חחחח אחי לא ננעלתי על אף אחד. אתה בפירוש פיתחת שיחה עליו ספציפית מה אתה רוצהDavid כתב: ↑30 אוגוסט 2022, 22:41ננעלת על הבלם הזה ספציפית אבל יש בלמים טובים גם ב1.5 מליון יורו אפילו פחות אבל עושה רושם שמחפשים לא להשקיע ויכול להיות שהבלמים יהיו הצלחה אבל אני בספק גדול עם אותם בכר רצה כאופציה ראשונה אפילו שנייהחזיזוש כתב: ↑30 אוגוסט 2022, 22:37לא אמרתי שהוא לא יכול להשקיע 4 מיליון. אמרתי שלחשוב שסהכ צריך לזרוק ככה 4 מיליון וזה מה שהפריד אותנו מרובן וזו לובש ירוק, קלי קלות וזו רמת המורכבות של עסקאות רכש בשלב כזה אחרי שהעונה כבר התחילה, זו מחשבה שתכלס גם בפוטבול מנג׳ר לא עוברתDavid כתב: ↑30 אוגוסט 2022, 22:35 מצחיקים אותי דוראנט וחזיזה אומרים שיענקלה לא יכול להרשות לעצמו להשקיע 4 מליון יורו ואני סתם מנפח לשאוף ליותר בנושא הרכש עצם זה שפיירו זה הרכש הכי יקר שלנו בכול הזמנים זה מביך ברמות למעודון ששואף להיות השליט של הכדורגל ההישראלי ולהצליח באופן קבוע באירופה בלי השקעה נמשיך לצעוד במקום ולא להתקדם
הנשיא יעקב שחר - נושא רשמי
דיוני מכבי חיפה בכדורגל
מנהל: Shocking4U
-
- קפטן ירוק
Re: הנשיא יעקב שחר - נושא רשמי
- KevinDurant
- חבר בבורד
אגב דוד, לי יותר חשוב שאם יש איזה שחקן ישראלי בכיר שבכר מתעקש עליו ורואה בו משהו, שיביאו אותו, מאשר לזרוק סכומים על זרים שגם ככה זה הימור
- Shocking4U
- מנהל הבורד
ראינו כבר שזרים טובים משדרגים אותך יותר מכל ישראלי בקיץ הזהKevinDurant כתב: ↑30 אוגוסט 2022, 22:49 אגב דוד, לי יותר חשוב שאם יש איזה שחקן ישראלי בכיר שבכר מתעקש עליו ורואה בו משהו, שיביאו אותו, מאשר לזרוק סכומים על זרים שגם ככה זה הימור
-
- מחוזר באירופה
אני רואה שהשקיעו בזר והוא הביא לך בתים בצמפיונס השקעה בסקאוטינג נכון תביא לך הצלחה יקרה מידי פעם שתיפול עם שחקן אבל זה הכדורגל לא מבין למה אתה כולכך מודאגים מהכיס של יענקלה ריאל נפלה עם עדן הזארד בסכום רכישה מטורף ולא שמעתי על זה תלונות צהבת השקיעה בניקוליץ ולא ראתה ממנו כלום ועדיין ממשיכים להשקיע שמה רק אצלנו מחפשים תירוצים להשקעה כאילו יענקלה זה איזה תפרןKevinDurant כתב: ↑30 אוגוסט 2022, 22:49 אגב דוד, לי יותר חשוב שאם יש איזה שחקן ישראלי בכיר שבכר מתעקש עליו ורואה בו משהו, שיביאו אותו, מאשר לזרוק סכומים על זרים שגם ככה זה הימור
- Judokan
- סמל ירוק
אז לסיכום העלייה לצ'מפיונס וההבטחה שהפעם שחר ישקיע בחיזוק (וזה עוד לאור העזיבה של פלאניץ'):
0 יורו השקעה. הגיע המינימום ההכרחי (זר אחד, ואולי גם זר נוסף בכפוף למוחמד).
0 רכש ישראלי.
והתחילו התירוצים הקבועים ש-"גם אם לא נוכל להחתים עד יום שישי, אז יש זמן עד סוף החלום הישראלי".
ככה משדרגים קבוצה לליגת האלופות! בדיחה. אבל כנראה שבאמת אי אפשר ללמד כלב זקן טריקים חדשים.
אין ספק שברגע שבכר יחליט להתקדם לאירופה נהיה בבעיה מאוד רצינית, כי נראה שליתר ההנהלה מאוד נוח לא ללמוד מטעויות העבר ולהתנהג כמו ב2010
0 יורו השקעה. הגיע המינימום ההכרחי (זר אחד, ואולי גם זר נוסף בכפוף למוחמד).
0 רכש ישראלי.
והתחילו התירוצים הקבועים ש-"גם אם לא נוכל להחתים עד יום שישי, אז יש זמן עד סוף החלום הישראלי".
ככה משדרגים קבוצה לליגת האלופות! בדיחה. אבל כנראה שבאמת אי אפשר ללמד כלב זקן טריקים חדשים.
אין ספק שברגע שבכר יחליט להתקדם לאירופה נהיה בבעיה מאוד רצינית, כי נראה שליתר ההנהלה מאוד נוח לא ללמוד מטעויות העבר ולהתנהג כמו ב2010
-
- מכונת תארים
בסוף שחר זה שהוריד אותנו מ - 30 ל - 3.7 באירופה. בכר זה שמעלה חזרה.
שחר הוריד באסלה את הקמפיין הקודם. שחר לא הגיב בכלום למעבר למגרש החדש והוריד את החמש השנים הראשונות שם באסלה.
זה האיש.
שחר הוריד באסלה את הקמפיין הקודם. שחר לא הגיב בכלום למעבר למגרש החדש והוריד את החמש השנים הראשונות שם באסלה.
זה האיש.
נערך לאחרונה על ידי lemmacantor ב 31 אוגוסט 2022, 09:55, נערך 2 פעמים בסך הכל.
הנה המהפך, הנה המהפך, הנה הממממהההפפפךךךך!
- Apoc
- יו״ר הבורד
מדהים שדווקא אחרי שתי אליפויות ועלייה לליגת האלופות הוא הכי מראה למה הלוואי ויגיע בעלים אחר
אופטימיות במכבי חיפה
-
- קודם כל נאמנות
לאור סכומי הכסף הגדולים שנכנסו - חייב להעלות את תקרת השכר במועדון.
זה הצעד המתבקש ביותר על מנת לעשות את קפיצת המדרגה.
עליה לשלב הבתים לליגת האלופות זאת הזדמנות נדירה לייצר יתרון משמעותי ולקחת את המועדון קדימה.
זה הצעד המתבקש ביותר על מנת לעשות את קפיצת המדרגה.
עליה לשלב הבתים לליגת האלופות זאת הזדמנות נדירה לייצר יתרון משמעותי ולקחת את המועדון קדימה.
-
- מכונת תארים
בכל מה שתלוי בשחר - מקום שני הישג עונתי.
- Judokan
- סמל ירוק
מכבי חיפה עולה לליגת האלופות -> פערים כספיים עם גוני נאור ועדן שמיר.
לא יכול לחשוב על משפט שמתאר את הניהול של שחר טוב יותר
לא יכול לחשוב על משפט שמתאר את הניהול של שחר טוב יותר
- Nadav
- תוקע יתד בהרכב
- Apoc
- יו״ר הבורד
מעניין מה הוא עושה עם ה100 מיליון שקל שהוא העלים מהמועדון
אופטימיות במכבי חיפה
-
- קפטן ירוק
- Apoc
- יו״ר הבורד
-
- קודם כל נאמנות
-
- קפטן ירוק
מה מדומיין? אם לא בזבזו ב5 ימים שהיו לבזבז את הכסף מהר מהר מהר זה אומר ששחר לקח את זה לקנות לעצמו יאכטות?
- Apoc
- יו״ר הבורד
לחיות בעולם מדומיין זה קשוח כי אתה באמת מאמין שיוציאו את הכסף הזה מתישהו
אופטימיות במכבי חיפה
-
- קפטן ירוק
- Apoc
- יו״ר הבורד
מאז הקיץ שעבר הוצאנו על העברות 1 על צ'יבוטה 1.6 על פיירו ו0.4 על סק
זה יוצא 3, איך הגעת ל7?
אופטימיות במכבי חיפה
-
- אלוף המדינה
סק לא הגיע בחינם?
- Nadav
- תוקע יתד בהרכב
ינקעלה הישן והטוב
-
- קפטן ירוק
שכחת את דין דוד, עלי מוחמד, אורי דהן, סטריין, קורנו
אבל הכל טוב.
בכל מקרה, הפסימיות המאולצת לבאס את כולם ולהגיד שיהיה חרא זה סוג של אובססיה פה בפורום אז ניחא, זה יקרה לא משנה מה זה די ברור
- Apoc
- יו״ר הבורד
אתה מביך ברמות המוטי פשכצקי כשהוא היה מוצץ לאלי טביב בתקשורת ואומר שהוא הציע 3 מיליון לשחקן ואז כשנכנסים לכתבה רשום שזה לכל השלוש שנים, בברוטו, ובשקל
מה קשור דהן להיום?
וגם זה לא מגיע ל7 מיליון יורו, איזה פדיחה.
ואתה מדבר על פסימיות מאולצת מר ההחתמה של אצילי גמרה את המועדון ואין לנו דרך לחזור מזה. פחח.
אופטימיות במכבי חיפה
-
- קפטן ירוק
אחי אני לא איכנס איתך לויכוח אישי תבלה. זה ממש לא מה שאמרתי על אצילי, אמרתי שתקשורתית אנחנו נכניס את עצמנו כל חודשיים לעוד סערה תקשורתית בנושא ואמרתי שיש את הסיכון לזה שנצטרך להתעסק כל היום בזה במקום כדורגל. מאוד שמח שאצילי אצלנו ועל כמה שתרם מאז.Apoc כתב: ↑03 ספטמבר 2022, 14:37אתה מביך ברמות המוטי פשכצקי כשהוא היה מוצץ לאלי טביב בתקשורת ואומר שהוא הציע 3 מיליון לשחקן ואז כשנכנסים לכתבה רשום שזה לכל השלוש שנים, בברוטו, ובשקל
מה קשור דהן להיום?
וגם זה לא מגיע ל7 מיליון יורו, איזה פדיחה.
ואתה מדבר על פסימיות מאולצת מר ההחתמה של אצילי גמרה את המועדון ואין לנו דרך לחזור מזה. פחח.
לעניינינו מוזמן להסתכל ברשימת ההעברות שלנו מאז הקיץ הקודם ותראה שהוצאנו את הסכום הזה. אין לי שום אינטרס ״למצוץ״ לשחר אח יקר. אני בסהכ חושב שאנחנו נראה מהכסף של הצמפיונס רכישות של שחקנים, זה שזה לא קרה עכשיו ב4 ימים האלו, לא אומר כלום. זו דעתי
- Apoc
- יו״ר הבורד
ללכת לקיץ האחרון ולהגיד תראה כמה הוצאנו מהקיץ האחרון כולל הקיץ האחרון (כלומר בעצם כמעט שתי עונות כדורגל) זה מצחיק.חזיזוש כתב: ↑03 ספטמבר 2022, 14:48 אחי אני לא איכנס איתך לויכוח אישי תבלה. זה ממש לא מה שאמרתי על אצילי, אמרתי שתקשורתית אנחנו נכניס את עצמנו כל חודשיים לעוד סערה תקשורתית בנושא ואמרתי שיש את הסיכון לזה שנצטרך להתעסק כל היום בזה במקום כדורגל. מאוד שמח שאצילי אצלנו ועל כמה שתרם מאז.
לעניינינו מוזמן להסתכל ברשימת ההעברות שלנו מאז הקיץ הקודם ותראה שהוצאנו את הסכום הזה. אין לי שום אינטרס ״למצוץ״ לשחר אח יקר. אני בסהכ חושב שאנחנו נראה מהכסף של הצמפיונס רכישות של שחקנים, זה שזה לא קרה עכשיו ב4 ימים האלו, לא אומר כלום. זו דעתי
תדבר תכלס. כמה הוצאנו מתחילת העונה? 2 מיליון יורו על העברות. למה לגנוב דעת וללכת לקיץ שעבר? למה לא ללפני 3 קיצים? 4? 5? תכף גם תציג לי את הסכומים בברוטו ובשקלים.
אז קצת עובדות; בשתי עונות אחרונות הוצאנו 6 וחצי מיליון יורו על העברה.
מה גורם ההשוואה שלך כדי להגיד שזה הרבה?
ממתי 3.5 מיליון יורו בעונה שלמה בממוצע זה הרבה לקבוצה כמו מכבי חיפה?
זה מתחת לממוצע שלנו ב20 שנים האחרונות באיזה מיליון וחצי יורו. אז גם ביחס לעצמנו זה סכום נמוך.
במקום לנסות להציג את הדברים כמו שהם אתה מנסה לטעון שכל מי שריאלי ורואה את המציאות כמו שהיא הוא "פסימי".
אני לא פסימי אחי. כשאצילי בא הרגעתי אותך על גבי עשרות עמודים שהכל יהיה בסדר ושאתה צריך לנשום ולהפסיק לצווח שזה יהרוס הכל כמו תרנגולת בלי ראש.
אז אני ההפך מזה וההפך מפסימי, אני אפילו מפרגן ליענקל'ה שלך כשצריך. אבל אני בטח לא עיוור.
שורה תחתונה מהסכום הזה שהכנסנו אתה לא תראה גם רבע יוצא על רכש בשנים הקרובות, אז כן מעניין אותי לאן כל זה הולך כמו שעניין אותי בפעם הקודמת שעלינו לצ'מפיונס.
שיהיה לך לבריאות עם ההכחשה.
אופטימיות במכבי חיפה
-
- קפטן ירוק
״יענקלה שלי״.. אחי אתה בכח מנסה לייצר את השיח הזה, זה לא רציני. ״להרגיע אותי שאפסיק לצווח״ על מה לעזאזל אתה מדבר כתבתי 2 הודעות בנושא והייתי בעד ההבאהApoc כתב: ↑03 ספטמבר 2022, 16:12ללכת לקיץ האחרון ולהגיד תראה כמה הוצאנו מהקיץ האחרון כולל הקיץ האחרון (כלומר בעצם כמעט שתי עונות כדורגל) זה מצחיק.חזיזוש כתב: ↑03 ספטמבר 2022, 14:48 אחי אני לא איכנס איתך לויכוח אישי תבלה. זה ממש לא מה שאמרתי על אצילי, אמרתי שתקשורתית אנחנו נכניס את עצמנו כל חודשיים לעוד סערה תקשורתית בנושא ואמרתי שיש את הסיכון לזה שנצטרך להתעסק כל היום בזה במקום כדורגל. מאוד שמח שאצילי אצלנו ועל כמה שתרם מאז.
תדבר תכלס. כמה הוצאנו מתחילת העונה? 2 מיליון יורו על העברות. למה לגנוב דעת וללכת לקיץ שעבר? למה לא ללפני 3 קיצים? 4? 5? תכף גם תציג לי את הסכומים בברוטו ובשקלים.
אז קצת עובדות; בשתי עונות אחרונות הוצאנו 6 וחצי מיליון יורו על העברה.
מה גורם ההשוואה שלך כדי להגיד שזה הרבה?
ממתי 3.5 מיליון יורו בעונה שלמה בממוצע זה הרבה לקבוצה כמו מכבי חיפה?
זה מתחת לממוצע שלנו ב20 שנים האחרונות באיזה מיליון וחצי יורו. אז גם ביחס לעצמנו זה סכום נמוך.
במקום לנסות להציג את הדברים כמו שהם אתה מנסה לטעון שכל מי שריאלי ורואה את המציאות כמו שהיא הוא "פסימי".
אני לא פסימי אחי. כשאצילי בא הרגעתי אותך על גבי עשרות עמודים שהכל יהיה בסדר ושאתה צריך לנשום ולהפסיק לצווח שזה יהרוס הכל כמו תרנגולת בלי ראש.
אז אני ההפך מזה וההפך מפסימי, אני אפילו מפרגן ליענקל'ה שלך כשצריך. אבל אני בטח לא עיוור.
שורה תחתונה מהסכום הזה שהכנסנו אתה לא תראה גם רבע יוצא על רכש בשנים הקרובות, אז כן מעניין אותי לאן כל זה הולך כמו שעניין אותי בפעם הקודמת שעלינו לצ'מפיונס.
שיהיה לך לבריאות עם ההכחשה.
באמת נראה לך שאני יושב בבית וחשוב לי להגן על שחר.
- Apoc
- יו״ר הבורד
שתי הודעות כפול מאה אולי, כנראה שכחת איך הרגעתי אותך על גבי עשרות עמודים שאתה רואה שחורות והכל יהיה בסדר.
ושוב, אותי מעניין לאן כל הכסף הזה שנכנס הולך.
אם אתה חושב שקמצוץ מזה אפילו ילך על רכש, שיבושם לך.
בסופו של דבר ההכנסות של המועדון גדלות פי כמה וההוצאות לא גדלות.
אם המדינה הייתה מכניסה מאות מיליארדים של דולרים פתאום מגז טבעי לא היית רוצה לדעת למה אתה לא רואה את זה מגולגל לאזרחים?
מה עושים עם כל זה?
מה עשו עם הכסף מהצ'מפיונס לפני עשור?
אופטימיות במכבי חיפה
-
- קפטן ירוק
אחי אתה במוד ריב לא יודע מה להגיב לך תבלהApoc כתב: ↑03 ספטמבר 2022, 16:39שתי הודעות כפול מאה אולי, כנראה שכחת איך הרגעתי אותך על גבי עשרות עמודים שאתה רואה שחורות והכל יהיה בסדר.
ושוב, אותי מעניין לאן כל הכסף הזה שנכנס הולך.
אם אתה חושב שקמצוץ מזה אפילו ילך על רכש, שיבושם לך.
בסופו של דבר ההכנסות של המועדון גדלות פי כמה וההוצאות לא גדלות.
אם המדינה הייתה מכניסה מאות מיליארדים של דולרים פתאום מגז טבעי לא היית רוצה לדעת למה אתה לא רואה את זה מגולגל לאזרחים?
מה עושים עם כל זה?
מה עשו עם הכסף מהצ'מפיונס לפני עשור?
- Judokan
- סמל ירוק
לא יודע על מה השאלה. הכסף ששחר קיבל מהצמפיונס ישמש אותו כדי לממן את התקציב של העונה הבאה והעונה שאחריה בלי להוציא שקל מהכיס.
הייתה תקווה שהוא יראה את זה כהזדמנות להגדלת השקעה בשביל למקסם סיכויים לשמור על האליפות ולחזור למעמדים האלה. אבל שחר הוא שחר, והגישה שלו היא מסגרת תקציבית לפני הכל. אם הישגים מגיעים במסגרתה - אחלה. ואם לא - גם מקום שני זה הישג.
חבל, קיוויתי שמהלכים כמו פיירו בתחילת העונה לימדו על שינוי גישה אצלו
הייתה תקווה שהוא יראה את זה כהזדמנות להגדלת השקעה בשביל למקסם סיכויים לשמור על האליפות ולחזור למעמדים האלה. אבל שחר הוא שחר, והגישה שלו היא מסגרת תקציבית לפני הכל. אם הישגים מגיעים במסגרתה - אחלה. ואם לא - גם מקום שני זה הישג.
חבל, קיוויתי שמהלכים כמו פיירו בתחילת העונה לימדו על שינוי גישה אצלו
-
- מכונת תארים
אבל בגישה הזו הוא בסוף גם לא היה מקום שני ויצא ממסגרת תקציבית, כדי למממן כישלון. הצלחה היא תמיד הכי משתלמת כלכלית במצב שלנו לפחות.
אין צורך במגרש של 30 אלף בלי השתתפות קבועה בשלב בתים אירופי.
אין צורך במגרש של 30 אלף בלי השתתפות קבועה בשלב בתים אירופי.