בירקי כתב: ↑20 ספטמבר 2022, 21:48
בדיוק. תראו את האמירות שלו אחריי הפציעה של דולב בנתניה ב1-1 שנה שעברה ותבינו כמה הוא יודע לדבר. כרגע אנו לא שומעים ציוץ. איפה קאקא?
ברור, אני לא קונה את זה שהוא משתגע לרכש.
שהוא רוצה רכש הוא יודע להעביר את המסרים יפה מאוד, גם בעיתונאים וגם בראיונות
לא יודע מי אשם בזה וגם לא מעניין אותי.
מה שאני לא מצליח להבין זה אמך בקיץ שבאופן יחסי אנחנו לא מוציאים כל כך הרבה ביחס למכירות (פלאניץ') ובנוסף להכנסות מאירופה - אנחנו לא מסוגלים לחזק את הסגל עם שחקנים מהליגה כמו כנעאן וגוני נאור. למה אנחנו צריכים לשמוע על בש ואנחנו לא? באיזה יקום זה נשמע?
במקום לבנות כאן תשתית לקבוצה שתשתתף כל שנה בליגת האלופות או האירופית, ולמנף את ההצלחה - זה מרגיש כאילו ההנהלה משדרת שזו הצלחה חד פעמית ובשנים הבאות גם קונפרנס זה טוב. איפה השאיפות פה?
הדר יעקבי מפרסמת שהצעה שלנו על כנעאן נדחתה. זה די מוזר כי בכתבה עצמה לא כתוב שהצענו בכלל הצעה אלא שאנחנו מתעניינים בו. היא גם לא כתבת שקשורה למכבי חיפה אז קחו בעירבון מוגבל, מרגיש שזה כתבה שנועדה לשרת את העניין של ב״ש בו.
בירקי כתב: ↑20 ספטמבר 2022, 21:48
בדיוק. תראו את האמירות שלו אחריי הפציעה של דולב בנתניה ב1-1 שנה שעברה ותבינו כמה הוא יודע לדבר. כרגע אנו לא שומעים ציוץ. איפה קאקא?
ברור, אני לא קונה את זה שהוא משתגע לרכש.
שהוא רוצה רכש הוא יודע להעביר את המסרים יפה מאוד, גם בעיתונאים וגם בראיונות
אם אני זוכר נכון שאלו אותו אם הוא רוצה להביא חיזוק והוא ענה בצורה עצבנית קצת משהו בסגנון של ״מה זה משנה מה אני רוצה..אני יכול לרצות מליון דברים״
ואז אמר עוד משהו שאני לא זוכר, אבל את המשפט שציינתי פה אני קורא כ- ״זה לא משנה מה אני רוצה, כי אי אפשר להביא / לא מביאים״
כאילו הוא רצה ולא נותנים קיצר
Shocking4U כתב: ↑21 ספטמבר 2022, 00:36
כל הצעה מכבדת את בעלייה. הכי חשוב שאשדוד דחו ומחר נקבל כתבות על זה ש״עם כל הכבוד חמודי כנעאן לא שווה מיליון וחצי יורו ואנחנו נשאר שפויים״
כל הצעה מכבדת את בעלייה. הכי חשוב שאשדוד דחו ומחר נקבל כתבות על זה ש״עם כל הכבוד חמודי כנעאן לא שווה מיליון וחצי יורו ואנחנו נשאר שפויים״
״בגזרת החיזוק, בחיפה היו מאוד רוצים לראות את עדן קארצב, גוני נאור או מוחמד כנעאן מגיעים לקבוצה, אך הבהירו שלא ישלמו את הסכומים שהקבוצות שלהם מבקשות בשלב זה. גורמים המעורים בפרטים הסבירו שמדובר בעסקאות לא פרופורציונליות.״
בוואלה גם נתנו תת כותרת שבמועדון נרתעים מהמחיר. שחקנים עולים כסף אמאל’ה מפחידדדדד
Shocking4U כתב: ↑21 ספטמבר 2022, 15:37
״בגזרת החיזוק, בחיפה היו מאוד רוצים לראות את עדן קארצב, גוני נאור או מוחמד כנעאן מגיעים לקבוצה, אך הבהירו שלא ישלמו את הסכומים שהקבוצות שלהם מבקשות בשלב זה. גורמים המעורים בפרטים הסבירו שמדובר בעסקאות לא פרופורציונליות.״
בוואלה גם נתנו תת כותרת שבמועדון נרתעים מהמחיר. שחקנים עולים כסף אמאל’ה מפחידדדדד
אתה אופטימי שפתחת פה שוב, הרי כולם יודעים שהמועדון רוצה שחקנים בחינם
Shocking4U כתב: ↑21 ספטמבר 2022, 15:37
כשהיה להם שחקן בחינם כמו שמיר הם רבו איתו על אורך החוזה.
כאילו עדיף לשלם 2 מיליון יורו על דמי העברה ולא לשלם נניח חוזה לעוד עונה (נניח עוד 250 אלף דולר)