ההמנון, מח' 5: לראות את פריז ולהמנע משימוש בוזלין

סמל אישי של משתמש
Judokan
סמל ירוק

Re: ההמנון, מח' 5: לראות את פריז ולהמנע משימוש בוזלין

שליחה על ידי Judokan »

Daniel123 כתב: 26 אוקטובר 2022, 16:22
dyarok כתב: 26 אוקטובר 2022, 16:13
silvas כתב: 26 אוקטובר 2022, 15:44 זה קורה, אלה פערי הרמות ולא קרה שום דבר חריג.
גם אם היינו מתבנקרים, היינו חוטפים 4-5 ואז היה מבאס עוד יותר.
7 זו השפלה? אולי, אבל כשאתה מכבי חיפה וחוטף 7-2, זה הרבה פחות משפיל מלהיות בארסה במעמד רבע הגמר כשהקבוצות שוות ברמתן ולחטוף 8-2.
זה גם יותר משפיל להיות במעמד חצי גמר (נדמה לי?) כשאתה ברזיל ומארח את המונדיאל וחוטף 7 מגרמניה.
אז מה?
עדיין בארסה מועדון גדול עטור הישגים, ברזיל נבחרת טופ עולמית... לא קרה להן כלום.
לא יקרה כלום גם למכבי חיפה, שזה היה הרבה יותר ריאלי שאנחנו נקבל 7 מאשר המקרים שהזכרתי.

אני גם לא התרגשתי מקמפיין ה-0-0, ואז יחס השערים שלנו עמד בסוף הקמפיין על 0-8.
אז מה? סוף העולם? לא חזרנו למעמד? לא ניצחנו את יובה? לא הבקענו בינתיים 6 גולים?

באמת שאין דרמה. סתם מנפחים את זה.
זה לא עיניין של לנפח.
המצב הוא לא בינארי- 0 או 1.
יש גם להיות מודע למגבלות שלך, ליתרונות של היריב ודרכים לצמצם את החסרונות.
אולי אם היינו משחקים יותר זהיר הם היו מובילים נניח רק 2-1 דקה 70? עם סיכוי לסנסציה?
מה שהיה אתמול זה לא הרפתקני- זו הפקרות, כמו לשים הגנה של גמדים מול נוגחים גבוהים או לשחק בלי שוער.
אולי נעלה עם 11 חלוצים בתקווה לנצח 8-7?

לשחק במודע על שטחים בהתקפות מעבר של אמבפה-ניימאר-מסי זו ממש התאבדות.

לא מוצא שום גאוה בלהפסיד 7-2.
ואם היה נגמר 10-2 גם הייתם אומרים אותו דבר?
עזוב, הם מנסים לשכנע את עצמם.
זה כתם למועדון.
פעמיים חטפנו שביעייה עם ברק על הקווים מביך .
אני קונה בכל יום את הכתמים האדירים למועדון שנלווים לתקופה של 3 שנים עם שני אליפויות + עלייה לבתים במפעל אירופי עם הופעות מכובדות + עלייה לליגת האלופות בדרך משכנעת + ניצחון אדיר בשלב הבתים + מעל שער למשחק בממוצע + קבוצה שכיף לראות מבחינה התקפית כמעט לאורך כל התקופה. מבחינתי אם זה המחיר שצריך לשלם בשביל הכדורגל של בכר, אני משלם אותו בשמחה.

הוא לקח הימור אתמול, וההימור התפוצץ לו בפנים. אבל באותה מידה הוא גם לקח הימור אדיר מולם במשחק בארץ, וקיבל הופעה מכובדת בטירוף עם ניצחון 3-1 (ואנשים שוכחים שגם באותו משחק לחצנו גבוה מאוד והשארנו המון מרחק מאחור), הוא לקח הימור אדיר לשחק 4-3-3 התקפי מול יובנטוס למרות שכביכול פערי הרמות הצדיקו הופעה הגנתית וזהירה יותר.

מאחל לך לחזור להנות ממאמנים כמו אלישע לוי שמסיימים בלי "כתמים" למועדון.
סמל אישי של משתמש
hezildo
מכונת תארים

שליחה על ידי hezildo »

אפרופו אלישע, הוא סיים עם כתם 0 נק' 0 שערים. מישהו כאן מעדיף את הקמפיין שלו?
לא יושנים בלילה, עושים סקאוטינג אקטיבי סקופץ
סמל אישי של משתמש
Shocking4U
מנהל הבורד

שליחה על ידי Shocking4U »

כשהקמפיין הזה יגמר בטח אם נסיים במקום שמוביל לליגה האירופית אף אחד לא יזכור את ה7-2 הזה חוץ מאוהדים צהובים מרירים שמאוננים על התנועה הכפולה של יובאנוביץ מול ריינה ועל אחוזי המסירה המדוייקים של סאבוריט מול נס ציונה.
Daniel123
אגדה ירוקה

שליחה על ידי Daniel123 »

Judokan כתב: 26 אוקטובר 2022, 20:55
dyarok כתב: 26 אוקטובר 2022, 16:13

זה לא עיניין של לנפח.
המצב הוא לא בינארי- 0 או 1.
יש גם להיות מודע למגבלות שלך, ליתרונות של היריב ודרכים לצמצם את החסרונות.
אולי אם היינו משחקים יותר זהיר הם היו מובילים נניח רק 2-1 דקה 70? עם סיכוי לסנסציה?
מה שהיה אתמול זה לא הרפתקני- זו הפקרות, כמו לשים הגנה של גמדים מול נוגחים גבוהים או לשחק בלי שוער.
אולי נעלה עם 11 חלוצים בתקווה לנצח 8-7?

לשחק במודע על שטחים בהתקפות מעבר של אמבפה-ניימאר-מסי זו ממש התאבדות.

לא מוצא שום גאוה בלהפסיד 7-2.
ואם היה נגמר 10-2 גם הייתם אומרים אותו דבר?
זה כתם למועדון.
אני קונה בכל יום את הכתמים האדירים למועדון שנלווים לתקופה של 3 שנים עם שני אליפויות + עלייה לבתים במפעל אירופי עם הופעות מכובדות + עלייה לליגת האלופות בדרך משכנעת + ניצחון אדיר בשלב הבתים + מעל שער למשחק בממוצע + קבוצה שכיף לראות מבחינה התקפית כמעט לאורך כל התקופה. מבחינתי אם זה המחיר שצריך לשלם בשביל הכדורגל של בכר, אני משלם אותו בשמחה.

הוא לקח הימור אתמול, וההימור התפוצץ לו בפנים. אבל באותה מידה הוא גם לקח הימור אדיר מולם במשחק בארץ, וקיבל הופעה מכובדת בטירוף עם ניצחון 3-1 (ואנשים שוכחים שגם באותו משחק לחצנו גבוה מאוד והשארנו המון מרחק מאחור), הוא לקח הימור אדיר לשחק 4-3-3 התקפי מול יובנטוס למרות שכביכול פערי הרמות הצדיקו הופעה הגנתית וזהירה יותר.

לא תצליח לגרום לי להאמין או לשכנע אותי שהפסד של 7:2 עדיף על הפסד של 4/5:0. זו תוצאה של פלייסטיישן זה מביש!
אני לא חושב שיש עוד קבוצה ישראלית שספגה שביעייה במסגרת אירופית ועוד פעמיים ב 3 שנים.
ושוב,
תפסיקו להסתכל על זה שחור או לבן מה הקשר אלישע לוי ?
כשאתה בלי חזיזה וסונדגרן, לבוא וללחוץ את פריז בפריז כמעט לאורך משחק שלם, זה חוסר מודעות/טמטום/חוסר הבנת משחק לא יודע כבר איך לתאר את זה.
בבית זה משהו אחר, איך אתה יכול להשוות את המשחק נגדם בסמי עם הרכב מלא למשחק חוץ עם חיסורים של שחקנים משמעותיים?
לי בתור אוהד זה צורם וזה רק על ברק בכר לצד ההישגים כמובן .
זה לא צריך לבוא אחד על חשבון השני.
מקווה שנוכל לעשות משהו מול בנפיקה שישכיח את הביזיון הזה.
lemmacantor
מכונת תארים

שליחה על ידי lemmacantor »

איזו קבוצה ישראלית שיחקה בחוץ תוך שנתיים מול טוטנהאם ופריז אימתניות?
נערך לאחרונה על ידי lemmacantor ב 27 אוקטובר 2022, 00:02, נערך פעם 1 בסך הכל.
הנה המהפך, הנה המהפך, הנה הממממהההפפפךךךך!
סמל אישי של משתמש
Judokan
סמל ירוק

שליחה על ידי Judokan »

כנראה שיש פה אנשים שמעדיפים להיות פלזן. לבוא לשחק מבוקר וזהיר, לחטוף רביעיות וחמישיות כל משחק, לסיים עם 0 נקודות ומינוס 20 בהפרש שערים כולל.
כי גם ב6 בלמים אלה קבוצות שיש להן את כל היכולת בעולם לפרק, והן מפרקות. פרטים אצל ריינג'רס.

אבל העיקר שאין להם כתמים וביזיונות.
"לעשות משהו מול בנפיקה כדי להשכיח את הביזיון". קורע, אתה שומע את עצמך? לא משנה מה קורה מול בנפיקה, זה קמפיין מצוין שאנחנו ניקח איתנו שנים קדימה מכל הסיבות הנכונות. כדורגל איכותי, קבוצה שבבית ברמה הכי גבוהה שיש הייתה קבוצה לגיטימית.
אתה מחולל תגובות שאפילו אוהדי צהבת היו מתביישים להגיד.
Adi81
מחוזר באירופה

שליחה על ידי Adi81 »

Daniel123 כתב: 26 אוקטובר 2022, 23:31
Judokan כתב: 26 אוקטובר 2022, 20:55

זה כתם למועדון.

לא תצליח לגרום לי להאמין או לשכנע אותי שהפסד של 7:2 עדיף על הפסד של 4/5:0. זו תוצאה של פלייסטיישן זה מביש!
אני לא חושב שיש עוד קבוצה ישראלית שספגה שביעייה במסגרת אירופית ועוד פעמיים ב 3 שנים.
ושוב,
תפסיקו להסתכל על זה שחור או לבן מה הקשר אלישע לוי ?
כשאתה בלי חזיזה וסונדגרן, לבוא וללחוץ את פריז בפריז כמעט לאורך משחק שלם, זה חוסר מודעות/טמטום/חוסר הבנת משחק לא יודע כבר איך לתאר את זה.
בבית זה משהו אחר, איך אתה יכול להשוות את המשחק נגדם בסמי עם הרכב מלא למשחק חוץ עם חיסורים של שחקנים משמעותיים?
לי בתור אוהד זה צורם וזה רק על ברק בכר לצד ההישגים כמובן .
זה לא צריך לבוא אחד על חשבון השני.
מקווה שנוכל לעשות משהו מול בנפיקה שישכיח את הביזיון הזה.
אני גם לא אהבתי את ההתנהלות במשחק אבל תכניס את הדברים שלך בפרפורציות הנכונות.
זה לא גאווה גדולה לקבל 7 מפריז וטוטנאם אבל לא כזאת בושה,חרפה ושאר ההגדרות
סמל אישי של משתמש
KevinDurant
חבר בבורד

שליחה על ידי KevinDurant »

מכבי חיפה לא יודעת לשחק הגנתי ונסוג ובגלל זה בכר משחק כמו שהוא משחק.

הוא יודע שזה הכלים שיש לו והוא מעדיף להפסיד 7-2 מאשר להפסיד 5-0
סמל אישי של משתמש
Apoc
יו״ר הבורד

שליחה על ידי Apoc »

כל קבוצה בעולם יודעת לשחק הגנתי ונסוג. גם קורצקי יודע להעמיד קבוצה שמשחקת הכנתי ונסוג. כשרצינו בעבר שיחקנו הגנתי ונסוג. דיי עם הקלישאות האלה.
אופטימיות במכבי חיפה
Daniel123
אגדה ירוקה

שליחה על ידי Daniel123 »

Judokan כתב: 27 אוקטובר 2022, 00:02 כנראה שיש פה אנשים שמעדיפים להיות פלזן. לבוא לשחק מבוקר וזהיר, לחטוף רביעיות וחמישיות כל משחק, לסיים עם 0 נקודות ומינוס 20 בהפרש שערים כולל.
כי גם ב6 בלמים אלה קבוצות שיש להן את כל היכולת בעולם לפרק, והן מפרקות. פרטים אצל ריינג'רס.

אבל העיקר שאין להם כתמים וביזיונות.
"לעשות משהו מול בנפיקה כדי להשכיח את הביזיון". קורע, אתה שומע את עצמך? לא משנה מה קורה מול בנפיקה, זה קמפיין מצוין שאנחנו ניקח איתנו שנים קדימה מכל הסיבות הנכונות. כדורגל איכותי, קבוצה שבבית ברמה הכי גבוהה שיש הייתה קבוצה לגיטימית.
אתה מחולל תגובות שאפילו אוהדי צהבת היו מתביישים להגיד.
פלזן אם היינו מקבלים את הבית שלהם, בהחלט יכול להיות שהיינו חוטפים חמישיות מבארסה ומבאיירן ועם איך שבכר משחק אולי אפילו יותר לך תדע מה היה קורה בקאמפ נואו אלוהים ישמור.
הקמפיין שלנו הוא מעולה ואין על כך עוררין, אבל השביעייה מציקה לי מה לעשות .
תיקו מול בנפיקה ישכיח את זה על מקום שלישי בכלל אין מה לדבר .
שוב אני מדגיש, אני מרוצה מהקמפיין שלנו אבל מכבי חיפה לא צריכה לשחק בהפקרות כזאת בצ'מפיונס ליג וגם לא לספוג שביעייה גם לא מקבוצה כמו פאריס .
אגוארו אמר משהו נכון, זאת לא הליגה הישראלית ואני לא אצליח להבין לעולם את הצורה שבה בכר שיחק במשחק הזה .
מיציתי את הדיון הזה .
dyarok
קפטן ירוק

שליחה על ידי dyarok »

אוסיף משפט וזהו.
צאו לרגע מהמשחק בפאריז, ההפקרות הזאת כמעט עלתה לנו במשחק בק"ש.
פעמיים עלינו ליתרון במגרש מעפן, פעמיים חטפנו בגלל ההפקרות הזאת ואם שבירו ושכר היו יותר מדויקים גם היו מנצחים אותנו.
זהו. סיימתי בנושא הזה.
יש מלחמה בשבת נגד רן דובון.
lemmacantor
מכונת תארים

שליחה על ידי lemmacantor »

על ק"ש אף אחד לא חולק עליך ודנו על זה בנושא המשחק ואף אחד לא חולק שבליגה אנחנו לא מרשימים. יש קשר ישיר לחוסר עומק בסגל ובכלל עומס מטורף. לא חושב שהם בכלל מתכוננים לרוב היריבות בליגה.
הנה המהפך, הנה המהפך, הנה הממממהההפפפךךךך!
סמל אישי של משתמש
KevinDurant
חבר בבורד

Apoc כתב: 27 אוקטובר 2022, 08:01 כל קבוצה בעולם יודעת לשחק הגנתי ונסוג. גם קורצקי יודע להעמיד קבוצה שמשחקת הכנתי ונסוג. כשרצינו בעבר שיחקנו הגנתי ונסוג. דיי עם הקלישאות האלה.
מכבי חיפה הרבה יותר טובה והרבה יותר יודעת לשחק כמו ששיחקנו נגד פסז מאשר להעמיד 10 שחקנים מאחורי הכדור.

גם בתוך זה שלוחצים גבוה צריך לדעת ללחוץ והרבה מצבים היו פשוט הפקרות או איבודים טיפשיים
סמל אישי של משתמש
Apoc
יו״ר הבורד

שליחה על ידי Apoc »

KevinDurant כתב: 27 אוקטובר 2022, 11:51
Apoc כתב: 27 אוקטובר 2022, 08:01 כל קבוצה בעולם יודעת לשחק הגנתי ונסוג. גם קורצקי יודע להעמיד קבוצה שמשחקת הכנתי ונסוג. כשרצינו בעבר שיחקנו הגנתי ונסוג. דיי עם הקלישאות האלה.
מכבי חיפה הרבה יותר טובה והרבה יותר יודעת לשחק כמו ששיחקנו נגד פסז מאשר להעמיד 10 שחקנים מאחורי הכדור.

גם בתוך זה שלוחצים גבוה צריך לדעת ללחוץ והרבה מצבים היו פשוט הפקרות או איבודים טיפשיים
שוב, זה קלישאות
כל קבוצה בעולם יכולה לשחק נסוג כשהיא רוצה, גם ריאל מדריד וגם מכבי חיפה הגדולה
אופטימיות במכבי חיפה
סמל אישי של משתמש
KevinDurant
חבר בבורד

Apoc כתב: 27 אוקטובר 2022, 13:05

שוב, זה קלישאות
אני גם יכול לנסות לעוף, השאלה אם אני אצליח
סמל אישי של משתמש
Apoc
יו״ר הבורד

שליחה על ידי Apoc »

KevinDurant כתב: 27 אוקטובר 2022, 13:56

שוב, זה קלישאות
אתה לא תצליח, מכבי חיפה תצליח לשחק נסוג
אופטימיות במכבי חיפה
סמל אישי של משתמש
Judokan
סמל ירוק

שליחה על ידי Judokan »

בכנות, אני לא זוכר משחק אחד בקדנציה של בכר ששיחקנו נסוג בהצלחה.
הכי בולט בזיכרון זה המשחק המביך שלנו בברלין מול אוניון. מנסה להיזכר בדוגמאות נוספות
סמל אישי של משתמש
KevinDurant
חבר בבורד

Apoc כתב: 27 אוקטובר 2022, 15:12

שוב, זה קלישאות
זה לא הDNA, לא של המועדון, לא של המאמן ובטח לא של השחקנים

גם זה לא טקטיקה בפוטבול מנג'ר או באיזה משחק מחשב, אפשר ללחוץ גבוה ולחזור לעמדות כמו שצריך ולשלב בין הדברים.

אפשר להסכים על כך ששיחקנו נגד פסז בצורה מופקרת מדי והתקפית מדי, בלי קשר ללחץ הגבוה ולשחק נסוג או לא נסוג
סמל אישי של משתמש
Apoc
יו״ר הבורד

שליחה על ידי Apoc »

KevinDurant כתב: 27 אוקטובר 2022, 16:54
Apoc כתב: 27 אוקטובר 2022, 15:12
זה לא הDNA, לא של המועדון, לא של המאמן ובטח לא של השחקנים

גם זה לא טקטיקה בפוטבול מנג'ר או באיזה משחק מחשב, אפשר ללחוץ גבוה ולחזור לעמדות כמו שצריך ולשלב בין הדברים.

אפשר להסכים על כך ששיחקנו נגד פסז בצורה מופקרת מדי והתקפית מדי, בלי קשר ללחץ הגבוה ולשחק נסוג או לא נסוג
מה שאתה אומר זה שטויות ששומעים מאנשים כמו רז זהבי ומשה פרימו
דיאנאיי שמינאנאיי, זה לא ביולוגיה. כל קבוצה בעולם יודעת לשחק נסוג, יש סיבה שהמאמנים הכי גרועים בארץ עושים את זה בקלילות. כי זה הכי קל.
אתה יותר מדי חובב קלישאות דוראנט, זה מרחיק מהמציאות.
אופטימיות במכבי חיפה
silvas
תוקע יתד בהרכב

שליחה על ידי silvas »

דסקל במיטבו מסכם:

השבוע למדתי מושג מעולה בכדורגל הספרדי.
המושג הוא resultadista. או "מבחן התוצאה".
המילה הזו מגיעה כביקורת על אלו שמגיעים למסקנות אך ורק מתוצאת המשחק מבלי להסתכל על ההופעה, הביצועים, הפערים, הרעיונות של המאמן שהשחקנים היו צריכים להוציא לפועל וכו'.
ראיתי שהרבה - בעיקר אוהדים שאינם של מכבי חיפה - כתבו שהתוצאה אתמול של מכבי חיפה בפריז, 7-2, היתה "מביכה" (כמה אוהבים להתשמש במילה הזאת בכדורגל שלנו אגב). אפילו ראיתי "בושה".
אבל להגדיר את ההופעה של מכבי חיפה "בושה" או "מביכה" מתעלם לחלוטין ממה שהיה על המגרש. ומה שהיה על המגרש היה שתי קבוצות. אחת עם 3 מהשחקנים הטובים בהיסטוריה ואחת שעם התקציב השנתי שלה לא יכולה לשלם על חודש פעילות של שחקני פריז סן ז'רמן.
זה היה משחק בין קבוצה שחייבת לנצח - ובהרבה - בשביל להבטיח את מקומה בשלב הבא בליגת האלופות, עדיף במקום הראשון, לבין קבוצה שבאה לשחק כדורגל ולנסות לעשות משהו ולא להיכנס לבונקר פחדני וחסר תועלת מול כוחות הטבע שעמדה מולם.
מכבי חיפה שיחקה נגד ליאו מסי בכושר מרהיב.
העובדה היא שמכבי חיפה עם סיכוי למקום שלישי בבית המטורף הזה. העובדה היא שמכבי חיפה הצליחה לכבוש בכל משחק מאז המחזור השני. העובדה היא שמכבי חיפה - למרות התוצאה "המביכה" - לא היתה מביכה אפילו לרגע במהלך הקמפיין של ליגת האלופות.
אל תהיו resultadista.
שלח תגובה