דיבורים לקראת אשדוד ע״ש חמודי כנעאן
דיוני מכבי חיפה בכדורגל
מנהל: Shocking4U
- Shocking4U
- מנהל הבורד
דיבורים לקראת אשדוד ע״ש חמודי כנעאן
משחק קשוח נגד קבוצה שבשנים האחרונות עשתה לנו לא מעט פעמים בעיות שבא בתקופה סופר עמוסה וכמה ימים אחרי משחק שבו השחקנים שלנו נראים מותשים פיזית לחלוטין.
עם איזה הרכב אתם עולים? רוטציה נרחבת בהרכב הפותח ולנסות לנצח עם המחליפים כמו מול נתניה וסכנין? או דווקא להמר על ההרכב החזק ביותר ולקוות שהוא יצליח לסיים את העבודה ואז לנוח בהמשך המשחק?
עם איזה הרכב אתם עולים? רוטציה נרחבת בהרכב הפותח ולנסות לנצח עם המחליפים כמו מול נתניה וסכנין? או דווקא להמר על ההרכב החזק ביותר ולקוות שהוא יצליח לסיים את העבודה ואז לנוח בהמשך המשחק?
-
- מכונת תארים
Re: דיבורים לקראת אשדוד ע״ש חמודי כנעאן
ג'וש, סק, דילאן, מאיר, סאן, מוחמד, אבו פאני, צ'יבוטה, אצילי, ניקיטה ודינדה
הנה המהפך, הנה המהפך, הנה הממממהההפפפךךךך!
- Shocking4U
- מנהל הבורד
צ׳יבוטה כקשר זה לא מסוכן מדי? מזכיר לי את סלליך כקשר התקפי עם כל האיבודי כדור באמצעlemmacantor כתב: ↑27 אוקטובר 2022, 13:47 ג'וש, סק, דילאן, מאיר, סאן, מוחמד, אבו פאני, צ'יבוטה, אצילי, ניקיטה ודינדה
-
- קודם כל נאמנות
לפי התקשורת בכר הולך לעלות עם ההרכב הראשון.
הולך להיות קשוח כי ברביעי יש בנפיקה ומיד לאחר מכן יש 3 משחקים קשים תוך שבוע: בית"ר בטדי, דרבי והפועל ת"א, וזה אחרי שכבר עכשיו השחקנים נראים סחוטים לחלוטין.
אם יש משחק שאפשר לעשות בו קצת רוטציות זה נגד אשדוד בסמי בשביל לצבור כוחות לישורת האחרונה לפני הפגרה.
כך או כך ולא משנה באיזה הרכב נעלה יהיה משחק קשה וקשוח, צריך לעשות את המקסימום בשביל להביא נצחון דחוק ולשמור על 3 הנקודות בבית.
צריך להפנים שעד שלא נגיע לפגרת המונדיאל המיוחלת צריכים להיות נאמנים אך ורק למטרה - לאסוף את הנקודות, פחות לדרך ולמשחק יפה ושוטף.
הולך להיות קשוח כי ברביעי יש בנפיקה ומיד לאחר מכן יש 3 משחקים קשים תוך שבוע: בית"ר בטדי, דרבי והפועל ת"א, וזה אחרי שכבר עכשיו השחקנים נראים סחוטים לחלוטין.
אם יש משחק שאפשר לעשות בו קצת רוטציות זה נגד אשדוד בסמי בשביל לצבור כוחות לישורת האחרונה לפני הפגרה.
כך או כך ולא משנה באיזה הרכב נעלה יהיה משחק קשה וקשוח, צריך לעשות את המקסימום בשביל להביא נצחון דחוק ולשמור על 3 הנקודות בבית.
צריך להפנים שעד שלא נגיע לפגרת המונדיאל המיוחלת צריכים להיות נאמנים אך ורק למטרה - לאסוף את הנקודות, פחות לדרך ולמשחק יפה ושוטף.
-
- אגדה ירוקה
שום רוטציה ושום נעליים, לפתוח עם ההרכה החזק ביותר ומי שיתעייף להוציא במחצית השניה .
90% שת"א יאבדו נקודות בטרנר לכן חייבים ללכת פה על ניצחון בכל הכוח אין משהו אחר .
אחרי הפגרה ננסה לצמצם הפרש שערים כרגע הכי חשוב לנצח ולא משנה איך .
90% שת"א יאבדו נקודות בטרנר לכן חייבים ללכת פה על ניצחון בכל הכוח אין משהו אחר .
אחרי הפגרה ננסה לצמצם הפרש שערים כרגע הכי חשוב לנצח ולא משנה איך .
- Apoc
- יו״ר הבורד
אתה יותר מדי בונה על איבוד נקודות של ת"א בטרנר. טקטיקה לא טובה שלך, אם וכאשר זה לא יקרה זה יבאס אותך ממש.
אני בתכלס לא מסתכל עליהם בכלל ומבחינתי הם מנצחים את כל המשחקים שלהם נגד קבוצות שהן לא אנחנו.
אופטימיות במכבי חיפה
-
- אגדה ירוקה
בוא נגיד שיפתיע אותי מאוד אם הם יצאו משם עם 3 נקודות.
אני לא מתרשם מהם.
ב״ש מאוד רוצה להשאיר לעצמה סיכוי להיות במאבק ולא לתת לצמרת לברוח והגיע הזמן גם שינצחו בטרנר.
זה המשחק היחיד לדעתי שהם יכולים לאבד בו נקודות עד סוף הסיבוב.
אבל בוא נתרכז במשחק שלנו וניתן את המקסימום, בלי רוטציות ובלי שטויות עוד מעט פגרה יהיה להם המון זמן לנוח.
-
- אלוף המדינה
מסוג המשחקים שיהיה הפתעה אם ננצח, מרגיש כמו משחק מסריח של תיקו 0
- Judokan
- סמל ירוק
בשונה מהמשחקים מול ירושלים וריינה, אנחנו באים הפעם אחרי משחק בצ'מפיונס שבו לא הרעיפו על השחקנים מחמאות על ההופעה. אז אני בטוח שזה גם יקרין לגישה שלהם בהגעה למשחק. ירצו לנצח כדי "להוכיח".
לאור סיום המשחק בפריז, אני חושב ששרי ופיירו צריכים לפתוח על הספסל ולקבל מנוחה. חוץ מהם הייתי פותח עם יתר ההרכב הראשון מפריז ועם רז כמגן ימני.
לאור סיום המשחק בפריז, אני חושב ששרי ופיירו צריכים לפתוח על הספסל ולקבל מנוחה. חוץ מהם הייתי פותח עם יתר ההרכב הראשון מפריז ועם רז כמגן ימני.
-
- שחקן החודש
מזל שהמשחק בבית. הקהל לא יתן להם להיות "בנפילת מתח" מהאלופות.
אם המשחק היה בחוץ הייתי הרבה יותר חושש
אם המשחק היה בחוץ הייתי הרבה יותר חושש
- KevinDurant
- חבר בבורד
מי שלא בכושר של 100% שלא ישחק, יש משחק חשוב בשלישי וגם לאחר מכן ולא צריך להסתכן בפציעות ועייפות מצטברת
- hezildo
- מכונת תארים
כמו שדוראנט אמר, את ההרכב צריך לקבוע לפי הכשירות והעייפות של השחקנים.
צריך הרכב חזק עם רוטציה קלה, אבל רק עם מי שיש לו כוח.
צריך הרכב חזק עם רוטציה קלה, אבל רק עם מי שיש לו כוח.
לא יושנים בלילה, עושים סקאוטינג אקטיבי
- Apoc
- יו״ר הבורד
מעדיף שיעלה עם הרכב משני ויעלה את התותחים מהספסל כמו שעשה נגד נתניה ונס ציונה מאשר שיעלה עם הרכב הכי חזק ואז גם ישחוק עוד שחקנים וגם יכול להיות שבמילא הם לא יוציאו תוצאה טובה וישארו עד דקות מאוחרות על המגרש להתעייף עוד יותר.
אופטימיות במכבי חיפה
-
- שחקן העונה
הפיתרון הוא באמצע- לעלות הרכב חזק עם מעט רוטציות ולהשאיר אופציות מהספסל
- Shocking4U
- מנהל הבורד
הבעיה שהחוליה שהכי צריכה רוטציה זה הקישור אבל גם אין לנו שם אופציות וגם זאת החולייה שהכי משפיעה על המשחק שלנו ואם היא לא תתפקד אז לא נצליח לנצח את המשחק
- Smurk
- אגדה ירוקה
איזה סגל מסריח כוסעמק. צריך לשבור את הראש בשביל להעלות הרכב נורמלי. הייתי נותן לעלי ופיירו לנוח ומכניס במידת הצורך.
-
- אלוף המדינה
לאשדוד יש התקפה חלשה, אפשר לשחק עם סאן ומאיר בהגנה, לא צריך להפוך אותם לכלומניקים בכל זאת לקחנו איתם שתי אליפויות. דילן וגולדברג מתחילים ליפול מהרגליים אז אפשר לחשוב גם על ארד או סק כשהייתי מעדיף את ארד, בשאר העמדות צריך לרוץ עם מה שיש למרות העייפות אין מה לעשות ככה זה כשלא עשו רכש כמו שצריך בקיץ לעיבוי הסגל. יש לנו משחקים קשים מאוד מול בנפיקה, הסרדינים ובית"ר שמתחילה להתחבר והמשחק יהיה בטדי באצטדיון מלא אם הם ינצחו את המשחק הבא שלהם, חייב לרענן
-
- קפטן ירוק
כשלד.ב.ד אין מה לחדש אז הוא מצטט מהפורום..
"בק"ש זה קרה לנו לא פעם ולא פעמיים וזו גם הסיבה ששבירו מצא את הרשת בשני מקרים וגם בפאריס זה קרה לנו יותר מפעם אחת כאשר הפעם ההבדל היה שהיינו חשופים מול השחקנים הטובים בעולם שידעו להעניש אותנו. אם נחזור על אותן טעויות ונפקיר את ההגנה נקבל בראש מול אשדוד, אנחנו אמנם התקפיים אבל אסור שנהיה מופקרים. די אם נסתכל על כמות השערים שספגנו אפשר לראות שמדובר בממוצע של שער למשחק", הוסיפו במועדון."
"בק"ש זה קרה לנו לא פעם ולא פעמיים וזו גם הסיבה ששבירו מצא את הרשת בשני מקרים וגם בפאריס זה קרה לנו יותר מפעם אחת כאשר הפעם ההבדל היה שהיינו חשופים מול השחקנים הטובים בעולם שידעו להעניש אותנו. אם נחזור על אותן טעויות ונפקיר את ההגנה נקבל בראש מול אשדוד, אנחנו אמנם התקפיים אבל אסור שנהיה מופקרים. די אם נסתכל על כמות השערים שספגנו אפשר לראות שמדובר בממוצע של שער למשחק", הוסיפו במועדון."
-
- שחקן החודש
בשנים האחרונות כל תקשורת הספורט בישראל נהייתה פח אשפה, אבל הוא באמת חריג בתחום הזה ומבלבל ת'מוח בכל כתבה.dyarok כתב: ↑28 אוקטובר 2022, 11:22 כשלד.ב.ד אין מה לחדש אז הוא מצטט מהפורום..
כל הכתבות שלו נראות כאילו הוא רושם את מה שהוא חושב/רוצה שיקרה ורק תוחם את זה בתור "ציטוט מתוך המועדון".
אני משתדל בכלל לא להיכנס לאתר הזה, למרות ששאר אתרי הספורט גם לא משהו.