ליגת העל 2022/23 - נושא רשמי
דיוני מכבי חיפה בכדורגל
מנהל: Shocking4U
Re: ליגת העל 2022/23 - נושא רשמי
סגל מפחיד היה לאיביץ׳ בקדנצייה הקודמת שלו, עכשיו יש לו סגל טוב אבל ממש לא קרוב למפחיד. אין להם כמעט כלים התקפיים טובים ומשחק האגפים שלהם חלש מאוד.
יענקל'ך!
- Shocking4U
- מנהל הבורד
- הודה ל־: 13 פעמים
- קיבל תודה: 92 פעמים
הוא יכול בקלות לשחק עם גויאגון וקניקובסקי באגפים. אולי הם יותר טובים באמצע אבל זה לגמרי אופציה סבירה כמו שדין דוד משחק אצלנו באגף. זה שהוא בוחר לא לעשות את זה זה רק בדי לייצר תירוצים
זה סביר כשאתה שם שחקן אחד כזה על הקו אבל לא שניים. גם יונתן כהן לא בדיוק שחקן אגף הוא תמיד מחפש להיכנס לאמצע. לזה תוסיף שני מגנים שלא תורמים בהתקפה (סבוריט לרוב בלם).
יענקל'ך!
- RakMaccabi31
- קפטן ירוק
נגדנו ב-2-0 הם עלו עם שלישיה של חוזז יונתן כהן ושכטרKaka כתב: 01 נובמבר 2022, 16:44 סגל מפחיד היה לאיביץ׳ בקדנצייה הקודמת שלו, עכשיו יש לו סגל טוב אבל ממש לא קרוב למפחיד. אין להם כמעט כלים התקפיים טובים ומשחק האגפים שלהם חלש מאוד.
ואם אתה מדבר על המגנים. אנחנו דרסנו תליגה ולקחנו אליפות עם רז וסאן.
הסגל שלהם על הנייר ועם כל ההייפ שהם יצרו בשנים האחרונות שכל קוץ זה פרח יצר נראטיב שהם לוקחים אליפות בהליכה
רק כשיש לך שני שחקנים שבילו שנה שלמה בלחמם ספסל, נגר בדעיכה באמצע שנות ה-20 שלו
חטייאר סיני ומאמן שמעולם לא הצליח לתת נוקאווט לקבוצה קצת יותר טובה ממנו או במשחק שהיה לו קצת לחץ
פתאום דברים נראים פחות טוב
בשמחה הייתי לוקח מהם את יובאנוביץDaniel123 כתב: 01 נובמבר 2022, 14:23סגל טוב לליגה, לא סגל יותר טוב משלנו ומשל ב"ש.Ganjot כתב: 01 נובמבר 2022, 13:44שטויות, סגל מפחיד לגמרי לליגה, יכולים להעלות מהספסל 5 שחקנים שיש להם מקום בהרכב של כמעט כל קבוצה בליגה.Daniel123 כתב: 01 נובמבר 2022, 12:17
כל עוד הם לא מביאים שחקני כנף, מגן ימני ובלם אין להם סגל לאליפות מהסיבה הפשוטה שאנחנו וב״ש עם סגל יותר טוב כרגע.
זה לא ישמע יומרני אם אגיד גם שהאמצע שלהם בדמות גלזר,פרץ וההולנדי לא איכותי מדובר בשמות בלבד .
מאמן הגנתי שמבחינתו קודם כל חושב איך לייצב את ההגנה ולא לספוג כי ככה עבד לו בשנתיים שהתחרה עם עצמו פה בליגה (גם אז היה עושה בעיקר 1-0 משעמם).
יש להם מספיק שחקני התקפה טובים, פשוט הוא לא יודע להשתמש בהם.
האמצע שלהם הוא לא האמצע שרשמת, האמצע שלהם גם כולל את גולסה, קניקובסקי ואת גלוך שכרגע מתופקד באמצע + גויאגון ודן ביטון(שמנודה מהסגל לאחרונה) כמחליפים.
הם לא הולכים לשחק נגד יובה או פריז, לליגה הזאת זה אמצע מפחיד, ואם הם לא לוקחים אליפות מבחינתם זה כשלון מטורף עם סגל כזה והמשכורות שמושקעות שם.
חוץ מדניאל פרץ, את מי אתה מכניס מההרכב שלהם להרכב שלנו ובמקום מי ?
כן גולסה מה אני אגיד לך, שחקן לחצי עונה וממש לא אותו שחקן שהיה הוא בירידה כבר שנתיים .
קניקובסקי לא שחקן שיכול להוביל קבוצה לאליפות, הוא שחקן משלים .
גלוך שאני מאוד מחזיק ממנו ילד בן 18 לא יכול לסחוב לבד קבוצה לאליפות ב"ש עשו ממנו קציצות אתמול .
דן ביטון לא רלוונטי אגב לדעתי בינואר הוא בב"ש.
גויאגון כרגע בקושי רואה דקות, נראה ממורמר והוא משחק גם על העמדה של גלוך הוא לא שחקן כנף ולכן זה יוצר להם בעיה .
ואולי אפילו עוד כמה לעיבוי הסגל.
אם אתה מדבר על 11 פותחים אז אני חושב שאנחנו עולים עליהם בכל עמדה
כמו שהוא אמר, חוץ מעמדת השוער.
גם את גלוך הייתי מחליף על שרי אם היו מבטיחים לי שהוא נשאר פה לשנתיים לפחות, אבל זה לא המקרה אז לא.
גם את גלוך הייתי מחליף על שרי אם היו מבטיחים לי שהוא נשאר פה לשנתיים לפחות, אבל זה לא המקרה אז לא.
אופטימיות במכבי חיפה
זה שכרגע יש לנו הרכב באמת טוב, אין על זה עוררין. אבל הרכב לבד לא לוקח אליפות, וכסגל הם הרבה יותר שלמים ממה שהולך אצלנו בספסל.Daniel123 כתב: 01 נובמבר 2022, 14:23סגל טוב לליגה, לא סגל יותר טוב משלנו ומשל ב"ש.Ganjot כתב: 01 נובמבר 2022, 13:44שטויות, סגל מפחיד לגמרי לליגה, יכולים להעלות מהספסל 5 שחקנים שיש להם מקום בהרכב של כמעט כל קבוצה בליגה.Daniel123 כתב: 01 נובמבר 2022, 12:17
כל עוד הם לא מביאים שחקני כנף, מגן ימני ובלם אין להם סגל לאליפות מהסיבה הפשוטה שאנחנו וב״ש עם סגל יותר טוב כרגע.
זה לא ישמע יומרני אם אגיד גם שהאמצע שלהם בדמות גלזר,פרץ וההולנדי לא איכותי מדובר בשמות בלבד .
מאמן הגנתי שמבחינתו קודם כל חושב איך לייצב את ההגנה ולא לספוג כי ככה עבד לו בשנתיים שהתחרה עם עצמו פה בליגה (גם אז היה עושה בעיקר 1-0 משעמם).
יש להם מספיק שחקני התקפה טובים, פשוט הוא לא יודע להשתמש בהם.
האמצע שלהם הוא לא האמצע שרשמת, האמצע שלהם גם כולל את גולסה, קניקובסקי ואת גלוך שכרגע מתופקד באמצע + גויאגון ודן ביטון(שמנודה מהסגל לאחרונה) כמחליפים.
הם לא הולכים לשחק נגד יובה או פריז, לליגה הזאת זה אמצע מפחיד, ואם הם לא לוקחים אליפות מבחינתם זה כשלון מטורף עם סגל כזה והמשכורות שמושקעות שם.
חוץ מדניאל פרץ, את מי אתה מכניס מההרכב שלהם להרכב שלנו ובמקום מי ?
כן גולסה מה אני אגיד לך, שחקן לחצי עונה וממש לא אותו שחקן שהיה הוא בירידה כבר שנתיים .
קניקובסקי לא שחקן שיכול להוביל קבוצה לאליפות, הוא שחקן משלים .
גלוך שאני מאוד מחזיק ממנו ילד בן 18 לא יכול לסחוב לבד קבוצה לאליפות ב"ש עשו ממנו קציצות אתמול .
דן ביטון לא רלוונטי אגב לדעתי בינואר הוא בב"ש.
גויאגון כרגע בקושי רואה דקות, נראה ממורמר והוא משחק גם על העמדה של גלוך הוא לא שחקן כנף ולכן זה יוצר להם בעיה .
זה שאיביץ' לא יודע להשתמש בסגל שיש לו, זה משהו אחר.. בטוח שעם קרסטאיץ' שמשחק התקפי, הם היו נראים הרבה יותר מבחינת כדורגל נטו, ועם הזמן זה היה משתלם.
איביץ' פשוט הגנתי וחושב שהוא מתמודד מול אותה ליגה שלא הייתה לו תחרות, זה הכל.
לב"ש גם כן יש סגל רחב מאוד(גם עונה שעברה אגב הוא היה יותר רחב משלנו), אבל לא יודע אם הסגל שלהם עדיף על של מכבי ת"א חוץ מבהגנה. לפני שבועיים הם איבדו נקודות לנס ציונה בבית, אני בטוח שהדעות אז היו שונות ממה שהן היום בעקבות המשחק אתמול, אז אל תתן למשחק אחד לסנוור אותך.
מכבי ת"א לא באו לשחק כדורגל אתמול וב"ש באו בהתלהבות וזה ניצח להם את המשחק, בהרבה משחקים אחרים הם נראים זוועתי ופשוט אנטי- כדורגל שעדיין מתבססים על נייחים.
הסגל שלהם לא מושלם זה ברור, אבל אפשר להוציא ממנו הרבה יותר ממה שאיביץ מוציא מבחינת יכולתDaniel123 כתב: 01 נובמבר 2022, 12:17כל עוד הם לא מביאים שחקני כנף, מגן ימני ובלם אין להם סגל לאליפות מהסיבה הפשוטה שאנחנו וב״ש עם סגל יותר טוב כרגע.כובע קש כתב: 01 נובמבר 2022, 11:15 הבעיות שלהם הן לא בסגל, יש להם סגל מצויין, נכון הוא לא הכי מאוזן אבל ברמת הליגה זה חד משמעית סגל לאליפות.
הבעיה היא במאמן אוברייטד שלא מוציא את המיטב מהקבוצה שלו ומאשים את כל העולם ואשתו חוץ מאת עצמו
- DelPiero
- אלוף המדינה
- הודה ל־: 101 פעמים
- קיבל תודה: 48 פעמים
יש להם כמה שחקנים טובים אבל משהו שם לא עובד.
ראיתי אתמול משחק שלהם לא נגדנו בפעם הראשונה השנה, ובהתחלה היו להם כמה מהלכי מתפרצות יפים ממש.
נראה לי גם איביץ וגם השחקנים שחזרו חשבו שהם יבואו ויהיה להם קל כמו שהיה להם פעם, אבל אנחנו השתפרנו ובאר שבע לא צפויים.
מאמין שהם ינסו לעשות קצת סדר בינואר, השאלה אם יעשו את זה בחכמה או ימשיכו עם השכונה.
אסור לזלזל אף פעם, בלי קשר למה קורה אצל האחרות, זה לא אנחנו לזלזל. כמו שכתבו כבר, אנחנו צריכים להתמקד בעצמנו ולעשות את העבודה. רק ככה נקח את האליפות.
זה בהחלט אפשרי אבל בטוח נצטרך להתחזק ויש לי קצת חשש שדניאל לא יקבל אזרחות ואז שוב נשמע "לא נביא כדי להגיד שהבאנו" וחזיזה שיחזור מפציעה יהיה "הרכש של ינואר"...
הלוואי ואני טועה
ראיתי אתמול משחק שלהם לא נגדנו בפעם הראשונה השנה, ובהתחלה היו להם כמה מהלכי מתפרצות יפים ממש.
נראה לי גם איביץ וגם השחקנים שחזרו חשבו שהם יבואו ויהיה להם קל כמו שהיה להם פעם, אבל אנחנו השתפרנו ובאר שבע לא צפויים.
מאמין שהם ינסו לעשות קצת סדר בינואר, השאלה אם יעשו את זה בחכמה או ימשיכו עם השכונה.
אסור לזלזל אף פעם, בלי קשר למה קורה אצל האחרות, זה לא אנחנו לזלזל. כמו שכתבו כבר, אנחנו צריכים להתמקד בעצמנו ולעשות את העבודה. רק ככה נקח את האליפות.
זה בהחלט אפשרי אבל בטוח נצטרך להתחזק ויש לי קצת חשש שדניאל לא יקבל אזרחות ואז שוב נשמע "לא נביא כדי להגיד שהבאנו" וחזיזה שיחזור מפציעה יהיה "הרכש של ינואר"...
הלוואי ואני טועה
אסור לזלזל אף פעם.
כשמזלזלים אז לא מנצחים אפילו את ריינה (אין צורך לנתח שוב את המשחק ההוא) ומאבדים מלא נקודות ואז היריבה לוקחת.
יש לצהבת בעיה שורשית- העמיסו אוסף של לגיונרים שחלקם בפנסיה, חלקם לא מה שהיו אבל כולם מפוצצים באגו.
גם חסרים להם שחקנים בכמה עמדות.
מי שחשב שהסלט הזה יעבוד תחת הקסם של איביץ היה כנראה באשליות.
הם עדיין שווים לא מעט ולכן אנחנו חייבים לטפל בנקודות התורפה שלנו ולא להוריד רגל מהגז עד הסוף.
הפגרה מגיעה לנו בזמן כי תאפשר לנו לעשות ריסטרט, להחזיר את הפצועים (לפחות חלקם) ובעיקר לטפל באנטיקליימקס שיש כשנגמרת עונת הצמפיונס (בתקווה שנרד לאירופית)
כשמזלזלים אז לא מנצחים אפילו את ריינה (אין צורך לנתח שוב את המשחק ההוא) ומאבדים מלא נקודות ואז היריבה לוקחת.
יש לצהבת בעיה שורשית- העמיסו אוסף של לגיונרים שחלקם בפנסיה, חלקם לא מה שהיו אבל כולם מפוצצים באגו.
גם חסרים להם שחקנים בכמה עמדות.
מי שחשב שהסלט הזה יעבוד תחת הקסם של איביץ היה כנראה באשליות.
הם עדיין שווים לא מעט ולכן אנחנו חייבים לטפל בנקודות התורפה שלנו ולא להוריד רגל מהגז עד הסוף.
הפגרה מגיעה לנו בזמן כי תאפשר לנו לעשות ריסטרט, להחזיר את הפצועים (לפחות חלקם) ובעיקר לטפל באנטיקליימקס שיש כשנגמרת עונת הצמפיונס (בתקווה שנרד לאירופית)
לא הבנתי גולסה גם נתן ראסיה אבל רק אוסמן מורחק כי פרץ שם ידיים על הפרצוף?
-
כרמליסט ירוק
- הענק הירוק
- הודה ל־: 1 פעם
- קיבל תודה: 4 פעמים
בליגה שלנו מי שנופל ראשון סוחט אדום.חזיזוש כתב: 05 נובמבר 2022, 15:31 לא הבנתי גולסה גם נתן ראסיה אבל רק אוסמן מורחק כי פרץ שם ידיים על הפרצוף?
גולסה לא ממש נגח, אוסמן היה ממש טיפש להמשיך בקרב תרנגולים.
גולסה ואוסמן ׳נגחו׳ בדיוק אותו דבר בחיאת
רק במקרה אחד השחקן השני נפל
מה היה כזה מפחיד בסגל שלו בקדנציה הקודמת?Kaka כתב: 01 נובמבר 2022, 16:44 סגל מפחיד היה לאיביץ׳ בקדנצייה הקודמת שלו, עכשיו יש לו סגל טוב אבל ממש לא קרוב למפחיד. אין להם כמעט כלים התקפיים טובים ומשחק האגפים שלהם חלש מאוד.
בעיקר לא היתה לו יריבה
זה בדיוק מה שכתבתי..בצהבת יודעים שבנגיעה הכי קטנה צריך ליפול ולסחוט אדום..חזיזוש כתב: 05 נובמבר 2022, 15:45גולסה ואוסמן ׳נגחו׳ בדיוק אותו דבר בחיאת
רק במקרה אחד השחקן השני נפל
- GKagelmacher
- אלוף המדינה
- הודה ל־: 6 פעמים
- קיבל תודה: 3 פעמים
יופי של גול של סטויאנוב. אבל אין סיכוי שהצהבת לא מנצחים.
הַזּוֹרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ
-
כרמליסט ירוק
- הענק הירוק
יצחקי ההזוי שיחרר את פריצה
לא אזכיר את שני החלוצין שלהם כי שניהם לא ברמה שלו.
לא אזכיר את שני החלוצין שלהם כי שניהם לא ברמה שלו.
הזוי שהשאיר את גויאגון מחוץ לסגל.
לא אתפלא אם ידרוש לצאת להשאלה בינואר הוא ממורמר חבל על הזמן.
זה ברור שהם ינצחו פה בסוף אבל הבלוף של איביץ' יתפוצץ, כל כל הקהל שם חם עליו
קראתי כבר שהוא מזייף באימונים ובמשחקים, לא מרוצה ורוצה לעזוב בינואר.Daniel123 כתב: 05 נובמבר 2022, 16:02 הזוי שהשאיר את גויאגון מחוץ לסגל.
בטח יש לו הצעה מאיזו קבוצה ברוסיה או טורקיה.
- RakMaccabi31
- קפטן ירוק
הבלוף התפוצץ כבר עם קלוז' וסודובה.. לא מבין כדורגל מי שחשב אחרת
המאמן היחיד שבאמת היה אצלם ברמה בעשור האחרון זה סוזה.
המאמן היחיד שבאמת היה אצלם ברמה בעשור האחרון זה סוזה.
-
כרמליסט ירוק
- הענק הירוק
- RakMaccabi31
- קפטן ירוק
-
כרמליסט ירוק
- הענק הירוק
על כל שחקן של מכבי תל אביב צריך להוריד 20% הייפ כדי להבין מה היכולת האמיתית שלו. גם קניקובסקי חתיכת למלם
ריקן ישים שער ניצחון בנוהל, זה הדבר היחיד שהוא עושה שם, עולה פעם ב10-11 משחקים ונותן שער ניצחון. לא מתרגש, הם גם ככה היו אמורים לקחת 3 נק' קלות.
אופטימיות במכבי חיפה
- Amit Green
- תוקע יתד בהרכב
- הודה ל־: 4 פעמים
- קיבל תודה: 2 פעמים