(נהנהנהנה) צ'ארון שרי - נושא רשמי
דיוני מכבי חיפה בכדורגל
מנהל: Shocking4U
- Shocking4U
- מנהל הבורד
Re: (נהנהנהנה) צ'ארון שרי - נושא רשמי
אם הוא עדיין מרגיש כאבים אסור לסכן אותו מול יובה. אם נאבד אותו לתקופה אפשר לזרוק לפח את כל העונה
- Apoc
- יו״ר הבורד
לא המשחק הכי טוב שלו אבל עשה את שלו בהנעת כדור מדהימה
איך הוא אוהב את המשקוף, שינסה כל פעם להכריח את עצמו לבעוט טיפל'ה יותר חלש או נמוך
איך הוא אוהב את המשקוף, שינסה כל פעם להכריח את עצמו לבעוט טיפל'ה יותר חלש או נמוך
אופטימיות במכבי חיפה
- KevinDurant
- חבר בבורד
- RakMaccabi31
- קפטן ירוק
המשחק ההגנתי הטוב ביותר שלו
-
- שחקן העונה
ההשפעה שלו על כל הקבוצה שהוא על המגרש היא אדירה.
וזה בלי קשר ליכולת
וזה בלי קשר ליכולת
- GKagelmacher
- אלוף המדינה
כמה משקופים הוא מדביק שיאללה
הַזּוֹרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ
-
- שחקן החודש
חייב מנוחה נראה תשוש. איזה הזוי שהמחליף שלו (בתקווה רק עד ינואר) זה מאור לוי
-
- הענק הירוק
חייב להגמל מהקטע של להרוס התקפות טובות כדי לבעוט מ 30 מטר או לבעוט עם רגל ימין.
קצת יותר להחזיק בכדור ואז לתת את הפס ברגע הנכון ויכלנו לתת גול מול פריז, וגם מול יובה בחוץ, בדיוק מהמצבים האלה.
קצת יותר להחזיק בכדור ואז לתת את הפס ברגע הנכון ויכלנו לתת גול מול פריז, וגם מול יובה בחוץ, בדיוק מהמצבים האלה.
- Shocking4U
- מנהל הבורד
דווקא מהבעיטה שלו הגיעה הקרן שממנה הבקענו אז קשה לבוא אליו בטענות
- benrey
- הענק הירוק
קשה לי לבוא בטענות לבעיטות של שרי, כבר ראינו אותו כובש ממרחקים מטורפים, ובמשחק שבו אנחנו מתקשים בהנעת כדור, לגיטימי לתת לו לבעוט אם הוא פנוי
-
- הענק הירוק
אין לי בעיה עם הבעיטות שלו, אם לא מדובר בהחלטה רעה.
במתפרצות של 3 על 3, שאפשר למשוך עוד שנייה את הכדור ואז להשאיר שחקן מול שוער, ואז הוא מחליט לבעוט עם ימין או לבעוט מאולץ מ 30 מטר - זאת החלטה רעה.
בליגה שיעשה מה שהוא רוצה, אין לי תלונות, אבל ברמות האלה צריך לחשוב קצת יותר על הקבוצה ועל איך להגיע למצב מסירה מאשר לנסות לגנוב את ההצגה.
במתפרצות של 3 על 3, שאפשר למשוך עוד שנייה את הכדור ואז להשאיר שחקן מול שוער, ואז הוא מחליט לבעוט עם ימין או לבעוט מאולץ מ 30 מטר - זאת החלטה רעה.
בליגה שיעשה מה שהוא רוצה, אין לי תלונות, אבל ברמות האלה צריך לחשוב קצת יותר על הקבוצה ועל איך להגיע למצב מסירה מאשר לנסות לגנוב את ההצגה.
- Apoc
- יו״ר הבורד
-
- שחקן העונה
איזה שחקן על הוא
- Judokan
- סמל ירוק
מלך מלך, אבל האדישות שלו מחרפנת. היו 3 אירועים שיש כדורים בסביבתו והוא פשוט מתנהג כאילו לא בכבוד שלו לרוץ אליהם.
- Shocking4U
- מנהל הבורד
-
- קפטן ירוק
יש לו קלאסה של רמות אחרות- כשהוא מזהה הזדמנות- שחרור הכדור שלו זה ברמה אחרת לגמרי.
מצד שני נראה סחוט מנטלית.
הראשון שצריך בפגרה שבוע חופש בלי לגעת בכלל בכדור
מצד שני נראה סחוט מנטלית.
הראשון שצריך בפגרה שבוע חופש בלי לגעת בכלל בכדור
- KevinDurant
- חבר בבורד
נכנס מעולה למשחק והיה חלק מהשינוי, עשה את שלו
- Judokan
- סמל ירוק
שחקן שיודע להיות כל כך מתסכל ומעצבן לפעמים. דווקא בגלל שברור שהוא בוחר לשחק ככה.
היה דווקא לא רע בכלל במחצית הראשונה עם כמה פעולות טובות, אבל בשנייה סוג של החליט שעל הזין שלו ולא מוסרים יותר ויהי מה.
היה דווקא לא רע בכלל במחצית הראשונה עם כמה פעולות טובות, אבל בשנייה סוג של החליט שעל הזין שלו ולא מוסרים יותר ויהי מה.
-
- הענק הירוק
הוא אחד הנכסים הכי גדולים שלנו, ועם זאת, אחת הבעיות הכי גדולות שלנו.
משחקן בעמדה שלו אתה אמור לקבל מסירות אמן, כאלה שמעמידות חלוץ מול שוער באחד על אחד, ופשוט הוא תמיד הורס את זה - פס מוקדם מדי, מאוחר מדי, חלש מדי, חזק מדי, אחורה מדי או שהוא פשוט מחליט לבעוט בלי שום סיבה.
משחקן בעמדה שלו אתה אמור לקבל מסירות אמן, כאלה שמעמידות חלוץ מול שוער באחד על אחד, ופשוט הוא תמיד הורס את זה - פס מוקדם מדי, מאוחר מדי, חלש מדי, חזק מדי, אחורה מדי או שהוא פשוט מחליט לבעוט בלי שום סיבה.
- benrey
- הענק הירוק
הוא ״תמיד הורס״ זה מאוד מוגזם להגיד, הוא כל משחק משאיר שחקן במצב מול שוער, והיה עילוי במחצית הראשונה. במחצית השניה הרס התקפה אחת.
ושלא נדבר עלצהskills שלו, הוא עשה דברים אתמול שיותר הזכירו את ניימאר ( ואני לא מדבר רק על הרבונה ), הלוואי ויעשו סרטון מהלכים שלו מאתמול.
ושלא נדבר עלצהskills שלו, הוא עשה דברים אתמול שיותר הזכירו את ניימאר ( ואני לא מדבר רק על הרבונה ), הלוואי ויעשו סרטון מהלכים שלו מאתמול.
- Shocking4U
- מנהל הבורד
משחק חלש מאוד שלו חוץ מהראבונה בהתחלה. קבלת החלטות מזעזעת שהחליט להפציץ את השער כמה פעמים כשהיו אופציות לכדורי עומק וגם כשהחליט למסור אז המסירות היו לא מדוייקות בעליל. מה שכן למרות הכל חייב לציין את ההשקעה שלו, באחת ההתקפות של הפועל חיפה קורנו לא ירד להגנה ושרי רץ באטרף להיות מגן שמאלי במקומו.
- Judokan
- סמל ירוק
זה היה בימין, החור היה של רזShocking4U כתב: ↑10 נובמבר 2022, 11:07 משחק חלש מאוד שלו חוץ מהראבונה בהתחלה. קבלת החלטות מזעזעת שהחליט להפציץ את השער כמה פעמים כשהיו אופציות לכדורי עומק וגם כשהחליט למסור אז המסירות היו לא מדוייקות בעליל. מה שכן למרות הכל חייב לציין את ההשקעה שלו, באחת ההתקפות של הפועל חיפה קורנו לא ירד להגנה ושרי רץ באטרף להיות מגן שמאלי במקומו.
- Shocking4U
- מנהל הבורד
אני מדבר על סיטואציה שבוודאות הייתה בשמאל. ראו גם את קורנו רץ אחרי זה באיטיות בחזרה לעמדה שלו ושרי דפק שם ספרינט מטורףJudokan כתב: ↑10 נובמבר 2022, 19:07זה היה בימין, החור היה של רזShocking4U כתב: ↑10 נובמבר 2022, 11:07 משחק חלש מאוד שלו חוץ מהראבונה בהתחלה. קבלת החלטות מזעזעת שהחליט להפציץ את השער כמה פעמים כשהיו אופציות לכדורי עומק וגם כשהחליט למסור אז המסירות היו לא מדוייקות בעליל. מה שכן למרות הכל חייב לציין את ההשקעה שלו, באחת ההתקפות של הפועל חיפה קורנו לא ירד להגנה ושרי רץ באטרף להיות מגן שמאלי במקומו.
- Judokan
- סמל ירוק
אני זוכר היטב את הרגע שאתה מדבר עליו, זה היה במחצית הראשונה, באגף ימין שלנו
- Smurk
- אגדה ירוקה
זה היה בימין
- RakMaccabi31
- קפטן ירוק
דווקא היה מאלה שהעביר כדורים ימינה שמאלה קדימה באלגנטיות ובזריזות הרבה יותר מרק הראבונה.Shocking4U כתב: ↑10 נובמבר 2022, 11:07 משחק חלש מאוד שלו חוץ מהראבונה בהתחלה. קבלת החלטות מזעזעת שהחליט להפציץ את השער כמה פעמים כשהיו אופציות לכדורי עומק וגם כשהחליט למסור אז המסירות היו לא מדוייקות בעליל. מה שכן למרות הכל חייב לציין את ההשקעה שלו, באחת ההתקפות של הפועל חיפה קורנו לא ירד להגנה ושרי רץ באטרף להיות מגן שמאלי במקומו.
גם נתן בעיטה למשקוף שהיתה משנה את כל הדרבי אם היתה נכנס. הוא בא חם בגישה נכונה גם אם לא היה לו משחק מושלם.
היה לו רצף טוב אחרי האיבוד של רז כשחיפה נהדר לקראת סוף המחצית. ולפני שקוטלים את רז, הוא החזיר גם בחיפוי על איבוד של אצילי בגליץ' נהדר
-
- קפטן ירוק
הדברים שהוא עושה בקלות כמו עצירת כדור והכדורים לעומק זה דבר שאין פה בליגה.
מעניין אם נצליח להביא עוד זר כזה.
מעניין אם נצליח להביא עוד זר כזה.
- Apoc
- יו״ר הבורד
אני זוכר את המשחק הראשון שלו פה נגד רעננה, הכניס אותי להלם כאילו שחקן של פסז' או ריאל מדריד נחת בכרמל
אופטימיות במכבי חיפה
-
- שחקן העונה
אני כל כך אוהב את השחקן הזה.
מצידי שישאר פה גם עד גיל 40 רק כדי שנמשיך לראות את הקסם הזה שיש לו ברגליים
מצידי שישאר פה גם עד גיל 40 רק כדי שנמשיך לראות את הקסם הזה שיש לו ברגליים
- GKagelmacher
- אלוף המדינה