מי זה?NOSFERATU ZODD כתב: ↑04 ספטמבר 2022, 07:39 רשמתי את זה קודם אבל באמת נראה לי שעוד מעט נשמע את השם ידין לוגסי מק'ש.
חלון העברות קיץ 2022 (תם הטקס) - נושא רשמי
דיוני מכבי חיפה בכדורגל
מנהל: Shocking4U
-
- גול ראשון בבוגרים
Re: חלון העברות קיץ 2022 - נושא רשמי
- Smurk
- אגדה ירוקה
לא להביא שחקנים מק"ש. קללה הקבוצה הזאת
-
- אגדה ירוקה
-
- קודם כל נאמנות
לא להביא שחקנים מהקבוצה הארורה הזאת
כל רכש שהבאנו מהם או שעבר שם התרסק פה
כל רכש שהבאנו מהם או שעבר שם התרסק פה
- Smile
- מנהל הבורד
700 אלף יורו על גוני נאור
הם רציניים?
הם רציניים?
-
- מכונת תארים
-
- מחוזר באירופה
אפשר להתפשר על כסף ובונוסים על הצלחות/הופעות/שירים/בישולים
-
- קודם כל נאמנות
לא לשלם בחיים סכום כזה על גוני נאור, שחקן בינוני והוא בשנת חוזה
-
- שחקן החודש
להשקיע כסף רק על שחקני הרכב בפוטנציה. לא על שחקנים משלימים או פוטנציאלים. עדיף לשלם לנתניה את הסכום שהיא דרשה מהרוסים על קארצב או חלק ממנו ולדחוף לה את מאור לוי / אורי דהן מאשר לשלם על גוני נאור ודומיו.
-
- אגדה ירוקה
מסכים, לא בעד בכלל להביא לפה שחקנים בינוניים .
תראו את ב"ש שמילאה את הסגל שלה בשחקנים שאין להם מקום בקבוצות צמרת בליגה כמו אביב סולומון, אליאס, יוספי, דדיה, יחזקאל, אבו עביד ועוד ...
אם נחזור להביא שחקנים דוגמת גוני נאור נמצא את עצמנו מהר מאוד שוב בתקופות לא טובות .
רק שחקן שיכול לשדרג אותנו צריך להיות פה, לא להתפשר בשום מצב על בינוניות . בשום מצב .
- GKagelmacher
- אלוף המדינה
שחקן בדש. חבל לא הלכו עליו.
הַזּוֹרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ
- Judokan
- סמל ירוק
לגבי חייקין - יש משכורות יחסית נמוכות בליגה הנורווגית, בטח ביחס למה שאפשר להציע אצלנו.GKagelmacher כתב: ↑03 ספטמבר 2022, 23:45איזה אינטרס יש לו להגיע לפה?
שאמרתי את זה בקיץ צחקו עליי. שחקן שחקן.netanel412 כתב: ↑03 ספטמבר 2022, 22:56 אולי כדאי שיעשו מהלך על בדש מהפועל ירושלים כמחליף מהספסל לשרי.
יכול להיות אחלה
לגבי כנאען אשדוד שיקרו כדי שנקח אותו. משהו שם נשמע לי לא טוב. פציע מידי.
באופן ספציפי, ממה שאני יודע, בודו גלימט היא קבוצה היא עם משאבים מאוד מוגבלים אפילו ביחס לנורווגיה.
מבחינה מקצועית, שתי הקבוצות (אנחנו וגלימט) נמצאוצ בסטטוס דומה של תקופת שיא והישגים באירופה.
אז אם נציע לו הצעה מכובדת מאוד, זה לגמרי אמור להיות ריאלי להביא אותו. זה יכול להיות כיוון מצוין ללכת עליו בהנחה שג'וש לא מעוניין להמשיך
- GKagelmacher
- אלוף המדינה
הדיבור זה שהוא מרוויח בסביבות ה400 אלף דולר.Judokan כתב: ↑04 ספטמבר 2022, 14:35לגבי חייקין - יש משכורות יחסית נמוכות בליגה הנורווגית, בטח ביחס למה שאפשר להציע אצלנו.GKagelmacher כתב: ↑03 ספטמבר 2022, 23:45איזה אינטרס יש לו להגיע לפה?
שאמרתי את זה בקיץ צחקו עליי. שחקן שחקן.netanel412 כתב: ↑03 ספטמבר 2022, 22:56 אולי כדאי שיעשו מהלך על בדש מהפועל ירושלים כמחליף מהספסל לשרי.
יכול להיות אחלה
באופן ספציפי, ממה שאני יודע, בודו גלימט היא קבוצה היא עם משאבים מאוד מוגבלים אפילו ביחס לנורווגיה.
מבחינה מקצועית, שתי הקבוצות (אנחנו וגלימט) נמצאוצ בסטטוס דומה של תקופת שיא והישגים באירופה.
אז אם נציע לו הצעה מכובדת מאוד, זה לגמרי אמור להיות ריאלי להביא אותו. זה יכול להיות כיוון מצוין ללכת עליו בהנחה שג'וש לא מעוניין להמשיך
-
- אלוף המדינה
נשבע שתמיר עדי יותר טוב מגוני נאור ושאר הבלופים האלה, והוא גם בחינם
- Judokan
- סמל ירוק
יש לך מקור לזה? ראיתי רשימה של בעלי השכר הגבוה בליגה הנורווגית וזה לא קרובGKagelmacher כתב: ↑04 ספטמבר 2022, 14:39הדיבור זה שהוא מרוויח בסביבות ה400 אלף דולר.Judokan כתב: ↑04 ספטמבר 2022, 14:35לגבי חייקין - יש משכורות יחסית נמוכות בליגה הנורווגית, בטח ביחס למה שאפשר להציע אצלנו.GKagelmacher כתב: ↑03 ספטמבר 2022, 23:45
איזה אינטרס יש לו להגיע לפה?
שאמרתי את זה בקיץ צחקו עליי. שחקן שחקן.
- Judokan
- סמל ירוק
יאללה שיסגרו כבר את נאור.
קופצים פה על ה750 אלף יורו האלה. אפילו אם נניח שהוא לא שווה את הסכום, משלמים פרמיה על הסיטואציה שיצרנו בזה שלא היו מוכנים להחתים קשרים במשך חודשיים למרות שהיה ברור לכולם שצריך.
עשינו מספיק קופה העונה בשביל להרשות לעצמנו overpay להשלמת הסגל. הנזק של שמיכה קצרה מדי בקישור יהיה הרבה יותר גדול מ100, 150 אלף יורו
קופצים פה על ה750 אלף יורו האלה. אפילו אם נניח שהוא לא שווה את הסכום, משלמים פרמיה על הסיטואציה שיצרנו בזה שלא היו מוכנים להחתים קשרים במשך חודשיים למרות שהיה ברור לכולם שצריך.
עשינו מספיק קופה העונה בשביל להרשות לעצמנו overpay להשלמת הסגל. הנזק של שמיכה קצרה מדי בקישור יהיה הרבה יותר גדול מ100, 150 אלף יורו
-
- קודם כל נאמנות
למה להציע להם את כל הטוב הזה?
אפשר להציע להם כדור רשמי של הצ׳מפיונס ותמונה של אבו פאני עושה פרצוף מצחיק בליסבון.
בחיי שאני לא מבין למה אנשים כאן חושבים שאפשר בכזו קלות לזרוק לקבוצות אחרות את כל הזבל שלנו ושהם יגידו אמן.
-
- אלוף המדינה
החלקתם על השכל עלאק 700 אלף על נאור, גם אמא שלו לא הייתה משלמת עליו רבע מהסכום הזה, שחקן בינוני לא בולט שטוב לקבוצה הגנתית, שיביאו את תמיר עדי בחינם הוא לפחות מסוגל לעשות משהו עם הכדור בניגוד אליו. גם עטאא יותר טוב מכל המועמדים העלובים האלו שעלו בהקשר של המועדון. חלאס אנחנו אלופת המדינה לא חירייה של הבינונים בליגה
- GKagelmacher
- אלוף המדינה
אני אגיד לך מה. בהתחלה בדקתי במנג׳ר וזה הראה 40 אלף דולר לעונה משהו נשמע על גדר הלא אמין בעליל. אז חיפוש קצר בגוגל הראה את מה שכתבתי. לא יודע מה רמת האמינות. פשוט תמיד הולך לפי המנג’ר כי הם מדוייקים בדברים האלה אבל היה נשמע לי הזייה. יכול להיות שאשכרה 40 אלף דולר לעונה?Judokan כתב: ↑04 ספטמבר 2022, 14:55יש לך מקור לזה? ראיתי רשימה של בעלי השכר הגבוה בליגה הנורווגית וזה לא קרובGKagelmacher כתב: ↑04 ספטמבר 2022, 14:39הדיבור זה שהוא מרוויח בסביבות ה400 אלף דולר.Judokan כתב: ↑04 ספטמבר 2022, 14:35
לגבי חייקין - יש משכורות יחסית נמוכות בליגה הנורווגית, בטח ביחס למה שאפשר להציע אצלנו.
- Judokan
- סמל ירוק
אין סיכוי שזה 40 אלף.GKagelmacher כתב: ↑04 ספטמבר 2022, 15:42אני אגיד לך מה. בהתחלה בדקתי במנג׳ר וזה הראה 40 אלף דולר לעונה משהו נשמע על גדר הלא אמין בעליל. אז חיפוש קצר בגוגל הראה את מה שכתבתי. לא יודע מה רמת האמינות. פשוט תמיד הולך לפי המנג’ר כי הם מדוייקים בדברים האלה אבל היה נשמע לי הזייה. יכול להיות שאשכרה 40 אלף דולר לעונה?
אני ראיתי במקומות אחרים 240 אלף פאונד. שזה סדר גודל של 300 אלף דולר
- Judokan
- סמל ירוק
סבבה. בואו נפנטז שנתיים על קארצב וכנעאן ובסוף נשחק במשחק עונה עם מאור לוי.Jerry כתב: ↑04 ספטמבר 2022, 15:11 החלקתם על השכל עלאק 700 אלף על נאור, גם אמא שלו לא הייתה משלמת עליו רבע מהסכום הזה, שחקן בינוני לא בולט שטוב לקבוצה הגנתית, שיביאו את תמיר עדי בחינם הוא לפחות מסוגל לעשות משהו עם הכדור בניגוד אליו. גם עטאא יותר טוב מכל המועמדים העלובים האלו שעלו בהקשר של המועדון. חלאס אנחנו אלופת המדינה לא חירייה של הבינונים בליגה
מעניין לי את התחת מה הסכום שמשולם. 17 מיליון יורו קיבלו פה. אז שפעם אחת ישלמו יותר מדי אבל נימנע מפדיחות היסטוריות בסגנון זגורי בדלה אלפי
-
- אגדה ירוקה
מה אתה חושב שתקבל מגוני נאור במכבי חיפה ? כבר עדיף שיעלו שחקן מהנוער .Judokan כתב: ↑04 ספטמבר 2022, 15:57סבבה. בואו נפנטז שנתיים על קארצב וכנעאן ובסוף נשחק במשחק עונה עם מאור לוי.Jerry כתב: ↑04 ספטמבר 2022, 15:11 החלקתם על השכל עלאק 700 אלף על נאור, גם אמא שלו לא הייתה משלמת עליו רבע מהסכום הזה, שחקן בינוני לא בולט שטוב לקבוצה הגנתית, שיביאו את תמיר עדי בחינם הוא לפחות מסוגל לעשות משהו עם הכדור בניגוד אליו. גם עטאא יותר טוב מכל המועמדים העלובים האלו שעלו בהקשר של המועדון. חלאס אנחנו אלופת המדינה לא חירייה של הבינונים בליגה
מעניין לי את התחת מה הסכום שמשולם. 17 מיליון יורו קיבלו פה. אז שפעם אחת ישלמו יותר מדי אבל נימנע מפדיחות היסטוריות בסגנון זגורי בדלה אלפי
לא צריך בכוח להביא לפה שחקנים שלא מתאימים .
- Judokan
- סמל ירוק
אני חושב שאקבל ממנו קשר אחורי לא רע לרמת הליגה עם פוטנציאל לפרוץ ולהשתפר. אחד שנתן אחלה עונה שנה שעברה כבאנקר בהרכב של ירושלים בגיל 22 והגיע משם עד לזימון לנבחרת.Daniel123 כתב: ↑04 ספטמבר 2022, 16:18מה אתה חושב שתקבל מגוני נאור במכבי חיפה ? כבר עדיף שיעלו שחקן מהנוער .Judokan כתב: ↑04 ספטמבר 2022, 15:57סבבה. בואו נפנטז שנתיים על קארצב וכנעאן ובסוף נשחק במשחק עונה עם מאור לוי.Jerry כתב: ↑04 ספטמבר 2022, 15:11 החלקתם על השכל עלאק 700 אלף על נאור, גם אמא שלו לא הייתה משלמת עליו רבע מהסכום הזה, שחקן בינוני לא בולט שטוב לקבוצה הגנתית, שיביאו את תמיר עדי בחינם הוא לפחות מסוגל לעשות משהו עם הכדור בניגוד אליו. גם עטאא יותר טוב מכל המועמדים העלובים האלו שעלו בהקשר של המועדון. חלאס אנחנו אלופת המדינה לא חירייה של הבינונים בליגה
לא צריך בכוח להביא לפה שחקנים שלא מתאימים .
אחד שלא תהיה לו בעיה לבוא להיות שחקן 4-5 ברוטציה של הקישור, ויוכל לתת גיבוי טוב לעלי מוחמד בקישור האחורי.
ראיתי אותו במשחקים של הקטמונים שנה שעברה ולפני כן בלאומית ואני חושב שהוא שחקן שראוי להזדמנות.
ובתור מישהו שיחסית עוקב אחרי הנוער והמושאלים ומכיר את ההיצע, אין שם כרגע אף אחד שאפילו קרוב להיות מסוגל לבוא ולתת גיבוי בעמדת הקשר האחורי. אז בוא לא נזרוק את הסיסמה הזו סתם.
-
- אגדה ירוקה
לא כל מה שטוב להפועל ירושלים טוב גם למכבי חיפה ובאמת שלא צריך לקחת ברצינות את הזימונים ההזויים של רוטשטיינר לנבחרת .Judokan כתב: ↑04 ספטמבר 2022, 16:38אני חושב שאקבל ממנו קשר אחורי לא רע לרמת הליגה עם פוטנציאל לפרוץ ולהשתפר. אחד שנתן אחלה עונה שנה שעברה כבאנקר בהרכב של ירושלים בגיל 22 והגיע משם עד לזימון לנבחרת.
אחד שלא תהיה לו בעיה לבוא להיות שחקן 4-5 ברוטציה של הקישור, ויוכל לתת גיבוי טוב לעלי מוחמד בקישור האחורי.
ראיתי אותו במשחקים של הקטמונים שנה שעברה ולפני כן בלאומית ואני חושב שהוא שחקן שראוי להזדמנות.
ובתור מישהו שיחסית עוקב אחרי הנוער והמושאלים ומכיר את ההיצע, אין שם כרגע אף אחד שאפילו קרוב להיות מסוגל לבוא ולתת גיבוי בעמדת הקשר האחורי. אז בוא לא נזרוק את הסיסמה הזו סתם.
ברור שלא תהיה לו בעיה להיות שחקן מחליף, אבל נראה לך שאם אחד משלושת הקשרים שלנו פצוע ויש משחק נגד אחת הגדולות הוא זה שיכנס לנעליים שלהם ?
הוא אפילו לא קרוב לרמה של הקשרים שלנו .
- Judokan
- סמל ירוק
סבבה. אז בוא נשאל אותך - חוץ מזה שנאור משחק בהפועל ירושלים, תסביר לי שנייה למה לדעתך הוא לא מתאים לנו? מה ראית ממנו עד היום בשביל לקבוע את זה?Daniel123 כתב: ↑04 ספטמבר 2022, 16:53לא כל מה שטוב להפועל ירושלים טוב גם למכבי חיפה ובאמת שלא צריך לקחת ברצינות את הזימונים ההזויים של רוטשטיינר לנבחרת .Judokan כתב: ↑04 ספטמבר 2022, 16:38אני חושב שאקבל ממנו קשר אחורי לא רע לרמת הליגה עם פוטנציאל לפרוץ ולהשתפר. אחד שנתן אחלה עונה שנה שעברה כבאנקר בהרכב של ירושלים בגיל 22 והגיע משם עד לזימון לנבחרת.
ברור שלא תהיה לו בעיה להיות שחקן מחליף, אבל נראה לך שאם אחד משלושת הקשרים שלנו פצוע ויש משחק נגד אחת הגדולות הוא זה שיכנס לנעליים שלהם ?
חוץ מזה, גם לא חוכמה לזרוק את האמירות של "זה לא מספיק טוב" וכל זה. בסוף חייבים את העומק בקבוצה, אז אם לא מחתימים שחקן א', צריך לדבר על האלטרנטיבה שכן טובה מספיק. אחרת אתה נשאר בלי כלום / מאור לוי שזה יותר גרוע מכלום.
אתה פוסל את נאור, ואתה יודע שמכבי לא הולכת לשים עכשיו 3 מיליון יורו על שחקן, אז בוא נוריד את קארצב וכנעאן מהדיון. מי נשאר שיכול לבוא ולשמש גיבוי לקישור האחורי?
נאור כבר שיחק נגד הגדולות, ואפילו שיחק טוב בירושלים - אז אני בסדר עם זה אם נגיע למצב שהוא חייב לעלות נגדן. בטח מרגיש עם זה יותר בנוח מאשר האפשרות שמאור לוי יעלה לשחק, או שנצטרך להמציא איזה אלתור.
וגם יש לי אמון מסוים בצוות המקצועי שאם זה השחקן שהם מעדיפים ורוצים, אז הוא כנראה מספיק טוב כדי להתמודד. עד עכשיו הם לא הכזיבו אותי. הרי גם על גולדברג לא חשבתי שהוא יכול לשחק נגד הגדולות, וגם על ג'אבר ואבו פאני לא. הוכיחו לי אחרת יפה מאוד.
-
- תוקע יתד בהרכב
מה שמצחיק שהם רצו לחסוך שנת חוזה אצל שמיר ובסוף ישלמו סכום יותר גבוה על נאור לקראת סוף החלון כי יהיו לחוצים שהם לא הביאו קשר
-
- אגדה ירוקה
מה ראיתי ממנו? לא ראיתי ממנו כלום, זה בדיוק העניין .Judokan כתב: ↑04 ספטמבר 2022, 16:59סבבה. אז בוא נשאל אותך - חוץ מזה שנאור משחק בהפועל ירושלים, תסביר לי שנייה למה לדעתך הוא לא מתאים לנו? מה ראית ממנו עד היום בשביל לקבוע את זה?Daniel123 כתב: ↑04 ספטמבר 2022, 16:53לא כל מה שטוב להפועל ירושלים טוב גם למכבי חיפה ובאמת שלא צריך לקחת ברצינות את הזימונים ההזויים של רוטשטיינר לנבחרת .Judokan כתב: ↑04 ספטמבר 2022, 16:38
אני חושב שאקבל ממנו קשר אחורי לא רע לרמת הליגה עם פוטנציאל לפרוץ ולהשתפר. אחד שנתן אחלה עונה שנה שעברה כבאנקר בהרכב של ירושלים בגיל 22 והגיע משם עד לזימון לנבחרת.
חוץ מזה, גם לא חוכמה לזרוק את האמירות של "זה לא מספיק טוב" וכל זה. בסוף חייבים את העומק בקבוצה, אז אם לא מחתימים שחקן א', צריך לדבר על האלטרנטיבה שכן טובה מספיק. אחרת אתה נשאר בלי כלום / מאור לוי שזה יותר גרוע מכלום.
אתה פוסל את נאור, ואתה יודע שמכבי לא הולכת לשים עכשיו 3 מיליון יורו על שחקן, אז בוא נוריד את קארצב וכנעאן מהדיון. מי נשאר שיכול לבוא ולשמש גיבוי לקישור האחורי?
נאור כבר שיחק נגד הגדולות, ואפילו שיחק טוב בירושלים - אז אני בסדר עם זה אם נגיע למצב שהוא חייב לעלות נגדן. בטח מרגיש עם זה יותר בנוח מאשר האפשרות שמאור לוי יעלה לשחק, או שנצטרך להמציא איזה אלתור.
וגם יש לי אמון מסוים בצוות המקצועי שאם זה השחקן שהם מעדיפים ורוצים, אז הוא כנראה מספיק טוב כדי להתמודד. עד עכשיו הם לא הכזיבו אותי. הרי גם על גולדברג לא חשבתי שהוא יכול לשחק נגד הגדולות, וגם על ג'אבר ואבו פאני לא. הוכיחו לי אחרת יפה מאוד.
שחקן סתמי לחלוטין הוא לא יותר טוב מאביאל זרגרי .
כמובן שצריך עומק ואני מקווה שיגיע עד סוף החלון וזה כבר לא התפקיד שלי לומר מה האלטרנטיבה שבצוות המקצועי ימצאו שחקן שיתאים לרמה של הקבוצה .
אני כן חושב שהיו צריכים להביא את עדן שמיר שהוא יותר טוב מגוני נאור וכבר שיחק בקבוצות גדולות ובבלגיה, וזה לא שהוא איזה שחקן על כן ?
אבל הוא עוד איכשהו מתקרב לרמה של קשרים במכבי חיפה וזו למשל פאשלה של המועדון שלא הצליחו לסגור איתו במצב שאנחנו נואשים לעומק בקישור .
אופציה ראשונה הייתי מביא את קארצב ומשלם כמה שצריך כי גם ככה על הבלמים שחר בקושי הוציא, למעשה מאז פתיחת החלון הוא לא התפרע יותר מידי למעט פיירו וגם זה אחרי מו"מ ארוך ומתיש .
בסופו של דבר אני מעריך שחוסר ההשקעה של שחר מאז שהעפלנו לצ'מפיונס, רוב הסיכויים שתפגע בנו בהמשך העונה .
- Nadav
- תוקע יתד בהרכב
לפי וואן יוספי ביקש לעזוב את בש, מביאים?
-
- שחקן העונה
- Smurk
- אגדה ירוקה
יוספי זה מאור לוי סניף באר שבע