רוצה לשמור על הבית - רוצה חדר לבד: מחזור 6 במסגרת ליגת העל
דיוני מכבי חיפה בכדורגל
מנהל: Shocking4U
-
Daholio
- תוקע יתד בהרכב
Re: רוצה לשמור על הבית - רוצה חדר לבד: מחזור 6 במסגרת ליגת העל
קודם כל, אני מקווה שעבדו על הצד המנטלי אצלנו. מאז שבכר אצלנו, במספיק משחקים גדולים, יש הרגשה של בעיה מנטלית. או התעוררות מאוחרת.
דבר שני, לא בטוח שאפשר לבוא באותה גישה כמו מול פ.ס.ז, כי פשוט זה פ.ס.ז.. אין מה לעשות, אוטומטי מול קבוצה כזו אתה עולה ב300 אחוז. פסיכולוגית זה שונה.
מה שכן, אני מצפה שאם נפתח טוב, להרוג את המשחק. הבעיה שלנו היא הספסל. אם נגיע למצב שיוויוני אחרי המחצית, הספסל שלהם יותר טוב מבחינת מה שאפשר להכניס ולשנות משחק.
רשמו פה לא לפתוח עם אצילי, בגדול זה יכול לעבוד כי הוא שינוי מצויין מהספסל, אבל מאד קשה לעשות לו את זה במשחק כזה. זה יגמור אותו ויכול לתת תוצאה הפוכה.
אולי הייתי חושב לשים את שרי על הספסל ולפתוח שלישיה באמצע. אצילי וחזיזה כנפיים. אבל באמת שקשה לי בראש לוותר על אחד מהשלישיה אצילי חזיזה שרי, כל אחד מהם גם במשחק לא טוב יכול לתת הברקה.
דבר שני, לא בטוח שאפשר לבוא באותה גישה כמו מול פ.ס.ז, כי פשוט זה פ.ס.ז.. אין מה לעשות, אוטומטי מול קבוצה כזו אתה עולה ב300 אחוז. פסיכולוגית זה שונה.
מה שכן, אני מצפה שאם נפתח טוב, להרוג את המשחק. הבעיה שלנו היא הספסל. אם נגיע למצב שיוויוני אחרי המחצית, הספסל שלהם יותר טוב מבחינת מה שאפשר להכניס ולשנות משחק.
רשמו פה לא לפתוח עם אצילי, בגדול זה יכול לעבוד כי הוא שינוי מצויין מהספסל, אבל מאד קשה לעשות לו את זה במשחק כזה. זה יגמור אותו ויכול לתת תוצאה הפוכה.
אולי הייתי חושב לשים את שרי על הספסל ולפתוח שלישיה באמצע. אצילי וחזיזה כנפיים. אבל באמת שקשה לי בראש לוותר על אחד מהשלישיה אצילי חזיזה שרי, כל אחד מהם גם במשחק לא טוב יכול לתת הברקה.
אצילי חזיזה ושרי חייבים להיות בהרכב.
פושעי דילן לדין
פושעי דיע סבע לדין
נוסעים על הוולבו הכי חדשה ומחטטים בפחים
פושעי דיע סבע לדין
מה שיעצבן אותי יותר מלהפסיד זה אם נפסיד אחרי שנקבל גול שטותי של מחלקת ילדים (ולא גול של כדורגל) כמו שקיבלנו נגדם כמעט כל משחק בתקופה של בכר.
נגד דוניס ב2-2 עם ארד שעשה שם מהלך שגם שבר נבדל וגם אחר כך לא החליט אם לעצור כדור רוחב חלש ברחבה של קנדיל והטעה את ג'וש וזה נגמר בשוויון קליל של כהן,
בהפסד 2-1 בבלומפילד עם ייני שפרפר את אותו ארד ששכח איך אמורים לשחק כדורגל, גולדברג בהפסד 3-1 במשחק האחרון נגדם שוכח שהוא אמור לסגור את פריצה.
רז מאיר שעושה את אותו דבר עם טל בן חיים הגמור בהפסד 2-1 עם הפנדל של פלאניץ' על חוזז בדקת הסיום.
וכמובן כל השילוב הזה של כדור שמוגבה לרחבה וג'וש כהן שעושה ממנו גול. ייאמר לזכותו שאת זה הוא עושה גם נגד ב"ש בדרך קבע.
נגד דוניס ב2-2 עם ארד שעשה שם מהלך שגם שבר נבדל וגם אחר כך לא החליט אם לעצור כדור רוחב חלש ברחבה של קנדיל והטעה את ג'וש וזה נגמר בשוויון קליל של כהן,
בהפסד 2-1 בבלומפילד עם ייני שפרפר את אותו ארד ששכח איך אמורים לשחק כדורגל, גולדברג בהפסד 3-1 במשחק האחרון נגדם שוכח שהוא אמור לסגור את פריצה.
רז מאיר שעושה את אותו דבר עם טל בן חיים הגמור בהפסד 2-1 עם הפנדל של פלאניץ' על חוזז בדקת הסיום.
וכמובן כל השילוב הזה של כדור שמוגבה לרחבה וג'וש כהן שעושה ממנו גול. ייאמר לזכותו שאת זה הוא עושה גם נגד ב"ש בדרך קבע.
אופטימיות במכבי חיפה
אפוק מה שיפה מכל מה שרשמת הוא שכל השחקנים האלה אף אחד כבר לא משחק
פושעי דילן לדין
פושעי דיע סבע לדין
פושעי דיע סבע לדין
-
ירוק זה אני
- שחקן העונה
- הודה ל־: 4 פעמים
- קיבל תודה: 15 פעמים
שים לב שגם בעניין המנטלי הקבוצה עוברת שינוי לטובה בשנים האחרונות באופן כללי, וגם בפרט למפגשים מול מכבי תל אביב.Shocking4U כתב: 01 אוקטובר 2022, 02:30 בשנה שעברה שהיינו משמעותית טובים מהם הם:
ניצחו אותנו 2-1
הובילו עלינו 2-0 שהיה קרוב מאוד להיות 3-0 והצלחנו להפוך ל3-2 שחשבנו שהוריד סוף סוף את הקוף מהגב
תיקו 1-1 מחופשית של שרי בדקה 90 במשחק שהיה צריך להיגמר 4-1 במקרה הטוב להם עם כמות ההחמצות שהייתה להם
ו3-1 במשחק אליפות שלנו שהם עלו בו עם הרכב משני ולא היה להם כלום לשחק עליו.
עובדתית יש לנו מאטצאפ מזעזע מולם. 2 ניצחונות ב10 שנים זה מספר מטורף ובלתי נתפס וגם ב4 שנים האחרונות שאנחנו כבר לא הקבוצה הביזיונית של אמצע העשור הקודם המאזן הזה לא ממש השתנה. יש משהו בסגנון משחק שלהם והסגנון משחק שלנו שפשוט לא מתחבר לטובתנו ומוביל פעם אחר פעם למשחקי שיא שלהם לעומת משחקי נפל שלנו.
לפניי 3 שנים הפסדנו להם בכל המפגשים, לפני שנתיים לא ניצחנו אותם, ושנה שעברה כבר היה ניצחון בליגה אולי במפגש הכי חשוב מבין ה4, וגם ניצחון באלוף האלופים(שמבחינתי זה לא ממש תואר, ועדיין..)
השנה- העונה בקושי התחילה וכבר יש לנו חזרה מפיגור מול אולימפיאקוס לניצחון 5-1, כולל ניצחון גדול בחוץ(עונה שעברה ניצחנו בחוץ רק את טיביליסי באירופה), חזרה פעמיים מפיגור מול הכוכב, כולל מ2-0 בחוץ באווירה מטורפת ושער בדקה ה90, חזרה מפיגור מול נתניה, ומהפך בטרנר בדקה ה90.
אני לא יודע איך המשחק יגמר היום, וגם אם נפסיד(חס וחלילה), אני בטוח שזה לא יראה שיש לשחקנים בעיה מנטלית שתגרום להם לשחק רע. אם בכל זאת יש עדיין מחסום מנטלי, הוא בטח לא כמו פעם.
עובדתית אנחנו קבוצה הרבה יותר חזקה מכל קבוצה שהייתה להם מתחילת עידן גורדי, הם הצליחו להגיע רק פעם אחת לאלופות והתבזו שם.dsgreen4 כתב: 01 אוקטובר 2022, 11:25אני חושב שעם כל הצער שבדבר, אפילו שאנחנו בשנים האחרונות נראים כמו קבוצת כדורגל מסודרת, הם פשוט יותר מאומנים מאיתנו.Shocking4U כתב: 01 אוקטובר 2022, 02:30 בשנה שעברה שהיינו משמעותית טובים מהם הם:
ניצחו אותנו 2-1
הובילו עלינו 2-0 שהיה קרוב מאוד להיות 3-0 והצלחנו להפוך ל3-2 שחשבנו שהוריד סוף סוף את הקוף מהגב
תיקו 1-1 מחופשית של שרי בדקה 90 במשחק שהיה צריך להיגמר 4-1 במקרה הטוב להם עם כמות ההחמצות שהייתה להם
עובדתית יש לנו מאטצאפ מזעזע מולם. 2 ניצחונות ב10 שנים זה מספר מטורף ובלתי נתפס וגם ב4 שנים האחרונות שאנחנו כבר לא הקבוצה הביזיונית של אמצע העשור הקודם המאזן הזה לא ממש השתנה. יש משהו בסגנון משחק שלהם והסגנון משחק שלנו שפשוט לא מתחבר לטובתנו ומוביל פעם אחר פעם למשחקי שיא שלהם לעומת משחקי נפל שלנו.
הם עולים למגרש עם מחוייבות ומשמעת טקטית ברמות שלא קיימות בכדורגל הישראלי.
אמנם בכר, הצוות המקצועי וכל מי שחלק מהקבוצה בשלוש השנים אחרונות - כולם הרימו את הרמה של הקבוצה, אבל לצערי אנחנו עדיין לא שם כשמדובר על מאבק מול מכבי תל אביב.
תוסיפו לזה את העניין עם הגולים השטותיים שאנחנו מקבלים מהם בכל תחילת משחק מולם בשנים האחרונות, לשחקנים שלנו רועדות הרגליים כשעולים למשחקים מולם.
אם אנחנו עומדים כלכך טוב טקטית מול הטופ של אירופה נראה לי הזוי להגיד שיש להם עליונות טקטית עלינו.
הדבר היחיד שמפחיד אותי זה שאיביץ יבוא להתגונן וינסה לעקוץ לא יופתע אם זה התוכנית שלו, מה שכן אין להם מהירות אז יהיה להם קשה במתפרצות.
-
dsgreen4
- שחקן החודש
עמדת טקטית מול פסז וקיבלת בראש בצורה מבישה מהפועל ירושלים, אז מה? צריך להסיק מזה שהפועל ירושלים יותר טובים מאיתנו?Hulk כתב: 01 אוקטובר 2022, 12:26עובדתית אנחנו קבוצה הרבה יותר חזקה מכל קבוצה שהייתה להם מתחילת עידן גורדי, הם הצליחו להגיע רק פעם אחת לאלופות והתבזו שם.dsgreen4 כתב: 01 אוקטובר 2022, 11:25אני חושב שעם כל הצער שבדבר, אפילו שאנחנו בשנים האחרונות נראים כמו קבוצת כדורגל מסודרת, הם פשוט יותר מאומנים מאיתנו.Shocking4U כתב: 01 אוקטובר 2022, 02:30 בשנה שעברה שהיינו משמעותית טובים מהם הם:
ניצחו אותנו 2-1
אמנם בכר, הצוות המקצועי וכל מי שחלק מהקבוצה בשלוש השנים אחרונות - כולם הרימו את הרמה של הקבוצה, אבל לצערי אנחנו עדיין לא שם כשמדובר על מאבק מול מכבי תל אביב.
תוסיפו לזה את העניין עם הגולים השטותיים שאנחנו מקבלים מהם בכל תחילת משחק מולם בשנים האחרונות, לשחקנים שלנו רועדות הרגליים כשעולים למשחקים מולם.
אם אנחנו עומדים כלכך טוב טקטית מול הטופ של אירופה נראה לי הזוי להגיד שיש להם עליונות טקטית עלינו.
הדבר היחיד שמפחיד אותי זה שאיביץ יבוא להתגונן וינסה לעקוץ לא יופתע אם זה התוכנית שלו, מה שכן אין להם מהירות אז יהיה להם קשה במתפרצות.
תסתכל על כל המפגשים שלנו מול מכבי תל אביב בשנים האחרונות ותראה שהם משחקים כדורגל שוטף ומסודר ואנחנו בקושי מגיעים למצבים ונראים מפוחדים.
תוסיף את העובדה שהכוכבים שלנו נוטים להעדר (מבחינת יכולת) מהמשחקים מולם, לעומת השחקנים המובילים שלהם שתמיד מגיעים במאני טיים.
שנה שעברה במשחק האחרון נגדם אילון אלמוג עשה מפלאניץ בדיחה, פריצה נגח על הראש של גולדברג, אוסקר גלוך סיבסב לנו את ההגנה ביותר ממפגש אחד, והרשימה ממשיכה.
בשלוש השנים האחרונות אני זוכר רק 3 מפגשים מולם שנראינו קצת כמו קבוצת כדורגל:
שויון 2-2 בסמי עופר באליפות הראשונה (אחרי שכבר הובלנו 2-0)
שיון 2-2 בבלומפילד (אחרי שהיינו בפיגור 2-0 תוך כמה דקות והיתה לגררו החמצה שיכלה לגמור את המשחק כבר אחרי 20 דקות בערך)
נצחון 3-2 שנה שעברה (שוב, פיגור 2-0 תוך כמה דקות, חזרנו לשחק כדורגל רק ברבע שעה האחרונה)
לא מעניין אותי איך נראינו מול אולימפיאקוס, בנפיקה ופסז... כבר ראינו שאין לזה שום משמעות להמשך המשחקים בליגה.
אין לזה השפעה על הליגה נכון, אבל אי אפשר לטעון שיש להם עליונות טקטית עליך שברמות הכי גבוהות הקבוצה מאורגנת ומסודרת הרבה יותר ממה שהקבוצה שלהם הייתה מתישהו.dsgreen4 כתב: 01 אוקטובר 2022, 12:50עמדת טקטית מול פסז וקיבלת בראש בצורה מבישה מהפועל ירושלים, אז מה? צריך להסיק מזה שהפועל ירושלים יותר טובים מאיתנו?Hulk כתב: 01 אוקטובר 2022, 12:26עובדתית אנחנו קבוצה הרבה יותר חזקה מכל קבוצה שהייתה להם מתחילת עידן גורדי, הם הצליחו להגיע רק פעם אחת לאלופות והתבזו שם.dsgreen4 כתב: 01 אוקטובר 2022, 11:25
אני חושב שעם כל הצער שבדבר, אפילו שאנחנו בשנים האחרונות נראים כמו קבוצת כדורגל מסודרת, הם פשוט יותר מאומנים מאיתנו.
תסתכל על כל המפגשים שלנו מול מכבי תל אביב בשנים האחרונות ותראה שהם משחקים כדורגל שוטף ומסודר ואנחנו בקושי מגיעים למצבים ונראים מפוחדים.
תוסיף את העובדה שהכוכבים שלנו נוטים להעדר (מבחינת יכולת) מהמשחקים מולם, לעומת השחקנים המובילים שלהם שתמיד מגיעים במאני טיים.
שנה שעברה במשחק האחרון נגדם אילון אלמוג עשה מפלאניץ בדיחה, פריצה נגח על הראש של גולדברג, אוסקר גלוך סיבסב לנו את ההגנה ביותר ממפגש אחד, והרשימה ממשיכה.
שיון 2-2 בבלומפילד (אחרי שהיינו בפיגור 2-0 תוך כמה דקות והיתה לגררו החמצה שיכלה לגמור את המשחק כבר אחרי 20 דקות בערך)
נצחון 3-2 שנה שעברה (שוב, פיגור 2-0 תוך כמה דקות, חזרנו לשחק כדורגל רק ברבע שעה האחרונה)
לא מעניין אותי איך נראינו מול אולימפיאקוס, בנפיקה ופסז... כבר ראינו שאין לזה שום משמעות להמשך המשחקים בליגה.
הנפילה מולם הייתה מנטאלית ובשנתיים האחרונות יש שיפור אבל לא מספיק.
אני חושב שאחת הבעיות שלנו זה שאנחנו תמיד באים לשחק פתוח והתקפי בין אם אנחנו פייבוריטים או לא, בעוד הם לא מתביישים לסגור את המשחק ולחכות להזדמנות.
חוץ מג'וש כהן.Liberman כתב: 01 אוקטובר 2022, 11:58 אפוק מה שיפה מכל מה שרשמת הוא שכל השחקנים האלה אף אחד כבר לא משחק
אופטימיות במכבי חיפה
היה חלום לראות הגנה של קורנו פלאניץ דילן סונגי..
צריך.לפתוח עם עלי נטע ופאני.
צריך.לפתוח עם עלי נטע ופאני.
כל התוצאות האלה רק מוכיחות שזה עניין מנטאלי ולא טקטי. העונה גם החוסן המנטאלי שלנו השתפר, חזרנו מפיגור הרבה פעמים, עמדנוdsgreen4 כתב: 01 אוקטובר 2022, 12:50עמדת טקטית מול פסז וקיבלת בראש בצורה מבישה מהפועל ירושלים, אז מה? צריך להסיק מזה שהפועל ירושלים יותר טובים מאיתנו?Hulk כתב: 01 אוקטובר 2022, 12:26עובדתית אנחנו קבוצה הרבה יותר חזקה מכל קבוצה שהייתה להם מתחילת עידן גורדי, הם הצליחו להגיע רק פעם אחת לאלופות והתבזו שם.dsgreen4 כתב: 01 אוקטובר 2022, 11:25
אני חושב שעם כל הצער שבדבר, אפילו שאנחנו בשנים האחרונות נראים כמו קבוצת כדורגל מסודרת, הם פשוט יותר מאומנים מאיתנו.
טקטית נכון רוב הזמן. רק העומס והרוטציה פגעו ברמת המשחק שלנו (להוציא ההפסד האחרון שהיה יותר מנטאלי מאשר פיזי).
היתה לנו עכשיו מנוחה, הפצועים חזרו. בהנחה שנבוא מוכנים מבחינה מנטאלית יהיה בסדר.
לא יושנים בלילה, עושים סקאוטינג אקטיבי 
- RakMaccabi31
- קפטן ירוק
וואו עיוות עצום של המציאות!Apoc כתב: 01 אוקטובר 2022, 11:54 מה שיעצבן אותי יותר מלהפסיד זה אם נפסיד אחרי שנקבל גול שטותי של מחלקת ילדים (ולא גול של כדורגל) כמו שקיבלנו נגדם כמעט כל משחק בתקופה של בכר.
פלאניץ' עם פנדל מגוחך אחרי טוואטחה בכלל
פלאניץ' עוזב את פריצה כאילו שייני בכלל איום לשער שמבקיע בקלות שם
פלאניץ' מאבד כדור וסופג שער שטותי נגד פשיץ'
גם ב-1-1 פלאניץ' מאבד איזה שלושה כדורי גובה במאבק עם יובאנוביץ'/פריצה שבמזל לא הסתיימו בשער
החוליה החלשה באמת במשחקים נגדם כבר לא פה
- Shocking4U
- מנהל הבורד
- הודה ל־: 13 פעמים
- קיבל תודה: 91 פעמים
לדעתי היכולת במשחקים באירופה שאנשים כל הזמן מדברים עלייה כמדד לזה שאנחנו יותר טובים זה לא משהו שעובר גם לליגה. באירופה הקבוצות ששיחקנו נגדן הרבה פחות מכירות אותך ומוכנות אלייך במיוחד הקבוצות ששיחקנו נגדן כמו אולימפיאקוס והכוכב האדום שאקטיבית מזלזלות בך ולכן יש לך הרבה יותר סיכוי להפתיע מבחינה טקטית ופרסונלית. כשאתה משחק נגד הצהובים או נגד באר שבע כולם מכירים את כולם, איך הם משחקים ומי משחק ולכן קשה עד בלתי אפשרי להפתיע את הקבוצה השנייה. גם יש משהו שונה בין לעלות למשחק שאתה יודע שהוא משחק של הדחה או העפלה לבין משחק בליגה.
זה שהקצב שאנחנו משחקים בו באירופה גבוה לא אומר שנצליח להביא את הקצב הזה גם לליגה. המוטיבציה שונה, היריבות שונות ולדעתי זה לא משהו שיתרגם את עצמו גם ליכולת בליגה.
זה שהקצב שאנחנו משחקים בו באירופה גבוה לא אומר שנצליח להביא את הקצב הזה גם לליגה. המוטיבציה שונה, היריבות שונות ולדעתי זה לא משהו שיתרגם את עצמו גם ליכולת בליגה.
-
Jerry
- אלוף המדינה
די עם ה3 בלמים, בכר צריך לשחק רגיל והתקפי בדיוק כמו שהוא עשה מול PSG וכמעט גם עלה ליתרון 2-0 עליהם במחצית חלומית, אנחנו בבית שלנו ואנחנו יותר טובים ב-11, כשנגיע לחילופים זה כבר יהיה בעייתי אבל עד אז צריך לשחק את הכדורגל שלנו
- RakMaccabi31
- קפטן ירוק
נגד פאריז אבל כן שיחקנו שלושה בלמיםJerry כתב: 01 אוקטובר 2022, 14:20 די עם ה3 בלמים, בכר צריך לשחק רגיל והתקפי בדיוק כמו שהוא עשה מול PSG וכמעט גם עלה ליתרון 2-0 עליהם במחצית חלומית, אנחנו בבית שלנו ואנחנו יותר טובים ב-11, כשנגיע לחילופים זה כבר יהיה בעייתי אבל עד אז צריך לשחק את הכדורגל שלנו
- Shocking4U
- מנהל הבורד
דווקא במשחק הזה 3 בלמים זה הגיוני כדי לעשות להם תמונת מראהJerry כתב: 01 אוקטובר 2022, 14:20 די עם ה3 בלמים, בכר צריך לשחק רגיל והתקפי בדיוק כמו שהוא עשה מול PSG וכמעט גם עלה ליתרון 2-0 עליהם במחצית חלומית, אנחנו בבית שלנו ואנחנו יותר טובים ב-11, כשנגיע לחילופים זה כבר יהיה בעייתי אבל עד אז צריך לשחק את הכדורגל שלנו
אם זה משחק מול הפועל ירושלים אני מסכים.Shocking4U כתב: 01 אוקטובר 2022, 14:11 לדעתי היכולת במשחקים באירופה שאנשים כל הזמן מדברים עלייה כמדד לזה שאנחנו יותר טובים זה לא משהו שעובר גם לליגה. באירופה הקבוצות ששיחקנו נגדן הרבה פחות מכירות אותך ומוכנות אלייך במיוחד הקבוצות ששיחקנו נגדן כמו אולימפיאקוס והכוכב האדום שאקטיבית מזלזלות בך ולכן יש לך הרבה יותר סיכוי להפתיע מבחינה טקטית ופרסונלית. כשאתה משחק נגד הצהובים או נגד באר שבע כולם מכירים את כולם, איך הם משחקים ומי משחק ולכן קשה עד בלתי אפשרי להפתיע את הקבוצה השנייה. גם יש משהו שונה בין לעלות למשחק שאתה יודע שהוא משחק של הדחה או העפלה לבין משחק בליגה.
למשחק כמו היום, אין שום סיבה בעולם שלא לעלות במוטיבציית ודריכות שיא כמו למשחקים באירופה, ובטח שלא לשחק באותו הקצב.
לא הבנתי מה התגובה שלך קשורה לתגובה שלי או למה אתה מגיב לי באופן כללי, מיצינו את ההטרלות שלך מזמן.RakMaccabi31 כתב: 01 אוקטובר 2022, 14:02וואו עיוות עצום של המציאות!Apoc כתב: 01 אוקטובר 2022, 11:54 מה שיעצבן אותי יותר מלהפסיד זה אם נפסיד אחרי שנקבל גול שטותי של מחלקת ילדים (ולא גול של כדורגל) כמו שקיבלנו נגדם כמעט כל משחק בתקופה של בכר.
גם ב-1-1 פלאניץ' מאבד איזה שלושה כדורי גובה במאבק עם יובאנוביץ'/פריצה שבמזל לא הסתיימו בשער
אופטימיות במכבי חיפה
כן ברור הכוכב ואולימפיאקוס זילזלו כי אלו לא שתי קבוצות שבונות את הסגל על סמך העפלה לליגת האלופות וזה המטרה העליונה שלהם בכל עונה.Shocking4U כתב: 01 אוקטובר 2022, 14:11 לדעתי היכולת במשחקים באירופה שאנשים כל הזמן מדברים עלייה כמדד לזה שאנחנו יותר טובים זה לא משהו שעובר גם לליגה. באירופה הקבוצות ששיחקנו נגדן הרבה פחות מכירות אותך ומוכנות אלייך במיוחד הקבוצות ששיחקנו נגדן כמו אולימפיאקוס והכוכב האדום שאקטיבית מזלזלות בך ולכן יש לך הרבה יותר סיכוי להפתיע מבחינה טקטית ופרסונלית. כשאתה משחק נגד הצהובים או נגד באר שבע כולם מכירים את כולם, איך הם משחקים ומי משחק ולכן קשה עד בלתי אפשרי להפתיע את הקבוצה השנייה. גם יש משהו שונה בין לעלות למשחק שאתה יודע שהוא משחק של הדחה או העפלה לבין משחק בליגה.
מה שאתה אומר היה נכון ללפני 20 שנה היום כולם יודעים הכול על כולם יש תוכנת סקאוט ואנליזה ואפשרות לראות את כל המשחקים של היריבה.
- RakMaccabi31
- קפטן ירוק
כשאין מה להגיד מקטלגים כמטרילApoc כתב: 01 אוקטובר 2022, 15:01לא הבנתי מה התגובה שלך קשורה לתגובה שלי או למה אתה מגיב לי באופן כללי, מיצינו את ההטרלות שלך מזמן.RakMaccabi31 כתב: 01 אוקטובר 2022, 14:02וואו עיוות עצום של המציאות!Apoc כתב: 01 אוקטובר 2022, 11:54 מה שיעצבן אותי יותר מלהפסיד זה אם נפסיד אחרי שנקבל גול שטותי של מחלקת ילדים (ולא גול של כדורגל) כמו שקיבלנו נגדם כמעט כל משחק בתקופה של בכר.
באופן עקבי יש לנו שחקן שכל משחק נגדם עשה טעות. אבל ילבינו את זה בכיף
היום יש לנו בלם אפילו יותר טוב
כשאין מה להגיד מגיבים לתגובה שהכל בה אמת לאמיתה ו100% עובדות ורושמים "עיוות של המציאות".RakMaccabi31 כתב: 01 אוקטובר 2022, 15:03כשאין מה להגיד מקטלגים כמטרילApoc כתב: 01 אוקטובר 2022, 15:01לא הבנתי מה התגובה שלך קשורה לתגובה שלי או למה אתה מגיב לי באופן כללי, מיצינו את ההטרלות שלך מזמן.RakMaccabi31 כתב: 01 אוקטובר 2022, 14:02
וואו עיוות עצום של המציאות!
לך תטריל מישהו אחר נשמה.
אופטימיות במכבי חיפה
- Shocking4U
- מנהל הבורד
כן הם זילזלו. לא לעשות פה אימון אחד בישראל זה לא זלזול? להתאמן במגרש נפרד בסרביה בחימום לפני המשחק זה לא זלזול?Hulk כתב: 01 אוקטובר 2022, 15:01כן ברור הכוכב ואולימפיאקוס זילזלו כי אלו לא שתי קבוצות שבונות את הסגל על סמך העפלה לליגת האלופות וזה המטרה העליונה שלהם בכל עונה.Shocking4U כתב: 01 אוקטובר 2022, 14:11 לדעתי היכולת במשחקים באירופה שאנשים כל הזמן מדברים עלייה כמדד לזה שאנחנו יותר טובים זה לא משהו שעובר גם לליגה. באירופה הקבוצות ששיחקנו נגדן הרבה פחות מכירות אותך ומוכנות אלייך במיוחד הקבוצות ששיחקנו נגדן כמו אולימפיאקוס והכוכב האדום שאקטיבית מזלזלות בך ולכן יש לך הרבה יותר סיכוי להפתיע מבחינה טקטית ופרסונלית. כשאתה משחק נגד הצהובים או נגד באר שבע כולם מכירים את כולם, איך הם משחקים ומי משחק ולכן קשה עד בלתי אפשרי להפתיע את הקבוצה השנייה. גם יש משהו שונה בין לעלות למשחק שאתה יודע שהוא משחק של הדחה או העפלה לבין משחק בליגה.
מה שאתה אומר היה נכון ללפני 20 שנה היום כולם יודעים הכול על כולם יש תוכנת סקאוט ואנליזה ואפשרות לראות את כל המשחקים של היריבה.
- RakMaccabi31
- קפטן ירוק
אפוק תחסוך את השטות הזוApoc כתב: 01 אוקטובר 2022, 15:04כשאין מה להגיד מגיבים לתגובה שהכל בה אמת לאמיתה ו100% עובדות ורושמים "עיוות של המציאות".RakMaccabi31 כתב: 01 אוקטובר 2022, 15:03כשאין מה להגיד מקטלגים כמטרילApoc כתב: 01 אוקטובר 2022, 15:01
לא הבנתי מה התגובה שלך קשורה לתגובה שלי או למה אתה מגיב לי באופן כללי, מיצינו את ההטרלות שלך מזמן.
לך תטריל מישהו אחר נשמה.
כולם יודעים שהתעלמת מהעצמי של חזיזה, והטעויות החוזרות ונשנשות של פלאניץ' תוך כדי זה שירדת ונסית ליצור מגמה כנגד שחקנים שאתה לא אוהב
מי זה כולם? אתה היחיד שלא מסוגל לעמוד בעובדות ואז מתרגם הודעות איך שבא לך ומגיב להן כמו טרול חסר שליטה.RakMaccabi31 כתב: 01 אוקטובר 2022, 15:07אפוק תחסוך את השטות הזוApoc כתב: 01 אוקטובר 2022, 15:04כשאין מה להגיד מגיבים לתגובה שהכל בה אמת לאמיתה ו100% עובדות ורושמים "עיוות של המציאות".RakMaccabi31 כתב: 01 אוקטובר 2022, 15:03
כשאין מה להגיד מקטלגים כמטריל
לך תטריל מישהו אחר נשמה.
כולם יודעים שהתעלמת מהעצמי של חזיזה, והטעויות החוזרות ונשנשות של פלאניץ' תוך כדי זה שירדת ונסית ליצור מגמה כנגד שחקנים שאתה לא אוהב
תרצה או לא תרצה התייחסתי לטעויות שלא קשורות לכדורגל (כמו שאמרתי בשורה הראשונה של התגובה) ואלה הטעויות שהיו שלא קשורות לכדורגל.
הטעות של טוואטחה כן קשורה לכדורגל, הוא הפסיד מאבק ונתן לשחקן לעבור אותו, זה קורה, בטח לשחקנים פחות טובים בהגנה כמו טוואטחה.
לעומת זאת, היציאות של ג'וש, הפרפור של ייני על ארד, הטעות הכפולה של ארד בגול של יונתן כהן בשוויון 2-2, החוסר שמירה של גולדברג על פריצה ושל מאיר על טל בן חיים, זה טעויות שעם כל הכבוד מקורן לא בענף המקצועי אלא החובבני. טעויות שילדים עושים.
אופטימיות במכבי חיפה
אתה יכול להגיד שזילזלו במשחק הראשון, אבל אחרי שהם ראו מי אנחנו אז בגומלין כבר לא זילזלו.Shocking4U כתב: 01 אוקטובר 2022, 15:05כן הם זילזלו. לא לעשות פה אימון אחד בישראל זה לא זלזול? להתאמן במגרש נפרד בסרביה בחימום לפני המשחק זה לא זלזול?Hulk כתב: 01 אוקטובר 2022, 15:01כן ברור הכוכב ואולימפיאקוס זילזלו כי אלו לא שתי קבוצות שבונות את הסגל על סמך העפלה לליגת האלופות וזה המטרה העליונה שלהם בכל עונה.Shocking4U כתב: 01 אוקטובר 2022, 14:11 לדעתי היכולת במשחקים באירופה שאנשים כל הזמן מדברים עלייה כמדד לזה שאנחנו יותר טובים זה לא משהו שעובר גם לליגה. באירופה הקבוצות ששיחקנו נגדן הרבה פחות מכירות אותך ומוכנות אלייך במיוחד הקבוצות ששיחקנו נגדן כמו אולימפיאקוס והכוכב האדום שאקטיבית מזלזלות בך ולכן יש לך הרבה יותר סיכוי להפתיע מבחינה טקטית ופרסונלית. כשאתה משחק נגד הצהובים או נגד באר שבע כולם מכירים את כולם, איך הם משחקים ומי משחק ולכן קשה עד בלתי אפשרי להפתיע את הקבוצה השנייה. גם יש משהו שונה בין לעלות למשחק שאתה יודע שהוא משחק של הדחה או העפלה לבין משחק בליגה.
ובכלל, זה הגיוני שהכוכב זילזלו בקבוצה שנתנה 4-0 בחוץ לאולימפיאקוס?
לא יושנים בלילה, עושים סקאוטינג אקטיבי 
- RakMaccabi31
- קפטן ירוק
ולמסור ליריב? לחשוב שאת ואן דייק לצאת עד החצי להחליק על בננה ולתת לגררו לרוץ עד השער (כשמזל שהשופט שרק לעבירה)Apoc כתב: 01 אוקטובר 2022, 15:12מי זה כולם? אתה היחיד שלא מסוגל לעמוד בעובדות ואז מתרגם הודעות איך שבא לך ומגיב להן כמו טרול חסר שליטה.RakMaccabi31 כתב: 01 אוקטובר 2022, 15:07אפוק תחסוך את השטות הזוApoc כתב: 01 אוקטובר 2022, 15:04
כשאין מה להגיד מגיבים לתגובה שהכל בה אמת לאמיתה ו100% עובדות ורושמים "עיוות של המציאות".
לך תטריל מישהו אחר נשמה.
תרצה או לא תרצה התייחסתי לטעויות שלא קשורות לכדורגל (כמו שאמרתי בשורה הראשונה של התגובה) ואלה הטעויות שהיו שלא קשורות לכדורגל.
הטעות של טוואטחה כן קשורה לכדורגל, הוא הפסיד מאבק ונתן לשחקן לעבור אותו, זה קורה, בטח לשחקנים פחות טובים בהגנה כמו טוואטחה.
לעומת זאת, היציאות של ג'וש, הפרפור של ייני על ארד, הטעות הכפולה של ארד בגול של יונתן כהן בשוויון 2-2, החוסר שמירה של גולדברג על פריצה ושל מאיר על טל בן חיים, זה טעויות שעם כל הכבוד מקורן לא בענף המקצועי אלא החובבני. טעויות שילדים עושים.
בעוד שמה ההבדל בין שמירה לא טובה של רז מאיר, כמו שמירה לא טובה של סונגרן נגד נתניה
מה ההבדל בין חוזז שמפרפר את טווטחא לייני שעושה את זה לארד
עצמי של חזיזה בקרן בדקה הראשונה קשור לכדורגל?
תמשיך לייצר לעצמך נראטיב מגוחך
היחיד שבאופן עקבי נותן להם גול במתנה משחק אחרי משחק היה פלאניץ'
דיברתי בתגובה שלי על לספוג מטעויות שלא קשורות לכדורגל, טעויות של חובבנים.RakMaccabi31 כתב: 01 אוקטובר 2022, 15:22ולמסור ליריב? לחשוב שאת ואן דייק לצאת עד החצי להחליק על בננה ולתת לגררו לרוץ עד השער (כשמזל שהשופט שרק לעבירה)Apoc כתב: 01 אוקטובר 2022, 15:12מי זה כולם? אתה היחיד שלא מסוגל לעמוד בעובדות ואז מתרגם הודעות איך שבא לך ומגיב להן כמו טרול חסר שליטה.RakMaccabi31 כתב: 01 אוקטובר 2022, 15:07
אפוק תחסוך את השטות הזו
בעוד שמה ההבדל בין שמירה לא טובה של רז מאיר, כמו שמירה לא טובה של סונגרן נגד נתניה
אם היינו סופגים מהטעות של פלאניץ' שהזכרת פה הייתי מחשיב גם אותה.
זה ששחקן הגנה מפסיד לתוקף על משחק גובה או פיזיות זה כן קשור לכדורגל, זה לא כמו לשכוח שאתה אמור בכלל לשמור על התוקף ברחבה כשאתה שחקן הגנה ולצאת לקטוף תותים.
יש סיבה גם שמה שייני עשה לארד ברחבה הוא לא עשה לאף שחקן אחר בקריירה הארוכה שלו ואפילו לא התקרב לזה.
והעצמי של חזיזה זה עצמי רגיל לגמרי, מה קשור? מילא זה היה כמו העצמי של פיקה עם בארסה נגד באיירן שהתלבשה לו פצצה לתוך השער.
איזה נראטיב אני מייצר?
אני מחזיק מגולדברג הבלם הישראלי הטוב בארץ ועדיין רשמתי פה שעשה טעות שלא קשורה לכדורגל, אסור לי?
מצחיק שמי שמאשים כל היום ביצירת נראטיבים הוא היחיד שעוסק בתעמולה בכל הודעה שלו. הרי כל הקטע פה זה שיצא לך קצף מהפה כשראית שהעזתי לרשום שעופרי ארד וכל אלה עשו טעויות ולא רשמתי גם פלאניץ'.
אופטימיות במכבי חיפה
עזוב יש פה משתמשים שנראים כאילו הם שתולים מהפורום של הצהבת.hezildo כתב: 01 אוקטובר 2022, 15:15אתה יכול להגיד שזילזלו במשחק הראשון, אבל אחרי שהם ראו מי אנחנו אז בגומלין כבר לא זילזלו.Shocking4U כתב: 01 אוקטובר 2022, 15:05כן הם זילזלו. לא לעשות פה אימון אחד בישראל זה לא זלזול? להתאמן במגרש נפרד בסרביה בחימום לפני המשחק זה לא זלזול?Hulk כתב: 01 אוקטובר 2022, 15:01
כן ברור הכוכב ואולימפיאקוס זילזלו כי אלו לא שתי קבוצות שבונות את הסגל על סמך העפלה לליגת האלופות וזה המטרה העליונה שלהם בכל עונה.
ובכלל, זה הגיוני שהכוכב זילזלו בקבוצה שנתנה 4-0 בחוץ לאולימפיאקוס?
-
Jerry
- אלוף המדינה
לא זוכר ששיחקנו עם 3 בלמים אבל בכל מקרה זה פחות משנה, אני רוצה את אצילי וחזיזה באגף ושהמגנים יתמכו בהם כמה שיותר, לסונדגרן יש יכולת התקפית מעולה שלא באה לידי ביטוי מספיק, כנ"ל קורנו שהוא בין היחידים בקבוצה שיכולים להפעיל את פיירו כמו שצריך. בבית אנחנו צריכים לשחק את הכדורגל שלנו בלי להתאים יותר מדי את עצמנו ליריבהRakMaccabi31 כתב: 01 אוקטובר 2022, 14:29נגד פאריז אבל כן שיחקנו שלושה בלמיםJerry כתב: 01 אוקטובר 2022, 14:20 די עם ה3 בלמים, בכר צריך לשחק רגיל והתקפי בדיוק כמו שהוא עשה מול PSG וכמעט גם עלה ליתרון 2-0 עליהם במחצית חלומית, אנחנו בבית שלנו ואנחנו יותר טובים ב-11, כשנגיע לחילופים זה כבר יהיה בעייתי אבל עד אז צריך לשחק את הכדורגל שלנו
- RakMaccabi31
- קפטן ירוק
כן הובילו לגולים, ב-2-2 האיבוד החובבני שלו הוביל לגולApoc כתב: 01 אוקטובר 2022, 15:34דיברתי בתגובה שלי על לספוג מטעויות שלא קשורות לכדורגל, טעויות של חובבנים.RakMaccabi31 כתב: 01 אוקטובר 2022, 15:22ולמסור ליריב? לחשוב שאת ואן דייק לצאת עד החצי להחליק על בננה ולתת לגררו לרוץ עד השער (כשמזל שהשופט שרק לעבירה)Apoc כתב: 01 אוקטובר 2022, 15:12
מי זה כולם? אתה היחיד שלא מסוגל לעמוד בעובדות ואז מתרגם הודעות איך שבא לך ומגיב להן כמו טרול חסר שליטה.
אם היינו סופגים מהטעות של פלאניץ' שהזכרת פה הייתי מחשיב גם אותה.
זה ששחקן הגנה מפסיד לתוקף על משחק גובה או פיזיות זה כן קשור לכדורגל, זה לא כמו לשכוח שאתה אמור בכלל לשמור על התוקף ברחבה כשאתה שחקן הגנה ולצאת לקטוף תותים.
יש סיבה גם שמה שייני עשה לארד ברחבה הוא לא עשה לאף שחקן אחר בקריירה הארוכה שלו ואפילו לא התקרב לזה.
והעצמי של חזיזה זה עצמי רגיל לגמרי, מה קשור? מילא זה היה כמו העצמי של פיקה עם בארסה נגד באיירן שהתלבשה לו פצצה לתוך השער.
איזה נראטיב אני מייצר?
אני מחזיק מגולדברג הבלם הישראלי הטוב בארץ ועדיין רשמתי פה שעשה טעות שלא קשורה לכדורגל, אסור לי?
מצחיק שמי שמאשים כל היום ביצירת נראטיבים הוא היחיד שעוסק בתעמולה בכל הודעה שלו. הרי כל הקטע פה זה שיצא לך קצף מהפה כשראית שהעזתי לרשום שעופרי ארד וכל אלה עשו טעויות ולא רשמתי גם פלאניץ'.
שמירה לקויה קורה בכל הרמות בעולם על בסיס שבועי אם לא יומי, עלאק חובבני ויותר מזה השמירה של פלאניץ' במה שייני עשה יותר עלתה בגול מאשר הסיבוב של הכלום ושום דבר שייני עשה נגד ארד הרי רז מאיר כבר היה עליו וחיפה. מה יש לך לעזוב את השחקן שלך?!
כשזה ככ בולט עקבי באופן מגמתי אני אגיב לזה, אין לך איפה להתחמק מזה ומיותר שכל הזמן תחזור על זה