מושאלי מכבי חיפה - עונת 2022-23
דיוני מכבי חיפה בכדורגל
מנהל: Shocking4U
- Judokan
- סמל ירוק
Re: מושאלי מכבי חיפה - עונת 2022-23
קצת רוטציה אצל עפולה אחרי ששיחקו 120 דקות בגביע. זערורה וארבל על הספסל (יחד עם זלקינד וקטרי).
כיוף, לאופר, אקווה, אזרואל, אלימלך, אבו אלשיך וחג'ג' בהרכב.
כיוף, לאופר, אקווה, אזרואל, אלימלך, אבו אלשיך וחג'ג' בהרכב.
אצל אחי נצרת מוחמד גדיר על הספסל, נראה שהוא לא מצליח להתברג שם כשחקן הרכב
- Judokan
- סמל ירוק
איזה צלם אוברייטד כיוף. אין דברים כאלה.
בעיטה לפינה שהוא עומד בה, והוא מגיב סופר לאט.
וחייב להוסיף לזה - מי איש המקצועי חסר המושג שראה לנכון לשלם מיליון שקל על אבו אלשיך? שחקן כל כךחלש וחסר תכלס.
בעיטה לפינה שהוא עומד בה, והוא מגיב סופר לאט.
וחייב להוסיף לזה - מי איש המקצועי חסר המושג שראה לנכון לשלם מיליון שקל על אבו אלשיך? שחקן כל כךחלש וחסר תכלס.
- Judokan
- סמל ירוק
כצפוי, 2:0 לנצרת על עפולה. לא מצליחים ליצור יציבות בקבוצה, מטוטלת ממשחק למשחק.
-
lemmacantor
- אגדה ירוקה
- הודה ל־: 49 פעמים
- קיבל תודה: 96 פעמים
לא אמרתם שטוב לנו אם הם לא יעלו, אז עם תנודות כאלה הם בדרך לעונה סולידית בלאומית מבלי לעלות.
הנה המהפך, הנה המהפך, הנה הממממהההפפפךךךך!
טוב לנו שלא יעלו.lemmacantor כתב: 21 אוקטובר 2022, 17:57 לא אמרתם שטוב לנו אם הם לא יעלו, אז עם תנודות כאלה הם בדרך לעונה סולידית בלאומית מבלי לעלות.
יחד עם זאת, אם אנחנו רוצים שמושאלים אליהם יתברגו פה, הם חייבים להראות יותר יציבות, יותר חוסן מנטלי.
אני מאד בעד הפרויקט הזה וחושב שהעונה זה כבר נראה הרבה יותר טוב מבעונה שעברה, אבל נראה שיש למושאלים שלנו עוד דרך לעשות.
-
lemmacantor
- אגדה ירוקה
זה לאו דווקא קשור לסיכוי של מושאל להשתלב אצלינו בעתיד. אבו פאני וארד שיחקו בהפועל ר"ג שהייתה רחוקה מלהרשים. אגב כנ"ל חזיזה, שכמובן לא היה שייך לנו.
כשאתה צודק אתה צודק. זה לא בהכרח ככה.lemmacantor כתב: 21 אוקטובר 2022, 18:05 זה לאו דווקא קשור לסיכוי של מושאל להשתלב אצלינו בעתיד. אבו פאני וארד שיחקו בהפועל ר"ג שהייתה רחוקה מלהרשים. אגב כנ"ל חזיזה, שכמובן לא היה שייך לנו.
יחד עם זאת -
ארד לא אמור היה להתברג פה, אבל דרש להראות שמקומו כאן. קיבל את ההזדמנות והוכיח את עצמו. לא מדובר בשחקן שבנו עליו אחרי עונות ההשאלה שלו.
פאני בלט בחדרה כשחקן קישור. זו אחת הסיבות שהרבה מניחים שהבא להשתלב פה זה זערורה או חגג, ולא לאופר שהוא באנקר במרכז ההגנה של עפולה. עפולה מבליטה שחקני התקפה. מנגד, ההגנה שלהם לא יציבה ולצערנו, רובה מורכבת ממושאלים שלנו (4 בלמים ומגן ימני).
- Judokan
- סמל ירוק
אני סומך על הצוות המקצועי שבמעקב שלהם אחרי השחקנים של עפולה, הם יודעים לצפות במשחקים ולא בתקצירים שמבליטים שחקני התקפה.ברק.י כתב: 22 אוקטובר 2022, 13:22כשאתה צודק אתה צודק. זה לא בהכרח ככה.lemmacantor כתב: 21 אוקטובר 2022, 18:05 זה לאו דווקא קשור לסיכוי של מושאל להשתלב אצלינו בעתיד. אבו פאני וארד שיחקו בהפועל ר"ג שהייתה רחוקה מלהרשים. אגב כנ"ל חזיזה, שכמובן לא היה שייך לנו.
יחד עם זאת -
ארד לא אמור היה להתברג פה, אבל דרש להראות שמקומו כאן. קיבל את ההזדמנות והוכיח את עצמו. לא מדובר בשחקן שבנו עליו אחרי עונות ההשאלה שלו.
פאני בלט בחדרה כשחקן קישור. זו אחת הסיבות שהרבה מניחים שהבא להשתלב פה זה זערורה או חגג, ולא לאופר שהוא באנקר במרכז ההגנה של עפולה. עפולה מבליטה שחקני התקפה. מנגד, ההגנה שלהם לא יציבה ולצערנו, רובה מורכבת ממושאלים שלנו (4 בלמים ומגן ימני).
סה"כ מבין שחקני ההגנה שלנו שנמצאים בעפולה, לאופר באמת נראה טוב ואזרואל מראה הרבה פוטנציאל (אם כי אני לא חושב שלאופר מספיק טוב כדי להתברג פה). מאלימלך ואקווה אני לא מתרשם בכלל, וארבל הוא מעניין הגנתית אבל לא מספיק מועיל התקפית.
אגב, כבר לא נכון לומר שזה 4 בלמים ומגן העונה. אזרואל וארבל הם יותר מגנים בעפולה (ארבל משחק כמגן ימני או בלם ימני בשלישייה אחורית, ואזרואל אותו דבר בשמאל)
- KevinDurant
- חבר בבורד
- הודה ל־: 148 פעמים
- קיבל תודה: 127 פעמים
הפריצה של שחקן כמו ארד יכולה להתרחש רק במצב שהיה בקבוצה שהוא פרץ בה (קבוצה שלא רצה לאליפות שיכולה לאפשר לעצמה לשלב שחקנים צעירים)ברק.י כתב: 22 אוקטובר 2022, 13:22כשאתה צודק אתה צודק. זה לא בהכרח ככה.lemmacantor כתב: 21 אוקטובר 2022, 18:05 זה לאו דווקא קשור לסיכוי של מושאל להשתלב אצלינו בעתיד. אבו פאני וארד שיחקו בהפועל ר"ג שהייתה רחוקה מלהרשים. אגב כנ"ל חזיזה, שכמובן לא היה שייך לנו.
יחד עם זאת -
אין סיכוי ששחקן כמו ארד שחוזר מהפועל ר''ג היום יהיה בסגל של מכבי חיפה ובעונה שמכבי חיפה רצה לאליפות יקבל מפתחות להרכב, זה לא קורה בשום מקום.
הדוגמה שלפאני יותר רלוונטית
לפי הקרדיט שהוא מקבל ולפי הארכת החוזה, לא אתפלא אם ינסו לשלב פה את לאופר בקיץ של 2024 (כשמרבית הבלמים שלנו יסיימו חוזה). כך או כך, כל שחקני ההגנה שלנו למעט אחד אולי, צריכים למצוא קבוצות חדשות בקיץ. בספק אם יותר משחקן הגנה אחד ימצא מקום בליגת העל.Judokan כתב: 22 אוקטובר 2022, 13:34אני סומך על הצוות המקצועי שבמעקב שלהם אחרי השחקנים של עפולה, הם יודעים לצפות במשחקים ולא בתקצירים שמבליטים שחקני התקפה.ברק.י כתב: 22 אוקטובר 2022, 13:22כשאתה צודק אתה צודק. זה לא בהכרח ככה.lemmacantor כתב: 21 אוקטובר 2022, 18:05 זה לאו דווקא קשור לסיכוי של מושאל להשתלב אצלינו בעתיד. אבו פאני וארד שיחקו בהפועל ר"ג שהייתה רחוקה מלהרשים. אגב כנ"ל חזיזה, שכמובן לא היה שייך לנו.
יחד עם זאת -
סה"כ מבין שחקני ההגנה שלנו שנמצאים בעפולה, לאופר באמת נראה טוב ואזרואל מראה הרבה פוטנציאל (אם כי אני לא חושב שלאופר מספיק טוב כדי להתברג פה). מאלימלך ואקווה אני לא מתרשם בכלל, וארבל הוא מעניין הגנתית אבל לא מספיק מועיל התקפית.
אגב, כבר לא נכון לומר שזה 4 בלמים ומגן העונה. אזרואל וארבל הם יותר מגנים בעפולה (ארבל משחק כמגן ימני או בלם ימני בשלישייה אחורית, ואזרואל אותו דבר בשמאל)
לגבי העמדות, אתה צודק. פשוט היה מיותר להיכנס לגיוון בין העמדות בהגנה בהודעה הקודמת. אני מאמין שלכל השלושה זה יעשה טוב כי הם לא שחקני הרכב קבועים ב-״עמדת האם״ שלהם.
בגדול, מסכים. מעבר לזה שקשה לשלב צעירים בקבוצה מצליחה, ברק גם ככה לא ממהר לפתח שחקנים על חשבון הצלחות. בקטן, ג׳אבר עשה מסלול דומה והצליח למצוא מקום פה. הוא בעיקר הרוויח ממגיפת הפציעות בעונה הקודמת שאפשרה לו גם להוכיח את עצמו ולא רק לשבת בקצה הספסל.KevinDurant כתב: 22 אוקטובר 2022, 13:56הפריצה של שחקן כמו ארד יכולה להתרחש רק במצב שהיה בקבוצה שהוא פרץ בה (קבוצה שלא רצה לאליפות שיכולה לאפשר לעצמה לשלב שחקנים צעירים)ברק.י כתב: 22 אוקטובר 2022, 13:22כשאתה צודק אתה צודק. זה לא בהכרח ככה.lemmacantor כתב: 21 אוקטובר 2022, 18:05 זה לאו דווקא קשור לסיכוי של מושאל להשתלב אצלינו בעתיד. אבו פאני וארד שיחקו בהפועל ר"ג שהייתה רחוקה מלהרשים. אגב כנ"ל חזיזה, שכמובן לא היה שייך לנו.
יחד עם זאת -
אין סיכוי ששחקן כמו ארד שחוזר מהפועל ר''ג היום יהיה בסגל של מכבי חיפה ובעונה שמכבי חיפה רצה לאליפות יקבל מפתחות להרכב, זה לא קורה בשום מקום.
הדוגמה שלפאני יותר רלוונטית
- Judokan
- סמל ירוק
יהיה מאוד מעניין לראות את המהלכים של אלברמן ופביאן בינואר, ובהמשך בקיץ בגזרות האלה.
הצורה שבה יבצעו את "חילופי הדורות" בקרב המושאלים היא אתגר, וחשוב מאוד לבצע אותו בצורה נכונה - לדעת לחתוך שחקנים מסוימים מהסייקל של השאלות לעפולה (כמובן באידיאל שימצאו קבוצה בליגת העל, אבל אם לא, אז קבוצה אחרת בלאומית).
שחקנים כמו לאופר, ארבל וחג'ג' - אין להם מה לחפש עונה נוספת בעפולה, ואם הם לא מצליחים להשתדרג לליגת העל בעונה הבאה אחרי שנתיים כשחקני הרכב קבועים, זה ישים בסימן שאלה גדול את מה שהם באמת שווים.
יש לי חשש מאוד גדול שלא ידעו לעשות את זה אצלנו ויגררו שחקנים מסוימים שלא מוצאים משהו אחר לעפולה גם 3 או 4 עונות.
הצורה שבה יבצעו את "חילופי הדורות" בקרב המושאלים היא אתגר, וחשוב מאוד לבצע אותו בצורה נכונה - לדעת לחתוך שחקנים מסוימים מהסייקל של השאלות לעפולה (כמובן באידיאל שימצאו קבוצה בליגת העל, אבל אם לא, אז קבוצה אחרת בלאומית).
שחקנים כמו לאופר, ארבל וחג'ג' - אין להם מה לחפש עונה נוספת בעפולה, ואם הם לא מצליחים להשתדרג לליגת העל בעונה הבאה אחרי שנתיים כשחקני הרכב קבועים, זה ישים בסימן שאלה גדול את מה שהם באמת שווים.
יש לי חשש מאוד גדול שלא ידעו לעשות את זה אצלנו ויגררו שחקנים מסוימים שלא מוצאים משהו אחר לעפולה גם 3 או 4 עונות.
ישראלי השוער של ביתר מושאל מאיתנו?
לפי התקציר היו לו הצלות טובות, חוץ מיציאה לכדור גובה לא מושלמת
- Judokan
- סמל ירוק
כן, מאז עונה שעברה מנסים להיפטר ממנו ולא מצליחים. אז בינתיים הוא הושאל לביתרAdi81 כתב: 22 אוקטובר 2022, 23:53 ישראלי השוער של ביתר מושאל מאיתנו?
- KevinDurant
- חבר בבורד
- הודה ל־: 148 פעמים
- קיבל תודה: 127 פעמים
צריך להיות כנים ולומר שלנחמני גם אין מקום בהרכב או אפילו ברוטציה בבית''ר, ניקולסקו שחקן הרבה יותר טוב ממנו וגם גררו ושועה חלוצים יותר טובים ממנו
- Judokan
- סמל ירוק
בסוף נחמני קיבל לא מעט הזדמנויות להוכיח את עצמו בבית"ר ולא הצליח, והוא יצא לחלוטין מהרוטציה בצדק.
צריך לבטל את ההשאלה שלו בינואר, אבל אני חושב שהשנתיים האחרונות הן הוכחה די חזקה לכך שהוא פשוט לא חלוץ ברמה מספקת.
צריך לבטל את ההשאלה שלו בינואר, אבל אני חושב שהשנתיים האחרונות הן הוכחה די חזקה לכך שהוא פשוט לא חלוץ ברמה מספקת.
גם עונה שעברה הוא איבד את הקרדיט יחסית מהר בנוף הגליל, כנראה שליגת העל גדולה עליו, בינואר הוא צריך לעבור לקבוצה בלאומית
-
lemmacantor
- אגדה ירוקה
שחקן קלאסי לתארים בנוער.
מצטער אבל מנחמני לא יצא כלום, מהרגע הראשון לא ראיתי בו טיפת פוטנציאל.
הלוואי ויוכיח לי אחרת כמו שויסמן עשה בעבר.
הלוואי ויוכיח לי אחרת כמו שויסמן עשה בעבר.
- Judokan
- סמל ירוק
אגב מושאלים והמשחק אתמול, שחקן שלא מדברים עליו הרבה אבל הייתי שמח מאוד לראות אותו ברוטציה שלנו בשנה הבאה זה טימו מוזי.
רק בן 21, אבל כבר שנה שלישית שהוא שחקן רוטציה לגיטימי בליגת העל.
אחלה שחקן כנף שיודע גם לשחק את המגן על כל הקו.
הבעיה היא שהוא הושאל לקרית שמונה עם אופציה. במקום אלברמן הייתי יושב לו על האוזן להרעיל אותו לחזור אלינו בשנה הבאה גם אם ק"ש תרצה לממש.
רק בן 21, אבל כבר שנה שלישית שהוא שחקן רוטציה לגיטימי בליגת העל.
אחלה שחקן כנף שיודע גם לשחק את המגן על כל הקו.
הבעיה היא שהוא הושאל לקרית שמונה עם אופציה. במקום אלברמן הייתי יושב לו על האוזן להרעיל אותו לחזור אלינו בשנה הבאה גם אם ק"ש תרצה לממש.
- Judokan
- סמל ירוק
ראיתי ממנו שחקן שנותן הרבה עבודה על המגרש. גם כששמו אותו לשחק מגן על הקו הוא עשה את זה טוב מאוד.
יש לו מהירות, טכניקה לא רעה, והוא גם קורא את המשחק לא רע. הוא תורם גיוון למשחק, מה שבכר מאוד אוהב (כמו אצל חזיזה).
ואני ממש לא מסכים לגבי חלש מנטלית. משווה אותו נניח לנחמני - מוזי שנתיים יצא להשאלות בקבוצות תחתית כמו כפ"ס ונוף הגליל, ובשתיהן הוא הצליח לפלס לעצמו דרך להרכב. גם העונה בק"ש הוא כרגע בעיקר שחקן ספסל, אבל תמיד נכנס בשיא המחויבות למשחק ועוזר להם להשיג נקודות במהלכים טובים (לא היה חסר שיסדר אתמול גול ניצחון מולנו, ששבירו בזבז לו).
לגבי מספרים, אתה צודק. אבל שוב - הוא כולה בן 21. בגילו יש מעט מאוד שחקנים עם מספרים בליגה. יש לו 4 גולים ו-6 בישולים עד עכשיו בקבוצות תחתית.
תיקח את חזיזה בגילו, והוא היה שחקן עם גול בודד בליגת העל ועוד 7 בלאומית. רגע לפני שגם איבד עונה שלמה בגלל פציעה.
יש למוזי המון לאן להתקדם מהבחינה הזו.
יש לו מהירות, טכניקה לא רעה, והוא גם קורא את המשחק לא רע. הוא תורם גיוון למשחק, מה שבכר מאוד אוהב (כמו אצל חזיזה).
ואני ממש לא מסכים לגבי חלש מנטלית. משווה אותו נניח לנחמני - מוזי שנתיים יצא להשאלות בקבוצות תחתית כמו כפ"ס ונוף הגליל, ובשתיהן הוא הצליח לפלס לעצמו דרך להרכב. גם העונה בק"ש הוא כרגע בעיקר שחקן ספסל, אבל תמיד נכנס בשיא המחויבות למשחק ועוזר להם להשיג נקודות במהלכים טובים (לא היה חסר שיסדר אתמול גול ניצחון מולנו, ששבירו בזבז לו).
לגבי מספרים, אתה צודק. אבל שוב - הוא כולה בן 21. בגילו יש מעט מאוד שחקנים עם מספרים בליגה. יש לו 4 גולים ו-6 בישולים עד עכשיו בקבוצות תחתית.
תיקח את חזיזה בגילו, והוא היה שחקן עם גול בודד בליגת העל ועוד 7 בלאומית. רגע לפני שגם איבד עונה שלמה בגלל פציעה.
- Shocking4U
- מנהל הבורד
- הודה ל־: 13 פעמים
- קיבל תודה: 92 פעמים
לא מחזיק ממוזי וגם לא חושב שיחזירו אותו כל עוד בכר פה אחרי שהוא החרים אימונים על דעת עצמו
מסכים בחלק מהדברים, אבל שורה תחתונה הוא לא ברמה ואין סיכוי שהוא יחזור לשחק כאן. אני גם אופתע אם איזי יקנה אותוJudokan כתב: 23 אוקטובר 2022, 11:40 ראיתי ממנו שחקן שנותן הרבה עבודה על המגרש. גם כששמו אותו לשחק מגן על הקו הוא עשה את זה טוב מאוד.
נחמני פתח במשחק השלמה של גביע הטוטו נגד נס ציונה, השווה ל1-1 לפני המחצית
- Judokan
- סמל ירוק
גם אורי דהן פתח אצל בית"ר, התחיל את המהלך של הגול באחלה כדור ארוך (תחום המומחיות שלו).
יפרח עלה אתמול מהספסל בסביבות דקה 70 ולא הספיק לעשות יותר מידי.
החלטה לא טובה להשאיל אותו לקבוצה בונקריסטית כמו חדרה
החלטה לא טובה להשאיל אותו לקבוצה בונקריסטית כמו חדרה