Smile כתב: ↑18 אוקטובר 2022, 11:47
חטיפה יפה
אבל רצים איתו 5 שחקנים, איך הצלחת לחרבן מסירה כל כך פשוטה
שמע, בפעם הבאה אף אחד לא יבזבז את הכוח שלו. השחקנים יתנו לו לרוץ לבד, יבינו שאין טעם כי ממילא לא ייצא מזה כלום.
אבל ברצינות - מה הבעיה למסור לאצילי אחרי שחטפת? הוא כבר ידע מה לעשות עם זה ויוציא משהו.
היו שם איזה 4 שחקנים שכל אחד מהם רק תן לו את הכדור והוא כבר ידע מה לעשות איתו, כולל צ'יבוטה.
בכלל, בכל פעם שהוא כבר על המגרש מאור לוי צריך לשחק כמו האלה בשכונה שמבינים שהם לא יודעים וכל תפקידם זה ישר לתת את הכדור למי שיודע.
הבמה כבר מוכנה לכך שהוא יפתח בקרית שמונה "כי צריך לחזק אותו".
אבל באמת ששיא השיאים היה בטור של תמיר אלחיאני שדיבר על זה שצריכים לתמוך בו "כדי שיחזור ליכולת הטובה משנה שעברה".
אגב אתם שמתם לב שאחרי הפנדל עמרי אפק לא הפסיק להפיל את האשמה על הקבוצה ועל איך מאור לוי שומר מישהו גדול ממנו?
א. ראיתי את השידור החוזר כמה פעמים ולדעתי השמירה בכלל הייתה אזורית.
ב. גם אם אתה שומר עליו, מה אתה עושה פנדל?
ג. מפתיע מישהו שהוא גונן על מאור לוי? לא יודע למה לא חשבתי על זה אתמול אבל היום נפל לי האסימון.
אמרתי לכם שלבכר לא יהיה אומץ לתת לו לשחק היום .
אם היה מכניס אותו אני חושב שכל הקהל היה יוצא מהאיצטדיון.
הוא סיים פה .
אולי יקבל 5 דקות במצטבר עד ינואר .
Daniel123 כתב: ↑22 אוקטובר 2022, 22:31
הוא סיים פה .
הקהל הזה קרא לו ועודד אותו לפני המשחק. יש לי את ההקלטות.
Apoc כתב: ↑22 אוקטובר 2022, 22:32
חייב להגיד שהתבאסתי לראות את ניקיטה על הספסל היום מבין שלא יישחק, אבל באותו הפריים קלטתי גם את מאור לוי מימין וסאן מנחם משמאל ואמרתי איזה כיף.
בכר עשה טעות שלא הכניס את ניקיטה. פיירו כבר היה גמור, לא מבין למה לא לתת לניקיטה 8/10 דקות. אם כבר זה רק שורף אותו לגמרי שאתה כבר בא להכניס אותו ואז מחזיר אותו לספסל
Daniel123 כתב: ↑22 אוקטובר 2022, 22:31
הוא סיים פה .
הקהל הזה קרא לו ועודד אותו לפני המשחק. יש לי את ההקלטות.
בסדר, בפועל כולם קיוו שלא יכנס .
הם עודדו אותו רק בגלל התגובות של השחקנים והמועדון אחרי חדרה.
גם נגד אשדוד בבית אם יכנס, תשמע קריאות בוז .
Apoc כתב: ↑22 אוקטובר 2022, 22:32
חייב להגיד שהתבאסתי לראות את ניקיטה על הספסל היום מבין שלא יישחק, אבל באותו הפריים קלטתי גם את מאור לוי מימין וסאן מנחם משמאל ואמרתי איזה כיף.
בכר עשה טעות שלא הכניס את ניקיטה. פיירו כבר היה גמור, לא מבין למה לא לתת לניקיטה 8/10 דקות. אם כבר זה רק שורף אותו לגמרי שאתה כבר בא להכניס אותו ואז מחזיר אותו לספסל
די נו אחי, ניקיטה לא ראוי לשחק היום כדורגל במכבי חיפה לפחות כמו מאור לוי. אין לו כלום היום
איזה דיון פתחו עליו בפרי גיים של רדיו חיפה
לפחות 10-15 דקות של שיחה רק עליו
"שחקן מצוין חייב לצאת להשאלה" ועוד שלל גנבות דעת
מעניין אם הדיון הזה היה נפתח אם לא היה הבן של...