דיבורים לקראת יובנטוס
דיוני מכבי חיפה בכדורגל
מנהל: Shocking4U
דיבורים לקראת יובנטוס
נראה שאצילי חזיזה ולביא לא ישחקו בגלל הצום.
גולדברג מתלבט אם לצום או לא.
בתור חילוני קשה לי לשפוט, אבל בחיאת, הם משחקים וכנראה נוסעים בשבת, זה לא אפשרי לצום יום לפני או אחרי?
בתור חילוני קשה לי לשפוט, אבל בחיאת, הם משחקים וכנראה נוסעים בשבת, זה לא אפשרי לצום יום לפני או אחרי?
Re: דיבורים לקראת יובנטוס
איזה מזל שיש לנו כל כך הרבה שלא צמים בקבוצה. עוד יתרון של קבוצה עם כל כך הרבה זרים ומתאזרחים.
בהנחה שדוד וגולדברג גם לא יצומו אז אפשר לעלות עם הרכב טוב.
5-3-2
ג'וש
קורנו גולדברג סק דילאן סונדגרן
מוחמד שרי אבופאני
פיירו דוד
ומהספסל יכולים לעלות לביא, אצילי, חזיזה, רוקאביצה וצ'יבוטה.
בהנחה שדוד וגולדברג גם לא יצומו אז אפשר לעלות עם הרכב טוב.
5-3-2
ג'וש
קורנו גולדברג סק דילאן סונדגרן
מוחמד שרי אבופאני
פיירו דוד
ומהספסל יכולים לעלות לביא, אצילי, חזיזה, רוקאביצה וצ'יבוטה.
אופטימיות במכבי חיפה
- Shocking4U
- מנהל הבורד
- הודה ל־: 13 פעמים
- קיבל תודה: 91 פעמים
-
MHFC4EVER
- קודם כל נאמנות
לא היה קורה אסון אם שנה אחת הם לא היו צמים .
רק שלא נקבל שם בראש .
בלי חזיזה ולביא זה משמעותי מאוד .
רק שלא נקבל שם בראש .
בלי חזיזה ולביא זה משמעותי מאוד .
- Smurk
- אגדה ירוקה
לא בהרכב המשוער של בן דור דין. מאמין שהוא צם. וואלה אנחנו חייבים צם אחד שישחק ואנחנו בונים הרכב מעולה.
- KevinDurant
- חבר בבורד
- הודה ל־: 148 פעמים
- קיבל תודה: 127 פעמים
- Shocking4U
- מנהל הבורד
- Shocking4U
- מנהל הבורד
אתה צריך רק שגולדברג לא יצום ואתה מעמיד הרכב שלם של זרים ופאני שהוא מצויין בהתחשב בנסיבות.Smurk כתב: 03 אוקטובר 2022, 12:22 לא בהרכב המשוער של בן דור דין. מאמין שהוא צם. וואלה אנחנו חייבים צם אחד שישחק ואנחנו בונים הרכב מעולה.
-
lemmacantor
- אגדה ירוקה
- הודה ל־: 48 פעמים
- קיבל תודה: 96 פעמים
My niggaShocking4U כתב: 03 אוקטובר 2022, 16:27
ההרכב שאני הייתי עולה איתו. מינימום ישראלים וגולדברג שלמיטב הבנתי כנראה לא צם.
הנה המהפך, הנה המהפך, הנה הממממהההפפפךךךך!
נראה לי שאצילי לא יכול לפספס אף צום עד סוף ימי חייו אחרי מה שעשהbenrey כתב: 03 אוקטובר 2022, 08:18 נראה שאצילי חזיזה ולביא לא ישחקו בגלל הצום.
סתם, אני יודע שהבנות לא פחות אשמות, ואין טעם להיכנס לזה שוב.

זה קצת בעייתי לשחק עם סונדגרן כמגן בשיטת שלושה בלמים - הוא לא תומך מספיק התקפית, ולא יוכל לדעתי להיות לבד על האגף.
בנוסף, בשיטה הזאת ובהרכב הזה, אם לא הולך אז לא יילך, אין יותר מדי מה לשנות ( למעט חילוף )
מה שהיה טוב כשחזיזה היה מגן, זה נתן גמישות לעבור בקלות ל4-3-3.
מצד שני האלטרנטיבה היחידה לכנף ימין זה צ׳יבוטה אז לא בטוח שיש ברירה.
דרך אגב, יש סיכוי סביר שכולם בסוף ישחקו, והשחקנים לא יצומו ועושים תרגיל ליובנטוס.
לא אופתע.
בנוסף, בשיטה הזאת ובהרכב הזה, אם לא הולך אז לא יילך, אין יותר מדי מה לשנות ( למעט חילוף )
דרך אגב, יש סיכוי סביר שכולם בסוף ישחקו, והשחקנים לא יצומו ועושים תרגיל ליובנטוס.
לא אופתע.
הרכב טוב הייתי פותח ככהlemmacantor כתב: 03 אוקטובר 2022, 17:53My niggaShocking4U כתב: 03 אוקטובר 2022, 16:27
אחלה הרכב.Shocking4U כתב: 03 אוקטובר 2022, 16:27
כמובן שגם דוד במקום ניקי זה סבבה.
קשה לי להאמין שעושים תרגיל, אני לא חושב שיובה יתכוננו אחרת אם חזיזה ואצילי משחקים במקום סק וניקיטה.benrey כתב: 03 אוקטובר 2022, 19:48
לא אופתע.
- Shocking4U
- מנהל הבורד
לא מאמין בכלל שזה תרגיל. חזיזה ואצילי באמת אנשים שמחוברים למסורת ונטע מסתבר שגם התחזק בשנה ומשהו האחרונות וגם לא מעט שחקנים יותר שוליים כמו אליהו, רז מאיר וכו׳. היחיד שאני לא יודע אם הוא צם זה גולדברג כזה. ולגבי סונדגרן מסכים שהוא לא אידיאלי כמגן כנף בחמישה בהגנה אבל זה מה יש כרגע כשחזיזה צם ואני לא רוצה שם את צ׳יבוטה.benrey כתב: 03 אוקטובר 2022, 19:48 זה קצת בעייתי לשחק עם סונדגרן כמגן בשיטת שלושה בלמים - הוא לא תומך מספיק התקפית, ולא יוכל לדעתי להיות לבד על האגף.
לא אופתע.
https://www.sport5.co.il/articles.aspx? ... cID=416389
אני לא יודע אם לצחוק או לבכות.אחרי הניצחון על מכבי תל אביב, מכבי חיפה ערכה היום (שני) את האימון המסכם שלה ונחתה בטורינו לקראת המשחק מול יובנטוס ביום רביעי במסגרת המחזור השלישי של ליגת האלופות. האימון אמש היה אימון שחרור קל, בו מאמן הכושר, אורי הראל, העביר הרצאה בנוגע לפציעות ועומסים עם דגש על דוגמאות מהמועדונים הבכירים בעולם.
לא יושנים בלילה, עושים סקאוטינג אקטיבי 
זה לא יהיה תקדים, כבר היו לא מעט ספורטאים ( לאו דווקא כדורגלנים ) שדילגו על הצום, או שעשו אותו יום קודם או אחרי, כל שנה יש סיפור כזה.Shocking4U כתב: 03 אוקטובר 2022, 21:47לא מאמין בכלל שזה תרגיל. חזיזה ואצילי באמת אנשים שמחוברים למסורת ונטע מסתבר שגם התחזק בשנה ומשהו האחרונות וגם לא מעט שחקנים יותר שוליים כמו אליהו, רז מאיר וכו׳. היחיד שאני לא יודע אם הוא צם זה גולדברג כזה. ולגבי סונדגרן מסכים שהוא לא אידיאלי כמגן כנף בחמישה בהגנה אבל זה מה יש כרגע כשחזיזה צם ואני לא רוצה שם את צ׳יבוטה.benrey כתב: 03 אוקטובר 2022, 19:48 זה קצת בעייתי לשחק עם סונדגרן כמגן בשיטת שלושה בלמים - הוא לא תומך מספיק התקפית, ולא יוכל לדעתי להיות לבד על האגף.
לא אופתע.
גם זה לא שהם דוסים, הם גם ככה עובדים בשבת, נוסעים בשבת, נטע וויתר על הברית של הבן שלו כדי להגיע למשחק, אז זה לא?
חן עזרא מנגד, עוד ששיחק אצלנו היה שומר שבת, ומגיע למשחקים ברגל ממלון הכי קרוב לאצטדיון. גם כשחתם בחו״ל, חתם על סעיף חסר תקדים שמאפשר לו לא לשחק בשבת.
https://m.sport5.co.il/articles.aspx?Fo ... cID=320394
- Judokan
- סמל ירוק
-
Greenfromluxembourg
- קודם כל נאמנות
- קיבל תודה: 1 פעם
-
ירוק זה אני
- שחקן העונה
- הודה ל־: 4 פעמים
- קיבל תודה: 15 פעמים
מה זה לעשות את הצום יום קודם או אחרי?benrey כתב: 04 אוקטובר 2022, 01:53זה לא יהיה תקדים, כבר היו לא מעט ספורטאים ( לאו דווקא כדורגלנים ) שדילגו על הצום, או שעשו אותו יום קודם או אחרי, כל שנה יש סיפור כזה.Shocking4U כתב: 03 אוקטובר 2022, 21:47לא מאמין בכלל שזה תרגיל. חזיזה ואצילי באמת אנשים שמחוברים למסורת ונטע מסתבר שגם התחזק בשנה ומשהו האחרונות וגם לא מעט שחקנים יותר שוליים כמו אליהו, רז מאיר וכו׳. היחיד שאני לא יודע אם הוא צם זה גולדברג כזה. ולגבי סונדגרן מסכים שהוא לא אידיאלי כמגן כנף בחמישה בהגנה אבל זה מה יש כרגע כשחזיזה צם ואני לא רוצה שם את צ׳יבוטה.benrey כתב: 03 אוקטובר 2022, 19:48 זה קצת בעייתי לשחק עם סונדגרן כמגן בשיטת שלושה בלמים - הוא לא תומך מספיק התקפית, ולא יוכל לדעתי להיות לבד על האגף.
לא אופתע.
גם זה לא שהם דוסים, הם גם ככה עובדים בשבת, נוסעים בשבת, נטע וויתר על הברית של הבן שלו כדי להגיע למשחק, אז זה לא?
חן עזרא מנגד, עוד ששיחק אצלנו היה שומר שבת, ומגיע למשחקים ברגל ממלון הכי קרוב לאצטדיון. גם כשחתם בחו״ל, חתם על סעיף חסר תקדים שמאפשר לו לא לשחק בשבת.
https://m.sport5.co.il/articles.aspx?Fo ... cID=320394
אחי, זה לא שכונה.
מי שזה חשוב לו- יצום ביום כיפור, וצריך לכבד את זה.