אליאור כתב: ↑03 ספטמבר 2022, 12:09
רק כדי להבין משהו - החזירו אותו לאימונים לא מזמן לא? ואז ראו שהוא לא כשיר עדיין והוציאו אותו למנוחה שוב?
לדעתי לא חזר לאימונים בכלל. לפי הדיווחים, היה על קביים, עשה בדיקות נוספות- דחיסה בעצם, בצקת, קדחת, שחפת, אבעבועות הקוף - לאף אחד אין באמת מושג מה יש לו.
בקיצר- עד שלא יוכיח אחרת - לא כשיר ולא לבנות עליו.
נקווה שכמו נטע יחזור לשחק בעוד מלאן חודשים.
בקבוצה מהכרמל כבר אתמול הבהירו שאין בכוונתם לצרף בכל מחיר שחקן, ושם מקווים שג'אבר יחזור בהקדם ועד כמה שניתן לפעילות: "אנחנו ממתינים מבדיקה לבדיקה כדי לקבל איזה איתות שיש שיפור במצבו, שהוא יכול לחזור לאימונים, אבל בינתיים זה לא קורה", אמרו במכבי חיפה.
מדאיג מאוד מה שקורה עם ג'אבר, זה מתחיל להזכיר לי את אותו הסיפור שהיה עם נטע לביא בעונה שעברה .
אני לא אתפלא אם רק בינואר הוא יחזור, לדעתי הוא לא כשיר לכדורגל מקצועני וצריך לחפש מחליף.
אם לא רוצים להביא את קארצב אז שיביאו זר בינואר בהנחה ודניאל מקבל אזרחות .
עם ג'אבר זה יותר בעייתי מאשר עם לביא
לביא חזר בסופו של דבר גם אם לקח שנה לחזור ועוד חצי שנה לחזור לכושר
ג'אבר זה נראה שזה משהו שילווה אותו כל ה"קריירה", שחקן שנותן משחקים בודדים בעונה שלמה לא שווה יותר מ100 אלף אירו שכר גם אם הוא ברמה של מכבי חיפה כשהוא נותן אותם
Apoc כתב: ↑17 ספטמבר 2022, 16:02
ג'אבר זה נראה שזה משהו שילווה אותו כל ה"קריירה", שחקן שנותן משחקים בודדים בעונה שלמה לא שווה יותר מ100 אלף אירו שכר גם אם הוא ברמה של מכבי חיפה כשהוא נותן אותם
עם היכולות והידע שיש כיום ברפואת ספורט, זה ממש לא המצב. גם עם שחקנים שפציעים כרונית אפשר להתמודד בצורה מניעתית אפקטיבית.
חוץ מזה, אני לא חושב שיש כאן משהו "מובנה" לתוך ג'אבר. לפני שחזר אלינו מההשאלות הוא לא היה שחקן פציע בכלל. לדעתי זו תוצאה של זינוק מהיר מדי מהרמה של הליגה הלאומית שבה שיחק, לקצב המשחק במכבי חיפה (בייחוד באירופה של שנה שעברה), וזה עדיין משהו שהגוף שלו מסתגל אליו.
Apoc כתב: ↑17 ספטמבר 2022, 16:02
עם היכולות והידע שיש כיום ברפואת ספורט, זה ממש לא המצב. גם עם שחקנים שפציעים כרונית אפשר להתמודד בצורה מניעתית אפקטיבית.
חוץ מזה, אני לא חושב שיש כאן משהו "מובנה" לתוך ג'אבר. לפני שחזר אלינו מההשאלות הוא לא היה שחקן פציע בכלל. לדעתי זו תוצאה של זינוק מהיר מדי מהרמה של הליגה הלאומית שבה שיחק, לקצב המשחק במכבי חיפה (בייחוד באירופה של שנה שעברה), וזה עדיין משהו שהגוף שלו מסתגל אליו.
עובדתית זה לא נכון כי גם בתקופה המודרנית הזאת יש שחקנים שהקריירה שלהם לא התקדמה בגלל שהם שחקנים פציעים.
ג'ק וויל-צ'ייר הדוגמה הידועה.
הוא לא היה שחקן פציע בליגה הלאומית בקבוצה שלא מתאמנת ולא משחקת באינטנסיביות של ליגת העל ובטח לא של מכבי חיפה, אבל זה לא שאנחנו הולכים להיות כאלה מתישהו בקרוב.
כמו אייל גולסה, אתה לא יכול לבנות עליו יותר מדי.
מה באופן מיידי
הוא נכנס בהדרגה לפני יותר משנה, ואחרי 2-5 משחקים נפצע וחוזר חלילה, זה לא רציני.
אולי זה סתם חוסר מזל… ניקיטה בעונה הראשונה שלו גם היה ככה אם אתם זוכרים, שיחק חודש ונפצע חודש, ככה כל העונה, אחר כך התייצב
benrey כתב: ↑17 ספטמבר 2022, 17:33
מה באופן מיידי
אולי זה סתם חוסר מזל… ניקיטה בעונה הראשונה שלו גם היה ככה אם אתם זוכרים, שיחק חודש ונפצע חודש, ככה כל העונה, אחר כך התייצב
לא זוכר פציעות, אבל הוא כן הפך באיזו תקופה למצונן כרוני.
כל שבועיים היה חולה.
benrey כתב: ↑17 ספטמבר 2022, 17:33
מה באופן מיידי
הוא היה חולה אם אני לא טועה. היה שם איזה מחלה מתמשכת בעונה הראשונה שלו פה.
ג׳אבר בינתיים מראה שהוא לא מסוגל לחבר יותר מכמה משחקים בודדים בלי להיפצע וכל פציעה שלו הופכת מסיפור של 3/4 שבועות לחצי עונה בחוץ
הוא לא קרוב אפילו לחזרה, הוא אמור לעבור עוד בדיקה שתגיד אם הוא יכול לחזור בכלל לפעילות גופנית. הבן אדם לא התאמן חודשיים אם הוא ישחק לפני סוף נובמבר אני אהיה מופתע