לא ברור למה אבו פאני לא בעט שםNOSFERATU ZODD כתב: 06 אוקטובר 2022, 00:08 אגב שרי נתן כדור מצוין לדין בגול.
לפני כן נתן כדור בנגיעה לאבו פאני שלא עשה מזה שער.
בינתיים אחראי ל2 השערים היחידים שלנו, לא במקרה.
ההמנון, מח' 3: פיאט חורקת VS. וולבו מהניילונים
דיוני מכבי חיפה בכדורגל
מנהל: Shocking4U
- Shocking4U
- מנהל הבורד
- הודה ל־: 13 פעמים
- קיבל תודה: 91 פעמים
Re: ההמנון, מח' 3: פיאט חורקת VS. וולבו מהניילונים
-
lemmacantor
- אגדה ירוקה
- הודה ל־: 48 פעמים
- קיבל תודה: 96 פעמים
לא מסכים. יצרנו יותר מאשר בליסבון. אין מה לעשות לא עלינו בהרכב יצירתי.ירוק זה אני כתב: 06 אוקטובר 2022, 00:10 זה המשחק הכי פחות טוב שלנו בבתים, ועדיין ראינו קבוצה שעומדת טוב מול קבוצה שעל הנייר הרבה יותר טובה.
בכלל קמפיין לא רע עד עכשיו, ועם קצת מזל היו יכולות להיות לנו איזה 2 נקודות.
הנה המהפך, הנה המהפך, הנה הממממהההפפפךךךך!
כזה מרתיח כמה קיללתי אותם באותו הרגע, מעניין אותי לדעת מה עבר להם בראש להשליך חפצים במשחק של ליגת האלופות ועוד בחוץ? ולא שבליגת העל שלנו זה בסדר .Amit Green כתב: 06 אוקטובר 2022, 00:09 אם מחברים את הIQ של כל האוהדים שזרקו דברים בקרן, מקבלים את מספר השחקנים בהרכב קבוצת כדורגל אחרי הרחקה של אחד מהם
המועדון חייב לתפוס את הבהמות האלה דחוף .
הלוואי שהם קוראים פה שידעו שהם תתי אדם.
מאמין שהנקודות יבואו או במשחק הבא או באחרון
יהיה חבל מאוד אם לא אבל גם זה לא יהיה סוף העולם
שיחקנו כדורגל והבקענו שערים. גם לא קיבלנו רביעיות ומעלה עד כה למרות שאני מאמין שפסז' בחוץ זה באנקר.
שיחקנו כדורגל והבקענו שערים. גם לא קיבלנו רביעיות ומעלה עד כה למרות שאני מאמין שפסז' בחוץ זה באנקר.
אופטימיות במכבי חיפה
- Shocking4U
- מנהל הבורד
בקצב הזה אני בספק אם נעשה נקודות כי אנחנו בכל משחק עושים טעויות מביכות בהגנה אז גם אם נבקיע זה לא יספיק. פסז בחוץ באמת פוטנציאל להתבזות.Apoc כתב: 06 אוקטובר 2022, 00:11 מאמין שהנקודות יבואו או במשחק הבא או באחרון
אני לא חושב שיהיו פה נקודות, וזה גם לא נורא מבחנתי
-
Greenfromluxembourg
- קודם כל נאמנות
- קיבל תודה: 1 פעם
וואלה היה טירוף באצטדיון, האיטלקים שיקשקו שכבשנו, שימותו כל האוהדים שזרקו דברים למגרש הוציאו את השחקנים מהפוקוס שהם היו בו, לא מבין את התרבות המסריחה הזאת.
חוץ מזה צ׳יבוטה סירחון, אצילי, חזיזה ודוד הרימו את כל המשחק ונתנו לנו 10 דקות של קצת אמונה. חוץ מזה חוויה כמובן.
חוץ מזה צ׳יבוטה סירחון, אצילי, חזיזה ודוד הרימו את כל המשחק ונתנו לנו 10 דקות של קצת אמונה. חוץ מזה חוויה כמובן.
- Shocking4U
- מנהל הבורד
ברגע שראיתי את זה אמרתי לאח שלי שעכשיו יהיה גול. זה היה כל כך שקוף.Daniel123 כתב: 06 אוקטובר 2022, 00:11כזה מרתיח כמה קיללתי אותם באותו הרגע, מעניין אותי לדעת מה עבר להם בראש להשליך חפצים במשחק של ליגת האלופות ועוד בחוץ? ולא שבליגת העל שלנו זה בסדר .Amit Green כתב: 06 אוקטובר 2022, 00:09 אם מחברים את הIQ של כל האוהדים שזרקו דברים בקרן, מקבלים את מספר השחקנים בהרכב קבוצת כדורגל אחרי הרחקה של אחד מהם
המועדון חייב לתפוס את הבהמות האלה דחוף .
הלוואי שהם קוראים פה שידעו שהם תתי אדם.