כל עוד הם ממשיכים להביא שחקנים כמו אור בלוריאן אני רגוע .
יכולים להביא עוד 5 שחקנים ברמה שלו אין לי בעיה עם זה .
מנהל: Shocking4U
כל עוד הם ממשיכים להביא שחקנים כמו אור בלוריאן אני רגוע .
בטח תדחוף להם איזה יוספי, סולומון ואולי איזה יחזקאל ככה בחזרה ותוסיף כמה גרושים, כמו כל העסקאות של ב"ש-אשדוד
הוא ילך לאשדוד בסוף באיזה טרייד שחקנים כמו כל עסקת בש/אשדוד.כרמליסט ירוק כתב: ↑11 ספטמבר 2022, 17:23 מטריף איך אותי לא הולכים על כנעאן - 100 מליון שקל הכנסות ולא מוציאים שקל. פשוט לדפוק את הראש בקיר
הם לא מעניינים בנוגע לאליפות, אבל זה לא העניין פה. העניין הוא שיש קבוצה עם הכנסות הרבה פחות גבוהות משלך, שאין לה בעיה להחתים שחקנים ולשפוך כספים אם צריך כדי להתחזק, ורק אצלנו מחפשים מציאות. אז היום זה עובד כי בכר פה והמערכת דופקת, עוד שנה נמשיך עם הרכש העלוב ואז שוב נשאר מאחורה עם ישראלים פח ונעלה בכוח שחקני נוער שלא מסוגלים לחבר 2 פסים.
כולם כבר בפורום הזה יודעים מה אני חושב על ההתנהלות של שחר .Ganjot כתב: ↑11 ספטמבר 2022, 17:24הם לא מעניינים בנוגע לאליפות, אבל זה לא העניין פה. העניין הוא שיש קבוצה עם הכנסות הרבה פחות גבוהות משלך, שאין לה בעיה להחתים שחקנים ולשפוך כספים אם צריך כדי להתחזק, ורק אצלנו מחפשים מציאות. אז היום זה עובד כי בכר פה והמערכת דופקת, עוד שנה נמשיך עם הרכש העלוב ואז שוב נשאר מאחורה עם ישראלים פח ונעלה בכוח שחקני נוער שלא מסוגלים לחבר 2 פסים.
הייתי שמח לקבל את בלוריאן במקום אחד הבלמים הזרים, כדי שיתפנה מקום של זר איכותי להתקפה.
בשביל זה יכלו לשאול אותי, לא היה צריך את מיטב המוחות של רדיו חיפהShocking4U כתב: ↑11 ספטמבר 2022, 17:22 קניאס, וויס ונחמני ב״פלייאוף” אומרים שעדן קארצב לא יהיה במכבי חיפה ושהמועדון לא יהיה מוכן להתקרב לשלם את הסכומים שידרשו עליו.
אלמחריד זה כ"כ חלון העברות מחנה אימונים קיץ 22 בואכה מוקדמות צ'מפיונס. כבר ממזמן הוא לא רלוונטי עבורנו בשום קונסטרוקציה.Shocking4U כתב: ↑11 ספטמבר 2022, 18:01 נחמני אומר שאלחמיד לא בסגל הערב של ב״ש מסיבות מקצועיות. לכאורה אולי בגלל הפוסט שלו אחרי המשחק נגדנו שהוא רשם שהוא שונא לשחק כמגן
יותר גרוע ממאור לוי הוא לא יהיה אז הכל בסדרNOSFERATU ZODD כתב: ↑11 ספטמבר 2022, 18:10 קארצב שחקן טוב.
אבל הוא לא תחליף לנטע לביא או לעלי מוחמד.
סגנון אחר לגמרי של שחקן ואין באמת כאלה בשוק פה.
אני לא בטוח שהוא יהיה טוב פה כמו שחושבים.
במקביל להפסד, במכבי חיפה טוענים שעדן קארצב קילל את המאמן ברק בכר "בן *ונה" בעימות ביניהם. מאמן מכבי נתניה בני לם שלח בסיום את קארצב להתנצל בפני בכר, אך מאמן הירוקים לא נראה מסופק. "זו התנהגות מחפירה של שחקן כדורגל", אמרו בחיפה. בכר אמר לקארצב אחרי ההתנצלות: "תלמד מהמקרה".Shocking4U כתב: ↑11 ספטמבר 2022, 18:41 היה סיפור אז עם קארצב ובכר שקארצב קילל אותו לכאורה קללות קשות ממש קצת אחרי שאח של בכר נפטר ובכר מספיק התעצבן כדי שהוא יתלונן על זה לבני לם בסיום.
ראיתי את זה מול העיניים, ישבנו מעל הספסל שם ביציע הכסף בנתניה וקארצב אשכרה רץ לבכר בגול השני נעמד מולו וקילל אותו בפרצוף, אם אני זוכר נכון זה היה ״יא בן שרמוטה״. זה היה חריג בקטע דפוק. מאותו רגע בערך 20 דקות קדימה בכר לא התעסק במשחק ורק צעק לקארצב תתבייש.Shocking4U כתב: ↑11 ספטמבר 2022, 18:41 היה סיפור אז עם קארצב ובכר שקארצב קילל אותו לכאורה קללות קשות ממש קצת אחרי שאח של בכר נפטר ובכר מספיק התעצבן כדי שהוא יתלונן על זה לבני לם בסיום.
כן אני זוכר שזה היה רגע שממש בלט כי בכר היה נראה נסער מזה באופן קיצוני והוא בדרך כלל לא כזה אז שיערתי שנאמרו שם דברים קשים. אני הבנתי שגם קארצב התחיל להסתכסך עם הקהל של נתניהחזיזוש כתב: ↑11 ספטמבר 2022, 18:52ראיתי את זה מול העיניים, ישבנו מעל הספסל שם ביציע הכסף בנתניה וקארצב אשכרה רץ לבכר בגול השני נעמד מולו וקילל אותו בפרצוף, אם אני זוכר נכון זה היה ״יא בן שרמוטה״. זה היה חריג בקטע דפוק. מאותו רגע בערך 20 דקות קדימה בכר לא התעסק במשחק ורק צעק לקארצב תתבייש.Shocking4U כתב: ↑11 ספטמבר 2022, 18:41 היה סיפור אז עם קארצב ובכר שקארצב קילל אותו לכאורה קללות קשות ממש קצת אחרי שאח של בכר נפטר ובכר מספיק התעצבן כדי שהוא יתלונן על זה לבני לם בסיום.
מודה שרציתי שישברו לו רגל במשחק הזה, זה היה אחד הדברים המוגזמים שראיתי. וגם עכשיו בדיונים עליו אני כל הזמן חושב על הרגע הפסיכוטי הזה
והקטע שזה היה הרבה יותר חמור מאיך שזה הוצג אחר כך באהלן אהלן, חבל שזה לא תועד. זה היה נראה שהוא בא בספרינט לפרק את בכר מכותShocking4U כתב: ↑11 ספטמבר 2022, 18:55כן אני זוכר שזה היה רגע שממש בלט כי בכר היה נראה נסער מזה באופן קיצוני והוא בדרך כלל לא כזה אז שיערתי שנאמרו שם דברים קשים. אני הבנתי שגם קארצב התחיל להסתכסך עם הקהל של נתניהחזיזוש כתב: ↑11 ספטמבר 2022, 18:52ראיתי את זה מול העיניים, ישבנו מעל הספסל שם ביציע הכסף בנתניה וקארצב אשכרה רץ לבכר בגול השני נעמד מולו וקילל אותו בפרצוף, אם אני זוכר נכון זה היה ״יא בן שרמוטה״. זה היה חריג בקטע דפוק. מאותו רגע בערך 20 דקות קדימה בכר לא התעסק במשחק ורק צעק לקארצב תתבייש.Shocking4U כתב: ↑11 ספטמבר 2022, 18:41 היה סיפור אז עם קארצב ובכר שקארצב קילל אותו לכאורה קללות קשות ממש קצת אחרי שאח של בכר נפטר ובכר מספיק התעצבן כדי שהוא יתלונן על זה לבני לם בסיום.
מודה שרציתי שישברו לו רגל במשחק הזה, זה היה אחד הדברים המוגזמים שראיתי. וגם עכשיו בדיונים עליו אני כל הזמן חושב על הרגע הפסיכוטי הזה
פספוס שלנו לדעתי.Shocking4U כתב: ↑11 ספטמבר 2022, 19:02 שמיר פותח בהרכב בב״ש אז הוא כנראה בכושר משחק. עדיין חושב שזה פספוס שלנו, היה יכול להגיע לפה תמורת כלום כסף ולסגור לנו פינה בקישור האחורי וב50/50 והיינו יכולים עם הכסף שנשאר להביא את כנעאן כמחליף לשרי ולחזיזה בשמאל.
איזה תקדים?כרמליסט ירוק כתב: ↑11 ספטמבר 2022, 17:41 לדעתי הבעיה של שחר זה לא פיזית להוציא את הסכומים האלה כי יש את הכסף בגלל ליגת האלופות. הבעיה זאת השמרנות והעקשנות הזאת של לפחד לקבוע תקדים ושאחר כך ימשיכו לסחוט אותך. גישה של לפני 20 שנה