דילאן בטובינסיקה - נושא רשמי
דיוני מכבי חיפה בכדורגל
מנהל: Shocking4U
-
- תוקע יתד בהרכב
Re: דילאן בטובינסיקה - נושא רשמי
אני אומר כבר עכשיו - תקטלו אותי בכיף אבל זה לא ישנה את דעתי:
הוא טוב יותר מפלאניץ'.
הוא טוב יותר מפלאניץ'.
- Shocking4U
- מנהל הבורד
מצויין. נקווה שרק ימשיך וישתפר. בינתיים כנגד רוב הציפיות הוא משמעותית יותר טוב מסק
-
- אגדה ירוקה
- Shocking4U
- מנהל הבורד
אני שוב אומר שאין מצב שיממשו עליו את האופציה. גם אם ירצו אותו זה יהיה בתנאים שונים לחלוטין. מכבי חיפה לא מועדון שמממש אופציות על שחקנים
- hezildo
- מכונת תארים
הוא חתיכת בלם. לא האמנתי שנצליח להביא מחליף לפלאניץ ברמה כזו כל כך מהר.
שיחוק אמיתי.
שיחוק אמיתי.
לא יושנים בלילה, עושים סקאוטינג אקטיבי
- Judokan
- סמל ירוק
למכבי חיפה מעולם לא היה שחקן שהצדיק בצורה חד משמעית את מימוש האופציה.Shocking4U כתב: ↑15 ספטמבר 2022, 11:44 אני שוב אומר שאין מצב שיממשו עליו את האופציה. גם אם ירצו אותו זה יהיה בתנאים שונים לחלוטין. מכבי חיפה לא מועדון שמממש אופציות על שחקנים
מדו קמארה, מנדז'ק - כולם היו סימני שאלה כאלה
-
- מכונת תארים
ממש מרשים ונגד קבוצות גדולות באירופה. חזק, מהיר, מתקל.
הנה המהפך, הנה המהפך, הנה הממממהההפפפךךךך!
- GKagelmacher
- אלוף המדינה
להתחיל את המו״מ עכשיו ולא בקיץ כי בקיץ אנחנו נאבד אותו עם המשחקי פערים של יענקלה.
הַזּוֹרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ
- Smile
- מנהל הבורד
מודה שלא התלהבתי בהתחלה מפרופיל השחקן.
פגענו בינגו!
כל הכבוד לכל המעורבים בהבאה שלו.
פגענו בינגו!
כל הכבוד לכל המעורבים בהבאה שלו.
-
- קודם כל נאמנות
ההבדל הוא שעכשיו המו"מ הוא מול מועדון שהבעלים הוא עידן עופר שהוא חבר של שחר ושל ההנהלה של המועדון, בגלל זה המו"מ היה גם מהיר יחסית ונסגר מהר מאוד.Shocking4U כתב: ↑15 ספטמבר 2022, 11:44 אני שוב אומר שאין מצב שיממשו עליו את האופציה. גם אם ירצו אותו זה יהיה בתנאים שונים לחלוטין. מכבי חיפה לא מועדון שמממש אופציות על שחקנים
אני חושב שמימוש האופציה יהיה תלוי בצוות המקצועי של שתי הקבוצות, מצד אחד של הצוות המקצועי שלנו (קיים סיכוי שבכר יעזוב ואז זה תלוי במאמן החדש שיגיע במקומו) ובצוות המקצועי של הקבוצה הפורטוגלית של עידן עופר ממנה הוא הגיע, אם הצוות המקצועי ישתנה שם ויגיע מאמן שכן מאמין בו ויבקש אותו בחזרה לא בטוח כמה ניהול מו"מ יעזור. מבחינת שכר הוא ירוויח יותר אצלינו מאשר שם בפורטוגל בקבוצת אמצע טבלה ואפילו תחתית.
בנימה אחרת מקצועית עליו:
מפתיע אותי ממש, שוב מגיע זר שמוכיח שהאנטי האינסטקטיבי של אנשים טועה, וממשיכים לעשות את אותם הדברים ולהכריז כל מיני הצהרות מוקדמות וטיפשות.
אותי אישית מה שמפתיע ממש שהוא כרגע יותר טוב מסק, ראיתי בסק נכון לעכשיו הבלם הבכיר יותר ואת דילן כבלם המשני יותר כאשר סק המהיר יותר, אבל נכון לעכשיו סק נראה גמלוני טיפה ודילן חד בצורה מדהימה. אני עדיין מאמין בסק ממה שראיתי ממנו ונותן לו את הזמן, במיוחד אחרי שלא שיחק כל כך הרבה זמן.
- Liberman
- מנהל הבורד
יכול להיות שהוא קצת יותר איטי מפלניץ, אבל יש לו פלייסינג מצוין, הוא יותר אגרסיבי, יותר אחראי ויש לו משחק ראש משובח הרבה יותר משל פלאניץ.
פושעי דילן לדין
נוסעים על הוולבו הכי חדשה ומחטטים בפחים
נוסעים על הוולבו הכי חדשה ומחטטים בפחים
- Smile
- מנהל הבורד
אם קיימת אופצית רכישה בחוזה ההשאלה אין שום סיי לצוות המקצועי שם כל עוד נשלם את סעיף השחרור שהוגדר בחוזה.GreenGlory כתב: ↑16 ספטמבר 2022, 22:42ההבדל הוא שעכשיו המו"מ הוא מול מועדון שהבעלים הוא עידן עופר שהוא חבר של שחר ושל ההנהלה של המועדון, בגלל זה המו"מ היה גם מהיר יחסית ונסגר מהר מאוד.Shocking4U כתב: ↑15 ספטמבר 2022, 11:44 אני שוב אומר שאין מצב שיממשו עליו את האופציה. גם אם ירצו אותו זה יהיה בתנאים שונים לחלוטין. מכבי חיפה לא מועדון שמממש אופציות על שחקנים
אני חושב שמימוש האופציה יהיה תלוי בצוות המקצועי של שתי הקבוצות, מצד אחד של הצוות המקצועי שלנו (קיים סיכוי שבכר יעזוב ואז זה תלוי במאמן החדש שיגיע במקומו) ובצוות המקצועי של הקבוצה הפורטוגלית של עידן עופר ממנה הוא הגיע, אם הצוות המקצועי ישתנה שם ויגיע מאמן שכן מאמין בו ויבקש אותו בחזרה לא בטוח כמה ניהול מו"מ יעזור. מבחינת שכר הוא ירוויח יותר אצלינו מאשר שם בפורטוגל בקבוצת אמצע טבלה ואפילו תחתית.
בנימה אחרת מקצועית עליו:
מפתיע אותי ממש, שוב מגיע זר שמוכיח שהאנטי האינסטקטיבי של אנשים טועה, וממשיכים לעשות את אותם הדברים ולהכריז כל מיני הצהרות מוקדמות וטיפשות.
אותי אישית מה שמפתיע ממש שהוא כרגע יותר טוב מסק, ראיתי בסק נכון לעכשיו הבלם הבכיר יותר ואת דילן כבלם המשני יותר כאשר סק המהיר יותר, אבל נכון לעכשיו סק נראה גמלוני טיפה ודילן חד בצורה מדהימה. אני עדיין מאמין בסק ממה שראיתי ממנו ונותן לו את הזמן, במיוחד אחרי שלא שיחק כל כך הרבה זמן.
אם ננסה לשחק משחקים ולחסוך כמה שקלים אזי יש מצב שבאמת נפספס אותו. אבל אני סומך על אלברמן ובכר שידעו להציב את הדרישות הנכונות.
- RakMaccabi31
- קפטן ירוק
טפו טפו טפו כרגע מצוין
-
- אלוף המדינה
מי זה שעורך לו את הסרטונים שכל משחק הוא מעלה סרטונים של התיקולים שלו?
- GKagelmacher
- אלוף המדינה
משאיר אבק למחלקת המדיה המופלאה שלנו.
הַזּוֹרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ
-
- הענק הירוק
גם היום, היה די טוב. רק שיהיה לי כשיר לגרמניה
- Shocking4U
- מנהל הבורד
הוא היה בסדר היום, לא אשם בגולים.
-
- מכונת תארים
אחד הבודדים שהגיעו למשחק אתמול.
-
- הענק הירוק
אפשר להגיד. מאוהב בבוגדאן, אבל הוא שחקן טוב יותר. ענק דילן ״ בוא תביא נשיקה״
-
- אלוף המדינה
אומר לכם מהמשחק הראשון זה חתיכת בלם, תותח על, הוא וגולדברג אדירים
-
- מכונת תארים
- hezildo
- מכונת תארים
- KevinDurant
- חבר בבורד
לא אוהב את ההשתפכויות האלה של יותר טוב מפלאניץ' (צריך לזכור שהוא פה בסה''כ קצת יותר מחודש כן?) אבל עד כה הוא מעולה ומספק את הסחורה, אין ספק
-
- הענק הירוק
אפשר להגיד כבר שהוא טוב מפלאניץ?
ההבדל נראה במהלך של גויאגון ברחבה נשאר יציב על הרגליים ולא התפתה, פלאניץ היה תוקף אותו וסיכוי לא רע שפאפה היה מפרפר או מבצע עליו עבירה סטייל מה שהיה עם חוזז בעונה הראשונה שלו.
ההבדל נראה במהלך של גויאגון ברחבה נשאר יציב על הרגליים ולא התפתה, פלאניץ היה תוקף אותו וסיכוי לא רע שפאפה היה מפרפר או מבצע עליו עבירה סטייל מה שהיה עם חוזז בעונה הראשונה שלו.
- Nadav
- תוקע יתד בהרכב
בלם טוב חבל שנהנה ממנו רק העונה.
- Judokan
- סמל ירוק
בחודש שהוא כאן עד עכשיו, הוא נותן הופעות ברמה הגבוהה ביותר. אז למה שלא להשוות לפלאניץ'? זה הבייסליין, ואני בהחלט מרגיש שעד כה, הוא שחקן טוב יותר. אין לו את הפאלטות שהיו מתעוררות לפלאניץ' מדי פעם.KevinDurant כתב: ↑02 אוקטובר 2022, 00:21 לא אוהב את ההשתפכויות האלה של יותר טוב מפלאניץ' (צריך לזכור שהוא פה בסה''כ קצת יותר מחודש כן?) אבל עד כה הוא מעולה ומספק את הסחורה, אין ספק
גם הציוות שלו עם שון מושלם - לא טריוויאלי לשחקנים ששיחקו יחד כל כך מעט
- Judokan
- סמל ירוק
- benrey
- הענק הירוק
מעניין אם רונן חושב שהוא משלים את גולדברג או לא
- Shocking4U
- מנהל הבורד
- KevinDurant
- חבר בבורד
אתה יכול להשוות למי שאתה רוצה, אבל אני לא אוהב לצאת בהצהרות כאלה, הוא מרשים עד עכשיו אבל צריך לתת לו עוד זמן ולשפוט אותו על יותר משחקים.Judokan כתב: ↑02 אוקטובר 2022, 00:43בחודש שהוא כאן עד עכשיו, הוא נותן הופעות ברמה הגבוהה ביותר. אז למה שלא להשוות לפלאניץ'? זה הבייסליין, ואני בהחלט מרגיש שעד כה, הוא שחקן טוב יותר. אין לו את הפאלטות שהיו מתעוררות לפלאניץ' מדי פעם.KevinDurant כתב: ↑02 אוקטובר 2022, 00:21 לא אוהב את ההשתפכויות האלה של יותר טוב מפלאניץ' (צריך לזכור שהוא פה בסה''כ קצת יותר מחודש כן?) אבל עד כה הוא מעולה ומספק את הסחורה, אין ספק
גם הציוות שלו עם שון מושלם - לא טריוויאלי לשחקנים ששיחקו יחד כל כך מעט
להבדיל אלפי הבדלות, את פלאניץ' אחרי תקופה דומה פה רצו לזרוק ואמרו שזה איולפסון הסרבי.