Daniel123 כתב: ↑13 ספטמבר 2022, 22:44
מקווה שבכר לא ישתה מחר מיץ אומץ ויבוא לשחק פתוח ובטח שלא ילחץ אותם .
זה לא שאם תבוא לשחק הגנתי אז יגמר 0-0. אנחנו לא קבוצה שיודעת לשחק הגנתי. צריך לשחק באופן אחראי, להעז מתי שאפשר ולנסות להיות קומפקטיים ומרוכזים כמה שאפשר.
בטח שצריך ללמוד מקבוצות אחרות, לא מבין למה זה דבר רע.
יש למכבי חיפה איש מדיה ומחלקת מדיה, אבל הם לא טובים בתפקידם. בדיוק כמו שבנו אצלנו אתר חדש לחנות האינטרנטית לפני כמה שנים ועדיין הצליחו להשאיר אותה ברמה של בני ריינה.
הבעיה אצלנו שהסטנדרטים שלפיהם בעלי תפקידים כאלה כמו המדיה נשפטים הם סטנדרטים של 1980 בערך, ולכן אפשר לעשות שם שכונת על. מלאי בחנות שנגמר, חולצות משנים קודמות שאי אפשר יותר להשיג וכו.
ולא פלא, האנשים שמנהלים את האופרציה הזו (סטייל איציק עובדיה ודודו בזק) חסרי כל כשירות לתפקידים כאלה וזה מחלחל מטה
מי אמר שזה דבר רע. כמה כח יש לך להתווכח
סהכ התכוונתי שזה לא משהו שקשור באיזו גאונות של מועדון. נטו הם הביאו איש סושיאל ואנחנו נתנו לכרוז לעשות את זה. זה לא המצאה של הפועל ב״ש
אז מה שאני אומר הוא שגם אם תביא עכשיו איש סושיאל במשרה מלאה, די בטוח שזה לא יעשה הבדל.
כי מי שיבחר את איש הסושיאל הזה יהיו דודו בזק ואיציק עובדיה, ואפשר לדעת מה תהיה רמת החומר שימונה על ידם.
סביר להניח שימנו איזה בן זוג של מקורב או משהו
אז אני אומר לך שאתה טועה מאוד ואין שום בסיס למה שאתה אומר.
אם יביאו איש סושיאל שזה המקצוע שלו, זה לא יראה אותו דבר. אם הם ימנו מקורב שאין לו קשר לסושיאל (מה קורה עכשיו) אז זה יראה ככה. פשוט מאוד
וואו אם דילן וסק פותחים מחר וגולדברג לא זה יריקה פרצוף. שחקן שהביא אותנו למעמד הזה. שרואים שההנעת הכדור שלו פטאלית למשחק שלנו לעומת שני זרים שאפילו לא חודש כאן.
*
ועכשיו לבזיון אחר. שמעתי שהמשטרה תסגור את הברים מחוץ לאצטדיון מחר.. זה אמיתי החרא הזה?
Kaka כתב: ↑14 ספטמבר 2022, 06:45
לפי ההרכב המשוער של גולדשטיין מהבוקר, חזיזה לא פותח.
אם חזיזה לא פותח במשחק הזה זה באמת בושה
עריכה:
קראתי את הכתבה ואין לו שמץ בכלל, הוא בכלל לא הזכיר את חזיזה אבל טען שיהיה חילוף אחד מהמשחק הקודם שזה אבו פאני במקום עלי מוחמד ואצילי במקום דין דוד
מה שלא יהיה, הפסד זו ברירת המחדל.
אם השחקנים יעלו בטירוף כדי להגן ולשמור ולתת מעצמם 200% - זה לא יעזור.
בסוף נחטוף גול, יכול להיות מהר מהמצופה ואז תצא הרוח מהמפרשים. (כמו מול בנפיקה)
צריך לשחק כדורגל. עדיף להפסיד 5-2 מאשר להפסיד 3-0.
פ.ס.ז זה באמת ברמת טופ עולמי, ביום נתון הם פותחים כל קבוצה.
אני לא רואה שום סיבה לחשוב שהיום יקרה אחרת.
שיעלו בלי פחד לחטוף ושיקחו בחשבון שיחטפו. זה אולי ישחרר אותם להבקיע איזה גול או שניים.
silvas כתב: ↑14 ספטמבר 2022, 10:31
מה שלא יהיה, הפסד זו ברירת המחדל.
אם השחקנים יעלו בטירוף כדי להגן ולשמור ולתת מעצמם 200% - זה לא יעזור.
בסוף נחטוף גול, יכול להיות מהר מהמצופה ואז תצא הרוח מהמפרשים. (כמו מול בנפיקה)
צריך לשחק כדורגל. עדיף להפסיד 5-2 מאשר להפסיד 3-0.
פ.ס.ז זה באמת ברמת טופ עולמי, ביום נתון הם פותחים כל קבוצה.
אני לא רואה שום סיבה לחשוב שהיום יקרה אחרת.
שיעלו בלי פחד לחטוף ושיקחו בחשבון שיחטפו. זה אולי ישחרר אותם להבקיע איזה גול או שניים.
אני מסכים. באמת שלדעתי עדיף להפסיד 7-2 כמו מול טוטנהאם מאשר לקבל 4/5-0. גם חשוב לשבור את המחסום המנטלי של חוסר הבקעת שער כמה שיותר מוקדם