חלון העברות קיץ 2022 (תם הטקס) - נושא רשמי
דיוני מכבי חיפה בכדורגל
מנהל: Shocking4U
-
Haziza2022
- לא קרע זוג נעליים
Re: חלון העברות קיץ 2022 - נושא רשמי
1.סייף יותר טוב מסאן מנחם ב 4 דרגות.מביש שיש לנו שחקן כמו מנחם מולחם להרכב ועוד יותר בזיון שהוא בנבחרת.מגן שמתאים במקרה הטוב לק. שמונה .
2. אם בכר רוצה את ניקיטה למה ההחלטה עלתה להנהלה? חשבתי שכבר הגענו למצב שכשבכר רוצה ההנהלה עושה ולא להיפך.
2. אם בכר רוצה את ניקיטה למה ההחלטה עלתה להנהלה? חשבתי שכבר הגענו למצב שכשבכר רוצה ההנהלה עושה ולא להיפך.
לא ראיתי מספיק את סייף, אבל לא חושב שיש רע בלהביא שחקנים להעמקת הסגל גם מעבר לעמדות ״הברורות״. מעבר לזה שצריך לחשוב איך לרענן את חדר ההלבשה ולהתכונן ליום שאחרי חלק מהשחקנים, ראינו העונה שהסגל ״העמוק״ לא באמת היה כזה. זה נבע גם מבעיות ברכש ומירידה ביכולת של חלק משחקני הסגל, אבל עברנו שלבים מסוימים העונה עם המון מזל כשהסגל היה קצר במיוחד.
אם לסייף יש יותר אופי ויכולת מלטווטחה/לוי (וזה לא קשה), דיינו. זה כמובן לא סותר את זה שצריך לבדוק אם יש אלטרטיבות טובות יותר.
אם לסייף יש יותר אופי ויכולת מלטווטחה/לוי (וזה לא קשה), דיינו. זה כמובן לא סותר את זה שצריך לבדוק אם יש אלטרטיבות טובות יותר.
השאלה מה שחר מעדיף במקום. האופציות הן פחות או יותר ניקיטה/ חמד המבוגרים, מלמד או אחד המושאלים הצעירים.Ohad כתב: 27 מאי 2022, 19:43 שבת שלום .
ממקור אישי שקשור למועדון .
בכר רוצה את ניקי .
ולכן הרעיון עלה להחלטת הנהלת הבורד
,שחר מתלבט מכיוון שניקי כבר לא צעיר .
אולי כחלוץ שני או שלישי זאת אופציה מעניינת .
זה מה שבן דור טוען.Ohad כתב: 27 מאי 2022, 19:43 שבת שלום .
בכר רוצה את ניקי .
++++KevinDurant כתב: 27 מאי 2022, 18:52 צריך להפסיק עם האגדה האורבנית של שחקני ספסל, ראינו השנה כמה פעמים הספסל נהיה הרכב (בקישור בעיקר) וכמה חסר עומק איכותי בהתקפה.
את ינון אליהו עוד אני מוכן להכיל בגלל שברגע שרז יחזור מהפציעה הוא יעקוף אותו ברוטציה, לניקיטה יש אפסייד בעיקר, את העניין הרגשי וזה שהוא מכיר מאוד את הקבוצה והשחקנים.
מסייף אני לא רואה מה אפשר לקחת, הוא נראה לי לא שם מבחינה פיזית ומנטלית ולא רואה יותר מדי תרומה ממנו
ועוד משהו.
חייבים שחקנים כדי להרחיב את הרוטציה.
חלק גדול מהירידה ביכולת בחודשים האחרונים נובעת מזה שחזיזה-שרי-אצילי נשארו על אדי דלק.
אי אפשר לשחוק אותם 90 דק כל משחק, צריך שחקני ספסל שיוכלו לעלות בהרכב ולהבטיח נצחון נגד כל הנס ציונות למיניהן.
הגענו לגמר הגביע כשלא היה לנו אף אחד על הספסל שמסוגל לתרום משהו משמעותי (אבו פאני היה חולה כל השבוע).
זה מה שבן דור טוען.Ohad כתב: 27 מאי 2022, 19:43 שבת שלום .
בכר רוצה את ניקי .
- Shocking4U
- מנהל הבורד
- הודה ל־: 13 פעמים
- קיבל תודה: 91 פעמים
למה להביא שחקן שהמאמן רוצה אם אפשר להביא חלוץ שהוא לא יאמין בו ולא יתן לו דקות כמו בן שהר?
Ohad כתב: 27 מאי 2022, 19:43 שבת שלום .
בכר רוצה את ניקי .
הנהלת הבורד זה מונח שמצוטט מהמקור?
ינון אליהו,קני סייף, דוידזאדה … זה ממש מתחיל להזכיר את העונה האחרונה של בכר בב״ש שהביא לשם מלא בררה ולא ידעו איך להיפטר מהם. תוך עונה (אם זה באמת הכיוון) נחזור להיות קבוצה בינונית מאוד בלי יכולת לאיים אפילו על תואר האליפות .
אסור שאף אחד מהשחקנים האלה ידרוך כאן, אני מקווה שאלברמן לא יפרק אותנו .
לב״ש העונה היה סגל מלא בבינוניים ושחקנים אפורים וזו הסיבה שהם לא לקחו אליפות .
אני לא אומר שלא צריך להביא שחקנים לספסל, אבל לא שחקנים גמורים כאלה שהתרומה שלהם למכבי חיפה תהיה מינורית .
ועל רוקאביצה בכלל אין מה להרחיב במילים .
צריך דם חדש וצעיר ולא שחקנים בשלהי הקריירה, מספיק עם זה .
קודם כל שירכזו את כל המאמצים בלהביא מה שבאמת דחוף שזה שחקני הרכב זרים (2 מגנים וחלוץ) אחר כך שיתפנו לעיבוי הסגל עם שחקנים שיכולים לתרום מהספסל ולהשפיע ( כנעאן,ליידנר וקארצב היחידים שאני חושב עליהם כרגע) .
יהיו מלא משחקים בעונה הבאה וכולם ישחקו .
אגב, הייתי בודק מה קורה עם גדי קינדה אני מאוד אוהב את השחקן הזה .
אני לא אומר שלא צריך להביא שחקנים לספסל, אבל לא שחקנים גמורים כאלה שהתרומה שלהם למכבי חיפה תהיה מינורית .
קודם כל שירכזו את כל המאמצים בלהביא מה שבאמת דחוף שזה שחקני הרכב זרים (2 מגנים וחלוץ) אחר כך שיתפנו לעיבוי הסגל עם שחקנים שיכולים לתרום מהספסל ולהשפיע ( כנעאן,ליידנר וקארצב היחידים שאני חושב עליהם כרגע) .
- Smurk
- אגדה ירוקה
קינדה פצוע לתקופה ארוכה מאודDaniel123 כתב: 28 מאי 2022, 00:03 ינון אליהו,קני סייף, דוידזאדה … זה ממש מתחיל להזכיר את העונה האחרונה של בכר בב״ש שהביא לשם מלא בררה ולא ידעו איך להיפטר מהם. תוך עונה (אם זה באמת הכיוון) נחזור להיות קבוצה בינונית מאוד בלי יכולת לאיים אפילו על תואר האליפות .
-
Ohad
- תוקע יתד בהרכב
לא אמרתי את דעתי עליו .
לצערי זאת לא החלטה שלנו .
רק כתבתי שזה יכול להיות מעניין .
אין לי בעיה לחלוץ זר משובח ,דין וניקי כחלוץ שלישי .
אני מקווה שיעקב שחר יחליט נכון ולטובת הקבוצה בצורה מקצועית ולא רק כלכלית .
לצערי זאת לא החלטה שלנו .
רק כתבתי שזה יכול להיות מעניין .
אין לי בעיה לחלוץ זר משובח ,דין וניקי כחלוץ שלישי .
אני מקווה שיעקב שחר יחליט נכון ולטובת הקבוצה בצורה מקצועית ולא רק כלכלית .
-
יום-טוב שוקרון
- תוקע יתד בהרכב
זה סוג השחקנים שצריך לכוון אליו.
אם לא, אז שיענקלה ואלברמן ילכו למכור בלורות.
אין שום סיכוי שמכבי חיפה תתמודד שוב על התואר עם הבינוניים האלה, שמוזכרים בשפע בשרשור הזה.
- GKagelmacher
- אלוף המדינה
- הודה ל־: 6 פעמים
- קיבל תודה: 3 פעמים
לא צריך פה לא את דסה ולא את דאבור כדי לקחת אליפות. לא צריך להגזים. הם לא ריאליים ולהעלות תשמות האלה זה לעשות בדיחה ברמת האלירן סלב. צריך לפגוע בזרים כי השוק הישראלי לא קיים.יום-טוב שוקרון כתב: 28 מאי 2022, 01:47זה סוג השחקנים שצריך לכוון אליו.
אין שום סיכוי שמכבי חיפה תתמודד שוב על התואר עם הבינוניים האלה, שמוזכרים בשפע בשרשור הזה.
תן לי חלוץ ישראלי שטוב מניקיטה ויסכים להיות מתחת לדינדה וזר? אין כזה בנמצא הוא האופציה הכי טובה שיש.Daniel123 כתב: 28 מאי 2022, 00:03 ינון אליהו,קני סייף, דוידזאדה … זה ממש מתחיל להזכיר את העונה האחרונה של בכר בב״ש שהביא לשם מלא בררה ולא ידעו איך להיפטר מהם. תוך עונה (אם זה באמת הכיוון) נחזור להיות קבוצה בינונית מאוד בלי יכולת לאיים אפילו על תואר האליפות .
כנ״ל לגבי ינון אליהו. מגן ימני ישראלי בנמצא שיסכים להיות תחת מגן ימני זר? קל שאליהו עדיף מאשר לשלם מיליונים על ג׳אבר החלש או ז׳סאנו (שדווקא לדעתי נחמד אבל סתם יהיה יקר).
לגבי סייף מסכים אבל כן מבין תראש של ברק במיוחד בשיטת שלושה בלמים ובסיטואציה הקיימת שאין לך מחליף אחד בסגל לא לסאן ולא לשרי.
כנ״ל לגבי בלטקסה ודוידזאדה לא מביא בעד שלום. אלחמיד לדעתי שדרוג מטורף לכל עמדות ההגנה ויכול לסגור לנו פינה אם עלי לא מאוזרח ומחליטים להפרד מרודריגז.
הַזּוֹרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ
צריך לנסות להביא אחד מזסנו/ליידנר ולעמדה השנייה מגן זר.
לא מביא את אלחמיד גם לא את סייף על בלטקסה הייתי הולך בעברה חופשית יכול לסגור חור בצורה סבירה, רקוביצה טוב לחלוץ השלישי אבל חייב חלוץ זר על רמה.
השלד די טוב נוטים לזכור את הסוף עונה החלשה, אבל בהתחשב בזה ששיחקנו כמעט 60 משחקים עם רוטציה קצרה זה די טבעי שתבוא נפילה.
אנשים בה בפחדים מהגרמנים וחושבים שזהבי של היום זה של זהבי של גיל 27, ובניגוד לאז ההתנהלות המקצועית שלהם בדיחה
לא מביא את אלחמיד גם לא את סייף על בלטקסה הייתי הולך בעברה חופשית יכול לסגור חור בצורה סבירה, רקוביצה טוב לחלוץ השלישי אבל חייב חלוץ זר על רמה.
השלד די טוב נוטים לזכור את הסוף עונה החלשה, אבל בהתחשב בזה ששיחקנו כמעט 60 משחקים עם רוטציה קצרה זה די טבעי שתבוא נפילה.
אנשים בה בפחדים מהגרמנים וחושבים שזהבי של היום זה של זהבי של גיל 27, ובניגוד לאז ההתנהלות המקצועית שלהם בדיחה
-
lemmacantor
- אגדה ירוקה
- הודה ל־: 48 פעמים
- קיבל תודה: 95 פעמים
עדיף לניקיטה ללכת לאיזה הפועל ת"א.
הנה המהפך, הנה המהפך, הנה הממממהההפפפךךךך!
בשביל מה? עדי לריב איתם למה לא שילמו לו משכורת?
לא יושנים בלילה, עושים סקאוטינג אקטיבי 
-
יום-טוב שוקרון
- תוקע יתד בהרכב
חבר,GKagelmacher כתב: 28 מאי 2022, 04:54לא צריך פה לא את דסה ולא את דאבור כדי לקחת אליפות. לא צריך להגזים. הם לא ריאליים ולהעלות תשמות האלה זה לעשות בדיחה ברמת האלירן סלב. צריך לפגוע בזרים כי השוק הישראלי לא קיים.יום-טוב שוקרון כתב: 28 מאי 2022, 01:47זה סוג השחקנים שצריך לכוון אליו.
אי אפשר לבנות רק על זרים, יש מקום לשניים כאלה בלבד, בהנחה שרודריגז נשאר.
צריך עוד כמה ישראלים, אבל מהאיכותיים ביותר שניתן לצרף.
בטח לא סטייל ינון אליהו...
אבל לשים שמות כמו דסה/דאבור - זה לא ריאלי והקבוצה לא יכולה לכוון לשם.יום-טוב שוקרון כתב: 28 מאי 2022, 13:08חבר,GKagelmacher כתב: 28 מאי 2022, 04:54לא צריך פה לא את דסה ולא את דאבור כדי לקחת אליפות. לא צריך להגזים. הם לא ריאליים ולהעלות תשמות האלה זה לעשות בדיחה ברמת האלירן סלב. צריך לפגוע בזרים כי השוק הישראלי לא קיים.יום-טוב שוקרון כתב: 28 מאי 2022, 01:47
אי אפשר לבנות רק על זרים, יש מקום לשניים כאלה בלבד, בהנחה שרודריגז נשאר.
צריך עוד כמה ישראלים, אבל מהאיכותיים ביותר שניתן לצרף.
בטח לא סטייל ינון אליהו...
אלה שחקנים שהשכר שלהם סביבות מיליון אירו/דולר לעונה (דסה פחות, דאבור יותר). הם לא יבואו, בלי קשר לזהות שלהם עם הקבוצה והקבוצה לא יכולה להביא אותם כי זה גורר מעלה את השכר של כל שאר השחקנים.
עם כל הצער - אנחנו לא שם.
כדי להיות שם צריך כמה עונות טובות ברצף בשלב בתים.
יותר חשוב לפגוע בזרים מובילים (2 מגינים וחלוץ) ולעבות את הסגל לרוטציה במהלך הליגה.
זסנו - יקר ולא הראה שום דבר יוצא ופן, קארצב/גנדלמן מעניינים - השאלה אם ריאלי
-
יום-טוב שוקרון
- תוקע יתד בהרכב
אנחנו כאוהדים צריכים לדרוש את הטוב ביותר.
אם מראש ננמיך ציפיות, אז בטוח שנקבל את ינון אליהו, קני סייף, וכל הבינוניים האלה .
אם מראש ננמיך ציפיות, אז בטוח שנקבל את ינון אליהו, קני סייף, וכל הבינוניים האלה .
- KevinDurant
- חבר בבורד
- הודה ל־: 148 פעמים
- קיבל תודה: 127 פעמים
אין ספק שצריך לדרוש את הטוב ביותר, השאלה מה רלוונטי בשוק ומי בא.יום-טוב שוקרון כתב: 28 מאי 2022, 13:26 אנחנו כאוהדים צריכים לדרוש את הטוב ביותר.
האם זסנו או כארם ג'אבר שיעלו המון כסף זה הטוב ביותר ובאמת ישדרגו את מכבי חיפה?
אני אגיד בכנות, לטעמי אין מגן ימני בליגה (זר או ישראלי) שטוב מרז מאיר, אז נביא שחקן כזה בלמעלה מחצי מיליון יורו?
גם בעמדת המגן השמאלי אני לא חושב שיש שחקן יותר טוב מסאן מנחם, בלטקסה ודוידזאדה זה נבלה וטרפה ואותו דבר וליידנר שחקן יקר מאוד (שאמנם לא ראיתי מספיק) אבל אני לא חושב שהוא שווה את הכסף.
מעדיף "שיתפשרו" על שחקן כמו אליהו שכשרז יחזור יהיה מגן שלישי וישאירו את הכסף הזה להביא זרים איכותיים או להשקיע בשחקן ישראלי שבאמת ראוי ושווה את ההשקעה.
הדבר הכי מסוכן שאפשר לעשות זה לזרוק 500-600 אלף יורו וצפונה על כל ישראלי בינוני (כמו שב''ש עשו עם זריהן ודור אלו וכל אלה) בחוזה ל4 שנים.
ברור שאני לא מתלהב מאליהו, אבל אם יבוא עד שרז מאיר חוזר כגיבוי בחוזה קטן לעונה, דיינו.
- KevinDurant
- חבר בבורד
- הודה ל־: 148 פעמים
- קיבל תודה: 127 פעמים
-
יום-טוב שוקרון
- תוקע יתד בהרכב
מה רלוונטי ומה לא, אז זה נשאיר להנהלה.KevinDurant כתב: 28 מאי 2022, 14:05אין ספק שצריך לדרוש את הטוב ביותר, השאלה מה רלוונטי בשוק ומי בא.יום-טוב שוקרון כתב: 28 מאי 2022, 13:26 אנחנו כאוהדים צריכים לדרוש את הטוב ביותר.
האם זסנו או כארם ג'אבר שיעלו המון כסף זה הטוב ביותר ובאמת ישדרגו את מכבי חיפה?
אני אגיד בכנות, לטעמי אין מגן ימני בליגה (זר או ישראלי) שטוב מרז מאיר, אז נביא שחקן כזה בלמעלה מחצי מיליון יורו?
גם בעמדת המגן השמאלי אני לא חושב שיש שחקן יותר טוב מסאן מנחם, בלטקסה ודוידזאדה זה נבלה וטרפה ואותו דבר וליידנר שחקן יקר מאוד (שאמנם לא ראיתי מספיק) אבל אני לא חושב שהוא שווה את הכסף.
מעדיף "שיתפשרו" על שחקן כמו אליהו שכשרז יחזור יהיה מגן שלישי וישאירו את הכסף הזה להביא זרים איכותיים או להשקיע בשחקן ישראלי שבאמת ראוי ושווה את ההשקעה.
הדבר הכי מסוכן שאפשר לעשות זה לזרוק 500-600 אלף יורו וצפונה על כל ישראלי בינוני (כמו שב''ש עשו עם זריהן ודור אלו וכל אלה) בחוזה ל4 שנים.
ברור שאני לא מתלהב מאליהו, אבל אם יבוא עד שרז מאיר חוזר כגיבוי בחוזה קטן לעונה, דיינו.
לגטימי שאני כאוהד ישאף לקבל את הטוב ביותר.
קודם כל בנוגע לינון אליהו, השחקן הזה בן 28 כבר וכל החיים שלו שיחק בקבוצות כמו הפועל ר״ג, ק״ש , עכו, הרצליה ..GKagelmacher כתב: 28 מאי 2022, 04:54לא צריך פה לא את דסה ולא את דאבור כדי לקחת אליפות. לא צריך להגזים. הם לא ריאליים ולהעלות תשמות האלה זה לעשות בדיחה ברמת האלירן סלב. צריך לפגוע בזרים כי השוק הישראלי לא קיים.יום-טוב שוקרון כתב: 28 מאי 2022, 01:47זה סוג השחקנים שצריך לכוון אליו.
תן לי חלוץ ישראלי שטוב מניקיטה ויסכים להיות מתחת לדינדה וזר? אין כזה בנמצא הוא האופציה הכי טובה שיש.Daniel123 כתב: 28 מאי 2022, 00:03 ינון אליהו,קני סייף, דוידזאדה … זה ממש מתחיל להזכיר את העונה האחרונה של בכר בב״ש שהביא לשם מלא בררה ולא ידעו איך להיפטר מהם. תוך עונה (אם זה באמת הכיוון) נחזור להיות קבוצה בינונית מאוד בלי יכולת לאיים אפילו על תואר האליפות .
כנ״ל לגבי ינון אליהו. מגן ימני ישראלי בנמצא שיסכים להיות תחת מגן ימני זר? קל שאליהו עדיף מאשר לשלם מיליונים על ג׳אבר החלש או ז׳סאנו (שדווקא לדעתי נחמד אבל סתם יהיה יקר).
לגבי סייף מסכים אבל כן מבין תראש של ברק במיוחד בשיטת שלושה בלמים ובסיטואציה הקיימת שאין לך מחליף אחד בסגל לא לסאן ולא לשרי.
כנ״ל לגבי בלטקסה ודוידזאדה לא מביא בעד שלום. אלחמיד לדעתי שדרוג מטורף לכל עמדות ההגנה ויכול לסגור לנו פינה אם עלי לא מאוזרח ומחליטים להפרד מרודריגז.
לא מתאים לי ששחקן עם רזומה כזה ישחק במכבי חיפה אם היה באמת טוב היה מתקדם מתישהו .
אני מעדיף שיעלו שחקן צעיר מהנוער ולא את הנפל הזה ינון אליהו.
בושה אם יביאו לפה את הליצן הזה .
בנוגע לרוקאביצה, הגיל שלו והפציעות מאוד מפריע לי .
הוא איבד המון מהמהירות והחדות שלו.
יכול להיווצר מצב שרוב העונה בכלל לא יהיה כשיר כשאנחנו הולכים לעונה מתישה וארוכה מאוד .
לב״ש הוא לא טוב בתור חלוץ שני/שלישי אבל לנו כן ?
בקיצור, אם זה להביא שחקנים גמורים/בינוניים או לא להביא בכלל אז מעדיף שלא יביאו בכלל, אחרת נצטרך להיפטר מהם בעונה שאחר כך.
שיתנו לשחקנים מהנוער לשחק אם אין את מי להביא .
- Shocking4U
- מנהל הבורד
שון גולדברג היה מגן סולידי + שלוקה בחלק ההגנתי ושיחק במועדונים גדולים כמו באר שבע, בית״ר (בעונה שהם רצו לאליפות עם ב״ש), הפועל חיפה והצהבת. ינון אליהו זה שחקן שעד לפני שנתיים שיחק בלאומית, נתן עונה אחת סבירה והשנה כמעט ולא שיחק בגלל בעיות חוזה בקבוצה שירדה ליגה
- Shocking4U
- מנהל הבורד
הם לא נפטרים מניקיטה על קטע מקצועי אלא על העובדה שהוא משחק שם בלי חשק ומנהל מגעים לחזור לפה בזמן שהם התחרו מולנו על אליפות וגביעDaniel123 כתב: 28 מאי 2022, 15:11קודם כל בנוגע לינון אליהו, השחקן הזה בן 28 כבר וכל החיים שלו שיחק בקבוצות כמו הפועל ר״ג, ק״ש , עכו, הרצליה ..GKagelmacher כתב: 28 מאי 2022, 04:54לא צריך פה לא את דסה ולא את דאבור כדי לקחת אליפות. לא צריך להגזים. הם לא ריאליים ולהעלות תשמות האלה זה לעשות בדיחה ברמת האלירן סלב. צריך לפגוע בזרים כי השוק הישראלי לא קיים.יום-טוב שוקרון כתב: 28 מאי 2022, 01:47
לא מתאים לי ששחקן עם רזומה כזה ישחק במכבי חיפה אם היה באמת טוב היה מתקדם מתישהו .
אני מעדיף שיעלו שחקן צעיר מהנוער ולא את הנפל הזה ינון אליהו.
בושה אם יביאו לפה את הליצן הזה .
בנוגע לרוקאביצה, הגיל שלו והפציעות מאוד מפריע לי .
הוא איבד המון מהמהירות והחדות שלו.
יכול להיווצר מצב שרוב העונה בכלל לא יהיה כשיר כשאנחנו הולכים לעונה מתישה וארוכה מאוד .
לב״ש הוא לא טוב בתור חלוץ שני/שלישי אבל לנו כן ?
בקיצור, אם זה להביא שחקנים גמורים/בינוניים או לא להביא בכלל אז מעדיף שלא יביאו בכלל, אחרת נצטרך להיפטר מהם בעונה שאחר כך.
שיתנו לשחקנים מהנוער לשחק אם אין את מי להביא .
איפה חזיזה/אשכנזי שיחקו לפני מכבי חיפה?Shocking4U כתב: 28 מאי 2022, 15:24שון גולדברג היה מגן סולידי + שלוקה בחלק ההגנתי ושיחק במועדונים גדולים כמו באר שבע, בית״ר (בעונה שהם רצו לאליפות עם ב״ש), הפועל חיפה והצהבת. ינון אליהו זה שחקן שעד לפני שנתיים שיחק בלאומית, נתן עונה אחת סבירה והשנה כמעט ולא שיחק בגלל בעיות חוזה בקבוצה שירדה ליגה
-
Wolfine
- משחק בשביל הסמל