מדים ומרצ׳נדייז 22/23
דיוני מכבי חיפה בכדורגל
מנהל: Shocking4U
Re: מדים 22/23
מתי עוברים לאדידס? נמיאס כבר מנייק המעפנים האלה.
לא יושנים בלילה, עושים סקאוטינג אקטיבי 
- Judokan
- סמל ירוק
החוזה עם נייק מסתיים בסוף העונה, ובשעה טובה ניפטר מקטלוג הזבל הזה. כל חולצה יותר מכוערת מהקודמת, אין דברים כאלה.
וחוץ מזה - אני מקווה שאף אדם לעולם לא ישנא אותי כמו שמחלקת המרצ'דנייז במכבי חיפה שונאת את הצבעים של המועדון. כל פעם חייבים לדחוף הנפצה חדשה. אפור, טורקיז, שחור. העיקר לא ירוק.
וחוץ מזה - אני מקווה שאף אדם לעולם לא ישנא אותי כמו שמחלקת המרצ'דנייז במכבי חיפה שונאת את הצבעים של המועדון. כל פעם חייבים לדחוף הנפצה חדשה. אפור, טורקיז, שחור. העיקר לא ירוק.
- Shocking4U
- מנהל הבורד
- הודה ל־: 13 פעמים
- קיבל תודה: 91 פעמים

פשוט השתמשו בעיצוב של החולצה של ספורטינג (אנחנו גם עם אותו עיצוב של החולצת חוץ הלבנה שלהם ושנה שעברה היינו עם אותו עיצוב לחולצת בית חצי חצי) רק שאצלם זה חולצת אימון של הצוות (!) ואצלנו זה חולצה שעולים איתה בליגת האלופות!
- Shocking4U
- מנהל הבורד
Re: מדים ומרצ׳נדייז 22/23
אגב ממליץ לכם להסתכל על האתר של ספורטינג להבין מה זה מועדון (ולא מדובר על מועדון שבטופ של הטופ) שמבין איך עושים מרצ׳נדייז. כפכפים לים מעוצבים של המועדון, מגבות לים, כריות מעוצבות של המועדון, כובעים, גרביים, ארנקים ותיקי גב.
אתם יודעים כמה כסף המועדון יכול להכניס מתיקי גב לילדים של מכבי חיפה? זה אשכרה רשיון להדפיס כסף שהם לא עושים איתו כלום. שלא נדבר על כמה שהאתר של החנות פח אשפה והעובדה שאין למועדון אפליקציה ב2022.
אתם יודעים כמה כסף המועדון יכול להכניס מתיקי גב לילדים של מכבי חיפה? זה אשכרה רשיון להדפיס כסף שהם לא עושים איתו כלום. שלא נדבר על כמה שהאתר של החנות פח אשפה והעובדה שאין למועדון אפליקציה ב2022.
- Judokan
- סמל ירוק
בראש המועדון עומדים אנשים זקנים ומקובעים ששיווק זה מהם והלאה. היכולת שלהם לחדש אפסית, ובחירת אנשי "המקצוע" שלהם לתפקידים האלה היא חאפריות במיטבה.Shocking4U כתב: 04 אוקטובר 2022, 02:10 אגב ממליץ לכם להסתכל על האתר של ספורטינג להבין מה זה מועדון (ולא מדובר על מועדון שבטופ של הטופ) שמבין איך עושים מרצ׳נדייז. כפכפים לים מעוצבים של המועדון, מגבות לים, כריות מעוצבות של המועדון, כובעים, גרביים, ארנקים ותיקי גב.
אז כפועל יוצא מזה, הכל נראה ומתנהל בחובבנות מוחלטת בגזרה.
אני בטוח ששחר ובזק לא קובעים לאנשים שאחראים על השיווק יעדים, כמו שאני בטוח שכל בן אדם בכוורת הזו שיחשוב מחוץ לקבוצה בטח ייבעט או ייפסל על ידי החבר'ה שבטוחים שהשמש זורחת להם מהתחת והם יודעים הכי טוב
- Shocking4U
- מנהל הבורד
הקטע ההזוי זה שגם בן דב שהטיקט שהוא אמור להיות טוב בו עם הניסיון במשביר לא קידם את הנושא הזה אפילו קצת.Judokan כתב: 04 אוקטובר 2022, 02:30בראש המועדון עומדים אנשים זקנים ומקובעים ששיווק זה מהם והלאה. היכולת שלהם לחדש אפסית, ובחירת אנשי "המקצוע" שלהם לתפקידים האלה היא חאפריות במיטבה.Shocking4U כתב: 04 אוקטובר 2022, 02:10 אגב ממליץ לכם להסתכל על האתר של ספורטינג להבין מה זה מועדון (ולא מדובר על מועדון שבטופ של הטופ) שמבין איך עושים מרצ׳נדייז. כפכפים לים מעוצבים של המועדון, מגבות לים, כריות מעוצבות של המועדון, כובעים, גרביים, ארנקים ותיקי גב.
אז כפועל יוצא מזה, הכל נראה ומתנהל בחובבנות מוחלטת בגזרה.
אני בטוח ששחר ובזק לא קובעים לאנשים שאחראים על השיווק יעדים, כמו שאני בטוח שכל בן אדם בכוורת הזו שיחשוב מחוץ לקבוצה בטח ייבעט או ייפסל על ידי החבר'ה שבטוחים שהשמש זורחת להם מהתחת והם יודעים הכי טוב
-
shayhagai
- תוקע יתד בהרכב
- Shocking4U
- מנהל הבורד
- GKagelmacher
- אלוף המדינה
- הודה ל־: 6 פעמים
- קיבל תודה: 3 פעמים
כמו שכתב, נהיה טרנד. מזלנו שזה לא בחלוצות בית כמו אצל קבוצות אחרות בשאר העולם. לא אהבתי את הטרנד הזה.
הַזּוֹרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ
- Shocking4U
- מנהל הבורד
- Judokan
- סמל ירוק
כיעור מרשים. גם זו, וגם הוריאציה בטורקיז מעפן מהמשחק עם יובה. באמת עלו השנה דרגה בלייצר חולצות מעפנות.
עד מתי נייק
עד מתי נייק
- RakMaccabi31
- קפטן ירוק