מושאלי מכבי חיפה - עונת 2022-23

ברק.י
מכונת תארים
הודה ל־: 91 פעמים
קיבל תודה: 23 פעמים

Re: מושאלי מכבי חיפה - עונת 2022-23

שליחה על ידי ברק.י »

MHFC4EVER כתב: 01 ספטמבר 2022, 10:23
ברק.י כתב: 01 ספטמבר 2022, 10:21 חייב להודות שאני לא מתלהב מהמעבר המתקרב של חג'ג' לנס ציונה. כמו עם ההשאלה של נחמני בעונה הקודמת לנוף הגליל והעונה לבית"ר, אני חושב שזה בעייתי לשלוח שחקן צעיר לקבוצה שצפויה להיות נמושת הליגה ועל אחת כמה וכמה אם היא לא יציבה מבחינה מערכתית. אם יעבור לנס ציונה, הוא יהיה תחת ניר ברקוביץ' שיכול לעשות פארסה מחר בבוקר ולעזוב בצורה קפריזית. איך אפשר לסמוך על זה שהשחקן יתפתח ככה?
מי שטוב - טוב בכל מקום.
ע"ע בר כהן בנוף הגליל עונה שעברה.
לא מסכים. היכולת שלך להצליח במקום עבודה תלויה בכל כך הרבה משתנים: מי הבוס, מי הקולגות ועד כמה יש תחרתיות מולם, כמה המערכת עוטפת, באיזה שלב אתה מגיע לארגון (לקראת פריצה בשווי מיליונים או לקראת קיצוצים), מה האופי שלך, מה הכישורים שלך וכו' וכו'.... עלי מוחמד לא הצליח בבית"ר, אצילי לא הצליח בחו"ל... זה קורה. יש משמעות גדולה לניהול קריירה של שחקן, כדי שהוא יצליח.

בינתיים, סתיו נחמני פתח בשני משחקי הליגה בהרכב ובר כהן עלה בשני המשחקים מהספסל. בוא נראה לאן תיקח אותו העונה הזו. הוא מתחרה עם שועה על המקום בהרכב כרגע.
MHFC4EVER
קודם כל נאמנות

שליחה על ידי MHFC4EVER »

אתה צודק אבל נתת את הדוגמא של נחמני בנוף הגליל כמקום שקשה להצליח בו ולמרות זאת בר כהן הצליח שם, משמע הוא שחקן טוב ומאמין שיצליח גם בבית"ר.
סמל אישי של משתמש
Judokan
סמל ירוק

שליחה על ידי Judokan »

ברק.י כתב: 01 ספטמבר 2022, 10:21 חייב להודות שאני לא מתלהב מהמעבר המתקרב של חג'ג' לנס ציונה. כמו עם ההשאלה של נחמני בעונה הקודמת לנוף הגליל והעונה לבית"ר, אני חושב שזה בעייתי לשלוח שחקן צעיר לקבוצה שצפויה להיות נמושת הליגה ועל אחת כמה וכמה אם היא לא יציבה מבחינה מערכתית. אם יעבור לנס ציונה, הוא יהיה תחת ניר ברקוביץ' שיכול לעשות פארסה מחר בבוקר ולעזוב בצורה קפריזית. איך אפשר לסמוך על זה שהשחקן יתפתח ככה?
מה האלטרנטיבה שלך? חג'ג' חייב לשחק והעדיפות היא לשחק בליגת העל. הוא נתן עונה טובה בלאומית שנה שעברה אבל הוא חייב את קפיצת המדרגה לליגת העל בשביל ההתפתחות שלו.
הוא כבר בן 20-21, ובגילאים האלה ההתפתחות של שחקו מושפעת יותר מכל מדקות משחק (גם אם בתנאים קשים ולא אידיאליים).
ברק.י
מכונת תארים

שליחה על ידי ברק.י »

Judokan כתב: 01 ספטמבר 2022, 11:03
מה האלטרנטיבה שלך? חג'ג' חייב לשחק והעדיפות היא לשחק בליגת העל. הוא נתן עונה טובה בלאומית שנה שעברה אבל הוא חייב את קפיצת המדרגה לליגת העל בשביל ההתפתחות שלו.
הוא כבר בן 20-21, ובגילאים האלה ההתפתחות של שחקו מושפעת יותר מכל מדקות משחק (גם אם בתנאים קשים ולא אידיאליים).
אני לא יודע מה האלטרנטיבה כי לא מפרסמים לגביו ולגבי יפרח פשוט כלום ושום דבר.
נס ציונה היא האופציה היחידה שלו בליגה?
סמל אישי של משתמש
Judokan
סמל ירוק

שליחה על ידי Judokan »

ברק.י כתב: 01 ספטמבר 2022, 11:07
מכבי חיפה העמידה דרישה כחלק מההשאלה שהקבוצה השואלת תתחייב לכמות מסוימת של דקות משחק למושאל בתמורה לכך שההשאלה תהיה בחינם ואנחנו נישא בכל השכר וזה.
אז כבר בגלל זה יש מצב שאין הרבה הצעות על השחקנים (יש קבוצות כמו חדרה והפועל ירושלים שסירבו לזה עקרונית).

אבל בוא נסתכל שנייה על הליגה והאופציות - נגיד שזו לא נס ציונה. אז יש לך חוץ ממנה את ריינה ובית"ר פחות או יותר.
כל אחת מהן היא פוטנציאל לקפריזות של מאמנים ולבלאגן תוך כדי עונה. מקסימום אפשר להכניס לחוזה ההשאלה סעיף יציאה בינואר אם לא עומדים בתנאים שנקבע (כמו שיש לנחמני)
ברק.י
מכונת תארים

שליחה על ידי ברק.י »

Judokan כתב: 01 ספטמבר 2022, 11:15
ברק.י כתב: 01 ספטמבר 2022, 11:07

מכבי חיפה העמידה דרישה כחלק מההשאלה שהקבוצה השואלת תתחייב לכמות מסוימת של דקות משחק למושאל בתמורה לכך שההשאלה תהיה בחינם ואנחנו נישא בכל השכר וזה.
אז כבר בגלל זה יש מצב שאין הרבה הצעות על השחקנים (יש קבוצות כמו חדרה והפועל ירושלים שסירבו לזה עקרונית).

אבל בוא נסתכל שנייה על הליגה והאופציות - נגיד שזו לא נס ציונה. אז יש לך חוץ ממנה את ריינה ובית"ר פחות או יותר.
כל אחת מהן היא פוטנציאל לקפריזות של מאמנים ולבלאגן תוך כדי עונה. מקסימום אפשר להכניס לחוזה ההשאלה סעיף יציאה בינואר אם לא עומדים בתנאים שנקבע (כמו שיש לנחמני)
אני באמת לא יודע מהאפשרויות. אני מניח שאת חלקן איחרנו כשמשכנו פה את חג'ג' ויפרח.
מה עם חדרה? הפועל ירושלים?
סמל אישי של משתמש
Judokan
סמל ירוק

שליחה על ידי Judokan »

כתבתי למעלה - שתיהן מסרבות עקרונית לתנאי של התחייבות לדקות משחק מסוימות.
ואני לא רואה טעם בהשאלה לקבוצה שלא מוכנה להתחייב לזה. פתאום תמצא אותו לא משחק שם דקה ואז לא קיבלנו מההשאלה כלום
Adi81
שחקן העונה
הודה ל־: 9 פעמים
קיבל תודה: 17 פעמים

שליחה על ידי Adi81 »

אני גם מבין את הקבוצות האחרות.
ואם הוא לא מתאים או לא טוב מספיק?
ברק.י
מכונת תארים

שליחה על ידי ברק.י »

Adi81 כתב: 01 ספטמבר 2022, 12:06 אני גם מבין את הקבוצות האחרות.
ואם הוא לא מתאים או לא טוב מספיק?
ברור. אין פה אשמים. רק אופציות גרועות שצריך לשקול מי פחות גרועה.
כובע קש
אגדה ירוקה
הודה ל־: 68 פעמים
קיבל תודה: 47 פעמים

שליחה על ידי כובע קש »

נבו שדו כבש שער שוויון לנוף הגליל נגד עכו, כרגע עכו מובילים 2-1
lemmacantor
אגדה ירוקה
הודה ל־: 48 פעמים
קיבל תודה: 95 פעמים

שליחה על ידי lemmacantor »

חג'ג' בדרך לנס ציונה.
הנה המהפך, הנה המהפך, הנה הממממהההפפפךךךך!
Nadav
תוקע יתד בהרכב
הודה ל־: 1 פעם

שליחה על ידי Nadav »

lemmacantor כתב: 02 ספטמבר 2022, 00:01 חג'ג' בדרך לנס ציונה.
חבל שמשאילים אותם לקבוצות שלא תוקפות בכלל, מבחינתי זה או להשאיל לאשדוד/נתניה או שישחקו בקבוצת צמרת בלאומית. אין סיבה ללמד אותו להתבנקר אם הוא מיועד לשחק בקבוצה שתוקפת.
Adi81
שחקן העונה

שליחה על ידי Adi81 »

בחיים המקצועיים בשנים הראשונות מתפשרים על מקום עבודה, שכר ותפקידים
הוא בשלב שצריך "לשים את הרגל בדלת" ולא להתפנק. אני הייתי הולך להפועל חור תחת עם מאמן זין בתפקיד קשר שמאל מרכז הגנה. העיקר לשחק.
סמל אישי של משתמש
Judokan
סמל ירוק

שליחה על ידי Judokan »

נחמני שוב פותח היום בהרכב של בית"ר. מעודד לראות שאבוקסיס ממשיך לתת לו את המקום בהרכב, למרות התבוסות במשחקים הקודמים שבהן ממש לא בא לידי ביטוי.

הפעם המשחק הוא מול נס ציונה, ככה שאנחנו אמורים לראות (בתקווה) יותר מעורבות שלו במשחק. אפשר אפילו לקוות בזהירות לגול/בישול סיפתח שלו
David
מחוזר באירופה

שליחה על ידי David »

Judokan כתב: 04 ספטמבר 2022, 18:51 נחמני שוב פותח היום בהרכב של בית"ר. מעודד לראות שאבוקסיס ממשיך לתת לו את המקום בהרכב, למרות התבוסות במשחקים הקודמים שבהן ממש לא בא לידי ביטוי.

הפעם המשחק הוא מול נס ציונה, ככה שאנחנו אמורים לראות (בתקווה) יותר מעורבות שלו במשחק. אפשר אפילו לקוות בזהירות לגול/בישול סיפתח שלו
לא יצא ממנו כלום אין בו משהו מיוחד שאני אומר וואלה יהיה אצלנו חלוץ בעתיד
סמל אישי של משתמש
GKagelmacher
אלוף המדינה
הודה ל־: 6 פעמים
קיבל תודה: 3 פעמים

שליחה על ידי GKagelmacher »

David כתב: 04 ספטמבר 2022, 21:02
Judokan כתב: 04 ספטמבר 2022, 18:51 נחמני שוב פותח היום בהרכב של בית"ר. מעודד לראות שאבוקסיס ממשיך לתת לו את המקום בהרכב, למרות התבוסות במשחקים הקודמים שבהן ממש לא בא לידי ביטוי.

אמרתי דברים יותר גרועים על וייסמן למרות שאני מחזיק באותה דעה כמו שלך. ראינו מה קרה לאלה שחוררו רשתות בנוער (גוזלן חוגי עוואד וכו)
הַזּוֹרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ
David
מחוזר באירופה

שליחה על ידי David »

GKagelmacher כתב: 04 ספטמבר 2022, 21:15
David כתב: 04 ספטמבר 2022, 21:02

אמרתי דברים יותר גרועים על וייסמן למרות שאני מחזיק באותה דעה כמו שלך. ראינו מה קרה לאלה שחוררו רשתות בנוער (גוזלן חוגי עוואד וכו)
דווקא מוויסמן וגוזלן החזקתי מהם מנחמני תסלח לי אני לא רואה בו כלום
כובע קש
אגדה ירוקה

שליחה על ידי כובע קש »

גם אתמול נחמני לא בלט, עניין של זמן עד שהוא ירד לספסל
lemmacantor
אגדה ירוקה
הודה ל־: 48 פעמים
קיבל תודה: 95 פעמים

שליחה על ידי lemmacantor »

אלשייך הושאל לעפולה.
הנה המהפך, הנה המהפך, הנה הממממהההפפפךךךך!
onn
שחקן החודש
הודה ל־: 12 פעמים

שליחה על ידי onn »

lemmacantor כתב: 05 ספטמבר 2022, 12:41 אלשייך הושאל לעפולה.
גם עילאי חג'ג'
כובע קש
אגדה ירוקה

שליחה על ידי כובע קש »

מאכזב שבסוף חג'ג' ויפרח חוזרים לעפולה
סמל אישי של משתמש
Apoc
יו״ר הבורד
הודה ל־: 59 פעמים
קיבל תודה: 79 פעמים

שליחה על ידי Apoc »

כל הדבר הזה שנקרא נוער במכבי חיפה הוא מאכזב
אופטימיות במכבי חיפה
סמל אישי של משתמש
Smurk
אגדה ירוקה

שליחה על ידי Smurk »

לא רק שזה מטומטם להשאיל אותם לשם שוב, מילא בחרתם שיחזרו לשם, למה לסגור את זה בספטמבר? שהיו כבר עושים מחנה אימונים שלם שם
סמל אישי של משתמש
Judokan
סמל ירוק

שליחה על ידי Judokan »

הזיה כל הסיפור הזה, לא מובן.
מתעקשים לעשות הכל הפוך.
ירוק רפואי
שחקן העונה
הודה ל־: 8 פעמים
קיבל תודה: 18 פעמים

שליחה על ידי ירוק רפואי »

לכמה שנים אבו אלשיך הזה חתום פה?
שיעיפו אותו כבר לא יצא ממנו כלום
ברק.י
מכונת תארים

שליחה על ידי ברק.י »

אבו אלשיך זה נטו לחזק את עפולה, כמו אקווה.
אני מניח שעד עכשיו חיפשו לחגג קבוצה בליגת העל וכשראו שאין אפשרויות, הוא בחר להיות שחקן מוביל בעפולה.
זה לא אידיאלי, אבל לא בטוח שלהיות שחקן בנס ציונה עדיף מבחינתו. אם עפולה תשחק התקפי ותרוץ יפה, אולי זה עדיף על להיות שחקן ליגת העל בקבוצה לא מתפקדת ולא תוקפת. מה גם שאנחנו צריכים שהצעירים ישתפשפו בקבוצה שמשחקות יותר בסגנון שלנו. ראינו כמה היה קשה לדהן להשתלב פה, אחרי שבא מקבוצה שמשחקת הפוך מאיתנו.
Adi81
שחקן העונה

שליחה על ידי Adi81 »

כובע קש כתב: 05 ספטמבר 2022, 09:37 גם אתמול נחמני לא בלט, עניין של זמן עד שהוא ירד לספסל
בתקציר גם לא ראיתי אותו
סמל אישי של משתמש
Judokan
סמל ירוק

שליחה על ידי Judokan »

ברק.י כתב: 05 ספטמבר 2022, 15:29 אבו אלשיך זה נטו לחזק את עפולה, כמו אקווה.
אני מניח שעד עכשיו חיפשו לחגג קבוצה בליגת העל וכשראו שאין אפשרויות, הוא בחר להיות שחקן מוביל בעפולה.
זה לא אידיאלי, אבל לא בטוח שלהיות שחקן בנס ציונה עדיף מבחינתו. אם עפולה תשחק התקפי ותרוץ יפה, אולי זה עדיף על להיות שחקן ליגת העל בקבוצה לא מתפקדת ולא תוקפת. מה גם שאנחנו צריכים שהצעירים ישתפשפו בקבוצה שמשחקות יותר בסגנון שלנו. ראינו כמה היה קשה לדהן להשתלב פה, אחרי שבא מקבוצה שמשחקת הפוך מאיתנו.
לעפולה יש את הירש, הבראן וזערורה מקדימה. לשלוח להם את חג'ג עוד מילא.
אבל אבו אלשיך אומר שאנחנו מבחירה פוגעים בדקות ובהתקדמות של שחקן מושאל שלנו שישחק פחות בגלל זה (בין אם חג'ג ובין אם זערורה).
אם נוסיף לזה גם את יפרח זה בכלל גובל בפיגור.

במכבי חיפה לא הבינו את הקטע שקבוצת בת זה לא לזרוק את כל זבלה המושאלים שלך שלא מוצאים מקום בליגת העל - אלא למקסם את הדקות שמקבלים שחקנים צעירים בגילאי 18-20 כחלק מהפריצה.

חג'ג' ויפרח בסבירות גבוהה לא יתקדמו מעוד עונת השאלה לליגה הלאומית, גם אם יהיו שחקנים מובילים שם. גם בשנה שעברה הם היו שחקנים מובילים. זה לדרוך במקום עבורם לדעתי.
ברק.י
מכונת תארים

שליחה על ידי ברק.י »

Judokan כתב: 05 ספטמבר 2022, 18:36
ברק.י כתב: 05 ספטמבר 2022, 15:29 אבו אלשיך זה נטו לחזק את עפולה, כמו אקווה.
לעפולה יש את הירש, הבראן וזערורה מקדימה. לשלוח להם את חג'ג עוד מילא.
אבל אבו אלשיך אומר שאנחנו מבחירה פוגעים בדקות ובהתקדמות של שחקן מושאל שלנו שישחק פחות בגלל זה (בין אם חג'ג ובין אם זערורה).
אם נוסיף לזה גם את יפרח זה בכלל גובל בפיגור.

במכבי חיפה לא הבינו את הקטע שקבוצת בת זה לא לזרוק את כל זבלה המושאלים שלך שלא מוצאים מקום בליגת העל - אלא למקסם את הדקות שמקבלים שחקנים צעירים בגילאי 18-20 כחלק מהפריצה.

חג'ג' ויפרח בסבירות גבוהה לא יתקדמו מעוד עונת השאלה לליגה הלאומית, גם אם יהיו שחקנים מובילים שם. גם בשנה שעברה הם היו שחקנים מובילים. זה לדרוך במקום עבורם לדעתי.
לא הצדקתי את ההחלטה לגבי אלשיך. אני טוען שזו טובה לעפולה ולא אינטרס של המועדון. מבחינתי, שישחררו גם אותו וגם את אקווה.

לגבי חגג, אני באמת לא יודע ממה ירוויח יותר (או: ממה יפסיד פחות). חבל שלא הצליח להתברג בליגה אחרי עונה טובה בעפולה, אבל אולי הוא יעשה את הקפיצה הנדרשת בעונה הזו, כמו ג׳אבר.
כובע קש
אגדה ירוקה

שליחה על ידי כובע קש »

עוד משחק טוב של כיוף. שמר על שער נקי ב0-0 עם יפו.
חג'ג' החליף את זערורה בדקה 68, לשניהם היה משחק בינוני
שלח תגובה