Judokan כתב: 16 ספטמבר 2022, 15:12
אתה צודק אגב, זערורה בישל את השני.
זערורה עשה עונת בוגרים טובה בעפולה וממשיך לבלוט גם העונה.
הוא צריך למצוא לעצמו קבוצה בליגת העל בקיץ הקרוב ולהתקדם, אם ימשיך ככה.
המהלך של וייזינגר להעביר אותו לעמדה קדמית יותר עושה לו שדרוג נהדר.
מקווה שזו הנחיה שהגיעה מהצוות המקצועי אצלנו. יכול להמחיש שוב את היתרון בקבוצה שיש לנו סיי במה שקורה בה מבחינה מקצועית בקידום שחקנים שלנו
Judokan כתב: 16 ספטמבר 2022, 15:12
אתה צודק אגב, זערורה בישל את השני.
זערורה עשה עונת בוגרים טובה בעפולה וממשיך לבלוט גם העונה.
הוא צריך למצוא לעצמו קבוצה בליגת העל בקיץ הקרוב ולהתקדם, אם ימשיך ככה.
המהלך של וייזינגר להעביר אותו לעמדה קדמית יותר עושה לו שדרוג נהדר.
מקווה שזו הנחיה שהגיעה מהצוות המקצועי אצלנו. יכול להמחיש שוב את היתרון בקבוצה שיש לנו סיי במה שקורה בה מבחינה מקצועית בקידום שחקנים שלנו
מאמין שזה בא מוייזי2 שרואה אותו מקרוב ושיש הסכמה בין הקבוצות על זה (פחות הנחייה "מלמעלה").
מצד אחד, אני חושב שהעמדה החדשה תורמת לו מאד ושחשוב ששחקנים שלנו יכירו שתי עמדות (במיוחד כדי להשתלב אצל בכר).
מצד שני, הוא עבר לעמדה שלהערכתי, יהיה לו קשה להשתלב ממנה בקבוצה בעתיד הקרוב.
אני חושב שיש יותר סיכוי להשתלב בבוגרת שלנו בתור קיצוני מאשר בתור קשר אמצע (בייחוד התקפי).
אבל בכל מקרה - הגיוון הוא מה שחשוב. העובדה שהוא שחקן שיכול לשחק במגוון עמדות על המגרש בהצלחה היא משפרת הסיכויים הכי טובה עבורו.
Judokan כתב: 16 ספטמבר 2022, 22:06
אני חושב שיש יותר סיכוי להשתלב בבוגרת שלנו בתור קיצוני מאשר בתור קשר אמצע (בייחוד התקפי).
אבל בכל מקרה - הגיוון הוא מה שחשוב. העובדה שהוא שחקן שיכול לשחק במגוון עמדות על המגרש בהצלחה היא משפרת הסיכויים הכי טובה עבורו.
מסכים.
אני בכלל חושב שמלבד שחקנים שהם פרוספקטים בעמדה מסוימת (ליש כבלם, נניח), כל בוגרי הנוער שאנחנו מאמינים בהם ומוציאים להשאלות צריכים ללמוד שתי עמדות (כשאחת היא העמדה הראשית שמרבית ההכשרה לאורך השנים מושקעת בה). גם אם לא ישחקו בהמשך חייהם בעמדה הנוספת שלמדו, סט הכישורים שלהם יגדל והם לא יתפתחו להיות שחקנים "צרים" שטובים מאד במשהו אחד.
Adi81 כתב: 17 ספטמבר 2022, 20:41
עד כמה זה נפוץ בעולם שלשחקנים יש עמדה "ראשית" ועמדה "משנית"?
לא מתכוון חלטורה או הצבה קבועה.
מאד תלוי באופי של הקבוצה ובגיוון במערכים. קבוצות שרצות עם מערך קבוע, ירצו יותר שחקנים שעושים תפקיד מסוים בצורה מעולה על פני שחקן שיודע לשחק בשתי עמדות. קבוצות שעוברות בין מערכים צריכות שחקנים שמשחקים על כמה עמדות כדי שיהיה אפשר לשנות טקטיקה תוך כדי המשחק בלי חילוף.
אני לא מבין גדול בכדורגל עולמי, אבל ברצלונה היא קבוצה שבמשך שנים היה ברור באיזה מערך היא תעלה ואיפה ישחק כל שחקן. באיירן בתקופתו של פפ הייתה קבוצה ששחקנים נעו בה בין עמדות לא מעט. השיא לדעתי, זה אלאבה ששיחק בכל עמדה במגרש בערך.
קבוצה הגנתית ומגעילה שלא משחקת כדורגל וממה שידוע לי משחקת בשיטה של יהלום ושני חלוצים לא יודע כמה זה יהיה טוב לו. הייתי מציע להשאיל אותו להפועל ירושלים או נס ציונה
Jerry כתב: 20 ספטמבר 2022, 19:53
קבוצה הגנתית ומגעילה שלא משחקת כדורגל וממה שידוע לי משחקת בשיטה של יהלום ושני חלוצים לא יודע כמה זה יהיה טוב לו. הייתי מציע להשאיל אותו להפועל ירושלים או נס ציונה
איפה הוא ישחק בהפועל ירושלים? יש להם את בוטקה ובדש.
וחדרה כנראה ישארו בליגה בזמן שנס ציונה כמעט בוודאות ירדו ובפער עצום
כובע קש כתב: 23 ספטמבר 2022, 10:23
בית"ר החתימה חלוץ נוסף, נחמני לא הולך לראות הרבה דקות העונה
עצם ההשאלה שלו לפני שהיה ברור מה התכניות של בית"ר לעונה הקרובה, כבר העלתה תהיות כמה באמת בונים עליו.
והנה, זערורה עושה הסבת תפקיד ולנוער מצטרף חלוץ זר מהכוכב האדום (אם תרצו, אז יש גם את רזון שמשחק כחריג גיל בנוער).
התחרות על המקום של ניקי לאחר הפרישה תהיה קשה. גם אם לא בעונה הקרובה, בעונה אח"כ.
אני שמח מאוד שהוא הושאל לליגת העל בסופו של דבר ונראה שגם יש סיכום כלשהו עם חדרה על דקות שהוא יקבל.
לצערי זה לקח הרבה יותר מדי זמן ויפגע ביכולת שלו להשתלב שם. לא מבין למה זה היה צריך לחכות לסוף ספמטבר ולא לפני חודש, סתם לא עשה הכנה עם הקבוצה שלו ועכשיו צריך לפרוץ להרכב.
Judokan כתב: 28 ספטמבר 2022, 09:53
אני שמח מאוד שהוא הושאל לליגת העל בסופו של דבר ונראה שגם יש סיכום כלשהו עם חדרה על דקות שהוא יקבל.
לצערי זה לקח הרבה יותר מדי זמן ויפגע ביכולת שלו להשתלב שם. לא מבין למה זה היה צריך לחכות לסוף ספמטבר ולא לפני חודש, סתם לא עשה הכנה עם הקבוצה שלו ועכשיו צריך לפרוץ להרכב.
הימור שלי - מכבי חיפה רצתה ממועדונים התחייבות לדקות, השחקן לא רצה לשחק בלאומית (עפולה) וביקש לחכות כמה שניתן עד שתהיה קבוצה שתסכים להתחייב לדקות, הגיע סוף החלון וחדרה קיבלו אותו ללא התחייבות לדקות (או, עם התחייבות לכמות דקות פחותה מזו שרצו אצלנו).
ברק.י כתב: 28 ספטמבר 2022, 13:23
הימור שלי - מכבי חיפה רצתה ממועדונים התחייבות לדקות, השחקן לא רצה לשחק בלאומית (עפולה) וביקש לחכות כמה שניתן עד שתהיה קבוצה שתסכים להתחייב לדקות, הגיע סוף החלון וחדרה קיבלו אותו ללא התחייבות לדקות (או, עם התחייבות לכמות דקות פחותה מזו שרצו אצלנו).
אף מועדון שהוא לא שכונתי לא יסכים להתחייבות על דקות לשחקן
ברק.י כתב: 28 ספטמבר 2022, 13:23
אף מועדון שהוא לא שכונתי לא יסכים להתחייבות על דקות לשחקן
בערוץ הספורט יש איזה כתבה שטוענת שזנטי עדיין שייך לנו
מישהו יודע אם זה נכון? הוא לא עבר לבני יהודה כחלק מעסקת אשכנזי וחזיזה?
״אלא שאז, דקות ספורות לסגירת החלון, קיבלו בריינה שיחת טלפון ממכבי חיפה, שם הובהר להם כי זנטי אינו שחקן חופשי, אלא שייך לאלופה. בריינה ניסו "לתפור" הסכם השאלה מהיר, אך בהתאחדות הבהירו להם שהזמן תם.״