עשיתם מהם יובנטוס, סכנין חוץ היה יותר קשה וניצחנו למרות הרכב הזיה, אחרי שהצלחנו לעבור את טרנר ונתניה אז אין שום דבר שיכול למנוע מאיתנו 15/15 לפני המשחק מול גרמניה. פוש אחרון לפני הפגרה
eidoil32 כתב: ↑18 ספטמבר 2022, 12:43
הייתי עולה עם סק לפני קורנו /דניאל
כי צריך להכניס אותו לקצב..
גם לתיאום עם דילן
לא צריך שלושה בלמים במשחק הזה. סק ודילן יכולים להשתמש בפגרת נבחרות כדי לפתח תיאום ולשם שינוי בפגרת נבחרות אשכרה יהיה אימונים ולא רק אימוני שחרור כמו שיש כבר איזה חודש. כרגע הצמד בלמים הכי טוב שלנו זה דילן ושון והם אלה שצריכים לקבל את הקרדיט
Smurk כתב: ↑18 ספטמבר 2022, 13:10
אתה אומר את זה כאילו בסכנין ניצחת בכדורגל. ניצחת בפוקס עם איזה מזל בנייח, אתה לא יכול לבנות על זה שוב.
מודה שאני לא זוכר כלום מהמשחק המסריח הזה אבל זה לא שסכנין ישבו עלינו או משהו כזה. יש לנו כלים להסתגר או להפעיל מכבש על ירושלים. יש להם הגנה חלשה וקישור אחורי בינוני, ההתקפה לא רעה אבל אני סומך על השחקנים שיעשו את העבודה לאורך 90 דקות. זה משחק שצריך לעבור, העונה אין את הפריבלגיה לאבד נקודות במשחקים כאלו לקראת המרתון שאמור להיות מול הגרמנים
eidoil32 כתב: ↑18 ספטמבר 2022, 12:43
הייתי עולה עם סק לפני קורנו /דניאל
כי צריך להכניס אותו לקצב..
גם לתיאום עם דילן
לא צריך שלושה בלמים במשחק הזה. סק ודילן יכולים להשתמש בפגרת נבחרות כדי לפתח תיאום ולשם שינוי בפגרת נבחרות אשכרה יהיה אימונים ולא רק אימוני שחרור כמו שיש כבר איזה חודש. כרגע הצמד בלמים הכי טוב שלנו זה דילן ושון והם אלה שצריכים לקבל את הקרדיט
במקום שון כמובן, ובגלל המגבלה של ה5 זרים אז הייתי מוותר על קורנו או דניאל
שון הולך לשחק בנבחרת, 2 משחקים, והוא יחזור למשחק נגד הצהבת ואז יובנטוס.. צריך לחשוב גם על זה
dyarok כתב: ↑18 ספטמבר 2022, 13:48
הרעיון לעלות עם הרכב ב' לא הצליח אפילו מול נס ציונה..
לעלות עם כל מי שכשיר (אולי חילוף טקטי 1 או שניים), ללחוץ מההתחלה ולהכריע מהר.
לא מאמין שגולדברג ישחק פעמיים 90 דק בנבחרת, בודאי לא מול מלטה בידידות.
מסכים עם כל מה שכתבת בהתחלה. אבל אם שון גולדברג יוגדר כבלם פותח בנבחרת למה שלא ישחק 90 דקות בשני המשחקים? מאוד סביר שזה מה שיקרה, אין אינטרס לאלון חזן לא להריץ את ההרכב שלו
Daniel123 כתב: ↑18 ספטמבר 2022, 13:22
אני חושב שהפועל ירושלים קבוצה יותר טובה מסכנין .
הגזמה פרועה אחי. אין להם שחקנים ברמה של ספורקסלדה, כיאל, מלמד, פוליץ' ואפילו קרדוסו החלוץ שלא ראיתי הרבה אבל ממה שראיתי ממנו הוא הרשים. ירושלים מאומנת וקבוצה שיודעת מה היא רוצה מעצמה אבל פערי הרמות משמעותיים מאוד, אל תעשו מהם יותר ממה שהם, הם יכולים להקשות עלינו אבל ב90 דקות צריך להכריע את זה עם העוצמות שיש לנו בסגל
Daniel123 כתב: ↑18 ספטמבר 2022, 13:22
אני חושב שהפועל ירושלים קבוצה יותר טובה מסכנין .
הגזמה פרועה אחי. אין להם שחקנים ברמה של ספורקסלדה, כיאל, מלמד, פוליץ' ואפילו קרדוסו החלוץ שלא ראיתי הרבה אבל ממה שראיתי ממנו הוא הרשים. ירושלים מאומנת וקבוצה שיודעת מה היא רוצה מעצמה אבל פערי הרמות משמעותיים מאוד, אל תעשו מהם יותר ממה שהם, הם יכולים להקשות עלינו אבל ב90 דקות צריך להכריע את זה עם העוצמות שיש לנו בסגל
הם הביאו כמה שחקנים חדשים העונה והם באמת משחקים כדורגל וכמו שאמרת מאומנים.
מסכנין לא ראיתי כלום עם כל השחקנים שרשמת .
אבל כן ברור שיש פערי רמות ועם ההרכב החזק צריך לנצח אותם ובצורה משכנעת, למרות שאני לא אבכה גם אם יגמר איזה 2:0 אפור העיקר הנקודות .
מסכים עם כל מה שכתבת בהתחלה. אבל אם שון גולדברג יוגדר כבלם פותח בנבחרת למה שלא ישחק 90 דקות בשני המשחקים? מאוד סביר שזה מה שיקרה, אין אינטרס לאלון חזן לא להריץ את ההרכב שלו
בדיוק. יכול להיות שחזן יבחר לתת להרכב משני יותר לשחק מול מלטה, אבל מי מבטיח לנו ששון לא יהיה אחד מאלה שישחקו? אפילו 45 דקות זה אומר כמות גדולה של משחקים ברצף עבורו, כי אין ממש סרט שלא יפתח מול הצהבת ומול יובה
כי במשחקי ידידות יש נטייה לתת לשחק לאלה שלא שיחקו. אחרת יש כ 10 ממורמרים בסגל.
במקרה הכי גרוע ש"יפצע" בתום המשחק נגד אלבניה
יאללה, קיבלנו מה שרצינו מבחינת ההרכב. סוף סוף מקבלים את הכי חזק שיש לנו במשחק ליגה.
יהיה מאוד מעניין לראות איזה אימפקט יהיה לזה, והאם נראה את היכולת מאירופה או שדווקא יבואו ליפול לקצה איטי שקטמון תכתיב
Judokan כתב: ↑18 ספטמבר 2022, 19:18
יאללה, קיבלנו מה שרצינו מבחינת ההרכב. סוף סוף מקבלים את הכי חזק שיש לנו במשחק ליגה.
יהיה מאוד מעניין לראות איזה אימפקט יהיה לזה, והאם נראה את היכולת מאירופה או שדווקא יבואו ליפול לקצה איטי שקטמון תכתיב