ברק בכר - נושא רשמי

lemmacantor
מכונת תארים

Re: ברק בכר - נושא רשמי

שליחה על ידי lemmacantor »

בכר לא זה שמחמיץ מצבים. הקבוצה לא מרוכזת בליגה. הטענות לבכר היום בעיקר על מאור לוי. שיחקנו די נכון.
הנה המהפך, הנה המהפך, הנה הממממהההפפפךךךך!
סמל אישי של משתמש
Apoc
יו״ר הבורד

שליחה על ידי Apoc »

הטענות לבכר צודקות, הוא לבד חירבן קבוצה איכותית מאוד (שהוא גם בנה).
אופטימיות במכבי חיפה
סמל אישי של משתמש
Judokan
סמל ירוק

שליחה על ידי Judokan »

lemmacantor כתב: 17 אוקטובר 2022, 22:35 בכר לא זה שמחמיץ מצבים. הקבוצה לא מרוכזת בליגה. הטענות לבכר היום בעיקר על מאור לוי. שיחקנו די נכון.
שיחקנו משחק שבלוני, לא היה שום דבר מבחינת הכנה למשחק בשביל להצליח לפרוץ בונקר.
בכר לא מחמיץ מצבים, אחריותו של בכר שהקבוצה תגיע למצבים, והיו לנו בקושי 3 או 4 כאלה במשחק כולו.
lemmacantor
מכונת תארים

Judokan כתב: 17 אוקטובר 2022, 22:48
lemmacantor כתב: 17 אוקטובר 2022, 22:35 בכר לא זה שמחמיץ מצבים. הקבוצה לא מרוכזת בליגה. הטענות לבכר היום בעיקר על מאור לוי. שיחקנו די נכון.
בכר לא מחמיץ מצבים, אחריותו של בכר שהקבוצה תגיע למצבים, והיו לנו בקושי 3 או 4 כאלה במשחק כולו.
פרצנו את הבונקר שלהם על ההתחלה. זה החמצות חסרות אחריות וגם לא היה מזל לאצילי. שוב עיקר הטענה שבכר סיבך עם מאור לוי.
Daniel123
אגדה ירוקה

שליחה על ידי Daniel123 »

lemmacantor כתב: 17 אוקטובר 2022, 22:50
Judokan כתב: 17 אוקטובר 2022, 22:48
פרצנו את הבונקר שלהם על ההתחלה. זה החמצות חסרות אחריות וגם לא היה מזל לאצילי. שוב עיקר הטענה שבכר סיבך עם מאור לוי.
מחצית ראשונה השחקנים שיחקו לאט להחריד ולא עשו שום תנועה בחלק הקדמי .
למחצית השניה הם כבר עלו אחרת שיחקו מהר יותר עם המון תנועה .
גם אלופת קפריסין באה לפה ושיחקה בונקר אבל זה בכל זאת נגמר ברביעייה בגלל ששיחקנו אחרת .
בכר לא מצליח להביא את מכבי חיפה של אירופה לליגה, יש הבדלים יותר מידי גדולים בגישה ובקצב אני לא מצליח להבין למה.
נראה כאילו לא אכפת להם להפסיד את האליפות העונה העיקר שהם עשו צ'מפיונס העונה ויש להם מה להציג לסקאוטים .
אם הם לא מצליחים לעשות את המעברים מאירופה לליגה אז שלא יקרא לעצמם שחקנים מקצוענים .
סמל אישי של משתמש
Shocking4U
מנהל הבורד

שליחה על ידי Shocking4U »

תמשיך להכניס את מאור לוי ולתת לו קרדיט ונראה כמה פער יהיה בסוף העונה. די נמאס.
סמל אישי של משתמש
Smurk
אגדה ירוקה

שליחה על ידי Smurk »

האמת שהחילוף של מאור לוי מובן מאוד. אני ממש לא ממחזיקיו אבל היום היינו עם מרכז שדה של שרי ועלי. נטע ופאני כבר יצאו אז מאור לוי היה ברירת מחדל
NOSFERATU ZODD
קפטן ירוק

שליחה על ידי NOSFERATU ZODD »

מה שאני לא אוהב בראיונות איתו אחרי המשחק שכל הזמן הוא מדבר על העומס.
כאלו הוא מכין אליבי כל הזמן.
הבנו יש עומס זה ברור אבל זה שהוא מדבר על זה כל הזמן מחלחל לשחקנים, מה הוא עושה בזה?
סמל אישי של משתמש
Judokan
סמל ירוק

שליחה על ידי Judokan »

Smurk כתב: 17 אוקטובר 2022, 23:23 האמת שהחילוף של מאור לוי מובן מאוד. אני ממש לא ממחזיקיו אבל היום היינו עם מרכז שדה של שרי ועלי. נטע ופאני כבר יצאו אז מאור לוי היה ברירת מחדל
חדרה אפילו לא ניסו לשחק התקפה גם כשהיית רק עם מוחמד. אם הוא רצה לחזק את ההגנה הוא היה יכול להכניס את עופרי ארד או רמי גרשון.
מאור לוי לא תורם בכלום לקישור, בטח לא לקישור ההגנתי.

זה היה חילוף דבילי, שיכול לבצע רק מי שעדיין מאמין לשקר שמאור לוי שחקן כדורגל.
lemmacantor
מכונת תארים

NOSFERATU ZODD כתב: 17 אוקטובר 2022, 23:28 מה שאני לא אוהב בראיונות איתו אחרי המשחק שכל הזמן הוא מדבר על העומס.
כאלו הוא מכין אליבי כל הזמן.
הבנו יש עומס זה ברור אבל זה שהוא מדבר על זה כל הזמן מחלחל לשחקנים, מה הוא עושה בזה?
זה גם לא משהו שנפל משום מקום. עוד בעונה שעברה אישית התרעתי פה שבגלל מונדיאל הולכים לדחוס מלא משחקים בתקופה קצרה. בכל אופן אין קשר בין עומס למאור לוי ואין קשר בין עומס לחוסר ריכוז כזה מול השער.
בירקי
הענק הירוק

שליחה על ידי בירקי »

ניהול משחק כושל. איבוד האמצע בהוצאת פאני ונטע ביחד, הכנסת פאקינג מאור לוי, הבעיטה חופשית 17 מטר מהשער דקה 88 כשעומר ושרי במגרש- פאקינג סאן בועט? מה זו היהירות הזו?
סמל אישי של משתמש
GKagelmacher
אלוף המדינה

שליחה על ידי GKagelmacher »

בירקי כתב: 17 אוקטובר 2022, 23:39 ניהול משחק כושל. איבוד האמצע בהוצאת פאני ונטע ביחד, הכנסת פאקינג מאור לוי, הבעיטה חופשית 17 מטר מהשער דקה 88 כשעומר ושרי במגרש- פאקינג סאן בועט? מה זו היהירות הזו?
החופשית לא קשורה אליו. פאני ונטע היה מהלך חכם ללכת סופר התקפי על כל הקופה. אבל מסכים לגבי מאור לוי. היה צריך להכניס את סק אחרי הגול.
הַזּוֹרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ
סמל אישי של משתמש
Smurk
אגדה ירוקה

שליחה על ידי Smurk »

בירקי כתב: 17 אוקטובר 2022, 23:39 ניהול משחק כושל. איבוד האמצע בהוצאת פאני ונטע ביחד, הכנסת פאקינג מאור לוי, הבעיטה חופשית 17 מטר מהשער דקה 88 כשעומר ושרי במגרש- פאקינג סאן בועט? מה זו היהירות הזו?
למה הוא סימן לסאן לבעוט? מאמנים לא אחראים על כל נייח ונייח במשחקים. אלה דברים ששחקנים מחלקים ביניהם. מניח שסאן ניגש לשרי/אצילי וביקש לבעוט.
בירקי
הענק הירוק

שליחה על ידי בירקי »

במגרש שהייתי היה נראה שוייזי מסמן על הבועט
סמל אישי של משתמש
RakMaccabi31
קפטן ירוק

שליחה על ידי RakMaccabi31 »

עבר ליהלום. לא 4-2-4 כמו אהרונוביץ' שלא מבין כלום אומר

ניצח לו תמשחק. גם הכין את הקבוצה טוב. הגענו למצבים והיה חסר מזל

אין לי תלונות כלפיו במשחק הזה
תמונה
אני אמשיך לשתות עד שאשכח את ה-15.5
סמל אישי של משתמש
Apoc
יו״ר הבורד

שליחה על ידי Apoc »

הגענו כולה ל4 מצבים ב72 דקות עד הגול נגד פאקינג חדרה-קבוצת-לאומית בבית שלנו. זה לא משהו להחזיק ממנו.
אופטימיות במכבי חיפה
סמל אישי של משתמש
RakMaccabi31
קפטן ירוק

אין לי מושג איזה משחקים אתה רואה אבל הגענו ל14 שכוללים איזה שלושה משקופים
תמונה
סמל אישי של משתמש
Apoc
יו״ר הבורד

שליחה על ידי Apoc »

כשאני אומר מצב אני מתכוון למה שהאוהד הממוצע מתכוון אליו, לא למה שאתה מגדיר. בכללי, הגדרות שלך לא רלוונטיות.
אבופאני למשקוף + אצילי למשקוף + שרי ליד הקורה + לביא בנגיחה בקרן שנהדפה. 4 מצבים.
אופטימיות במכבי חיפה
סמל אישי של משתמש
RakMaccabi31
קפטן ירוק

יש מצבים יותר קורצים מאחרים, לא תמיד גול מגיע ממצב קורץ

אם אתה מגיע למשחק לארבעה מצבים קורצים כאלה של XG גבוהה. זה די והותר בדרכ ואמור להספיק. והנה אפילו אתמול זה הספיק
תמונה
סמל אישי של משתמש
Judokan
סמל ירוק

שליחה על ידי Judokan »

מבחינתי יש לו אחריות גדולה על ההפקרות ההגנתית של המחצית השנייה.
מלכתחילה ברור שהמתפרצות של הקריה מאוד מסוכנות מול קו ההגנה שלנו, שלא מסתדר איתן. אבל כשאנחנו כבר מצליחים לעלות ליתרון במחצית השנייה, למה לא להגיב ולהוריד טיפה את קו ההגנה במקום לשחק כל כך גבוה?
בייחוד כשדקה לפני הגול, קרית שמונה עקצה אותנו במצב זהה לחלוטין שלא הפך לגול רק במזל.

הוא פשוט לא הגיב למה שהתרחש על הדשא, לא שלח שום סיוע להגנה
dyarok
קפטן ירוק

שליחה על ידי dyarok »

Judokan כתב: 23 אוקטובר 2022, 00:52 מבחינתי יש לו אחריות גדולה על ההפקרות ההגנתית של המחצית השנייה.
מלכתחילה ברור שהמתפרצות של הקריה מאוד מסוכנות מול קו ההגנה שלנו, שלא מסתדר איתן. אבל כשאנחנו כבר מצליחים לעלות ליתרון במחצית השנייה, למה לא להגיב ולהוריד טיפה את קו ההגנה במקום לשחק כל כך גבוה?
בייחוד כשדקה לפני הגול, קרית שמונה עקצה אותנו במצב זהה לחלוטין שלא הפך לגול רק במזל.

הוא פשוט לא הגיב למה שהתרחש על הדשא, לא שלח שום סיוע להגנה
זה לא רק ששיחקנו גבוה, זו מחלה שאנחנו לא נרפאים ממנה.
אנחנו לא יודעים להפוך לקבוצה קומפקטית שנועלת את האמצע.
יש ים שטחים ומרווחים בין ההתקפה להגנה ואין שום סיבה שלא נדע לסגור אותם אחרי שעולים ליתרון.
עוד משהו- חלק מההפקרות זה ששחקנים המשיכו לחשוב התקפה - 2 דוגמאות-
רז מאיר מבצע עקיפה על אצילי- לאן אתה רץ? תשאר בעמדה הנסוגה שלך ותניע כדור.
ציבוטה-
רץ עם הכדור בלי שכל ומאבד- כנ"ל - תניע, תתמסר.
כובע קש
מכונת תארים

שליחה על ידי כובע קש »

מהרגע שבכר הגיע אנחנו קבוצה שלא יודעת לעמוד הגנתית בשום צורה
סמל אישי של משתמש
Apoc
יו״ר הבורד

שליחה על ידי Apoc »

הרס את כל מה שמולנסטיין, לוזון ורוטן בנו אתה אומר
אופטימיות במכבי חיפה
סמל אישי של משתמש
Judokan
סמל ירוק

שליחה על ידי Judokan »

צחוק בצד, זו כבר פעם שלישית העונה שמול קבוצה נחותה אנחנו עובדים קשה כדי להוביל, ואז לא יודעים לשמור על זה עם הפקרות הגנתית.
נס ציונה, חדרה וקרית שמונה אתמול. וזה באמת לא ברור, כי ראינו מול יובנטוס שהקבוצה יודעת להדק את השורות כשצריך ולא לתת את המרחקים האלה.

אחרי הגול של שרי אתמול, אני עדיין לא מצליח להבין למה היינו צריכים לשחק עם 9 שחקנים בחצי של ק"ש במקום להרגיע מעט את המשחק ולצמצם שטחים.
lemmacantor
מכונת תארים

זה קרה גם בשנים עברו. הקבוצה אוהבת להחמיץ הרבה מצבים מה שמייתר את המאמץ בעצם.
סמל אישי של משתמש
Judokan
סמל ירוק

שליחה על ידי Judokan »

lemmacantor כתב: 23 אוקטובר 2022, 10:47 זה קרה גם בשנים עברו. הקבוצה אוהבת להחמיץ הרבה מצבים מה שמייתר את המאמץ בעצם.
לא יודע, לא זכורים לי בשלוף מקרים כאלה משנה שעברה. ברגע שעלינו ליתרון, בטח יתרון מוקדם, זה לרוב היה מתפתח לדריסה.
כובע קש
מכונת תארים

שליחה על ידי כובע קש »

Apoc כתב: 23 אוקטובר 2022, 10:30 הרס את כל מה שמולנסטיין, לוזון ורוטן בנו אתה אומר
גם תחתם לא ידענו לעמוד הגנתית
lemmacantor
מכונת תארים

Judokan כתב: 23 אוקטובר 2022, 10:49
lemmacantor כתב: 23 אוקטובר 2022, 10:47 זה קרה גם בשנים עברו. הקבוצה אוהבת להחמיץ הרבה מצבים מה שמייתר את המאמץ בעצם.
לא יודע, לא זכורים לי בשלוף מקרים כאלה משנה שעברה. ברגע שעלינו ליתרון, בטח יתרון מוקדם, זה לרוב היה מתפתח לדריסה.
היה פחות אבל היה.
סמל אישי של משתמש
KevinDurant
חבר בבורד

שליחה על ידי KevinDurant »

Judokan כתב: 23 אוקטובר 2022, 10:43 צחוק בצד, זו כבר פעם שלישית העונה שמול קבוצה נחותה אנחנו עובדים קשה כדי להוביל, ואז לא יודעים לשמור על זה עם הפקרות הגנתית.
נס ציונה, חדרה וקרית שמונה אתמול. וזה באמת לא ברור, כי ראינו מול יובנטוס שהקבוצה יודעת להדק את השורות כשצריך ולא לתת את המרחקים האלה.

אחרי הגול של שרי אתמול, אני עדיין לא מצליח להבין למה היינו צריכים לשחק עם 9 שחקנים בחצי של ק"ש במקום להרגיע מעט את המשחק ולצמצם שטחים.
אין מה לעשות, יש הבדל שאתה משחק בצ'מפיונס ליג נגד יובנטוס ופסז לבין משחק חוץ מול ריינה, ק''ש וירושלים.

חסרים בסגל שחקנים איכותיים ורעבים מהספסל שיבואו ויגידו לבכר במשחקים כאלה: תראה אותי, אני טוב ומוביל, מגיע לי דקות.

בינתיים כל מי שעולה מהספסל עושה בדיוק ההפך (למרות מגמה די חיובית של צ'יבוטה בשבועות האחרונים)
סמל אישי של משתמש
Judokan
סמל ירוק

שליחה על ידי Judokan »

KevinDurant כתב: 23 אוקטובר 2022, 19:45
Judokan כתב: 23 אוקטובר 2022, 10:43 צחוק בצד, זו כבר פעם שלישית העונה שמול קבוצה נחותה אנחנו עובדים קשה כדי להוביל, ואז לא יודעים לשמור על זה עם הפקרות הגנתית.

אין מה לעשות, יש הבדל שאתה משחק בצ'מפיונס ליג נגד יובנטוס ופסז לבין משחק חוץ מול ריינה, ק''ש וירושלים.

חסרים בסגל שחקנים איכותיים ורעבים מהספסל שיבואו ויגידו לבכר במשחקים כאלה: תראה אותי, אני טוב ומוביל, מגיע לי דקות.

בינתיים כל מי שעולה מהספסל עושה בדיוק ההפך (למרות מגמה די חיובית של צ'יבוטה בשבועות האחרונים)
אבל אלה שני דברים לא קשורים. סבבה שיש בעיה עם המחליפים שחסרים ו/או לא מתפקדים, אבל מה זה קשור לעובדה שבמצב של 2:1 במגרש קשה כמו קרית שמונה לא צריך לשחק באמוק עם 9 שחקנים בחצי המגרש של קרית שמונה ולתת להם במתנה סיטואציות שהרחקה סתמית נותנת להם שני מצבים לגול?
שלח תגובה