אני קונה בכל יום את הכתמים האדירים למועדון שנלווים לתקופה של 3 שנים עם שני אליפויות + עלייה לבתים במפעל אירופי עם הופעות מכובדות + עלייה לליגת האלופות בדרך משכנעת + ניצחון אדיר בשלב הבתים + מעל שער למשחק בממוצע + קבוצה שכיף לראות מבחינה התקפית כמעט לאורך כל התקופה. מבחינתי אם זה המחיר שצריך לשלם בשביל הכדורגל של בכר, אני משלם אותו בשמחה.Daniel123 כתב: ↑26 אוקטובר 2022, 16:22עזוב, הם מנסים לשכנע את עצמם.dyarok כתב: ↑26 אוקטובר 2022, 16:13זה לא עיניין של לנפח.silvas כתב: ↑26 אוקטובר 2022, 15:44 זה קורה, אלה פערי הרמות ולא קרה שום דבר חריג.
גם אם היינו מתבנקרים, היינו חוטפים 4-5 ואז היה מבאס עוד יותר.
7 זו השפלה? אולי, אבל כשאתה מכבי חיפה וחוטף 7-2, זה הרבה פחות משפיל מלהיות בארסה במעמד רבע הגמר כשהקבוצות שוות ברמתן ולחטוף 8-2.
זה גם יותר משפיל להיות במעמד חצי גמר (נדמה לי?) כשאתה ברזיל ומארח את המונדיאל וחוטף 7 מגרמניה.
אז מה?
עדיין בארסה מועדון גדול עטור הישגים, ברזיל נבחרת טופ עולמית... לא קרה להן כלום.
לא יקרה כלום גם למכבי חיפה, שזה היה הרבה יותר ריאלי שאנחנו נקבל 7 מאשר המקרים שהזכרתי.
אני גם לא התרגשתי מקמפיין ה-0-0, ואז יחס השערים שלנו עמד בסוף הקמפיין על 0-8.
אז מה? סוף העולם? לא חזרנו למעמד? לא ניצחנו את יובה? לא הבקענו בינתיים 6 גולים?
באמת שאין דרמה. סתם מנפחים את זה.
המצב הוא לא בינארי- 0 או 1.
יש גם להיות מודע למגבלות שלך, ליתרונות של היריב ודרכים לצמצם את החסרונות.
אולי אם היינו משחקים יותר זהיר הם היו מובילים נניח רק 2-1 דקה 70? עם סיכוי לסנסציה?
מה שהיה אתמול זה לא הרפתקני- זו הפקרות, כמו לשים הגנה של גמדים מול נוגחים גבוהים או לשחק בלי שוער.
אולי נעלה עם 11 חלוצים בתקווה לנצח 8-7?
לשחק במודע על שטחים בהתקפות מעבר של אמבפה-ניימאר-מסי זו ממש התאבדות.
לא מוצא שום גאוה בלהפסיד 7-2.
ואם היה נגמר 10-2 גם הייתם אומרים אותו דבר?
זה כתם למועדון.
פעמיים חטפנו שביעייה עם ברק על הקווים מביך .
הוא לקח הימור אתמול, וההימור התפוצץ לו בפנים. אבל באותה מידה הוא גם לקח הימור אדיר מולם במשחק בארץ, וקיבל הופעה מכובדת בטירוף עם ניצחון 3-1 (ואנשים שוכחים שגם באותו משחק לחצנו גבוה מאוד והשארנו המון מרחק מאחור), הוא לקח הימור אדיר לשחק 4-3-3 התקפי מול יובנטוס למרות שכביכול פערי הרמות הצדיקו הופעה הגנתית וזהירה יותר.
מאחל לך לחזור להנות ממאמנים כמו אלישע לוי שמסיימים בלי "כתמים" למועדון.