פרנטזי פיירו - נושא רשמי
דיוני מכבי חיפה בכדורגל
מנהל: Shocking4U
- Judokan
- סמל ירוק
Re: פרנטזי פיירו - נושא רשמי
אין שחקן בקבוצה שאני מאושר בשבילו כשהוא מבקיע כמו פיירו. כל כך מגיע לו על העבודה שהוא עושה בלי הפסקה.
אהבתי מאוד את הפרגונים והעובדה שהוא מחפש לעשות את המהלך הנכון (להשאיר לשחקן בעמדה יותר טובה, למשוך אליו תשומת לב בשביל לפנןת אחרים)
התעצבנתי נורא בשני המהלכים שבהם הוא קיבל כדור 20 מטר מהשער, נתקע, התמזמז ואז בעט דרדלה סתמי במקום לשחרר כדור.
אהבתי מאוד את הפרגונים והעובדה שהוא מחפש לעשות את המהלך הנכון (להשאיר לשחקן בעמדה יותר טובה, למשוך אליו תשומת לב בשביל לפנןת אחרים)
התעצבנתי נורא בשני המהלכים שבהם הוא קיבל כדור 20 מטר מהשער, נתקע, התמזמז ואז בעט דרדלה סתמי במקום לשחרר כדור.
-
- קודם כל נאמנות
משחק מעולה שלו היום
- KevinDurant
- חבר בבורד
גול יפה ומשחק טוב שלו אבל הוא חייב לשחרר את הכדור מהר יותר ולא להתמזמז אתו.
אני מניח שזה עניין של תיאום ושהוא עדיין לא "סומך" על השחקנים מסביבו אבל זה ישפר גם אותו וגם את המשחק הקבוצתי שלנו כל כך.
קבל כדור כקיר, תן מסירה אחורה/הצידה ורוץ לרחבה לתת גול. תהיה יותר קילר
אני מניח שזה עניין של תיאום ושהוא עדיין לא "סומך" על השחקנים מסביבו אבל זה ישפר גם אותו וגם את המשחק הקבוצתי שלנו כל כך.
-
- תוקע יתד בהרכב
דווקא במחצית הראשונה (שהוא היה באמת מעולה בה) הוא שיחרר מהר מאוד לדין דוד ופעמיים סידר לו מצב לגול.KevinDurant כתב: ↑23 אוקטובר 2022, 08:55 גול יפה ומשחק טוב שלו אבל הוא חייב לשחרר את הכדור מהר יותר ולא להתמזמז אתו.
- Judokan
- סמל ירוק
אני לא חושב שזה עניין של תיאום, לדעתי זה היה עניין של עייפות (ואולי קצת תסכול).
פיירו הוא אחד שמוסר לשחקנים סביבו כל הזמן. נראה שברגע שהוא מקבל את הכדור ואין מישהו למסירה קצרה בנגיעה, הוא מתחיל להתבלבל עם עצמו ולהיות לא החלטי (מאוד מזכיר את מה שקורה לו עם כדורי עומק, אגב - כשבתחילת העונה באירופה שרי היה מעמיד אותו מאחורי ההגנה והוא היה מסתבך עם עצמו ובסוף אפילו לא מגיע למצב בעיטה).
פיירו הוא אחד שמוסר לשחקנים סביבו כל הזמן. נראה שברגע שהוא מקבל את הכדור ואין מישהו למסירה קצרה בנגיעה, הוא מתחיל להתבלבל עם עצמו ולהיות לא החלטי (מאוד מזכיר את מה שקורה לו עם כדורי עומק, אגב - כשבתחילת העונה באירופה שרי היה מעמיד אותו מאחורי ההגנה והוא היה מסתבך עם עצמו ובסוף אפילו לא מגיע למצב בעיטה).
- KevinDurant
- חבר בבורד
אני לא טוען שהוא שחקן אגואיסט, אני טוען שהוא מפריע לעצמו ולנו ברגע שהוא ממזמז את הכדור.Judokan כתב: ↑23 אוקטובר 2022, 10:47 אני לא חושב שזה עניין של תיאום, לדעתי זה היה עניין של עייפות (ואולי קצת תסכול).
משחקים מאחוריו 5-6 שחקנים שיותר טובים ממנו עם הכדור והוא צריך לתת להם אותו ולחכות ברחבה ולהבקיע.
להבדיל אלף הבדלות, תראה בסיטי איזה יופי הולאנד משחק בנגיעה וכמה הוא לא נוגע בכדור ועדיין הוא כובש מלא.
פיירו צריך להמשיך לשחק כקיר כמו שהוא משחק עד עכשיו בנגיעה-שתיים ואחרי זה לרוץ לרחבה לתת גול, אחרת אנחנו מפסידים גם כשהוא עם הכדור רחוק מהשער ולא עושה פעולות טובות ויש שחקנים שיודעים לעשות פעולות טוב ממנו וגם שהוא לא קרוב לשער לסיים את המצבים
- Judokan
- סמל ירוק
אני מסכים לגמרי, ואני אומר שרוב הזמן זה בדיוק מה שפיירו עושה. כשהוא משתלט על כדור, האינסטיקט הראשון שלו הוא לחפש את אחד השחקנים לידו.KevinDurant כתב: ↑23 אוקטובר 2022, 19:43אני לא טוען שהוא שחקן אגואיסט, אני טוען שהוא מפריע לעצמו ולנו ברגע שהוא ממזמז את הכדור.Judokan כתב: ↑23 אוקטובר 2022, 10:47 אני לא חושב שזה עניין של תיאום, לדעתי זה היה עניין של עייפות (ואולי קצת תסכול).
משחקים מאחוריו 5-6 שחקנים שיותר טובים ממנו עם הכדור והוא צריך לתת להם אותו ולחכות ברחבה ולהבקיע.
להבדיל אלף הבדלות, תראה בסיטי איזה יופי הולאנד משחק בנגיעה וכמה הוא לא נוגע בכדור ועדיין הוא כובש מלא.
פיירו צריך להמשיך לשחק כקיר כמו שהוא משחק עד עכשיו בנגיעה-שתיים ואחרי זה לרוץ לרחבה לתת גול, אחרת אנחנו מפסידים גם כשהוא עם הכדור רחוק מהשער ולא עושה פעולות טובות ויש שחקנים שיודעים לעשות פעולות טוב ממנו וגם שהוא לא קרוב לשער לסיים את המצבים
אתה יכול לראות את זה בבירור שמסתכלים על כלל הפעולות שעשה עם הכדור במשחק:
- Judokan
- סמל ירוק
אגב, בעניין אחר - אני נזכר במי שאמרו בתחילת העונה שהשופטים הולכים לשרוק לפיירו על כל נגיעה.
אני חושב שהוא סחט יותר עבירות בפער ממה ששרקו לו. כי הוא שחקן שיודע להשתמש בגוף שלו נהדר כדי לחסום בלמים בלי לבצע פאולים, והשופטים פה מבינים את זה ונותנים לזה קרדיט.
אני חושב שהוא סחט יותר עבירות בפער ממה ששרקו לו. כי הוא שחקן שיודע להשתמש בגוף שלו נהדר כדי לחסום בלמים בלי לבצע פאולים, והשופטים פה מבינים את זה ונותנים לזה קרדיט.
- Shocking4U
- מנהל הבורד
אני חושב שחלק מהפרגון אתמול נובע גם מזה שהוא לא בטוח ביכולת שלו לייצר בעיטה איכותית ממרחקים כאלה ולא בטוח שזה רע שהוא יודע את המגבלות שלו. מה שכן לוקח לו המון זמן לייצר בעיטה, יש לו wind up עד שהוא מכין את הגוף שמאפשר לגמרי לסגור לו את הבעיטה. חייב לעבוד על זה.
-
- מכונת תארים
אם הייתה לו טכניקת בעיטה הוא לא היה יורק לכיוונינו. לבנדובסקי משחק בברסה, לא במכבי חיפה.
הנה המהפך, הנה המהפך, הנה הממממהההפפפךךךך!
-
- מחוזר באירופה
ההצגות באירופה גרמו לשופטים לתת לו כבוד
- Apoc
- יו״ר הבורד
מפלץ. יכל לסיים עם שני שערים ובישול (לא מאמין שיחשיבו לו את ההורדה לאבופאני כבישול כי הגיע בסוף מרגל של שחקן הגנה אשדודי).
רוצה לראות ממנו יותר מקרים שהוא לוקח את הכדור על הבלם ומסתובב ברחבה.
רוצה לראות ממנו יותר מקרים שהוא לוקח את הכדור על הבלם ומסתובב ברחבה.
אופטימיות במכבי חיפה
- hezildo
- מכונת תארים
כשמפעילים אותו נכון ומכניסים לו כדורים לרחבה אז הוא נותן תוצרת, כל השערים היום הם בזכותו.
במחצית הראשונה זה קרה, השופט שרק לו עברה שלא היתה.
לא יושנים בלילה, עושים סקאוטינג אקטיבי
-
- קפטן ירוק
משתפר ממשחק למשחק המפלץ ברגע שהשחקנים ימסרו לו יותר וירימו וישחקו עליו הוא יהיה אפילו יותר מפחיד. חזיזה חסר לו
-
- מכונת תארים
לדעתי שני הגולים הראשונים שלו. לייבוביץ' בן זונה. פסל מצב מעולה לעוד גול שלו או מישהו אחר.
-
- הענק הירוק
מת על הראיונות שלו. איזה בן אדם חמוד
- Apoc
- יו״ר הבורד
- Shocking4U
- מנהל הבורד
יופי לאט לאט צובר גם ביטחון בסיומת ברגל. רק שימשיך ככה
- hezildo
- מכונת תארים
-
- מכונת תארים
הגיע לו לסיים עם שלושער. גול אחד המנהלת לקחה לו ועוד גול לייבוביץ'.
- Apoc
- יו״ר הבורד
להבנתי רשמו לו במנהלת צמד שערים היום ו0 בישולים?
כלומר נתנו לו את הגול הראשון ולא החשיבו את השער של אבופאני כבישול שלו כי הגיע משחקן של אשדוד לאבופאני
כלומר נתנו לו את הגול הראשון ולא החשיבו את השער של אבופאני כבישול שלו כי הגיע משחקן של אשדוד לאבופאני
אופטימיות במכבי חיפה
-
- קפטן ירוק
לדעתי הגול ב100 אחוז שלו.
- Apoc
- יו״ר הבורד
לא, טעות שלי. רשמו לו רק שער אחד ו0 בישולים על המשחק הזה. הגול הראשון נפסק כגול עצמי.
אופטימיות במכבי חיפה
-
- שחקן העונה
מסכנים הבלמים ששומרים אותו
- Shocking4U
- מנהל הבורד
-
- מכונת תארים
כשהוא הגיע לפה, דובר על זה שלוקח לו זמן להיכנס למומנטום מבחינת מספרים. זה כבר משחק חמישי רצוף שהוא מעורב ישירות בשער (יובנטוס ופריז, ק״ש, חדרה ואשדוד)
-
- מכונת תארים
אולי ראו נגיעה של שחקן אשדוד לפני שהכדור הגיע לאבו פאני.
- Judokan
- סמל ירוק
ביציע זו הייתה נראית עבירה ברורה. הוא העיף שם את השחקן של אשדוד עם הידיים. אבל נניח שאפילו זה המצב - תראה את הגול הראשון למשל. הוא משחק פיזי על הבלם אבל עושה את זה בצורה שברור שאין שום פאול ולכן גם אין שריקות.
-
- מכונת תארים
משחק מצויין, גם כשהוא לא כובש הוא עושה פעולות מדהימות שתורמות המון למשחק
- Judokan
- סמל ירוק
שני גולים אדירים, בישול יפה, הכנת מצב יפהפיה לאצילי בהתחלה, עוד מצב נגיחה שהלכה החוצה, וגול שנפסל בנבדל.
הספק יפה סהכ, הייתי אומר.
איזה נכס פיירו, כיף שהוא מתחיל להיכנס לעניינים בליגה
הספק יפה סהכ, הייתי אומר.
איזה נכס פיירו, כיף שהוא מתחיל להיכנס לעניינים בליגה