הנשיא יעקב שחר - נושא רשמי
דיוני מכבי חיפה בכדורגל
מנהל: Shocking4U
-
- מכונת תארים
Re: הנשיא יעקב שחר - נושא רשמי
מה הסיכוי שאיזו קרן מאיחוד אמירויות תגיש הצעה שאי אפשר לסרב לה?
הנה המהפך, הנה המהפך, הנה הממממהההפפפךךךך!
- Judokan
- סמל ירוק
אי אפשר ללמד כלב זקן תרגילים חדשים.
נורא רציתי להאמין לפי המהלכים מהקיץ שהוא השתנה, אבל זה עדיין שחר הישן ו"הטוב".
חוסר היכולת שלו לראות ולבנות לטווח הארוך עדיין איתנו. מזל שהיה את בכר ואלברמן שידעו להתעלות מעל זה, ונקווה שאלברמן יידע לעשות את זה בעצמו
נורא רציתי להאמין לפי המהלכים מהקיץ שהוא השתנה, אבל זה עדיין שחר הישן ו"הטוב".
חוסר היכולת שלו לראות ולבנות לטווח הארוך עדיין איתנו. מזל שהיה את בכר ואלברמן שידעו להתעלות מעל זה, ונקווה שאלברמן יידע לעשות את זה בעצמו
-
- הענק הירוק
לך כבר!!!! לך!
- Shocking4U
- מנהל הבורד
צריך גם לתת קרדיט לחבורת הקמצנים שסובבת אותו: אור שחר ועוזי מור.
-
- קפטן ירוק
הבעלים היחיד בהיסטוריה של הכדורגל שלא מחזק את הקבוצה שלו אחרי שעשה כל כך הרבה כסף.
אני בעד לפתוח במחאה אמיתית שימכור די זה כבר בלתי נסבל,פעם שעברה זה עלה לנו בעשור שחור ובכל כך הרבה שברונות לב אני לא בנוי לזה שוב. אני באמת חושב שהקופים צריכים להתחיל מחאה אמיתית נגדו הוא פשוט מפקיר אותנו ואת הצוות כל פעם מחדש.
אנחנו הולכים לקראת ינואר וקיץ קשה מאוד שברור שרוב השלד לא ישאר פה. בושה ביזיון אין מילה אחרת
מתבייש שאתה הבעלים שלי חתיכת קמצן
אני בעד לפתוח במחאה אמיתית שימכור די זה כבר בלתי נסבל,פעם שעברה זה עלה לנו בעשור שחור ובכל כך הרבה שברונות לב אני לא בנוי לזה שוב. אני באמת חושב שהקופים צריכים להתחיל מחאה אמיתית נגדו הוא פשוט מפקיר אותנו ואת הצוות כל פעם מחדש.
אנחנו הולכים לקראת ינואר וקיץ קשה מאוד שברור שרוב השלד לא ישאר פה. בושה ביזיון אין מילה אחרת
מתבייש שאתה הבעלים שלי חתיכת קמצן
-
- לא קרע זוג נעליים
זה שלא הביאו קשר אחורי, ומחליף ראוי לשרי בחלון הזה, זה מחדל עצום, אני לעומתכם מאשים את ברק, שלא הפך שולחנות במיוחד אחרי שעלו לבתים.
-
- הענק הירוק
ברק הפעם יש לו חלק בדבר. בעיניי הוא מבין שבקיץ הוא לא פה ולכן לא נכנס למלחמות עם יענקלה. זו הסיבה היחידה. ברק יודע טוב מאוד לכופף את יענקלה שזה חשוב לו.
- Shocking4U
- מנהל הבורד
אנחנו לא יודעים אם הוא הפך שולחנות או לא. מה שאנחנו כן יודעים זה שבקיץ שהמועדון הכניס סכום חסר תקדים מהעפלה לאלופות, כרטיסים למשחקים, מרצ׳נדייז ומכירת פלאניץ הם בפועל השקיעו כמעט 0 ברכש ונחלשנו לעומת שנה שעברה בקישור (מוחמד, נטע, פאני, ג׳אבר, רודריגס, לוי ושרי). מחדל מטורף שאין כמותו.Ultras-Haifa כתב: ↑28 ספטמבר 2022, 11:15 זה שלא הביאו קשר אחורי, ומחליף ראוי לשרי בחלון הזה, זה מחדל עצום, אני לעומתכם מאשים את ברק, שלא הפך שולחנות במיוחד אחרי שעלו לבתים.
-
- קפטן ירוק
איך אפשר להאשים את ברק בחייאת
יש פה אשם יחיד וזה הבעלים הקמצן שזה ממש לא הפעם הראשונה,זה אולי הפעם העשירית שזה קורה ואין קשר לזהות המאמן. באופן סיסטמטי שבעלים אחר פותח את הכיס הוא לא הולך,הוא בורח אחורה. זה בלתי נסבל זה בלתי תחרותי תתכוננו לעוד שושלת צהובה על הראש שלכם
יש פה אשם יחיד וזה הבעלים הקמצן שזה ממש לא הפעם הראשונה,זה אולי הפעם העשירית שזה קורה ואין קשר לזהות המאמן. באופן סיסטמטי שבעלים אחר פותח את הכיס הוא לא הולך,הוא בורח אחורה. זה בלתי נסבל זה בלתי תחרותי תתכוננו לעוד שושלת צהובה על הראש שלכם
-
- לא קרע זוג נעליים
אתה לא יודע, אני כן.Shocking4U כתב: ↑28 ספטמבר 2022, 11:18אנחנו לא יודעים אם הוא הפך שולחנות או לא. מה שאנחנו כן יודעים זה שבקיץ שהמועדון הכניס סכום חסר תקדים מהעפלה לאלופות, כרטיסים למשחקים, מרצ׳נדייז ומכירת פלאניץ הם בפועל השקיעו כמעט 0 ברכש ונחלשנו לעומת שנה שעברה בקישור (מוחמד, נטע, פאני, ג׳אבר, רודריגס, לוי ושרי). מחדל מטורף שאין כמותו.Ultras-Haifa כתב: ↑28 ספטמבר 2022, 11:15 זה שלא הביאו קשר אחורי, ומחליף ראוי לשרי בחלון הזה, זה מחדל עצום, אני לעומתכם מאשים את ברק, שלא הפך שולחנות במיוחד אחרי שעלו לבתים.
- Shocking4U
- מנהל הבורד
אז למה לדעתך הוא לא הפך שולחנות?Ultras-Haifa כתב: ↑28 ספטמבר 2022, 11:23אתה לא יודע, אני כן.Shocking4U כתב: ↑28 ספטמבר 2022, 11:18אנחנו לא יודעים אם הוא הפך שולחנות או לא. מה שאנחנו כן יודעים זה שבקיץ שהמועדון הכניס סכום חסר תקדים מהעפלה לאלופות, כרטיסים למשחקים, מרצ׳נדייז ומכירת פלאניץ הם בפועל השקיעו כמעט 0 ברכש ונחלשנו לעומת שנה שעברה בקישור (מוחמד, נטע, פאני, ג׳אבר, רודריגס, לוי ושרי). מחדל מטורף שאין כמותו.Ultras-Haifa כתב: ↑28 ספטמבר 2022, 11:15 זה שלא הביאו קשר אחורי, ומחליף ראוי לשרי בחלון הזה, זה מחדל עצום, אני לעומתכם מאשים את ברק, שלא הפך שולחנות במיוחד אחרי שעלו לבתים.
-
- קפטן ירוק
קהל אוהדים הכי גדול בישראל,הכי נאמן הכי בזבזן ובעלים כזה קמצן איפה נשמע דבר כזה. מוחאים כפיים ומשתינים עלינו.
- Judokan
- סמל ירוק
די נו, זה לא התפקיד של מאמן להיכנס למלחמות פעם אחרי פעם. ברק היה צריך להפוך שולחנות שלא ישחררו את פלאניץ' לא.א.ק, להפוך שולחנות שיחתימו לו את פיירו, להפוך שולחנות לקבל בלם נוסף כחיזוק לאלופות.
למה זו אחריותו? מילא תגידו אלברמן.
זה צריך להיות האינטרס של הבעלים של הקבוצה להשקיע ולחזק אותה. בטח עבור מאמן וצוות שמביאים אותו להישגים אדירים.
ששחר ייתן תקציב ויזוז הצידה, ואז אף אחד לא צריך לריב איתו
- RakMaccabi31
- קפטן ירוק
המשחק אתמול שוב הזכיר לי את הבדיות ששום דבר לא הלך בעשור האחרון למרות ששחר השקיע
אם אחרי פלייאוף בו הפסיד שבעה משחקים מתוך עשרה נשאר וקיבל הזדמנות לבנות קבוצה לא היתה פה שום השקעה ושום רצון להישגים וניצחון
אז שלא יעבדו עליכם חברים
אם אחרי פלייאוף בו הפסיד שבעה משחקים מתוך עשרה נשאר וקיבל הזדמנות לבנות קבוצה לא היתה פה שום השקעה ושום רצון להישגים וניצחון
אז שלא יעבדו עליכם חברים
- Shocking4U
- מנהל הבורד
איזו תקופה מזעזעת. אני זוכר שבפלייאוף הזה זה הפעם הראשונה שפשוט אקטיבית לא הייתי מסוגל יותר לראות משחקים מרוב שזה היה משפיל. הייתי קובע כל הזמן תוכניות כדי שיהיה לי משהו אחר להעסיק את עצמי ולא אצטרך לראות את ההשפלות האלה.RakMaccabi31 כתב: ↑28 ספטמבר 2022, 12:30 המשחק אתמול שוב הזכיר לי את הבדיות ששום דבר לא הלך בעשור האחרון למרות ששחר השקיע
אז שלא יעבדו עליכם חברים
- DelPiero
- הענק הירוק
-
- לא קרע זוג נעליים
כי הוא לא יהיה פה עונה הבאה.Shocking4U כתב: ↑28 ספטמבר 2022, 11:25אז למה לדעתך הוא לא הפך שולחנות?Ultras-Haifa כתב: ↑28 ספטמבר 2022, 11:23אתה לא יודע, אני כן.Shocking4U כתב: ↑28 ספטמבר 2022, 11:18
אנחנו לא יודעים אם הוא הפך שולחנות או לא. מה שאנחנו כן יודעים זה שבקיץ שהמועדון הכניס סכום חסר תקדים מהעפלה לאלופות, כרטיסים למשחקים, מרצ׳נדייז ומכירת פלאניץ הם בפועל השקיעו כמעט 0 ברכש ונחלשנו לעומת שנה שעברה בקישור (מוחמד, נטע, פאני, ג׳אבר, רודריגס, לוי ושרי). מחדל מטורף שאין כמותו.
-
- אגדה ירוקה
סיכוי גדול שיעקב שחר גרם לי לאבד עניין בקבוצה שאני כל כך אוהב, אוהד, ולוקח ללב מגיל 10 בערך כל מה שקורה לה לטוב ולרע.
איבוד אליפות העונה תהיה משמעות גדולה לעתיד ואני לא צריך להסביר למה כי כולם פה כבר אמרו את הכל .
ישמע יומרני ולא מציאותי מנקודת מבט של כל כך הרבה אוהדים שלנו לכעוס עלינו שאנו מעזים להתלונן בכלל בעונה שכזאת.
אבל מי שמסתכל לטווח הרחוק מבין לאן הדברים הולכים ואני בתור אוהד שסבל 10 שנים לא מוכן לעבור עוד עשור שחור שכזה .
לא משנה מה יהיה ביום שבת כי גם אם ננצח, זה מרתון ולהערכתי במרתון הזה נפסיד בסופו של דבר .
תעירו אותי כשיגיע איזה שייח/ אוליגרך ויגאל אותנו מהנשיא .
איבוד אליפות העונה תהיה משמעות גדולה לעתיד ואני לא צריך להסביר למה כי כולם פה כבר אמרו את הכל .
ישמע יומרני ולא מציאותי מנקודת מבט של כל כך הרבה אוהדים שלנו לכעוס עלינו שאנו מעזים להתלונן בכלל בעונה שכזאת.
אבל מי שמסתכל לטווח הרחוק מבין לאן הדברים הולכים ואני בתור אוהד שסבל 10 שנים לא מוכן לעבור עוד עשור שחור שכזה .
לא משנה מה יהיה ביום שבת כי גם אם ננצח, זה מרתון ולהערכתי במרתון הזה נפסיד בסופו של דבר .
תעירו אותי כשיגיע איזה שייח/ אוליגרך ויגאל אותנו מהנשיא .
-
- מחוזר באירופה
מי יותר קמצן איצקו אמנון טיטנסקי או יענקלה?
- Liberman
- מנהל הבורד
יש לו חוזה לעוד שנתיים כמדומני (לא שזה ימנע ממנו להתקדם).Ultras-Haifa כתב: ↑28 ספטמבר 2022, 14:32כי הוא לא יהיה פה עונה הבאה.
אבל כן זה מרגיש כמו תום עידן ברק בכר במכבי חיפה.
פושעי דילן לדין
נוסעים על הוולבו הכי חדשה ומחטטים בפחים
נוסעים על הוולבו הכי חדשה ומחטטים בפחים
-
- הענק הירוק
אני מכין את עצמי להמשך של השנים הקשות. ברק בכר זה היה כרטיס לוטו, זה לא יחזור על עצמו
-
- סמל ירוק
בהחלט.כרמליסט ירוק כתב: ↑28 ספטמבר 2022, 15:31 אני מכין את עצמי להמשך של השנים הקשות. ברק בכר זה היה כרטיס לוטו, זה לא יחזור על עצמו
מאז שעלינו לליגת האלופות רק קיצוצים היו פה. הכנסנו ממכירות ושחרורים יותר ממה שהוצאנו. שום חשיבה קדימה, רק שומרים על הריבוע.
- Shocking4U
- מנהל הבורד
בכר זה הילד שסותם את הפרצה בחור בסכר. ברגע שהוא ילך כולנו נטבע.אליאור כתב: ↑28 ספטמבר 2022, 15:40בהחלט.כרמליסט ירוק כתב: ↑28 ספטמבר 2022, 15:31 אני מכין את עצמי להמשך של השנים הקשות. ברק בכר זה היה כרטיס לוטו, זה לא יחזור על עצמו
מאז שעלינו לליגת האלופות רק קיצוצים היו פה. הכנסנו ממכירות ושחרורים יותר ממה שהוצאנו. שום חשיבה קדימה, רק שומרים על הריבוע.
-
- קפטן ירוק
-
- הענק הירוק
תן קצת פרטים על העמלק
- Shocking4U
- מנהל הבורד
השנה עם הכסף מהאלופות הוא לא יצטרך להביא כסף מהבית וזה יותר טוב מאליפות עבורו.
- Shocking4U
- מנהל הבורד
תודה יענקאל על חלון לתפארת! מי צריך עומק בקישור כשיש את מאור לוי?
-
- הענק הירוק
הוא כבר שנים לא מביא כסף מהבית. שלא יעבדו עלייך.Shocking4U כתב: ↑28 ספטמבר 2022, 17:07 השנה עם הכסף מהאלופות הוא לא יצטרך להביא כסף מהבית וזה יותר טוב מאליפות עבורו.
- Shocking4U
- מנהל הבורד
תפסיקו להתבכיין ותלכו לקנות את החולצות החדשות עם הפאצ׳ים של ליגת האלופות שהגיעו היום לחנות כדי שהמועדון לא יקרוס כלכלית מכל הקנסות של אופ״א
- hezildo
- מכונת תארים
אני מקווה שהקופים מכינים מופע אבוקות מרשים למשחקים הבאים בצ'מפיונס, הקנסות האלה זה הדבר היחיד שכואב לו.
לא יושנים בלילה, עושים סקאוטינג אקטיבי