דיבורים לקראת בנפיקה
דיוני מכבי חיפה בכדורגל
מנהל: Shocking4U
- benrey
- הענק הירוק
דיבורים לקראת בנפיקה
איך לעזאזל אפשר למצוא רביעיית הגנה ( או חמישיה ) בלי דילן וסונדגרן.
או ארד או רז מאיר יהיו חייבים לפתוח ( אולי שניהם שלא נדע), ואני לא יודע מה יותר נורא
או ארד או רז מאיר יהיו חייבים לפתוח ( אולי שניהם שלא נדע), ואני לא יודע מה יותר נורא
- Judokan
- סמל ירוק
Re: דיבורים לקראת בנפיקה
אתם מגזימים ברמות לגבי ארד. אם צריך הוא יפתח ויהיה בסדר. שחקן רוטציה לגיטימי.
לפתוח בקו של 5 מאחורה - סק, שון וארד + רז וקורנו בכנפיים.
בהנחה שאין לו מתיחה, דילן יכול להיכנס כמחליף במידת הצורך
לפתוח בקו של 5 מאחורה - סק, שון וארד + רז וקורנו בכנפיים.
בהנחה שאין לו מתיחה, דילן יכול להיכנס כמחליף במידת הצורך
-
- שחקן החודש
3 בלמים עם ארד,שון וסק. אין ברירה.
חבל כי בבית הייתי משחק 4-3-3, אבל אין לנו כלים בהגנה עבור המערך הזה
חבל כי בבית הייתי משחק 4-3-3, אבל אין לנו כלים בהגנה עבור המערך הזה
-
- אגדה ירוקה
אין לנו סיכוי להוציא תיקו עם כ"כ הרבה חיסורים .
המשחק הזה לא מעניין אותי, שיעלו במטרה לא להתבזות ובטח שלא לשחק פתוח כמו בפאריז שאלוהים יעזור לנו ולברק בכר שאני מקווה שקיבל קצת שכל.
המשחק הזה לא מעניין אותי, שיעלו במטרה לא להתבזות ובטח שלא לשחק פתוח כמו בפאריז שאלוהים יעזור לנו ולברק בכר שאני מקווה שקיבל קצת שכל.
-
- שחקן החודש
עם איך שהשבועות האחרונים נראים מבחינת פציעות ועייפות, והיכולת במשחקים האחרונים בליגה.. הייתי מעדיף שהקמפיין האירופי ייגמר ושנוכל לחזור להתרכז רק בליגה.
גם ככה הקמפיין הזה היה בסדר עם צבירת נקודות ושערים וניצחון על יובנטוס.
הכי חשוב לשמור על התואר ולקחת אליפות שלישית ברציפות.
-
- מכונת תארים
תן לי לגלות לך סוד. כל קמפיין של שלב בתים יהיה עם עומס ופציעות. בטח אאם נגיע שוב לצ'מפיונס. מי היה מאמין שיהיה כזה לו"ז צפוף? זה בכלל לא פורסם עוד בשנה שעברה.dsgreen4 כתב: ↑30 אוקטובר 2022, 11:00 עם איך שהשבועות האחרונים נראים מבחינת פציעות ועייפות, והיכולת במשחקים האחרונים בליגה.. הייתי מעדיף שהקמפיין האירופי ייגמר ושנוכל לחזור להתרכז רק בליגה.
הנה המהפך, הנה המהפך, הנה הממממהההפפפךךךך!
- Judokan
- סמל ירוק
אם לא עולים בשביל לנצח, עדיף שיעלה הרכב שני ועל הזין המשחק והתוצאה. לא רואה שום ערך לתת לשחקנים להישחק עוד בשביל הפסד 1-0 או 2-0 עאלק מכובד.
-
- אגדה ירוקה
-
- קודם כל נאמנות
אולי זה עומס הבלתי נגמר, אולי זה הפציעות, ואולי התוצאה מהמשחק האחרון נגד פסז, אבל אני חושב שאנשים לא מפנימים מספיק את חשיבות המשחק.
זה ליטרלי אחד המשחקים הגדולים וההיסטורים ביותר בתולדות מכבי באירופה בפרט ושל קבוצה ישראלית בכלל.
מעבר לזה שנצחון (וכל נקודה) בצ'מפיונס זה יוקרתי, יש לנו סיכוי ממשי להבטיח מקום 3 בבית מוות בצ'מפיונס ולהגיע לנוקאאוט באירופית.
מי יודע מתי נגיע לצ'מפיונס פעם הבאה? וגם אם כן, מי מבטיח לנו שגם אם אכן נעפיל, נגיע למשחק האחרון כשיש לנו על מה להלחם? בהתעלם מהקמפיין הנוכחי רק פעם אחת קבוצה ישראלית מתוך 5 פעמים סיימה במקום ה-3 והמשיכה את המסע לאירופית - מכבי ב2002, זהו.
יש לנו סיכוי לשחזר את ההישג המטורף הזה וחייבים לעשות הכל בשביל שזה ייקרה. מגיע לנו.
לשים הכל בצד ולבוא להלחם על המשחק הזה, לטרוף את הדשא, לעשות את המוות ביציעים כמו נגד הכוכב, פסז ויובה.
זה ליטרלי אחד המשחקים הגדולים וההיסטורים ביותר בתולדות מכבי באירופה בפרט ושל קבוצה ישראלית בכלל.
מעבר לזה שנצחון (וכל נקודה) בצ'מפיונס זה יוקרתי, יש לנו סיכוי ממשי להבטיח מקום 3 בבית מוות בצ'מפיונס ולהגיע לנוקאאוט באירופית.
מי יודע מתי נגיע לצ'מפיונס פעם הבאה? וגם אם כן, מי מבטיח לנו שגם אם אכן נעפיל, נגיע למשחק האחרון כשיש לנו על מה להלחם? בהתעלם מהקמפיין הנוכחי רק פעם אחת קבוצה ישראלית מתוך 5 פעמים סיימה במקום ה-3 והמשיכה את המסע לאירופית - מכבי ב2002, זהו.
יש לנו סיכוי לשחזר את ההישג המטורף הזה וחייבים לעשות הכל בשביל שזה ייקרה. מגיע לנו.
לשים הכל בצד ולבוא להלחם על המשחק הזה, לטרוף את הדשא, לעשות את המוות ביציעים כמו נגד הכוכב, פסז ויובה.
-
- מכונת תארים
אני מפנים, אבל יש פה מלא אנשים בפורום שכל פעם שמגיעים לבתים, רוצים ישר שזה יגמר ושלא נתאמץ ושנתרכז בליגה. נשאלת השאלה למה צריך להגיע אם כך למעמד?
יותר מדי בכי ונהי. יש פה אנשים לא יודעים להנות מכדורגל. מאכזב.
-
- קפטן ירוק
זה ממש לא נכון. כולנו נהנים אבל צריך להיות ריאלי. אם נעשה אירופה שלוש או ארבע שנים ברציפות נוכל גם להתחרות בשתי המסגרות וגם לרצות להגיע גבוה יותר. כרגע עם ההנהלה והבעלים שלא משחררים לנו תקציב וסגל ארוך זה יוצר בעיה רצינית.lemmacantor כתב: ↑30 אוקטובר 2022, 14:51 אני מפנים, אבל יש פה מלא אנשים בפורום שכל פעם שמגיעים לבתים, רוצים ישר שזה יגמר ושלא נתאמץ ושנתרכז בליגה. נשאלת השאלה למה צריך להגיע אם כך למעמד?
בשביל להתחיל להנות מהמפעל צריך לבנות מסורת ותשתית הלוואי ויהיה נס ונוציא משהו מבנפיקה. לטעמי זה לא ריאלי בטח בהעדר עומק איכותי בסגל
-
- קפטן ירוק
זה לא סותר שהיה קמפיין מההתחלה ועד עכשיו(חוץ מהתבוסה) היסטורי,כייפי ונקווה שלא יזכרו אותו עוד הרבה שנים קדימה אלה שתיהיה המשכיות בשנים הקרובות
- Shocking4U
- מנהל הבורד
כל תקווה להוציא משהו מהמשחק הזה נגדעה סופית עם הפציעה של דילן. אחרי שכבר איבדנו את סונדגרן לאבד גם את דילן זה אבידה אחת יותר מדי כבר. רז מאיר לא מסוגל לשחק יותר ממחצית והמחליף שלו זה אליהו וסק לא מספיק טוב בשביל להיות בלם בקו 4 ברמה הזאת. אין לנו הגנה כדי להתמודד איתם
-
- מכונת תארים
זה בדיוק ככה בחלק גדול מהפורום ושוב חבל. עניין בניית המסורת לא תלוי בתוצאה מול בנפיקה. אם שחר ירצה לחרבן את הכל, הוא יחרבן בלי קשר לתוצאת המשחק.greenguy כתב: ↑30 אוקטובר 2022, 15:46זה ממש לא נכון. כולנו נהנים אבל צריך להיות ריאלי. אם נעשה אירופה שלוש או ארבע שנים ברציפות נוכל גם להתחרות בשתי המסגרות וגם לרצות להגיע גבוה יותר. כרגע עם ההנהלה והבעלים שלא משחררים לנו תקציב וסגל ארוך זה יוצר בעיה רצינית.lemmacantor כתב: ↑30 אוקטובר 2022, 14:51 אני מפנים, אבל יש פה מלא אנשים בפורום שכל פעם שמגיעים לבתים, רוצים ישר שזה יגמר ושלא נתאמץ ושנתרכז בליגה. נשאלת השאלה למה צריך להגיע אם כך למעמד?
בשביל להתחיל להנות מהמפעל צריך לבנות מסורת ותשתית הלוואי ויהיה נס ונוציא משהו מבנפיקה. לטעמי זה לא ריאלי בטח בהעדר עומק איכותי בסגל
-
- קפטן ירוק
-
- קפטן ירוק
עדיין כולנו מתפללים ומקווים לסנסציה והלוואי אמן שזה יקרהlemmacantor כתב: ↑30 אוקטובר 2022, 16:06זה בדיוק ככה בחלק גדול מהפורום ושוב חבל. עניין בניית המסורת לא תלוי בתוצאה מול בנפיקה. אם שחר ירצה לחרבן את הכל, הוא יחרבן בלי קשר לתוצאת המשחק.greenguy כתב: ↑30 אוקטובר 2022, 15:46זה ממש לא נכון. כולנו נהנים אבל צריך להיות ריאלי. אם נעשה אירופה שלוש או ארבע שנים ברציפות נוכל גם להתחרות בשתי המסגרות וגם לרצות להגיע גבוה יותר. כרגע עם ההנהלה והבעלים שלא משחררים לנו תקציב וסגל ארוך זה יוצר בעיה רצינית.lemmacantor כתב: ↑30 אוקטובר 2022, 14:51 אני מפנים, אבל יש פה מלא אנשים בפורום שכל פעם שמגיעים לבתים, רוצים ישר שזה יגמר ושלא נתאמץ ושנתרכז בליגה. נשאלת השאלה למה צריך להגיע אם כך למעמד?
ברור שזה לא תלוי במשחק הספציפי הזה מדברים בכללי.
הקמפיין הזה היה מטורף ומלא גאווה והלוואי ונמשיך להפתיע
- benrey
- הענק הירוק
-
- קודם כל נאמנות
למי שחשב אחרת- גם עם דילן, סונדגרן, חזיזה כנעאן וקארצב בנפיקה עדיפה עלינו. הם בשווי מעל לפי 10 מאיתנו, קבוצת צ'מפיונס ותיקה עם מסורת, שחקנים נהדרים ופעמיים ניצחו בקלות את יובה ולקינוח לא הפסידו לפסז הגדולה.
איך שלא נהפוך את זה אנחנו מגיעים למחזור האחרון בצ'מפיונס עם סיכוי ממשי לעשות סנסציית ענק ולסיים מקום 3 בבית המוות הזה. מי בכלל ציפה שנגיע למעמד הזה?
אם זה לא משחק ענק בקנה מידה ישראלי אני לא יודע מה כן.
בכלל לא משנה אילו שחקנים יעלו לשחק ברביעי, אלו הכלים שלנו ועם זה נצא למלחמת עולם ולאחד המשחקים הגדולים בתולדות מכבי באירופה בתקווה לעשות את הבלתי יאמן. וגם אם בסוף נסיים "רק" במקום הרביעי? עדיין עצם ההשתתפות במעמד הזה חריגה מאוד בנוף הישראלי ומהמשחקים האלו נבנית המסורת שלנו באירופה.
איך שלא נהפוך את זה אנחנו מגיעים למחזור האחרון בצ'מפיונס עם סיכוי ממשי לעשות סנסציית ענק ולסיים מקום 3 בבית המוות הזה. מי בכלל ציפה שנגיע למעמד הזה?
אם זה לא משחק ענק בקנה מידה ישראלי אני לא יודע מה כן.
בכלל לא משנה אילו שחקנים יעלו לשחק ברביעי, אלו הכלים שלנו ועם זה נצא למלחמת עולם ולאחד המשחקים הגדולים בתולדות מכבי באירופה בתקווה לעשות את הבלתי יאמן. וגם אם בסוף נסיים "רק" במקום הרביעי? עדיין עצם ההשתתפות במעמד הזה חריגה מאוד בנוף הישראלי ומהמשחקים האלו נבנית המסורת שלנו באירופה.
-
- מחוזר באירופה
זה נחמד להילחם אבל גם הצבא הכי מפואר לא יכול להתמודד אם אין לו חיילים.Kozmo כתב: ↑30 אוקטובר 2022, 13:35 אולי זה עומס הבלתי נגמר, אולי זה הפציעות, ואולי התוצאה מהמשחק האחרון נגד פסז, אבל אני חושב שאנשים לא מפנימים מספיק את חשיבות המשחק.
אין ספק שאם דילן דניאל וחזיזה היו כשירים היה מקום להאמין שהחלום יהפוך למציאות. זה לא המצב.
- Apoc
- יו״ר הבורד
- Judokan
- סמל ירוק
-
- מכונת תארים
הכי צפוי בעולם שהוא יפתח בהרכב ויצא דקה 30 בגלל פציעה
- benrey
- הענק הירוק
צריך לקוות שהם יעלו עם מחליפים, זה הרבה יותר תלוי בהם מבנו
-
- קפטן ירוק
בנפיקה קבוצה מפחידה שלא הפסידה עוד העונה. בכר צריך לעשות בונקר ולנסות לעקוץ שלא יעז לחשוב לשחק כמו נגד פריז
-
- אלוף המדינה
- Shocking4U
- מנהל הבורד
אנחנו לא יכולים לנצח אותם. צריך לשחק מבוקר ולנסות להוציא תיקו
-
- שחקן החודש
בבית הכל אפשרי. מאמין בבכר שלמרות החיסורים נוציא בסוף תיקו.
-
- קפטן ירוק
תיקו יהיה נחמד לכסף ולרקורד, לדעתי לא יספיק למקום שלישי.
אבל לשחק "רגיל" עם לחץ בבית זה מתכון להפסד, בטדאות עם כל החוסרים.
תוך רבע שעה הם מזהים שרז עולה ומפקיר וחוגגים על הצד שלו
אבל לשחק "רגיל" עם לחץ בבית זה מתכון להפסד, בטדאות עם כל החוסרים.
תוך רבע שעה הם מזהים שרז עולה ומפקיר וחוגגים על הצד שלו
-
- מכונת תארים
יכול להספיק. יובה עם 12 חיסורים. גם הם צריכים את קלארק.
-
- קפטן ירוק
ואללה עכשיו ראיתי..
ויש להם גם אינטר על הראש בסופ"ש.
אז מצד אחד באמת יכול להיות ש"יזרקו" כי ליגה אירופית לא בראש שלהם, אבל מצד שני המחליפים ביובנטוס הם לא מאור לוי ורז מאיר.
עוד יותר מחזק את הצורך לא להגרר למשחק הרפתקני, להשאר קרוב ולעקוץ.
בנפיקה בכושר מצויין, אולי לא שם סקסי כמו פ.ס.ג וסוללת הכוכבים אבל קבוצה יעילה מאד וחזקה מאד.