מושאלי מכבי חיפה - עונת 2022-23
דיוני מכבי חיפה בכדורגל
מנהל: Shocking4U
Re: מושאלי מכבי חיפה - עונת 2022-23
מחצית - טבריה הופכת ל-2-1. חבל. נצחון יכול להביא אותם למקום השני בסיום המחזור.
- Judokan
- סמל ירוק
אין לנו אינטרס שעפולה תהיה במקום השני.
עלייה שלהם לליגת העל לחלוטין לא טובה לנו. עדיף שיהיו במקום טוב באמצע בואך צמרת, כדי שהקשר איתם יוכל להמשיך במתכונת הנוכחית גם קדימה.
עלייה שלהם לליגת העל לחלוטין לא טובה לנו. עדיף שיהיו במקום טוב באמצע בואך צמרת, כדי שהקשר איתם יוכל להמשיך במתכונת הנוכחית גם קדימה.
- Shocking4U
- מנהל הבורד
- הודה ל־: 13 פעמים
- קיבל תודה: 91 פעמים
- Judokan
- סמל ירוק
חטפו 3 שערים מעשרה שחקנים של עירוני טבריה
ההגנה שלהם לא משהו בלשון המעטה, גם השוער כיוף גרוע ומצלם שערים
אופטימיות במכבי חיפה
- Judokan
- סמל ירוק
ראיתי היום קטעים מהמשחק, ללא ספק הופעה איומה של כל הקבוצה שם. לא הצליחו לרדת לקרקע אחרי הניצחון הגדול על הלוזוניה. צריך לזכור שזו קבוצה מאוד מאוד צעירה ועם מעט מאוד ניסיון.Apoc כתב: 07 אוקטובר 2022, 18:04 חטפו 3 שערים מעשרה שחקנים של עירוני טבריה
לוויזינגר חלק גדול בהתפרקות כשהכניס את אבו אלשיך על חשבון תמיר ארבל (מגן) במחצית ובעצם די פירק את הקבוצה הגנתית בהימור הזה.
לגבי ההגנה - מדובר באותה הגנה שנתנה הופעה מצוינת מול הלוזוניה, אז לא הייתי פוסל אותם כל כך מהר. צריך לראות איך הם ייראו במשחקים הבאים.
לדעתי טעות שהוציאו את אזרואל מההרכב, צריכים לשקול לחזור לשחק ב-3 בלמים או איתו בשמאל. נדיר וארבל מאוד חלשים בעיניי.
העיקר שייקחו את זה כחוויה מחלשת להמשך העונה.
- Judokan
- סמל ירוק
מנת המושאלים להיום:
אורי דהן פותח לראשונה בהגנה של בית"ר במשחק חוץ מול חדרה. נחמני על הספסל.
בצד של חדרה, נהוראי יפרח על הספסל, אחרי שקיבל דקות ראשונות במשחק הקודם. מחכה לראות מה הוא שווה ברמת ליגת העל בשעה טובה.
אורי דהן פותח לראשונה בהגנה של בית"ר במשחק חוץ מול חדרה. נחמני על הספסל.
בצד של חדרה, נהוראי יפרח על הספסל, אחרי שקיבל דקות ראשונות במשחק הקודם. מחכה לראות מה הוא שווה ברמת ליגת העל בשעה טובה.
- Shocking4U
- מנהל הבורד
1-0 לחדרה מגול של סיסה על הראש של דהן
לדהן יש יחסית לבלם עם נתונים פיזיים טובים את משחק הראש הכי גרוע שראיתי מבלם בליגת העל
לדהן יש יחסית לבלם עם נתונים פיזיים טובים את משחק הראש הכי גרוע שראיתי מבלם בליגת העל
- Judokan
- סמל ירוק
עפולה מתקנים את הרושם הגרוע משבוע שעבר, עם ניצחון ביתי חשוב 1-0 על נוף הגליל. ממשיכים את הנדנדה שלהם העונה (שזה די הגיוני לקבוצה כל כך צעירה ולא מנוסה), של משחק ניצחון, משחק תיקו או הפסד. חוזרים לחלק העליון של הטבלה עם הניצחון הזה.
כיוף, לאופר, אקווה, זערורה והירש בהרכב של עפולה. אזרואל, אלימלך ואבו אלשיך על הספסל (לא בטוח אם נכנסו, עדיין לא הצלחתי למצוא).
נבו שדו פתח אצל נוף הגליל.
כיוף, לאופר, אקווה, זערורה והירש בהרכב של עפולה. אזרואל, אלימלך ואבו אלשיך על הספסל (לא בטוח אם נכנסו, עדיין לא הצלחתי למצוא).
נבו שדו פתח אצל נוף הגליל.
- Judokan
- סמל ירוק
תמונת המושאלים של היום -
אורי דהן יורד לספסל אחרי משחק אחד בביתר, ויחכה שם יחד עם נחמני. מולם בקרית שמונה, טימו מוזי ייכנס בפעם הראשונה להרכב מאז שהושאל (אחרי 9 הופעות כמחליף כולל בטוטו).
בראייה של אינטרס צד של טובת השחקנים שלנו, כדאי לקוות להפסד נוסף של בית"ר שאולי יביא לפיטורים של אבוקסיס (שכרגע לא מצליח ליצור שם שום יציבות או שיטה)
אורי דהן יורד לספסל אחרי משחק אחד בביתר, ויחכה שם יחד עם נחמני. מולם בקרית שמונה, טימו מוזי ייכנס בפעם הראשונה להרכב מאז שהושאל (אחרי 9 הופעות כמחליף כולל בטוטו).
בראייה של אינטרס צד של טובת השחקנים שלנו, כדאי לקוות להפסד נוסף של בית"ר שאולי יביא לפיטורים של אבוקסיס (שכרגע לא מצליח ליצור שם שום יציבות או שיטה)
- Judokan
- סמל ירוק
זה ממשיך מוזר מאוד - כי מאז שעאמר עבר לאשדוד הוא אפילו לא בסגל של הבוגרת אצלם. וממה שאני רואה, גם לא חריג גיל בנוער או משהו.ברק.י כתב: 29 ספטמבר 2022, 11:37הכל מוזר בסיפור איתו. הוא לא היה רשום באף קבוצה עד היום האחרון לחלון ולא ברור איפה הוא התאמן עד עכשיו.
ברגע האחרון הושאל לקבוצה עם 7-9 קשרים אמצע (מתוכם, 2 זרים). לא אופתע אם היו דברים מאחורי הקלעים שגרמו למועדון לרצות להשתחרר ממנו, בדומה למוזי. או זה, או שבמועדון לא בונים עליו, או שמאמינים שהאופציה לא תמומש.
- Judokan
- סמל ירוק
דהן עולה בפתיחת המחצית השנייה בבית"ר במקום דגני.
עד עכשיו בדקה ה-60 המשחק הזה שעמומון רציני.
עד עכשיו בדקה ה-60 המשחק הזה שעמומון רציני.
- Shocking4U
- מנהל הבורד
- Judokan
- סמל ירוק
להשאיל אותו לעפולה לא יועיל לנו בכלום. זה גם מחזיר אותו בצעד אחורה, וגם יש להם שם כרגע את הירש שהם רצים איתו יפה, אז הם לא צריכים חלוץ.Shocking4U כתב: 15 אוקטובר 2022, 21:07 בינואר צריך לבטל את ההשאלה של נחמני ולהשאיל אותו לעפולה במקום
אם אין קבוצה בליגת העל שרוצה לקחת אותו, ואם אפילו בבית"ר הכושלת הוא מצליח להפוך לחלוץ קצה רוטציה - זה מבחינתי חותמת רצינית לכך שמהשחקן הזה כבר לא יצא משהו.
- Shocking4U
- מנהל הבורד
אני אומר כבר הרבה זמן שלא יצא ממנו כלום. הוא לא ברמה. הפחד שלי זה ששנה הבאה הוא חלוץ שלישי כי לא ירצו לשלם כסף על חלוץ שלישי סטייל שבירו/באריבו כזה. בכל מקרה לא לשחק בביתר המצב הזה לא יכול להמשיךJudokan כתב: 15 אוקטובר 2022, 21:10להשאיל אותו לעפולה לא יועיל לנו בכלום. זה גם מחזיר אותו בצעד אחורה, וגם יש להם שם כרגע את הירש שהם רצים איתו יפה, אז הם לא צריכים חלוץ.Shocking4U כתב: 15 אוקטובר 2022, 21:07 בינואר צריך לבטל את ההשאלה של נחמני ולהשאיל אותו לעפולה במקום
אם אין קבוצה בליגת העל שרוצה לקחת אותו, ואם אפילו בבית"ר הכושלת הוא מצליח להפוך לחלוץ קצה רוטציה - זה מבחינתי חותמת רצינית לכך שמהשחקן הזה כבר לא יצא משהו.
עם איך שהם שיחקו, אני מבין למה לא היה להם צורך בשיקן התקפה על הספסל.
- Shocking4U
- מנהל הבורד
לדעתי בגלל שזה היה נגדנו. בטח למרות שאסור שיהיה סעיף מפורש כזה בהסכם השאלה הם ביקשו דבר כזה מתחת לשולחן
- Judokan
- סמל ירוק
יום של גביע בגזרת המושאלים בלאומית - סיבוב ז' של הגביע משוחק כרגע.
הפועל עפולה מתארחת בדימונה אצל האקס רומן זולו (אחד שמאוד רצה לדפוק את השתפ איתנו וכיף לראות שהוא עכשיו בליגה לרמתו).
כרגע 0-0 במחצית (משודר כחלק מערוץ הקיבוץ)
וייזינגר עולה עם לא מעט מחליפים ושחקנים שצריכים הזדמנות. ולענייננו אלה כיוף, אזרואל, תמיר ארבל, אלימלך, אקווה, זערורה ואבו אלשיך.
זלקינד, לאופר, קטרי וחג'ג' על הספסל.
הפועל עפולה מתארחת בדימונה אצל האקס רומן זולו (אחד שמאוד רצה לדפוק את השתפ איתנו וכיף לראות שהוא עכשיו בליגה לרמתו).
כרגע 0-0 במחצית (משודר כחלק מערוץ הקיבוץ)
וייזינגר עולה עם לא מעט מחליפים ושחקנים שצריכים הזדמנות. ולענייננו אלה כיוף, אזרואל, תמיר ארבל, אלימלך, אקווה, זערורה ואבו אלשיך.
זלקינד, לאופר, קטרי וחג'ג' על הספסל.
- Judokan
- סמל ירוק
פעולה אדירה של חג'ג' (שעלה כמחליף) באגף שהסתיימה בבעיטה לקורה הביאה לגול שפרץ לעפולה את הסכר בהארכה.
2:0 לעפולה בסוף
- Shocking4U
- מנהל הבורד
מה דעתך על חגג? מבין הוא, זערורה ויפרח מי לדעתך הכי ישתלב בשנה הבאה בפוטנציאל בסגל?Judokan כתב: 18 אוקטובר 2022, 22:01 פעולה אדירה של חג'ג' (שעלה כמחליף) באגף שהסתיימה בבעיטה לקורה הביאה לגול שפרץ לעפולה את הסכר בהארכה.
- Judokan
- סמל ירוק
את דעתי על זערורה כבר הבעתי, לדעתי הוא הכי מתאים היום לסגל שלנו מתוך השלישייה הזו, ולא הייתי מצטער אם יגיע לפה בשנה הבאה.
הוא עשה השנה שדרוג במשחק שלו, ולדעתי יכול להיות כמו ג'אבר שעשה קפיצת מדרגה רצינית בשנה השנייה בלאומית לשחקן מוביל.
לגבי חג'ג' - הוא שחקן מאוד מוכשר אבל כרגע מאוד לא יעיל במשחק שלו (לתחושתי).יש לו רגעים שהוא עושה פעולות מבריקות, והטכניקה שלו ברמה גבוהה - אבל לצד זה הוא מאבד לא מעט כדורים על קבלת החלטות לקויה.
וצריך גם לזכור שהוא מבוגר בשנה מזערורה (בן 21 בחודש הבא).
בזמן אמת העברתי ביקורת, אבל אני חושב שבדיעבד ההחלטה להשאיל אותו לעוד עונה בעפולה כשחקן מוביל תעשה לו טוב ובתקווה תעזור לו להתקדם במשחק שלו. אני חושב שהוא יכול להיות שחקן מתאים לליגת העל, אבל קשה לי לראות אותו פורץ לרוטציה שלנו.
לגבי יפרח - לא עקבתי אחריו מספיק בשנה שעברה, מחכה מאוד לראות אותו כבר מקבל דקות בחדרה כדי לשפוט. אז קשה לי מאוד לומר
הוא עשה השנה שדרוג במשחק שלו, ולדעתי יכול להיות כמו ג'אבר שעשה קפיצת מדרגה רצינית בשנה השנייה בלאומית לשחקן מוביל.
לגבי חג'ג' - הוא שחקן מאוד מוכשר אבל כרגע מאוד לא יעיל במשחק שלו (לתחושתי).יש לו רגעים שהוא עושה פעולות מבריקות, והטכניקה שלו ברמה גבוהה - אבל לצד זה הוא מאבד לא מעט כדורים על קבלת החלטות לקויה.
בזמן אמת העברתי ביקורת, אבל אני חושב שבדיעבד ההחלטה להשאיל אותו לעוד עונה בעפולה כשחקן מוביל תעשה לו טוב ובתקווה תעזור לו להתקדם במשחק שלו. אני חושב שהוא יכול להיות שחקן מתאים לליגת העל, אבל קשה לי לראות אותו פורץ לרוטציה שלנו.
לגבי יפרח - לא עקבתי אחריו מספיק בשנה שעברה, מחכה מאוד לראות אותו כבר מקבל דקות בחדרה כדי לשפוט. אז קשה לי מאוד לומר
מוסיף על הדברים (שאני מסכים עם כולם):Judokan כתב: 19 אוקטובר 2022, 17:14 את דעתי על זערורה כבר הבעתי, לדעתי הוא הכי מתאים היום לסגל שלנו מתוך השלישייה הזו, ולא הייתי מצטער אם יגיע לפה בשנה הבאה.
זערורה - פתח את העונה טוב, אחרי עונה קודמת שהייתה גם טובה. אם בעונה הקודמת הוא חילק את הדקות עם גדיר עד שתפס יותר מקום מהשני, העונה הוא כבר באנקר בהרכב של עפולה (יחד עם כיוף ולאופר). יחד עם זאת ולמרות ההתלהבות של האוהדים והתקשורת ממנו, בעונה הקודמת התחושה שלי הייתה שהוא צריך עוד עונה של השאלה וצריך לראות איך תלך העונה הזו מבחינתו, אחרי שלא הצליח להתברג בליגת העל הקיץ. בנוסף, צריך לראות מה יהיה הקאדר של הקישור בקיץ ומי משחקני ה-8 מפנה את מקומו.
חג׳ג׳ - די מזכיר את חזיזה מהרבה בחינות. עשה עונה ראשונה יפה בעפולה כשחקן משמעותי, אבל גם הוא לא הצליח להתקדם לליגת העל. זו שאלה אם יפרוץ ומתי. דווקא בגלל הסגנון שלו והמבנה הפיזי שלו, אני לא אתפלא אם ההצלחה ביחס לקריירה שלו עצמו תגיע בגילאים מאוחרים יותר, אבל מאד קשה להעריך כרגע לאן יגיע.
יפרח - מאד מאד כשרוני והביא מספרים יפים כשחקן משמעותי בעפולה בעונה שעברה, למרות פציעה שחווה (להבנתי, גם בנוער הוא היה די פציע). יחד עם זאת, התחושה היא שמבחינה מנטלית הוא הכי פחות בשל משלושתם. ראו את זה גם בנבחרת - הוא לא תורם הרבה לעבודת ההגנה ומתבסס הרבה על יכולות אישית עם הכדור. זו שאלה מאד גדולה איך תשפיע עליו העונה בחדרה. למרות שהוא צעיר ודברים יכולים להשתנות (ע״ע הפריצה המאוחרת יחסית של רפאלוב, שדי הזכיר אותו בעונות הבוגרים הראשונות שלו), העונה הנוכחית היא עונת מבחן עבורו. אם יעשה עונה טובה, סביר שינסה להשתלב פה בעונה הבאה. אם לא יקבל דקות או לא יצדיק את הדקות שהוא מקבל מהספסל (כרגע), זה גם יכול להיות סיפור זנטי.
- KevinDurant
- חבר בבורד
- הודה ל־: 148 פעמים
- קיבל תודה: 127 פעמים
לפעמים עדיף עבור שחקנים לשחק 90 דק' ולהיות הכוכבים בקבוצה שלהם בלאומית (כמו פה בסופו של יום) מאשר לראות פירורים בקבוצה מסתגרת בליגת העל
מסכים. גם בגלל זה אני מתקשה לראות את יפרח פה בעונה הבאה כשחקן במיקום סביר ברוטציה.KevinDurant כתב: 19 אוקטובר 2022, 18:20 לפעמים עדיף עבור שחקנים לשחק 90 דק' ולהיות הכוכבים בקבוצה שלהם בלאומית (כמו פה בסופו של יום) מאשר לראות פירורים בקבוצה מסתגרת בליגת העל
עפולה יוצאת למשחק חוץ מול אחי נצרת מתחתית הליגה.
עפולה בבית - 13/15
עפולה בחוץ - 1/12
עפולה בבית - 13/15
עפולה בחוץ - 1/12
- Judokan
- סמל ירוק
למעוניינים - ישודר בערוץ הקיבוץ.
נצרת קבוצה בפורמה ממש גרועה בליגה, 4 הפסדים ברצף. מה שבהפכפכות של עפולה אומר שנצרת תנצח היום
נצרת קבוצה בפורמה ממש גרועה בליגה, 4 הפסדים ברצף. מה שבהפכפכות של עפולה אומר שנצרת תנצח היום
-
lemmacantor
- אגדה ירוקה
- הודה ל־: 48 פעמים
- קיבל תודה: 96 פעמים
לוקחים דוגמא מקבוצת האםברק.י כתב: 21 אוקטובר 2022, 15:17 עפולה יוצאת למשחק חוץ מול אחי נצרת מתחתית הליגה.
עפולה בבית - 13/15
עפולה בחוץ - 1/12
הנה המהפך, הנה המהפך, הנה הממממהההפפפךךךך!