פושעי דילן לדין
נוסעים על הוולבו הכי חדשה ומחטטים בפחים
- Apoc
- יו״ר הבורד
שלושה קשרים לסגל לליגת האלופות
כל הכבוד לכל העוסקים במלאכה
כל הכבוד לכל העוסקים במלאכה
אופטימיות במכבי חיפה
-
- מכונת תארים
אז בכר יטריל עם אחד הבלמים החדשים כקשר אחורי.
הנה המהפך, הנה המהפך, הנה הממממהההפפפךךךך!
- Apoc
- יו״ר הבורד
יש לי השערה שהסבירו לשמיר שהוא לא הולך להיות בסגל לליגת האלופות אם יחתום פה.
אחרת אני לא מבין למה לו להעדיף לחזור לב"ש ולא לבוא אלינו גם אם זה רק לעונה.
הוא יוכל לחתום במקום אחר אחרי עונה אצלנו, הוא לא יסיים קריירה והוא לא שחקן מבוגר שצריך להבטיח חוזה אחרון ארוך.
בליגת האלופות לא יהיו לו כנראה עוד הזדמנויות להיות, אז בהנחה שאמרנו לו שנרשום אותו לליגת האלופות אני בספק אם זה הגיוני שהוא אמר לנו לא.
לכן לדעתי אמרנו לו בכנות שאנחנו לא הולכים לרשום אותו לליגת האלופות ולכן מבחינתו זה לא היה פקטור בהחלטה שלו לאן ללכת.
העובדה שגם את גוני נאור לא הולכים לרשום לליגת האלופות והעובדה שהלכו על שחקן בפרופיל כל כך נמוך כמו גוני מלכתחילה מחזקת את ההשערה שלי.
כנראה לא רצו להוציא אף אחד מבין מאור לוי, שהר, אליהו, מאיר וג'אבר מהסגל שמגיע לליגת האלופות.
זה גם אגב למה הלכו על סוף פודגראנו לחיזוק של האגפים במקום להביא שחקן מעל גיל 21 שלא גדל פה והיה מצריך הורדה של עוד שם מהסגל לאלופות.
הוא יוכל לחתום במקום אחר אחרי עונה אצלנו, הוא לא יסיים קריירה והוא לא שחקן מבוגר שצריך להבטיח חוזה אחרון ארוך.
בליגת האלופות לא יהיו לו כנראה עוד הזדמנויות להיות, אז בהנחה שאמרנו לו שנרשום אותו לליגת האלופות אני בספק אם זה הגיוני שהוא אמר לנו לא.
לכן לדעתי אמרנו לו בכנות שאנחנו לא הולכים לרשום אותו לליגת האלופות ולכן מבחינתו זה לא היה פקטור בהחלטה שלו לאן ללכת.
העובדה שגם את גוני נאור לא הולכים לרשום לליגת האלופות והעובדה שהלכו על שחקן בפרופיל כל כך נמוך כמו גוני מלכתחילה מחזקת את ההשערה שלי.
כנראה לא רצו להוציא אף אחד מבין מאור לוי, שהר, אליהו, מאיר וג'אבר מהסגל שמגיע לליגת האלופות.
זה גם אגב למה הלכו על סוף פודגראנו לחיזוק של האגפים במקום להביא שחקן מעל גיל 21 שלא גדל פה והיה מצריך הורדה של עוד שם מהסגל לאלופות.
אופטימיות במכבי חיפה
-
- קודם כל נאמנות
תפור על ארד.
- Liberman
- מנהל הבורד
אני אסביר לך מה לדעתי עובר לו בראש-Apoc כתב: ↑02 ספטמבר 2022, 20:47 יש לי השערה שהסבירו לשמיר שהוא לא הולך להיות בסגל לליגת האלופות אם יחתום פה.
אם הוא חותם לשנה אחת ולא מרשים פה סביר להניח שלא נחדש לו חוזה.
במצב שכזה אתה נפלט ממכבי חיפה לקבוצה אחרת אבל הסיכויים שלך להיפלט לב״ש או למכבי ת״א אחרי עונה לא טובה היא לא גבוהה ולכן הוא סוג של מהמר על הקריירה שלו אם הוא לא נותן עונה טובה.
אחרינו זה מכבי נתניה/בית״ר וכו׳.
פושעי דילן לדין
-
- מכונת תארים
-
- גול ראשון בבוגרים
ארד כבר חילטר מתישהו כקשר אחורי
-