מכבי חיפה 2022/23 - נושא רשמי

נעול
Hulk
הענק הירוק

Re: מכבי חיפה 2022/23 - נושא רשמי

שליחה על ידי Hulk »

Apoc כתב: 30 ספטמבר 2022, 11:07
Kaka כתב: 30 ספטמבר 2022, 11:05
Apoc כתב: 30 ספטמבר 2022, 10:58

מה זה הצעה רצינית בשבילך?
8 מיליון יורו כמו הסינים על זהבי?
אפשר לקבל עליו 1.5 מיליון יורו מאיזה מועדון תחתית באיטליה או איזה צמרת ליגה בלגית או משהו.
סטנדרט ליאז' קנו עכשיו את סטיפה פריצה מהליגה בישראל בגיל כזה. חזיזה שווה להם יותר ממנו.
הצעה רצינית לא בשביל מכבי אלא בשביל חזיזה. הוא לא יעזוב בשביל להיות בליגות בינוניות כמו ישראל (נניח יוון וסקוטלנד) ולא בשביל קבוצת תחתית מליגה גדולה.
נקווה שאתה צודק, גם אבופאני צוטט פעם אומר את זה והיום מחפש בלינקדאין קבוצות חובבים בארמניה שיסכימו לקחת אותו רק כדי שישחק באירופה.
שנה שעברה ההצעה הרצינית היחידה שהייתה לו משריף הוא לא לקח ובצדק מבחינתו.
זה נראה שהאוהדים שלנו בכוח מנסים להכנס לדיפרסיה וכמה הכול שחור, לא מבין את זה.
סמל אישי של משתמש
Apoc
יו״ר הבורד

שליחה על ידי Apoc »

Hulk כתב: 30 ספטמבר 2022, 11:17
Kaka כתב: 30 ספטמבר 2022, 11:05
הצעה רצינית לא בשביל מכבי אלא בשביל חזיזה. הוא לא יעזוב בשביל להיות בליגות בינוניות כמו ישראל (נניח יוון וסקוטלנד) ולא בשביל קבוצת תחתית מליגה גדולה.
נקווה שאתה צודק, גם אבופאני צוטט פעם אומר את זה והיום מחפש בלינקדאין קבוצות חובבים בארמניה שיסכימו לקחת אותו רק כדי שישחק באירופה.
לא הייתה לו הצעה משריף, הייתה איזו כתבה רק שהוא הוצע אליהם ע"י סוכן זה הכל.
נראה שהבעיה שלך היא עם עובדות בכללי ולא עם פסימיות או אופטימיות.
אופטימיות במכבי חיפה
Hulk
הענק הירוק

שליחה על ידי Hulk »

Apoc כתב: 30 ספטמבר 2022, 11:29
Hulk כתב: 30 ספטמבר 2022, 11:17

לא הייתה לו הצעה משריף, הייתה איזו כתבה רק שהוא הוצע אליהם ע"י סוכן זה הכל.
נראה שהבעיה שלך היא עם עובדות בכללי ולא עם פסימיות או אופטימיות.
זוכר את בן דור מדבר על ההצעה בפלייאוף יכול להיות שאני טועה והוא באמת רק הוצע.
שורה תחתונה לא מבין את הלהט להחליט לשחקנים שהם עוזבים בסיום העונה, לפאני יש חוזה ל4 שנים בלי סעיף שחרור, מצטער אני לא רואה אותו עוזב כזה מהר.
Kaka
קפטן ירוק

שליחה על ידי Kaka »

הייתה עליו הצעה באזור ה 300 אלף יורו משוויץ אחרי האליפות הראשונה, בדיוק אחרי שהתחילו הבעיות איתו ואבא שלו עלה להתבכיין ברדיו.
בקיץ האחרון הוא טען שהייתה הצעה מבלגיה למרות שמכבי אומרים שלא הייתה. מעבר לזה לא ידוע על משהו אחר.
חזיזוש
הענק הירוק

שליחה על ידי חזיזוש »

שמישהו ישים אזיקים כבר על כל מי שעושה את המדיה
די
סמל אישי של משתמש
Shocking4U
מנהל הבורד

שליחה על ידי Shocking4U »

חזיזוש כתב: 30 ספטמבר 2022, 14:21 שמישהו ישים אזיקים כבר על כל מי שעושה את המדיה
די
מה הפעם?
dyarok
קפטן ירוק

שליחה על ידי dyarok »

איזה קבוצה תחרותית אנחנו? אה..
חטפנו את פיירו מתחת לאף של צסקא סופיה כשהיה סגור שם...
"שחר הישן והטוב"..
גנבי דעת כל השופרות...
Ganjot
שחקן העונה

שליחה על ידי Ganjot »

dyarok כתב: 01 אוקטובר 2022, 01:01 איזה קבוצה תחרותית אנחנו? אה..
חטפנו את פיירו מתחת לאף של צסקא סופיה כשהיה סגור שם...
"שחר הישן והטוב"..
גנבי דעת כל השופרות...
הוא רצה למארסיי ופריז בכלל וגנבנו אותו בשיא העברות של כל הזמנים, בכל העולם, בכל כוכב לכת אפשרי.
סמל אישי של משתמש
KevinDurant
חבר בבורד

שליחה על ידי KevinDurant »

אני ארשום את זה פה כי אני לא רוצה להציף את הנושאים שלהם.

אפשר לספור עד מחר את כמות הקשרים שיש למכבי ת''א ואת העומק בקישור אבל בסוף משחקים 11 שחקנים ובדרכ 2-3 קשרים והיום לביא, פאני, שרי ומוחמד פשוט היו יותר טובים מכל מי שיש למכבי ת''א להציע וזה הדבר העיקרי
lemmacantor
מכונת תארים

שליחה על ידי lemmacantor »

בהרכב קלאסי ובאיכות משחק שאנחנו יכולים להגיע אליה, אנחנו עולים עליהם.
אבל אליפות זו ריצה ארוכה. צריכים קאדר של יותר מ - 13 שחקנים שעושים משהו.
התקרה שלנו יותר גבוהה, אבל לא תמיד קבוצה עם התקרה הכי גבוהה לוקחת אליפות. הייתה לנו תקרה הכי גבוהה בליגה באיזה 4-5 סגנויות.
הנה המהפך, הנה המהפך, הנה הממממהההפפפךךךך!
סמל אישי של משתמש
KevinDurant
חבר בבורד

lemmacantor כתב: 02 אוקטובר 2022, 00:25 בהרכב קלאסי ובאיכות משחק שאנחנו יכולים להגיע אליה, אנחנו עולים עליהם.
אבל אליפות זו ריצה ארוכה. צריכים קאדר של יותר מ - 13 שחקנים שעושים משהו.
התקרה שלנו יותר גבוהה, אבל לא תמיד קבוצה עם התקרה הכי גבוהה לוקחת אליפות. הייתה לנו תקרה הכי גבוהה בליגה באיזה 4-5 סגנויות.
אני מסכים אתך, רציתי לפרגן נקודתית לשחקנים הספציפיים האלה.

מסכים שצריך יותר עומק ואני חושב שהיו צריכים להיות פה 2 שחקני קישור נוספים ואפילו שחקן כנף נוסף אבל במצב הנוכחי של השוק זה כמעט בלתי אפשרי.

עם ההתנהלות שלנו בשאר החלון ואיך שפעלנו בנקודות אחרות (ההחתמות המידיות של שני בלמים זרים אחרי המכירה של פלאניץ' והאזרחות של מוחמד) והעבודה בתחילת העונה עם הזרים ואפילו ההחתמה של סוף הראתה לי אישית שכן היה רצון לשפר ולשדרג אבל לדעתי לא היה בנמצא ואני לא משפרר או מדברר פה את ההנהלה אבל אני יכול להבין את הטענות שלהם במקרה הנקודתי על זה.

קארצב וכנעאן לא שחקנים ששווים 2.5 מיליון יורו שדורשים עליהם, גם אם קיבלנו כסף מהצ'מפיונס.

אני מאמין שאם היה אפשר להביא אחד מהם ב1.5 מיליון יורו הם היו פה.

גם לשים 700 אלף יורו על גוני נאור בשנת חוזה זה פשוט לא הגיוני, הבעיה שאתה נמצא בשוק שיש בו בסופו של יום במקרה הטוב שחקן אחד שאתה יכול להביא על כל עמדה.

להזכיר לך שבכר רצה בלם ישראלי כל החלון ורדפנו אחרי אלחמיד שהוא בלם בינוני+ ועוד היו מוכנים לשלם עליו כסף בגילו ועם הפציעות שלו כי זה מה שיש בשוק הזה.

אני מאמין שאם היה אפשר להחתים זרים היו מביאים אפילו עוד 2 שחקנים ולא 1.
lemmacantor
מכונת תארים

כנעאן נראה כמו השקעה טובה, גם בראיה לעתיד. הנפילה הכי גדולה כרגע מהרכב קלאסי זה מאור לוי במקום שרי. זה מגוחך.
כנעאן היה מרחיב את האופציות.
סמל אישי של משתמש
KevinDurant
חבר בבורד

lemmacantor כתב: 02 אוקטובר 2022, 00:37 כנעאן נראה כמו השקעה טובה, גם בראיה לעתיד. הנפילה הכי גדולה כרגע מהרכב קלאסי זה מאור לוי במקום שרי. זה מגוחך.
אני חושב שהוא שחקן טוב אבל לדעתי גם ניפחנו אותו פה בפורום יתר על המידה. יש לו מגרעות ובמיוחד נושא הפציעות והכשירות וזה לא שחקן ששווה 2.5 מיליון יורו (אם זה אכן הדרישות).

אם כל הכבוד לרצון להתחזק והכסף שנכנס בסופו של יום במקסימום של המקסימום אתה שם בעסקה כזו 1.5 מיליון יורו
סמל אישי של משתמש
KevinDurant
חבר בבורד

KevinDurant כתב: 02 אוקטובר 2022, 00:50
lemmacantor כתב: 02 אוקטובר 2022, 00:37 כנעאן נראה כמו השקעה טובה, גם בראיה לעתיד. הנפילה הכי גדולה כרגע מהרכב קלאסי זה מאור לוי במקום שרי. זה מגוחך.
אני חושב שהוא שחקן טוב אבל לדעתי גם ניפחנו אותו פה בפורום יתר על המידה. יש לו מגרעות ובמיוחד נושא הפציעות והכשירות וזה לא שחקן ששווה 2.5 מיליון יורו (אם זה אכן הדרישות).

אם כל הכבוד לרצון להתחזק והכסף שנכנס בסופו של יום במקסימום של המקסימום אתה שם בעסקה כזו 1.5 מיליון יורו
אגב, מנגד אני לא רוצה לעשות יותר מדי הנחות למכבי חיפה. לכאורה נכנסו ברצינות לעסקת כנעאן רק בשבוע האחרון של החלון וזו השגיאה לדעתי.

היו צריכים להיות יותר אסרטיביים במהלך החלון בנושא הקישור שהיה ברור שהוא בעייתי (במיוחד מהרגע שג'אבר נפצע ורואים שהפציעה נמרחת) והיו צריכים לעשות יותר מאמצים לסגור את העסקה ולהיות יותר יצירתיים בנושא
סמל אישי של משתמש
Judokan
סמל ירוק

שליחה על ידי Judokan »

לא מבין את החישובים האלה של "אתה שם מקסימום X".

אתה לא בעונה רגילה, קיבלת כמות משאבים אדירה - והיכולת שלך לחזור ולהנות ממנה מושפעת מאיכות ועומק הסגל שלך.
יכול להיות שבעונה רגילה, אתה לא יכול לשלם 2 מיליון יורו על שחקן בליגה (שזה מה שהמקורבים האמינים פה כתבו שהסכום) - אבל בעונה הנוכחית אתה יכול וצריך לשים את הסכומים האלה.
בדיוק כמו שעלי מוחמד לא "שווה" 4-5 מיליון יורו, אבל אתה בחיים לא תשחרר אותו בפחות גם אם יגיעו הצעות עכשיו. ככה העולם עובד.
החצי מיליון יורו שבהם התקמצנו על כנעאן שווים יכולים להפוך להפסד גדול יותר אם נפסיד אליפות מהעדר עומק.

ואחרי שאמרתי את כל זה - אני אחזור ואגיד שפוסלים את העומק שלנו ביתר העמדות הרבה יותר מדי מהר. אנחנו ממש לא קבוצה של 13 שחקנים איכותיים וזהו.
כמו שהמקרה של דין דוד מוכיח, כמו שהמקרה של ארד הוכיח (כשהוא נקרא לדגל ועשה עבודה מצוינת) - צריך סבלנות עם המחליפים ואנחנו נוכל להרוויח המון.
רז מאיר, ארד, סק, צ'יבוטה, דינדה וניקי הם שחקנים שיודעים לשחק כדורגל ברמה גבוהה ואנחנו לגמרי יכולים להנות מהם העונה.
סמל אישי של משתמש
KevinDurant
חבר בבורד

Judokan כתב: 02 אוקטובר 2022, 01:21 לא מבין את החישובים האלה של "אתה שם מקסימום X".

אתה לא בעונה רגילה, קיבלת כמות משאבים אדירה - והיכולת שלך לחזור ולהנות ממנה מושפעת מאיכות ועומק הסגל שלך.
יכול להיות שבעונה רגילה, אתה לא יכול לשלם 2 מיליון יורו על שחקן בליגה (שזה מה שהמקורבים האמינים פה כתבו שהסכום) - אבל בעונה הנוכחית אתה יכול וצריך לשים את הסכומים האלה.
בדיוק כמו שעלי מוחמד לא "שווה" 4-5 מיליון יורו, אבל אתה בחיים לא תשחרר אותו בפחות גם אם יגיעו הצעות עכשיו. ככה העולם עובד.
החצי מיליון יורו שבהם התקמצנו על כנעאן שווים יכולים להפוך להפסד גדול יותר אם נפסיד אליפות מהעדר עומק.

ואחרי שאמרתי את כל זה - אני אחזור ואגיד שפוסלים את העומק שלנו ביתר העמדות הרבה יותר מדי מהר. אנחנו ממש לא קבוצה של 13 שחקנים איכותיים וזהו.
כמו שהמקרה של דין דוד מוכיח, כמו שהמקרה של ארד הוכיח (כשהוא נקרא לדגל ועשה עבודה מצוינת) - צריך סבלנות עם המחליפים ואנחנו נוכל להרוויח המון.
רז מאיר, ארד, סק, צ'יבוטה, דינדה וניקי הם שחקנים שיודעים לשחק כדורגל ברמה גבוהה ואנחנו לגמרי יכולים להנות מהם העונה.
כי שחקן לא שווה את הסכום. אני מבין את העניין שזכותם לדרוש כמה שהם רוצים, אבל לא הגיוני לשים סכום כזה על שחקן עם כל המגרעות שיש לו.

מחזיק ממנו, חושב שהוא אחלה, לא חושב שהוא שווה 2 מיליון יורו ומעלה. ואם אתה אומר "זה חצי מיליון" אז תשלם גם 3 וגם 4, הרי קיבלת 15 מיליון, מה זה משנה?

וקובעים סכומים לפי איך שהשוק פה מתנהל, נדיר מאוד שיש העברות בתוך הליגה בסכומים האלה כי זה לא הגיוני
סמל אישי של משתמש
Judokan
סמל ירוק

שליחה על ידי Judokan »

זה שזה נדיר, לא אומר שזה לא קורה. אין הרבה שחקנים ששווים את זה, אבל איפה שכן צריך להשקיע.
אנחנו דרשנו וקיבלנו מהצהבת לפני 14 שנה סכום של כמעט 2 מיליון על מאור בוזגלו. למה זה שונה?

בליגה שבה כישרון על כמו סולומון, עבדה או גלוך שווה 5-7 מיליון יורו, הגיוני לגמרי ששחקן מוביל כמו כנעאן בגיל 22 יהיה שווה שליש.
דין דוד שווה 1.5 מיליון יורו? בעיניי לא. אז מה? אלה הסכומים בשוק, שילמנו והרווחנו מזה מקצועית. זה נכון גם לגבי כנעאן.

ולגבי החצי מיליון - אין שאלה לשלם 3 או 4 או 5 מיליון. יש שאלה של - אם מוכנים לשלם עליו 1.5 מיליון, אז בעונה כזו עם העומס והכסף מהאלופות אני מצפה שישימו אקסטרה כדי לדאוג שמכבי תשמור על האליפות.
סמל אישי של משתמש
Shocking4U
מנהל הבורד

שליחה על ידי Shocking4U »

כנעאן היה צריך להיות פה. לא משנה בכלל באיזה מתווה או באיזה דרך. זה שנזכרו בזה שבוע לפני סוף החלון אומר הכל. החוסר עומק בקישור עוד יתנקם בנו קשות בחודש וחצי העומסים הקרובים
סמל אישי של משתמש
KevinDurant
חבר בבורד

Judokan כתב: 02 אוקטובר 2022, 01:34 זה שזה נדיר, לא אומר שזה לא קורה. אין הרבה שחקנים ששווים את זה, אבל איפה שכן צריך להשקיע.
אנחנו דרשנו וקיבלנו מהצהבת לפני 14 שנה סכום של כמעט 2 מיליון על מאור בוזגלו. למה זה שונה?

בליגה שבה כישרון על כמו סולומון, עבדה או גלוך שווה 5-7 מיליון יורו, הגיוני לגמרי ששחקן מוביל כמו כנעאן בגיל 22 יהיה שווה שליש.
דין דוד שווה 1.5 מיליון יורו? בעיניי לא. אז מה? אלה הסכומים בשוק, שילמנו והרווחנו מזה מקצועית. זה נכון גם לגבי כנעאן.

ולגבי החצי מיליון - אין שאלה לשלם 3 או 4 או 5 מיליון. יש שאלה של - אם מוכנים לשלם עליו 1.5 מיליון, אז בעונה כזו עם העומס והכסף מהאלופות אני מצפה שישימו אקסטרה כדי לדאוג שמכבי תשמור על האליפות.
על דין דוד שולמו מיליון יורו, זה סכום שונה לגמרי וגם זה היה קשה מאוד מבחינת המועדון.

שוב, אני גם רציתי אותו מאוד, אני חושב שהיה צריך להיות יותר אסרטיביים, נחושים ויצירתיים ולעשות הכל כדי שיבוא, אבל אם הסכומים של 3 מיליון זה המציאות אז קשה לי "להאשים" את המועדון
סמל אישי של משתמש
Judokan
סמל ירוק

שליחה על ידי Judokan »

לא קריטי, דין דוד היה 1.1 מיליון יורו במקור + גיא דהן. ועדיין - היית אומר שהוא שווה את הסכום הזה? אני הייתי אומר "לא". האם בדיעבד עשינו עסקה טובה? לחלוטין.
צריך להתנתק מהתפיסה הזו שננסה לשים מגבלות מלאכותיות על שווי של שחקנים שחושבות במונחים של לפני 5 שנים ויותר.

ולגבי כנעאן - הסכום היה 2 מיליון יורו.
ללא ספק משהו שאפשר היה לשלם או לגשר מעליו בדרכים אחרות. אם מכבי תמשיך להתנהל עם cap מלאכותי שבחיים לא עולים מעליו לא משנה הסיטואציה - המועדון יילך לאחור בסוף.
אני מבין מסגרת תקציב וצריך לעבוד במסגרתה, ולכן אני חוזר ומדגיש שהמועדון היה ברווח תקציבי מעסקת פלאניץ לעומת שני מחליפיו ומההעפלה לאירופה. אז תירוץ השפיות לא תופס בכלל
סמל אישי של משתמש
KevinDurant
חבר בבורד

@אפוק @אפוק @אפוק

https://www.sport5.co.il/articles.aspx? ... cID=416288

זה נחשב?
Judokan כתב: 02 אוקטובר 2022, 02:24 לא קריטי, דין דוד היה 1.1 מיליון יורו במקור + גיא דהן. ועדיין - היית אומר שהוא שווה את הסכום הזה? אני הייתי אומר "לא". האם בדיעבד עשינו עסקה טובה? לחלוטין.
צריך להתנתק מהתפיסה הזו שננסה לשים מגבלות מלאכותיות על שווי של שחקנים שחושבות במונחים של לפני 5 שנים ויותר.

ולגבי כנעאן - הסכום היה 2 מיליון יורו.
ללא ספק משהו שאפשר היה לשלם או לגשר מעליו בדרכים אחרות. אם מכבי תמשיך להתנהל עם cap מלאכותי שבחיים לא עולים מעליו לא משנה הסיטואציה - המועדון יילך לאחור בסוף.
אני מבין מסגרת תקציב וצריך לעבוד במסגרתה, ולכן אני חוזר ומדגיש שהמועדון היה ברווח תקציבי מעסקת פלאניץ לעומת שני מחליפיו ומההעפלה לאירופה. אז תירוץ השפיות לא תופס בכלל
זה שמכרת שחקן ב2 מיליון יורו לא אומר שהמחליף צריך לבוא ב3 מיליון יורו.

ובמקרה הזה לא מפריע לי שלא שילמו על שחקן כסף, הבאת בהשאלה עם אופציה שחקן מעולה, אז לא צריך לשלם בכוח.

לגבי כנעאן מדברים על סכומים של יותר מ2 מיליון יורו אבל בכל אופן אני חושב שזה המון לשחקן כמוהו שעשה עונת בוגרים אחת טובה ונפצע המון, היו צריכים להיות יותר יצירתיים ואסרטיביים ויוזמים והכל גם יותר מוקדם (לא בלחץ בשבוע האחרון של החלון) בניסיון לחתור לעסקה.

אין פה עניין של לצאת ממגבלות מלאכותיות אבל צריך להיות ריאליים ולא לשלם סכומים מטורפים, בטח לא על שחקן שהוא לא שובר שוויון.

את מה שאתה אומר פה אמרנו גם על צ'יבוטה ועל עוד הרבה שחקנים ולהביא שחקן ב2-3 מיליון יורו לספסל (גם באותו נושא על קארצב שהוא לדעתי הקשר החמישי באיכותו במכבי חיפה אם היה מגיע) זה לא נראה לי הגיוני ואני מבין פה את המועדון
סמל אישי של משתמש
DelPiero
הענק הירוק

שליחה על ידי DelPiero »

יש אמרה שחוזרת על עצמה בכדורגל שלנו : אם יעקנלה היה רוצה הוא היה מגיע.
אני חושב שהוא לא רצה לשלם על כנען בגלל שבעבר הוא היה שחקן שלנו והיה עניין של עיקרון פה.
בין אם זה נכון או לא אני לא יודע אבל נשמע כמו משהו שייתכן בהחלט שקרה
תמונה

:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
סמל אישי של משתמש
KevinDurant
חבר בבורד

DelPiero כתב: 02 אוקטובר 2022, 17:12 יש אמרה שחוזרת על עצמה בכדורגל שלנו : אם יעקנלה היה רוצה הוא היה מגיע.
אני חושב שהוא לא רצה לשלם על כנען בגלל שבעבר הוא היה שחקן שלנו והיה עניין של עיקרון פה.
בסופו של דבר יענקל'ה חותם על הצ'ק, אם הוא היה מציע את הכסף סביר להניח שכנעאן היה פה.
סמל אישי של משתמש
DelPiero
הענק הירוק

שליחה על ידי DelPiero »

KevinDurant כתב: 02 אוקטובר 2022, 17:25
DelPiero כתב: 02 אוקטובר 2022, 17:12 יש אמרה שחוזרת על עצמה בכדורגל שלנו : אם יעקנלה היה רוצה הוא היה מגיע.
בסופו של דבר יענקל'ה חותם על הצ'ק, אם הוא היה מציע את הכסף סביר להניח שכנעאן היה פה.
ברור

השאלה כמה הוא היה משלם בסופו של דבר בהנחה שהוא היה מוכן לוותר על העיקרון, כי יש מצב שזה היה נגמר בסכומים נמוכים ממה שמציינים פה

הכוונה שלי הייתה שיש מצב שלא באמת ניסו בכל הכח כי הבינו מראש שהסכום יהיה גבוה וידעו שאין טעם להכנס לזה כי יענקלה גם ככה לא רצה לשמוע
תמונה

:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Adi81
מחוזר באירופה

שליחה על ידי Adi81 »

יש לי בקשה אחת מלביא אבו פאני גולדברג חזיזה
אם אתם עוזבים לחו''ל תלכו לקבוצות וליגות לגטימיות. לא לאיזה שריף משהו או קבוצה לא רלוונטית בבלגיה או הולנד
סמל אישי של משתמש
KevinDurant
חבר בבורד

Adi81 כתב: 03 אוקטובר 2022, 08:47 יש לי בקשה אחת מלביא אבו פאני גולדברג חזיזה
אם אתם עוזבים לחו''ל תלכו לקבוצות וליגות לגטימיות. לא לאיזה שריף משהו או קבוצה לא רלוונטית בבלגיה או הולנד
אומר לך ברצינות: לא משחרר שחקנים לקבוצות האלה.

יש 3 מקרים שאני משחרר שחקן שלנו:
1. כסף גדול (פלאניץ')
2. ליגה גדולה (5 הגדולות)
3. קבוצה גדולה בליגה בינונית (ריינג'רס, סלטיק, זלצבורג, בנפיקה וכאלה)

גם לכוכב האדום אני הייתי משתדל לא לשחרר שחקנים לדוגמה, קבוצה טובה ומניח שמשלמים שם אחלה אבל לא מועדון פאר
ברק.י
מכונת תארים

שליחה על ידי ברק.י »

KevinDurant כתב: 03 אוקטובר 2022, 13:03
Adi81 כתב: 03 אוקטובר 2022, 08:47 יש לי בקשה אחת מלביא אבו פאני גולדברג חזיזה
אומר לך ברצינות: לא משחרר שחקנים לקבוצות האלה.

יש 3 מקרים שאני משחרר שחקן שלנו:
1. כסף גדול (פלאניץ')
2. ליגה גדולה (5 הגדולות)
3. קבוצה גדולה בליגה בינונית (ריינג'רס, סלטיק, זלצבורג, בנפיקה וכאלה)

גם לכוכב האדום אני הייתי משתדל לא לשחרר שחקנים לדוגמה, קבוצה טובה ומניח שמשלמים שם אחלה אבל לא מועדון פאר
אני חושב שהדברים הם לא שחור ולבן וצריך לבחון כל מקרה לגופו. לביא הוא מקרה שקשה להגיד לו ״לא״, אחרי שויתר על צסקא באמצע עונה (מעבר לזה שהוא גם מסיים חוזה). פאני כבר שנתיים על קוצים לצאת לחו״ל ואתה לא רוצה אותו ממרמר חדר הלבשה, אם יביא הצעה בסכום שדורשים עליו או אם יחליטו לקדם שחקן אחר בעמדה שלו (אם לא היה פציע, היינו יכולים לחיות עם עזיבה של פאני לטובת קידום של ג׳אבר).

לא שאני בעד לאפשר עזיבות בקלות וצריך לבלום סחף של עזיבות פוטנציאליות בכל מיני דרכים, אבל מאד קשה לקבוע כללים נוקשים למכירת שחקנים. אני מאד מקווה שיצליחו להשאיר פה את כל הסגל, מלבד שחקן-שניים. עד עכשיו הצליחו לעשות את זה לא רע - אף שחקן מלבד פלאניץ׳ לא עזב בניגוד לרצון המועדון שישאר.
סמל אישי של משתמש
KevinDurant
חבר בבורד

אני מעדיף שישקיעו כסף בלהשאיר את הקיים מאשר בכנעאן ובקארצב ב2.5 מיליון יורו.

כל שחקן שלך שיעזוב אתה גם תשלם יותר על המחליף שלו וגם תרד ברמה, אין בזה היגיון
חזיזוש
הענק הירוק

שליחה על ידי חזיזוש »

עדיין אפשר להחתים שחקנים חופשיים?
lemmacantor
מכונת תארים

אפשר מי שהיה חופשי בעת סגירת החלון. מה זה יתן לנו?
נעול