מזדהה כל כך.
הבן אדם חוץ מיעני "גישה" ו"חוצפה" לא הראה מעולם כלום מבחינת כדורגל חוץ מחצי עונה סבבה לפני שנתיים ויכולת ניתור.
מנהל: Shocking4U
ראו שהטקטיקה שלהם הייתה ללחוץ את סאן חזק בכל פעם שהוא קיבל כדור. ודווקא לינון נתנו חופש פעולה.
הוא לא הציל שם גול כשחתך מסירה ברחבה?
יכול להיות שלא שמתי לב
הציל גול בטוח.GKagelmacher כתב: ↑03 ספטמבר 2022, 23:57יכול להיות שלא שמתי לב
זה מאוד יכול להיות שבכר והצוות מנחים מגינים שונים לשחק אחרת, בהתאם לחוזקות שלהם.Ganjot כתב: ↑04 ספטמבר 2022, 02:05 הפעולה החיובית היחידה זה שהוא "הציל" גול, אבל בתכלס זה בערך מה שמצופה ממגן לעשות, אם הוא לא היה לוקח את זה היינו קוטלים אותו.
נכנס וישר איבד כדורים ופשוט הרגיש כאילו הוא אדיש למשחק.
לא נמאס לו מלהכנס לתוך הרחבה במקום לעקוף מגן? יכולים להגיד עד מחר שזה הוראה של בכר שלמד מסיטי שהמגנים נכנסים לאמצע, עובדה שאצל קורנו ודניאל זה לא קורה.
נמאס לי לראות שחקני אגף נתקעים עם עצמם באגף כי המגן לא בא לעקוף אותם ולשחרר קצת את האזור, אלא גורם לעוד יותר עומס.
הכי מצחיק זה שהטיקט שלו שנים היה של מגן התקפי לכאורה. הוא אתלט ויש לו ניתור טוב אבל אין לו שום טאץ׳ בכדור והיסודות ההגנתיים שלו מזעזעים. כל פעם הוא נותן כל כך הרבה מרחב לשחקן שלו להכניס כדור זה מחרפן אותי
מעבר להכל, אין לו מוח. משם הכל מתחיל.Shocking4U כתב: ↑10 ספטמבר 2022, 23:25הכי מצחיק זה שהטיקט שלו שנים היה של מגן התקפי לכאורה. הוא אתלט ויש לו ניתור טוב אבל אין לו שום טאץ׳ בכדור והיסודות ההגנתיים שלו מזעזעים. כל פעם הוא נותן כל כך הרבה מרחב לשחקן שלו להכניס כדור זה מחרפן אותי
גרופר לא ריאלי. הוא משחק די בקביעות ברוטציה של לודוגורץ ודווקא נראה טוב.Shocking4U כתב: ↑11 אוקטובר 2022, 00:46ליידנר לא ריאלי
הרמן מגן ימנית
אם כבר אז גרופר שגדל אצלנו במחלקת הנוער
כהשאלה יש מצב. דיברתי עם אוהדים של אולימפיאקוס והם אומרים שהיה אמור להיות לו דרכון רומני אבל בפועל זה לא מתקדם והם כבר כרגע בחריגה בכמות הזרים אז הם לא הולכים לרשום אותו בזמן הקרוב. מה שכן לא רואה למה מבחינתו לבוא כשיש את קורנוJudokan כתב: ↑11 אוקטובר 2022, 00:53גרופר לא ריאלי. הוא משחק די בקביעות ברוטציה של לודוגורץ ודווקא נראה טוב.Shocking4U כתב: ↑11 אוקטובר 2022, 00:46ליידנר לא ריאלי
הרמן מגן ימנית
אם כבר אז גרופר שגדל אצלנו במחלקת הנוער
ליידנר לא קיבל דקה מתחילת העונה, יש לו בעיות עם הדרכון האירופי ומרסלו הונחת לו על הראש - כשכבר יש את רייבצ'וק שהוא המגן הפותח. ליידנר זו לחלוטין אופציה ריאלית כעסקת השאלה כי אני גם לא רואה איך משהו מהמצב שלו משתנה עד ינואר.