בוא נראה שיקבל, חייקין זה סימן שאלה אף אחד לא יודע עם הוא שידרוג.Apoc כתב: ↑04 אוקטובר 2022, 14:36אחרי שסונדגרן יקבל אזרחות יהיה לך כבר כל כך הרבה מקומות לזרים שזה בשום מצב לא "לוותר על זר".Hulk כתב: ↑04 אוקטובר 2022, 14:28אבל בשביל להשתדרג אתה צריך לוותר על זר בעמדה אחרת, הנזק שתעשה יהיה משמועתי יותר מלהישאר עם גוש.Apoc כתב: ↑04 אוקטובר 2022, 14:23
מה זה נקרא "לשרוף" אותו?
לא מתלהבים מהבינוניות שהוא מציג פה להוציא את עונת הבכורה.
זה דבר רע לרצות להשתפר? אתם אוהדים של מכבי, לא?
לעניין, יש לו משחק רגל גרוע וכל משחק גדול בליגה הוא עושה את אותה טעות ביציאה לכדור גובה שהוא לא מצליח להדוף או לקלוט כמו שצריך.
נגד ב"ש, נגד מכבי ת"א, שוב נגד ב"ש, שוב נגד מכבי ת"א. זה לא מספיק טוב בשביל מכבי חיפה וזאת המציאות.
אפשרי להשתדרג מאוד על העמדה שלו, יותר מכל עמדה אחרת.
זה לא שיש אופציה להביא את דניאל פרץ ומישהו פה מתנגד, זה פשוט ניהול סיכונים וההבנה שלא תוכל לסגור אף אחד מעמדות של הזרים בישראלי שיהווה תחליף הולם וגוש זה הרע במיעוטו.
ואפשר לבחון את אופציית חייקין.
כלומר, אין בעיה להשתדרג על העמדה של ג'וש.
ג'וש כהן - נושא רשמי
דיוני מכבי חיפה בכדורגל
מנהל: Shocking4U
-
- הענק הירוק
Re: ג'וש כהן - נושא רשמי
- Apoc
- יו״ר הבורד
כמו כל זר שתביא.
אופטימיות במכבי חיפה
- Shocking4U
- מנהל הבורד
חייקין זה גם סיסמא. אף אחד פה לא באמת רואה אותו משחק בבודו גלימט. זה כמו להגיד תביאו את אלמקייס, אבו חנא או לדרמן שזה כל ישראלי גנרי שמשחק בחו״ל ויודעים על קיומו אבל אף אחד לא רואה אותו אי פעם נוגע בכדור. ולפני שמישהו אומר ״שוער שניצח עם בודו את רומא לא יכול להיות גרוע״ מזכיר לכם שרמי גרשון היה שחקן הרכב בגנט וזכה באליפויות ושיחק איתם בצ׳מפיונס.
- Judokan
- סמל ירוק
האמת שראיתי אותו משחק אצלם שנה שעברה בקונפרנס ליג, והעונה במוקדמות הצ'מפיונס.Shocking4U כתב: ↑04 אוקטובר 2022, 15:04 חייקין זה גם סיסמא. אף אחד פה לא באמת רואה אותו משחק בבודו גלימט. זה כמו להגיד תביאו את אלמקייס, אבו חנא או לדרמן שזה כל ישראלי גנרי שמשחק בחו״ל ויודעים על קיומו אבל אף אחד לא רואה אותו אי פעם נוגע בכדור. ולפני שמישהו אומר ״שוער שניצח עם בודו את רומא לא יכול להיות גרוע״ מזכיר לכם שרמי גרשון היה שחקן הרכב בגנט וזכה באליפויות ושיחק איתם בצ׳מפיונס.
הוא שוער טוב, מזכיר את ג'וש בזה שהוא שוער לא flashy, אבל אחר שמשרה סדר ורוגע על ההגנה. כשצריך הוא עושה את העבודה שלו היטב (זאת אומרת, הוא יודע להיות בפוקוס גבוה גם כשרוב המשחק מתנהל אצל היריבה)
- KevinDurant
- חבר בבורד
מי קבע שחייקין יותר טוב מג'וש?Apoc כתב: ↑04 אוקטובר 2022, 14:36אחרי שסונדגרן יקבל אזרחות יהיה לך כבר כל כך הרבה מקומות לזרים שזה בשום מצב לא "לוותר על זר".Hulk כתב: ↑04 אוקטובר 2022, 14:28אבל בשביל להשתדרג אתה צריך לוותר על זר בעמדה אחרת, הנזק שתעשה יהיה משמועתי יותר מלהישאר עם גוש.Apoc כתב: ↑04 אוקטובר 2022, 14:23
מה זה נקרא "לשרוף" אותו?
לא מתלהבים מהבינוניות שהוא מציג פה להוציא את עונת הבכורה.
זה דבר רע לרצות להשתפר? אתם אוהדים של מכבי, לא?
לעניין, יש לו משחק רגל גרוע וכל משחק גדול בליגה הוא עושה את אותה טעות ביציאה לכדור גובה שהוא לא מצליח להדוף או לקלוט כמו שצריך.
נגד ב"ש, נגד מכבי ת"א, שוב נגד ב"ש, שוב נגד מכבי ת"א. זה לא מספיק טוב בשביל מכבי חיפה וזאת המציאות.
אפשרי להשתדרג מאוד על העמדה שלו, יותר מכל עמדה אחרת.
זה לא שיש אופציה להביא את דניאל פרץ ומישהו פה מתנגד, זה פשוט ניהול סיכונים וההבנה שלא תוכל לסגור אף אחד מעמדות של הזרים בישראלי שיהווה תחליף הולם וגוש זה הרע במיעוטו.
ואפשר לבחון את אופציית חייקין.
כלומר, אין בעיה להשתדרג על העמדה של ג'וש.
ג'וש כהן כקדנציה שוער יותר טוב מראיקוביץ' ומשטקוס ולדעתי גם מסטויקוביץ'. בשיאו הוא היה השוער הכי טוב בליגה מאז אניימה.
לא מחליף אותו בזר כל עוד הוא ברמתו כי זה מיותר לבזבז זר.
אם סונדגרן מקבל אזרחות אני מביא קשר זר נוסף לפני שאני מביא שוער זר ואני לא מדבר בכלל על הפוטנציאלים לעזיבות בהרבה עמדות.
על אותו עיקרון אתה יכול גם להגיד שבוא נחליף את פלאניץ' כי אפשר להביא בלם טוב ממנו, את שרי כי אפשר להביא שחקן טוב ממנו, את חזיזה, את אצילי ואת קורנו.
ג'וש כהן שוער מספיק טוב לקחת פה אליפויות, זה לא נפל כמו חיימוב וגורש ומרציאנו וכל אלה.
- Shocking4U
- מנהל הבורד
אני ראיתי אותו בתקופה שהוא היה בארץ בהפועל כפר סבא ובבני יהודה ובשום שלב לא חשבתי לעצמי שזה שוער שבולט בצורה כלשהי לעומת זובאס בבני יהודה או שטקוס בהפועל חיפה.Judokan כתב: ↑04 אוקטובר 2022, 15:09האמת שראיתי אותו משחק אצלם שנה שעברה בקונפרנס ליג, והעונה במוקדמות הצ'מפיונס.Shocking4U כתב: ↑04 אוקטובר 2022, 15:04 חייקין זה גם סיסמא. אף אחד פה לא באמת רואה אותו משחק בבודו גלימט. זה כמו להגיד תביאו את אלמקייס, אבו חנא או לדרמן שזה כל ישראלי גנרי שמשחק בחו״ל ויודעים על קיומו אבל אף אחד לא רואה אותו אי פעם נוגע בכדור. ולפני שמישהו אומר ״שוער שניצח עם בודו את רומא לא יכול להיות גרוע״ מזכיר לכם שרמי גרשון היה שחקן הרכב בגנט וזכה באליפויות ושיחק איתם בצ׳מפיונס.
הוא שוער טוב, מזכיר את ג'וש בזה שהוא שוער לא flashy, אבל אחר שמשרה סדר ורוגע על ההגנה. כשצריך הוא עושה את העבודה שלו היטב (זאת אומרת, הוא יודע להיות בפוקוס גבוה גם כשרוב המשחק מתנהל אצל היריבה)
- Apoc
- יו״ר הבורד
לא רציני להשוות את ג'וש לפלאניץ' ושרי, הם אלף רמות מעליו.KevinDurant כתב: ↑04 אוקטובר 2022, 15:16מי קבע שחייקין יותר טוב מג'וש?
ג'וש כהן כקדנציה שוער יותר טוב מראיקוביץ' ומשטקוס ולדעתי גם מסטויקוביץ'. בשיאו הוא היה השוער הכי טוב בליגה מאז אניימה.
אם סונדגרן מקבל אזרחות אני מביא קשר זר נוסף לפני שאני מביא שוער זר ואני לא מדבר בכלל על הפוטנציאלים לעזיבות בהרבה עמדות.
על אותו עיקרון אתה יכול גם להגיד שבוא נחליף את פלאניץ' כי אפשר להביא בלם טוב ממנו, את שרי כי אפשר להביא שחקן טוב ממנו, את חזיזה, את אצילי ואת קורנו.
ג'וש כהן שוער מספיק טוב לקחת פה אליפויות, זה לא נפל כמו חיימוב וגורש ומרציאנו וכל אלה.
את ג'וש אפשר להחליף בקלות, הוא לא בטופ 10 שוערים שהיו בליגה במילניום בכלל. דניאל פרץ בשנייה שעלה מהנוער כבר היה יותר טוב ממנו.
לא לשאוף להחליף את ג'וש זה אותה גישה שהייתה לך כשלא רצית להחליף את מאיר. אתה חושש מלהחליף מישהו שהוא תכלס סתם סביר.
לטעמי צריך להחליף אותו כבר בחלון של ינואר. לכל המאוחר בקיץ הקרוב (מאמין שבכל מקרה לא יישאר פה).
אופטימיות במכבי חיפה
- KevinDurant
- חבר בבורד
אפשר להחליף אותו כבר עכשיו במשפתיApoc כתב: ↑04 אוקטובר 2022, 16:52לא רציני להשוות את ג'וש לפלאניץ' ושרי, הם אלף רמות מעליו.KevinDurant כתב: ↑04 אוקטובר 2022, 15:16מי קבע שחייקין יותר טוב מג'וש?
את ג'וש אפשר להחליף בקלות, הוא לא בטופ 10 שוערים שהיו בליגה במילניום בכלל. דניאל פרץ בשנייה שעלה מהנוער כבר היה יותר טוב ממנו.
לא לשאוף להחליף את ג'וש זה אותה גישה שהייתה לך כשלא רצית להחליף את מאיר. אתה חושש מלהחליף מישהו שהוא תכלס סתם סביר.
לטעמי צריך להחליף אותו כבר בחלון של ינואר. לכל המאוחר בקיץ הקרוב (מאמין שבכל מקרה לא יישאר פה).
השאיפה שלי הייתה לא להחליף את מאיר כי דיברו על להביא מגן ימני זר ולא מגן שמאלי זר, תמיד הייתי בעד 2 מגנים זרים.
אני חותם עם ג'וש 10 שנים קדימה.
דניאל פרץ עלה לבוגרים בת''א רמלה וגם בעונה הראשונה שלו במכבי ת''א היה פחות טוב מג'וש
אין אף 10 שוערים טובים מג'וש כהן במילניום האחרון אבל בסדר
- Apoc
- יו״ר הבורד
צריך להשתדרג על העמדה שלו.KevinDurant כתב: ↑04 אוקטובר 2022, 17:41 אפשר להחליף אותו כבר עכשיו במשפתי
השאיפה שלי הייתה לא להחליף את מאיר כי דיברו על להביא מגן ימני זר ולא מגן שמאלי זר, תמיד הייתי בעד 2 מגנים זרים.
דניאל פרץ עלה לבוגרים בת''א רמלה וגם בעונה הראשונה שלו במכבי ת''א היה פחות טוב מג'וש
לא מביא נקודות, אין לו משחק רגל, עושה טעויות הזויות במשחקים גדולים.
אני בטוח שבצוות המקצועי מבינים את זה ופשוט מחכים לטיימינג הנכון מבחינת אופציות חלופיות. הוא חתם רק עד סוף העונה וכנראה לא יישאר מעבר.
אופטימיות במכבי חיפה
- Shocking4U
- מנהל הבורד
עם הרקורד שיש לצוות המקצועי בבחירת שוערים לא הייתי ממהר להחליף את ג׳וש. מזכיר לך את העונה שהם פתחו עם חיימוב, החליפו באנסטיס וגמרו עם הרוש.
- Smile
- מנהל הבורד
החלונות האחרונים הוכיחו שאפשר לשאוף ליותר ויודעים להביא את השחקנים הנכונים.
אם ירצו להביא שוער במקום ג'וש ינחת פה שוער ברמה.
בכל מקרה כל עוד הוא יסכים לחדש חוזה הוא ישאר פה.
אם ירצו להביא שוער במקום ג'וש ינחת פה שוער ברמה.
בכל מקרה כל עוד הוא יסכים לחדש חוזה הוא ישאר פה.
- Apoc
- יו״ר הבורד
סומך על אלברמן.Shocking4U כתב: ↑04 אוקטובר 2022, 21:57 עם הרקורד שיש לצוות המקצועי בבחירת שוערים לא הייתי ממהר להחליף את ג׳וש. מזכיר לך את העונה שהם פתחו עם חיימוב, החליפו באנסטיס וגמרו עם הרוש.
אופטימיות במכבי חיפה
- KevinDurant
- חבר בבורד
הוא חתם על חוזה לעונה כי הוא לא רצה לחתום ליותר, לא כי המועדון לא רוצה אותו.Apoc כתב: ↑04 אוקטובר 2022, 17:52צריך להשתדרג על העמדה שלו.KevinDurant כתב: ↑04 אוקטובר 2022, 17:41 אפשר להחליף אותו כבר עכשיו במשפתי
אני בטוח שבצוות המקצועי מבינים את זה ופשוט מחכים לטיימינג הנכון מבחינת אופציות חלופיות. הוא חתם רק עד סוף העונה וכנראה לא יישאר מעבר.
זה לא ברור לך שאם הוא עוזב יביאו את מרציאנו ויישארו עם משפתי? אתה לא זוכר שבתחילת העונה אמרו לינקו לחכות עם ההצעה מריינה כי ירצו להביא אותו?
- Smile
- מנהל הבורד
חיפשו שוער שני.
לא חושב שמישהו במועדון מצפה ממשפתי / ינקו להיות שוער ראשון.
לא חושב שמישהו במועדון מצפה ממשפתי / ינקו להיות שוער ראשון.
- Apoc
- יו״ר הבורד
לא חושב שיביאו את מרציאנו. מאמין שיודעים שהוא לא שדרוג על ג'וש.KevinDurant כתב: ↑05 אוקטובר 2022, 20:15הוא חתם על חוזה לעונה כי הוא לא רצה לחתום ליותר, לא כי המועדון לא רוצה אותו.Apoc כתב: ↑04 אוקטובר 2022, 17:52צריך להשתדרג על העמדה שלו.KevinDurant כתב: ↑04 אוקטובר 2022, 17:41 אפשר להחליף אותו כבר עכשיו במשפתי
זה לא ברור לך שאם הוא עוזב יביאו את מרציאנו ויישארו עם משפתי? אתה לא זוכר שבתחילת העונה אמרו לינקו לחכות עם ההצעה מריינה כי ירצו להביא אותו?
אם ילכו על שוער זר על חשבון האזרוח של סונדגרן זה יהיה אידיאלי. גם חייקין אופציה.
ישראלים אחרים לא אופציות.
אופטימיות במכבי חיפה
-
- מכונת תארים
מרציאנו שוער ראשון יהיה רכש של עונות שחורות.
הנה המהפך, הנה המהפך, הנה הממממהההפפפךךךך!
- KevinDurant
- חבר בבורד
- hezildo
- מכונת תארים
-
- קפטן ירוק
שוער מצוין.
לדעתי אם יעזוב זה יהיה לבקשתו ולא בגלל שמישהו במועדון רוצה.
לדעתי אם יעזוב זה יהיה לבקשתו ולא בגלל שמישהו במועדון רוצה.
- KevinDurant
- חבר בבורד
- Apoc
- יו״ר הבורד
ההגנה הפקירה אותו לגמרי היום. זה שספג רק 3 זה יפה מאוד.
אופטימיות במכבי חיפה
- Shocking4U
- מנהל הבורד
היה מצויין והתמודד עם הגנה שכל הזמן עשתה חורים והשאירה אותו לבד.
-
- מחוזר באירופה
הזכירו פה את דניאל פרץ.
לדעתי שני השערים שלנו במשחק האחרון הם עליו.
בשער הראשון נפל מהר בלי שום סיבה נראית לעין בשער השני יצא במקום להישאר
לדעתי שני השערים שלנו במשחק האחרון הם עליו.
בשער הראשון נפל מהר בלי שום סיבה נראית לעין בשער השני יצא במקום להישאר
- benrey
- הענק הירוק
-
- הענק הירוק
תצוגה ענקית.
- GKagelmacher
- אלוף המדינה
ממש נסחפת. וגם עצר 2 גולים בטוחים 100 אחוז של פיירו ודינדה.
הַזּוֹרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ
-
- מכונת תארים
היה מעולה. לא הגיוני שאילצו אותו להתמודד שוב ושוב עפ אחד על אחד
- RakMaccabi31
- קפטן ירוק
23/23 מסירות מדויקות נגד הצהבת
- Judokan
- סמל ירוק
אכן. תבינו שמלמדים שוערים מגיל 0 לקחת הימורים במצבים של אחד על אחד, אחרת בשער של 7 מטר יהיה קשה מאוד לקחת איזשהו כדור.
כמו היציאה של ג'וש מול ראביו, שלקח הימור לכיוון אחד וקיבל את הגול לכיוון האחר. ככה אצל פרץ - הוא לקח הימור שדין יבעט בנגיעה (מה שמאוד הגיוני לחלוץ במצב הזה), ואז יש מצב שהיה לוקח ויוצא גיבור. בפועל דין עצר את הכדור יפה ופרץ הושכב.
אל תחשבו על מהלכים מנקודת מבט של שוער בחוכמה בדיעבד כשאתם יודעים לאן הכדור נבעט. תחשבו על זה בזמן אמת כשצריך לקחת בחשבון 30 דברים שונים ואפשרויות שונות שיש לחלוץ. זה הכול משחק של מיקסום סיכויים בטווח הארוך
- Judokan
- סמל ירוק
משחק נפלא של ג'וש..
התשובה החד משמעית לכל הדיון שהתנהל עליו פה בשבוע האחרון, האם זה עמדה שצריך שדרוג מעליה או לא. מלך.
התשובה החד משמעית לכל הדיון שהתנהל עליו פה בשבוע האחרון, האם זה עמדה שצריך שדרוג מעליה או לא. מלך.