פרנטזי פיירו - נושא רשמי
דיוני מכבי חיפה בכדורגל
מנהל: Shocking4U
-
- אגדה ירוקה
Re: פרנטזי פיירו - נושא רשמי
1.6 מיליון יורו, 7 משחקי ליגה, שער אחד.
לקפל ולשלוח בינואר.
לקפל ולשלוח בינואר.
-
- אלוף המדינה
לא רוצה להצטרף לעליהום אבל זיהיתי את הבעיה כבר אחרי טרנר, מאכזב ולצערי התחזיות השלילות שלנו מהקיץ מתממשות באיחור אופנתי, לפחות קיבלנו ממנו קמפיין אירופי מהסרטים
-
- קודם כל נאמנות
היה שקוף שהוא לא יוכל לתרום למשחק הזה, לא ברור למה ברק הכניס אותו בכלל
יעקב נחנקנו
-
- מכונת תארים
לצערי בינתיים מוכיח את הבעייתיות של חלוצים מסוגו בליגה שלנו. יחד עם זאת הוא חלוץ תלותי. כל הקבוצה מתקשה לשלב בין צ'מפיונס לליגה.
הנה המהפך, הנה המהפך, הנה הממממהההפפפךךךך!
- Apoc
- יו״ר הבורד
מנסה לחשוב איזה חלוץ כן היה מגיע פה למצבים ולא מצליח.
כנראה שכשכל הקבוצה לא מתפקדת ואין משחק התקפה ורק מעיפים כדורים החוצה 97 דקות אז החלוץ לא יבקיע שער.
הפרחים לברק בכר.
כנראה שכשכל הקבוצה לא מתפקדת ואין משחק התקפה ורק מעיפים כדורים החוצה 97 דקות אז החלוץ לא יבקיע שער.
הפרחים לברק בכר.
נערך לאחרונה על ידי Apoc ב 08 אוקטובר 2022, 22:25, נערך פעם 1 בסך הכל.
אופטימיות במכבי חיפה
- KevinDurant
- חבר בבורד
אין מה להאשים אותו, הקבוצה מזלזלת במפעל הליגה מתחילת העונה למעט 2 משחקים נגד הפועל ב''ש ומכבי ת''א וככה זה נראה.
כשנסיים עם ליגת האלופות ונתחיל להתיייחס לליגת העל ברצינות אני אתן לו כמה משחקים ואשפוט אותו.
כשנסיים עם ליגת האלופות ונתחיל להתיייחס לליגת העל ברצינות אני אתן לו כמה משחקים ואשפוט אותו.
-
- קפטן ירוק
אקזיט עליו בינואר יהיה מתנה.
-
- אגדה ירוקה
אני מופתע אני חייב להגיד את האמת למרות שלא הייתי נלהב מההחתמה שלו ופינטזתי על אוסקר אסטופיניאן.
אחרי שראיתי אותו במוקדמות הייתי בטוח שהוא הולך לפרק פה את הליגה.
אחרי שראיתי אותו במוקדמות הייתי בטוח שהוא הולך לפרק פה את הליגה.
-
- קודם כל נאמנות
גם נקודה חשובה, לא בטוח בכלל שהוא לא מתאיםKevinDurant כתב: ↑08 אוקטובר 2022, 22:25 אין מה להאשים אותו, הקבוצה מזלזלת במפעל הליגה מתחילת העונה למעט 2 משחקים נגד הפועל ב''ש ומכבי ת''א וככה זה נראה.
מה שכן בטוח זה שמלבד שני המשחקים שציינת אנחנו הולכים כדי לשרוד את המשחק ולא כדי לנצח אותו
יעקב נחנקנו
- KevinDurant
- חבר בבורד
ברורitaybenji כתב: ↑08 אוקטובר 2022, 22:29גם נקודה חשובה, לא בטוח בכלל שהוא לא מתאיםKevinDurant כתב: ↑08 אוקטובר 2022, 22:25 אין מה להאשים אותו, הקבוצה מזלזלת במפעל הליגה מתחילת העונה למעט 2 משחקים נגד הפועל ב''ש ומכבי ת''א וככה זה נראה.
מה שכן בטוח זה שמלבד שני המשחקים שציינת אנחנו הולכים כדי לשרוד את המשחק ולא כדי לנצח אותו
עושים לי רוטציות בעמדת השוער בליגה, פותחים עם מאור לוי, עולים בזלזול.
- hezildo
- מכונת תארים
- Shocking4U
- מנהל הבורד
אם הוא יגיע ל10 שערים אני אופתע
- Apoc
- יו״ר הבורד
-
- שחקן העונה
כשנתחיל לשחק עם יותר משחקן אחד ברחבה, יהיה הוגן לשפוט אותו.
זורקים אותו לבד ברחבה מול 3 בלמים, 0 הצטרפות מהקישור (משהו שג'אבר היה עושה הרבה), מגנים שלא נכנסים פנימה, דין דוד תקוע באגף (התלונה היא לא לדין עצמו).
זה לא משנה מי היה משחק שם חלוץ, כשהוא לבד על 3 בלמים גם זלאטן לא היה עושה פה הרבה. אותו הדבר מול מכבי ת"א זה מה שהיה, לבד ברחבה על 3 בלמים.
במקום לשחק 2 חלוצים איתו ועם דין, ואז היה קצת עומס ברחבה ויכלו למשוך בלמים, אז לא, בכר חייב להתחכם.
הרמות סרק 90 דקות, חוץ מאצילי אף אחד לא יודע להרים כדורים מסוכנים, ובמקום לשלוח את סק בדקות סיום כדי ליצור עוד עומס ברחבה, הוא מוציא אותו ומשאיר את מאור לוי שלא יודע להעמיד חלוץ מול שוער גם עוד אלף שנה.
זורקים אותו לבד ברחבה מול 3 בלמים, 0 הצטרפות מהקישור (משהו שג'אבר היה עושה הרבה), מגנים שלא נכנסים פנימה, דין דוד תקוע באגף (התלונה היא לא לדין עצמו).
זה לא משנה מי היה משחק שם חלוץ, כשהוא לבד על 3 בלמים גם זלאטן לא היה עושה פה הרבה. אותו הדבר מול מכבי ת"א זה מה שהיה, לבד ברחבה על 3 בלמים.
במקום לשחק 2 חלוצים איתו ועם דין, ואז היה קצת עומס ברחבה ויכלו למשוך בלמים, אז לא, בכר חייב להתחכם.
הרמות סרק 90 דקות, חוץ מאצילי אף אחד לא יודע להרים כדורים מסוכנים, ובמקום לשלוח את סק בדקות סיום כדי ליצור עוד עומס ברחבה, הוא מוציא אותו ומשאיר את מאור לוי שלא יודע להעמיד חלוץ מול שוער גם עוד אלף שנה.
- KevinDurant
- חבר בבורד
Ganjot כתב: ↑09 אוקטובר 2022, 14:54 כשנתחיל לשחק עם יותר משחקן אחד ברחבה, יהיה הוגן לשפוט אותו.
-
- אגדה ירוקה
דין דוד למשל הצליח לעשות מול מכבי תא מה שפיירו לא עשה. פיירו שיחק 70 דקות והגיע למצב בודד ודין דוד ברבע שעה הגיע לשני מצבים.
כשהחלוץ שלך לא יודע לעשות שום דבר אחר חוץ מלשים גול עם הראש זו לא הבעיה של כל הקבוצה. יש חלוצים גם שעם התנועה שלהם "מייצרים" את המצבים בזה שהם מקלים על שחקנים אחרים למצוא אותם. במקרה שלו גם אם תמצא אותו הוא לא ישים גול ברגל.
אני מצטער אבל הוא פשוט לא ברמה. הייתי ממשיך עם דין דוד ומחליף את פיירו וסק בינואר. חלוץ מחליף אפשר גם שיהיה ישראלי.
גנגאן פשוט עקצו אותנו. הוא נתן עונה אחת טובה וזהו. באמת שזה חומר מחשבה לצוות המקצועי כי עדיף לשלם קצת יותר ולהביא שחקן עם יובאנוביץ' שהוא שובר שיוויון בליגה שלנו, ואז גם במשחקים חלשים של הקבוצה הוא יתעלה וינצח לך משחקים, ולא נצטרך לשמוע את זה "שהוא תלוי בקבוצה".
- KevinDurant
- חבר בבורד
איך גנגאן עקצו אותנו עם פיירו העלה אותך במו ראשו לליגת האלופות והכניס לקבוצה כבר את הכסף שיצא?אליאור כתב: ↑09 אוקטובר 2022, 15:29דין דוד למשל הצליח לעשות מול מכבי תא מה שפיירו לא עשה. פיירו שיחק 70 דקות והגיע למצב בודד ודין דוד ברבע שעה הגיע לשני מצבים.
כשהחלוץ שלך לא יודע לעשות שום דבר אחר חוץ מלשים גול עם הראש זו לא הבעיה של כל הקבוצה. יש חלוצים גם שעם התנועה שלהם "מייצרים" את המצבים בזה שהם מקלים על שחקנים אחרים למצוא אותם. במקרה שלו גם אם תמצא אותו הוא לא ישים גול ברגל.
אני מצטער אבל הוא פשוט לא ברמה. הייתי ממשיך עם דין דוד ומחליף את פיירו וסק בינואר. חלוץ מחליף אפשר גם שיהיה ישראלי.
גנגאן פשוט עקצו אותנו. הוא נתן עונה אחת טובה וזהו. באמת שזה חומר מחשבה לצוות המקצועי כי עדיף לשלם קצת יותר ולהביא שחקן עם יובאנוביץ' שהוא שובר שיוויון בליגה שלנו, ואז גם במשחקים חלשים של הקבוצה הוא יתעלה וינצח לך משחקים, ולא נצטרך לשמוע את זה "שהוא תלוי בקבוצה".
שדין דוד שיחק המשחק היה יותר פתוח והיה יותר קל להגיע למצבים
לא הבנתי מה יש לשרוף שחקן על המשחקים בליגה שהקבוצה לא משחקת כדורגל וזורקת זין על הליגה במודע
היה ברור מה מקבלים עם פיירו מההתחלה והוא שחקן שצריך שהקבוצה תייצר לו והקבוצה לא מייצרת בליגה
-
- אגדה ירוקה
פיירו החזיר את הכסף רק מליגת האלופות, אבל גנגאן עקצו אותנו כי זה לא שחקן ששווה 1.6 מיליון יורו או משהו קרוב לזה. הם מכרו אותו והוא פשוט לא שווה שליש ממה ששולם עליו. השווי שלו לא נקבע רק לפי משחקי המוקדמות אלא על פני התפוקה שהוא נותן לאורך זמן.KevinDurant כתב: ↑09 אוקטובר 2022, 15:46איך גנגאן עקצו אותנו עם פיירו העלה אותך במו ראשו לליגת האלופות והכניס לקבוצה כבר את הכסף שיצא?אליאור כתב: ↑09 אוקטובר 2022, 15:29דין דוד למשל הצליח לעשות מול מכבי תא מה שפיירו לא עשה. פיירו שיחק 70 דקות והגיע למצב בודד ודין דוד ברבע שעה הגיע לשני מצבים.
לא הבנתי מה יש לשרוף שחקן על המשחקים בליגה שהקבוצה לא משחקת כדורגל וזורקת זין על הליגה במודע
היה ברור מה מקבלים עם פיירו מההתחלה והוא שחקן שצריך שהקבוצה תייצר לו והקבוצה לא מייצרת בליגה
אני פשוט לא מבין את אלה שמגנים עליו - אתם לא רואים מהנגיעות שלו בכדור שזה פשוט שחקן אנטי כדורגל? אין לו טיפת טכניקה או אלגנטיות או משהו שאפשר לאהוב בסגנון המשחק שלו. שום דבר שמתחבר לי לכדורגל יפה. אבל מילא זה, הוא גם לא כובש ולוקח לו המון זמן להוציא בעיטה מול שוער וראינו את זה כמה וכמה פעמים, אז איך אפשר לחשוב שהוא חלוץ שיתן תפוקה גדולה יותר משל דין דוד שכבר היה פה? תודה על המוקדמות, אבל הוא פשוט תופס משבצת של זר מיותר.
- KevinDurant
- חבר בבורד
יש לו יתרונות אחרים במשחק והוא משחק בסה''כ 4-5 שנים במסגרת בוגרים בסה''כאליאור כתב: ↑09 אוקטובר 2022, 17:49פיירו החזיר את הכסף רק מליגת האלופות, אבל גנגאן עקצו אותנו כי זה לא שחקן ששווה 1.6 מיליון יורו או משהו קרוב לזה. הם מכרו אותו והוא פשוט לא שווה שליש ממה ששולם עליו. השווי שלו לא נקבע רק לפי משחקי המוקדמות אלא על פני התפוקה שהוא נותן לאורך זמן.KevinDurant כתב: ↑09 אוקטובר 2022, 15:46איך גנגאן עקצו אותנו עם פיירו העלה אותך במו ראשו לליגת האלופות והכניס לקבוצה כבר את הכסף שיצא?אליאור כתב: ↑09 אוקטובר 2022, 15:29
דין דוד למשל הצליח לעשות מול מכבי תא מה שפיירו לא עשה. פיירו שיחק 70 דקות והגיע למצב בודד ודין דוד ברבע שעה הגיע לשני מצבים.
אני פשוט לא מבין את אלה שמגנים עליו - אתם לא רואים מהנגיעות שלו בכדור שזה פשוט שחקן אנטי כדורגל? אין לו טיפת טכניקה או אלגנטיות או משהו שאפשר לאהוב בסגנון המשחק שלו. שום דבר שמתחבר לי לכדורגל יפה. אבל מילא זה, הוא גם לא כובש ולוקח לו המון זמן להוציא בעיטה מול שוער וראינו את זה כמה וכמה פעמים, אז איך אפשר לחשוב שהוא חלוץ שיתן תפוקה גדולה יותר משל דין דוד שכבר היה פה? תודה על המוקדמות, אבל הוא פשוט תופס משבצת של זר מיותר.
חיפשו להביא שחקן בסגנון הזה במיוחד ולא חלוץ יותר יצירתי שבונה לעצמו.
הוא לא שחקן של 20 ו30 גולים בעונה לדעתי אבל אני חושב שהוא עדיין יעשה את ה13-15 שלו בשקט ויתרום בדברים אחרים.
בכל מקרה לא הייתי ממהר לשפוט ולקטול אותו במסגרת הליגה עד שנחזור להתייחס לליגה ברצינות ולא נזלזל ונזרוק זין על המפעל הזה.
-
- גול ראשון בבוגרים
באמת שאי אפשר לשפוט אותו על המשחק הזה.
ובכלל, שחקן שהעלה אותנו לליגת האלופות פתאום לא ברמה? זה הכל עניין של איך משחקים איתו. כשיש רק שחקן אחד שיודע לתת כדור נורמלי לרחבה ופיירו נמצא שם לבדו מול שלושה בלמים - אין כמעט סיכוי שהוא יוכל להביא לידי ביטוי את היכולות שלו.
ובכלל, שחקן שהעלה אותנו לליגת האלופות פתאום לא ברמה? זה הכל עניין של איך משחקים איתו. כשיש רק שחקן אחד שיודע לתת כדור נורמלי לרחבה ופיירו נמצא שם לבדו מול שלושה בלמים - אין כמעט סיכוי שהוא יוכל להביא לידי ביטוי את היכולות שלו.
- Shocking4U
- מנהל הבורד
לא שאני קוטל אותו אבל היכולת שלו במוקדמות ליגת האלופות זה לאו דווקא מבטל את אי ההתאמה שלו עד עכשיו בליגה. במוקדמות שיחקנו בעיקר נגד קבוצות עדיפות עלינו שנתנו לנו שטחים ושיחקנו על מעברים מהירים. בליגה אנחנו משחקים לרוב נגד קבוצות שמתגוננות ומצופפות ושם הרבה יותר קשה לו כי הוא צריך לרוב להיאבק ב2/3 בלמים והמגבלות הטכניות שלו מקשות עליו להשתלט על כדורים
-
- קפטן ירוק
באלופות שיחקנו חכם עם משחק מעברים מהיר והגבהות נכונות לכיוונו, לצערי חוץ מדולב אף אלד לא משתף אותו במשחק בצורה נכונה והוא מתבזבז. כמו שאפוק אמר זה על ברק צורת המשחק הזאת ובגלל זה הוא לא כובש.
היה קרוב מאוד לכבוש מול הצהבת וגם מבישול של חזיזה,לא ראיתי פעם אחת את אצילי או שרי מכניסים לו כדורים טובים
היה קרוב מאוד לכבוש מול הצהבת וגם מבישול של חזיזה,לא ראיתי פעם אחת את אצילי או שרי מכניסים לו כדורים טובים
- Liberman
- מנהל הבורד
זה פשוט מאוד
באלופות אנחנן לא שולטים בכדור ויוצאים קדימה עם כדורי רוחב שזה החלק החזק שלו, לכן נוח לו להשתלט ולעשות פעולה טובה.
שאנחנו משחקים בליגה אנחנו צריכים שחקנים שעושים תנועה ולא שחקנים שמשחקים עם הגוף.
באלופות אנחנן לא שולטים בכדור ויוצאים קדימה עם כדורי רוחב שזה החלק החזק שלו, לכן נוח לו להשתלט ולעשות פעולה טובה.
שאנחנו משחקים בליגה אנחנו צריכים שחקנים שעושים תנועה ולא שחקנים שמשחקים עם הגוף.
פושעי דילן לדין
נוסעים על הוולבו הכי חדשה ומחטטים בפחים
נוסעים על הוולבו הכי חדשה ומחטטים בפחים
-
- מכונת תארים
דווקא באלופות היו לנו קטעים ארוכים של משחק שוטף וכדורגל סוחף ופיירו בא לידי ביטוי.
בליגה כפי שכתבתי בנושא שכן, חוץ משני מחזורים זה לא המצב(מתוך שני המחזורים האלה הוא משחק אחד עלה כמחליף). גם ניקיטה עשה את העונות הגדולות בכדורגל שוטף, שיש הרבה מצבים.
בליגה כפי שכתבתי בנושא שכן, חוץ משני מחזורים זה לא המצב(מתוך שני המחזורים האלה הוא משחק אחד עלה כמחליף). גם ניקיטה עשה את העונות הגדולות בכדורגל שוטף, שיש הרבה מצבים.
הנה המהפך, הנה המהפך, הנה הממממהההפפפךךךך!
- KevinDurant
- חבר בבורד
לא יודע איך אפשר לדבר ברצינות על הליגה כשברור שאנחנו זורקים על המפעל הזה ומזלזלים בו ולא היה משחק אחד השנה שהצגנו כדורגל התקפי ברמה גבוהה.
-
- אגדה ירוקה
מה שבדיוק חשבתי עליו היום זו ההשוואה לרוקאביצה. גם בעונות הפחות טובות שלו אני דבקתי בעמדה שהוא חלוץ טוב (כשהוא תופקד כחלוץ ולא באגף) ופשוט אין בקבוצה מוסרים טובים. כשרוקאביצה הגיע למצבים היה אפשרנלראות שהוא חלוץ טוב עם מהירות, משחק ראש, תנועה טובה ויכולת סיום בנגיעה מול השער.lemmacantor כתב: ↑10 אוקטובר 2022, 13:30 דווקא באלופות היו לנו קטעים ארוכים של משחק שוטף וכדורגל סוחף ופיירו בא לידי ביטוי.
כאן זה לא המצב. גם כשפיירו מגיע למצב מול השער רואים כמה הוא מסורבל ולוקה בטכניקנ, ואי אפשר לשים 20 גולים בעונה רק עם הראש.
- Apoc
- יו״ר הבורד
עוד משחק נהדר של המפלץ, יש לו קבלת החלטות נכונה שזה משהו סופר חשוב לכדורגלן לא משנה באיזו עמדה
אופטימיות במכבי חיפה
- hezildo
- מכונת תארים
באירופה הוא נכס. חבל שעדיין לא הצליח לכבוש בשמפיונס.
לא יושנים בלילה, עושים סקאוטינג אקטיבי
-
- קפטן ירוק
היה כל כך קרוב היום אבל סיים עם בישול לא פחות חשוב. שחקן מעולה בליגה עם חלוץ מהיר לידו זה יראה יותר טוב. זה נכון שהוא לא מושלם אבל הוא חכם בצורה אחרת ופיזי ומפלץ אחלה פיירו
- Amit Green
- תוקע יתד בהרכב
היה טוב היום בהרבה אספקטים אבל היה הכי טוב בהרחקות במצבים נייחים שלהם